Testim yine negatif. Acaba bi sorun mu var doktora mı gitsem? Ateş aynı. Silik bile çıkmadı. Napmalıyım
Çok geçmiş olsun borancigim aldatan yada buna meyleden erkeği her daim dovulmelik görürüm ama suda bi gercekki bazi kadınlar seytanin ta kendisi Allah eslerimizi boyle tiplerden korusun nefis bu sonuçta biraz ilgi alakaya tav oluyorlar maalesef çok şükür fiziksel boyutta bise yok sanirsamsagol canım kalbimin ferahlamasına gerçekten çok ihtiyacım var,3 ay telf. konuşmalar var belki yakalamasaydım okul açıldıktan sonra fiziksel yakınlaşma bile olabilirdi,sence yanlış anlamamı bu canım,3 gün deyil 5 gün deyil 3 aydan fazla telf.görüşmesi yapılmış neymiş kadın bunun velisi maddi durumu kötüymüş sınıf temizligi işini konuşuyolarmış hergün dakikalarca,bende çocugumya inandım,yani anlıcagın yanlış anlama falan yok resmen yanlışa düşmüş,eyer yakalamasaydım belki yüzüne bile bakamıcagım durumlar yaşanırdı
her ikiside aynı sayılır evet,bendeki birinciye teşebbüs diyelim,1 aydır zehir ettim hayatı ona ama ben daha çok yıprandım,başta anlatıyım size dedim utandım,şimdi şimdi sakinliyorum anca paylaşabildim,benim eşim biraz fazla iyi niyetlidir kadını ise araştırdım para kurdu orta malı resmen,ama bizim akıllının zayıf tarafınan girmiş,kızıma burs,bana sınıf temizligi çok madurum ayaklarıyla muhabbeti ilerletmiş eyer ben rahatsız olmasaydım bu işi taa başta anlar ortaya çıkarırdım ama hasta oluşum çevremi görmemi engelledi,nezamanki kendimi toparladım eşimdeki acayipligi surat mimiklerinden anladım ve yanılmadıgım çıktı ortaya,herkez güddügü HAYVANI tanımazmı,ben allaha havale ediyorum,haa şimdi el üstünde tutuyor,karşımda titriyor resmen bana bebege bişe olacak yada ben onu evden kovacam korkusuyla ama ne fayda içime öyle bi ateş attıki nezaman sogur bilmem dualarınıza ihtiyacım var
Çizgiyi 33e çekti. 37günde adet olurum nasıl oldu ya. Çizgiyi 24e çektiği gün özellikle watery i kaldırdığımda yine 24ü gösteriyordu şimdi böyle oldu. Ben şimdi 33te mi yumurtladımAtesi ilk sayfadaki kurallara gore olcuyrsun dimi.
Bir de su watery i kaldirir misin. Cizgiyi 32 ya da 33 e mi kaydiracak merak ettim.
Fertilityfriend yani ff de 20 dklik farkin sorun olmayacagi yaziyr cnm. Suan zigzaglar normal. Ama pco da ovulasyon testi hatali pozitif verirgünaydın kızlar benim ateşimde zikzaklı gidiyor bugün 10 dk geç ölçtüm ama
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Tahmin ettigim oldu. Bu nedenle emin olmadan akinti girmeyin demistim. 30 ve 32 deki inislerden suphelenmistim cnm. Bu duruma gore daha 11.gunundesin bekleyecegiz. Bazen oluyr bu gec yumurtlamalar. Ates yontemini bu nedenle seviyrm. Yumurtayi illaki gosteriyr cnm. Bekleyelim bakalim.Çizgiyi 33e çekti. 37günde adet olurum nasıl oldu ya. Çizgiyi 24e çektiği gün özellikle watery i kaldırdığımda yine 24ü gösteriyordu şimdi böyle oldu. Ben şimdi 33te mi yumurtladım
Her sabah yataktan kalkmadan 7.30 8 arası dil altından ölçüyorumAtesi ilk sayfadaki kurallara gore olcuyrsun dimi.
Bir de su watery i kaldirir misin. Cizgiyi 32 ya da 33 e mi kaydiracak merak ettim.
Her sabah yataktan kalkmadan 7.30 8 arası dil altından ölçüyorumAtesi ilk sayfadaki kurallara gore olcuyrsun dimi.
Bu ayda olmadı. HayırlısıTahmin ettigim oldu. Bu nedenle emin olmadan akinti girmeyin demistim. 30 ve 32 deki inislerden suphelenmistim cnm. Bu duruma gore daha 11.gunundesin bekleyecegiz. Bazen oluyr bu gec yumurtlamalar. Ates yontemini bu nedenle seviyrm. Yumurtayi illaki gosteriyr cnm. Bekleyelim bakalim.
7.30-8arasi olmaz cnm..sabit bir saat olmali.Her sabah yataktan kalkmadan 7.30 8 arası dil altından ölçüyorum
Bu ayda olmadı. Hayırlısı
boran canım zor zamnlar yaşıyorsun rabbim eşine akıl fikir versinde aynı hataya bir daha düşmesin inş..Kadınların en büyük düşmanı maalesef kadınlar bu dünyada..Rabbim hepimizin yuvasını korusun.sagol canım kalbimin ferahlamasına gerçekten çok ihtiyacım var,3 ay telf. konuşmalar var belki yakalamasaydım okul açıldıktan sonra fiziksel yakınlaşma bile olabilirdi,sence yanlış anlamamı bu canım,3 gün deyil 5 gün deyil 3 aydan fazla telf.görüşmesi yapılmış neymiş kadın bunun velisi maddi durumu kötüymüş sınıf temizligi işini konuşuyolarmış hergün dakikalarca,bende çocugumya inandım,yani anlıcagın yanlış anlama falan yok resmen yanlışa düşmüş,eyer yakalamasaydım belki yüzüne bile bakamıcagım durumlar yaşanırdı
her ikiside aynı sayılır evet,bendeki birinciye teşebbüs diyelim,1 aydır zehir ettim hayatı ona ama ben daha çok yıprandım,başta anlatıyım size dedim utandım,şimdi şimdi sakinliyorum anca paylaşabildim,benim eşim biraz fazla iyi niyetlidir kadını ise araştırdım para kurdu orta malı resmen,ama bizim akıllının zayıf tarafınan girmiş,kızıma burs,bana sınıf temizligi çok madurum ayaklarıyla muhabbeti ilerletmiş eyer ben rahatsız olmasaydım bu işi taa başta anlar ortaya çıkarırdım ama hasta oluşum çevremi görmemi engelledi,nezamanki kendimi toparladım eşimdeki acayipligi surat mimiklerinden anladım ve yanılmadıgım çıktı ortaya,herkez güddügü HAYVANI tanımazmı,ben allaha havale ediyorum,haa şimdi el üstünde tutuyor,karşımda titriyor resmen bana bebege bişe olacak yada ben onu evden kovacam korkusuyla ama ne fayda içime öyle bi ateş attıki nezaman sogur bilmem dualarınıza ihtiyacım var
Tmm 7.30 da ölçeyim. Benim umudum kalmadı ama bakalım. Çok geç yumurtlamışım normalde regl günüme 4gün kala yumurtlamışım çok geç değilmi? Doktora gitmeyi düşünüyorum eşim de çok umutlanmıştı günüm geçince çok istiyor adetlerimi falan takip eder. Üzüldüm7.30-8arasi olmaz cnm..sabit bir saat olmali.
Daha dur bakalim..iliski gunun yine guzel. 3 gun onceki iliskiyle eflal gebe kalmisti.
cevap için sagol canım geçen ay soğan kürü yaptım ovulasyona o zaman başladım ve çift çizgi gördüm sonra çizgi silikleşmeye başladı ve yok gibi olmaya başlayınca adet oldumFertilityfriend yani ff de 20 dklik farkin sorun olmayacagi yaziyr cnm. Suan zigzaglar normal. Ama pco da ovulasyon testi hatali pozitif verir
Zaten 4 aydir cekiyrm cnm. Iyice azdi. Yarij test yapilacak bakalim. Dun aşıya gitmisken kan vermistim. Ilaca ragmen tsh da yukselmis.ya bu test işi kötü olmuş saçmalık sen iki ay çekecekmisin bunu
artık iç güdün ne derse annesi:)
canım tamam işte korkuyor bazıları öyle derya iyi hatırlatmış doğuncada alamaz eşin korkar muhtemelen
benimki hiç dokunmaz karnıma ben derdim bak hareket ediyor diye bakar çeker o yüzden alıştım ama doğunca benden çok sahiplendi bakalım bunda nasıl olacak, emire aklı gidiyor çok değişik bir sevgisi var ablamlar vs. çevrede kim varsa böyle seveni görmedik diyorlar:) eymenede aynı mı olur bilemem gerçi şimdiden emirle plan yapıyorlar aramıza alıp gıdıklıycaz diye, tabi her seferinde uyarıyorum babası eymen doğunca küçük olacak ya abisiyle hemen oynayamayacak büyümesi lazım diye yoksa büyük hayal kırıklığı yaşıyormuş çocuklar hani benle oynayacaktı diye:)
emir babasından ilgili sabah geliyor eymen uyandı mı diyor önce karnımı öpüyor sonra beni öpüyor inşaallah doğuncada böyle olur
iyi olmana sevindim cnm.Canım benim günaydın hepinize
Geçmişe daldım :) iyiyim şükür kasık ağrılarım arada oluyor akıntım azaldı kaşıntım yok.
bugün arkadaşlar gelecek. Dün onun için biraz bişeyler yaptım hazırladım yoruldum bakamadım size. Şimdide toz alıcam süpürge yapıcam duş alıp hazırlanıcam
Sen nasılsın canım ?
Saol cnm.CUTEM - geçmiş olsun canım ya alerjin nüksetmişinş çabucak geçer
HİFA -canım kolay gelsin cutemin dediği gibi ialaçla canım
BORAN - canım üzme kendini Rabbim yardımcın olsun inş hemen atlatırsın canım
Zeynep- canım bende hayalet çizgi gördüm testi tekrarladın mı ?
Ben liste eklemistim cnm.albumlereKızlar nasılsınız
Bizde p. Tesi kızım için alışveriş yaptık :)
1 tane 10'lu hastane çıkışı
2 tane 5'li hastane çıkışı
3 tane tulum
2 tane çıtçıtlı uzun kollu bady. Fazla almadık ablamda çok var
3 tane alt üst takım
Banyo havlusu
1 peluş battaniye
1 tüylü battaniye
6 çorap
3 iç zıbın
2 penye Yelek
1 hırka
Alt açma minderi
10 tane mendil
Bebek için kullanacağım çanta
Biberon
Emzik
Mama kaşığı
Burun temizleyici
Banyo setini almıştık ve eşim 1 tulum - 3 çıtçıtlı body ve 1 tane 5 li hastane çıkışı da almıştı.
Başka eksik neler var kızlar ne alabilirim ?
ama cok ayip yaptigi cnm.eşim e hamileliğimin baslarinda.yasak olan yiyecekleri söyledim aliyordu eve . hala aliyor.
simdi geldim yine pişirmis kokuyor canim cekiyo niye anlamiyrsun diye patladım artık.kola biri bitmeden digerini alıyo normalde yiyip icmefigim şeyler şimdi yememek icin zor tutuyorum kendimi.sen çok abartıyorsun ben yiyemedigim birsey olsa sen karşımda yesen sesimi cikarmam diyo.yine kötü ben oldum...
halden anlamayan insanlarla hayat cok zor....hele ki bu kocaysa.
baglama cnm. Alistirma kilotlari var. Onlardan giydir. Ama yine wc ye gotur.Kızlar bende evimi sildim rahatladım sonunda, her gün süpürüyordum ama bir haftadır silmiyordum nasıl gözüme batıyordu
yemeğide yaparsam tamamdır
Bu arada fakir darky alacaktık girdik mağazaya eşimde araştırmış öncesinde blue house aldık 2000 w mış emiş gücü fakirin ki 1600 w mış, orda da denedik aldığımız daha kuvvetli gerçekten hem de indirime denk geldi 115 e aldık normalde 160-180 di fiyatı, halıları süpürürken yine zorluyor beni ama en azından hafif taşıyabiliyorum, almak isteyene fikir olsun diye yazdım:)
Birde emire bez bağlamadım kızlar her konuda destekcimsiniz dua ediyorsunuz çok sağolun yine duanızı esirgemeyin ne olur, kendi istemiyordu ne zamandır bağlama bezimi diye ağlıyordu ama ben hazır değildim birde yine tutuyor hatta sabahtan beri küçüğü bile yapmadı, ne yapayım sizce hiç üstünde durmuyorum bu sefer arada soruyorum o kadar sanki çok sıradan bir meseleymiş gibi davranıyorum, daha öncede denedim böyle yapmayınca geri bağladım bu sefer bağlamıyım değil mi?
asitlilerden canin istiyorsa biraz sulandirip ic cnm.Canim zaten öyle dedim git annende ye bir daha alirsan artik çöpe aticam dedim sabrim kalmadi.
işine gelince bilmislik yapip kullandigim sabuna sampuana kadar bitkisel zeytinyağlı olsun diyor. e sonuç almadigi zararli yiyecek yok ama. aldiklarindan bi yudum aliyrum fazlası yok birinde yiyorsam digerlerinde yemiyorum. nefis dayanmıyor ki.
aşırıya kaçmadan yenmeli diye düşünüyorum.
bilgim yok cnm bu konuda.kızlar bişey takıldı kafama ya bu progesteron hormonu kaç olması gerekiyor ben temmuzda doktora gitmiştim endokronolojiye orda bakmışlar değerim 0,82 çok mu düşük acaba
Yok cnm. O zaman vucut dyanmaz. Yumirtlama oncesi lazim gun asiri. Pko olmasa sen de yine de tahmini bir zaman belirlerdik. Ama zor bu durumda.adetten sonra gün aşırı mı ilişki olmalı kızlar
test fotolarini da ekle gunluk buraya bakalim cnm. Nasil yapiyrsu testi?sagol canım ne kadar çok hamile var topikde sen kaç aydır ölçüyorsun canım :) yaptığın herhangi bişey oldu mu ben bu ay soğan kürü yaptım :)şimdi de adet oldum bugün 9 gün incir kürü yapıyorum 8 günüm :) bide ovulasyon testi yapıyorum
Hic uzulme aglama eflos. Masallahi var akilli bidigimin.o kadar temizlik silme toplama süpürme sonucu oğlumun marifetine bakın kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/benim-daginik-pasam.36205/
Vallahi senin de basliyr eflal. Az kaldi cnm.yaptır canım tamam streste tetikler ama mutlaka bir şey sebep oluyor belli
dayanamıyor tabi dedesi:) rotavirüsü iyi yapmışsın canım emire yaptıramamıştık her kafadan bir ses çıkmıştı emin olamayınca kalmıştı aşı
ay dört aşı Allah kolaylık versin kuzuyada sana da, bizimde başlıycak yeniden aşı maratonu
Amin cnm.Canim allah şifanı versin. oyy kuzum aşı mi oldu. hic dayanamıyorum yavrulara.
Cnm. Bu kadar yuklenme kendinekızlar yaa bugün nasıl yoruldum anlatamam.misafirlerim vardı yeni gitti.
sabah namazından sonra hiç yatmadım.kursa gittim.12de eve geldim.hiççççç oturmadım.
saat 7 de akşam yemeği yerken oturdum
bulaşıkları makinaya dizerken sonunda pilim tükendi yere yatıcaktım nerdeyse.anneme devrettim geri kalanını.
sırtım fena ağrıyor.
Saol cnm.Geçmiş olsun canım ikinizede :)
napcam ben o zamanYok cnm. O zaman vucut dyanmaz. Yumirtlama oncesi lazim gun asiri. Pko olmasa sen de yine de tahmini bir zaman belirlerdik. Ama zor bu durumda.
Uzulmek.daralmak yok cnm. Inanki olacak. Dur bakalim dongu bi tamamlansin. Gec yumurtlamak gebe kalmaya engel degildir.Tmm 7.30 da ölçeyim. Benim umudum kalmadı ama bakalım. Çok geç yumurtlamışım normalde regl günüme 4gün kala yumurtlamışım çok geç değilmi? Doktora gitmeyi düşünüyorum eşim de çok umutlanmıştı günüm geçince çok istiyor adetlerimi falan takip eder. Üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?