Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun borancigim aldatan yada buna meyleden erkeği her daim dovulmelik görürüm ama suda bi gercekki bazi kadınlar seytanin ta kendisi Allah eslerimizi boyle tiplerden korusun nefis bu sonuçta biraz ilgi alakaya tav oluyorlar maalesef çok şükür fiziksel boyutta bise yok sanirsam
Ne kadar akilliyiz diye gezselerde ortalıkta erkekler bizler kadar ince dusunemiyo su hareketin yanlis anlasilir diye kafa basmiyo sagligin yerinde olsa git yol o kadin musveddesini ama neyse Allah verir cezasini muhakkak
Eşinide bence affet canim herkes 2. sansi hakeder

Atesi ilk sayfadaki kurallara gore olcuyrsun dimi.
Bir de su watery i kaldirir misin. Cizgiyi 32 ya da 33 e mi kaydiracak merak ettim.
Çizgiyi 33e çekti. 37günde adet olurum nasıl oldu ya. Çizgiyi 24e çektiği gün özellikle watery i kaldırdığımda yine 24ü gösteriyordu şimdi böyle oldu. Ben şimdi 33te mi yumurtladım

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-16-10-30-18-1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 49
Çizgiyi 33e çekti. 37günde adet olurum nasıl oldu ya. Çizgiyi 24e çektiği gün özellikle watery i kaldırdığımda yine 24ü gösteriyordu şimdi böyle oldu. Ben şimdi 33te mi yumurtladım
Tahmin ettigim oldu. Bu nedenle emin olmadan akinti girmeyin demistim. 30 ve 32 deki inislerden suphelenmistim cnm. Bu duruma gore daha 11.gunundesin bekleyecegiz. Bazen oluyr bu gec yumurtlamalar. Ates yontemini bu nedenle seviyrm. Yumurtayi illaki gosteriyr cnm. Bekleyelim bakalim.

Atesi ilk sayfadaki kurallara gore olcuyrsun dimi.
Bir de su watery i kaldirir misin. Cizgiyi 32 ya da 33 e mi kaydiracak merak ettim.
Her sabah yataktan kalkmadan 7.30 8 arası dil altından ölçüyorum
Bu ayda olmadı. Hayırlısı

boran canım zor zamnlar yaşıyorsun rabbim eşine akıl fikir versinde aynı hataya bir daha düşmesin inş..Kadınların en büyük düşmanı maalesef kadınlar bu dünyada..Rabbim hepimizin yuvasını korusun.

7.30-8arasi olmaz cnm..sabit bir saat olmali.
Daha dur bakalim..iliski gunun yine guzel. 3 gun onceki iliskiyle eflal gebe kalmisti.
Tmm 7.30 da ölçeyim. Benim umudum kalmadı ama bakalım. Çok geç yumurtlamışım normalde regl günüme 4gün kala yumurtlamışım çok geç değilmi? Doktora gitmeyi düşünüyorum eşim de çok umutlanmıştı günüm geçince çok istiyor adetlerimi falan takip eder. Üzüldüm

Fertilityfriend yani ff de 20 dklik farkin sorun olmayacagi yaziyr cnm. Suan zigzaglar normal. Ama pco da ovulasyon testi hatali pozitif verir
cevap için sagol canım geçen ay soğan kürü yaptım ovulasyona o zaman başladım ve çift çizgi gördüm sonra çizgi silikleşmeye başladı ve yok gibi olmaya başlayınca adet oldum pkolularda hatalı olduğunu duydum ama olsun bi umut dedim bide ateşte ölçmeye başladım hadi hayırlısı :) inş. siz bana uğurlu gelirsiniz :)

Zaten 4 aydir cekiyrm cnm. Iyice azdi. Yarij test yapilacak bakalim. Dun aşıya gitmisken kan vermistim. Ilaca ragmen tsh da yukselmis.
iyi olmana sevindim cnm.

Saol cnm.

Ben liste eklemistim cnm.albumlere

ama cok ayip yaptigi cnm.

baglama cnm. Alistirma kilotlari var. Onlardan giydir. Ama yine wc ye gotur.

asitlilerden canin istiyorsa biraz sulandirip ic cnm.
ama o cok onemli olan zararlilari yeme. Bebege toksoplazma gecmesin diye.

kızlar bişey takıldı kafama ya bu progesteron hormonu kaç olması gerekiyor ben temmuzda doktora gitmiştim endokronolojiye orda bakmışlar değerim 0,82 çok mu düşük acaba
bilgim yok cnm bu konuda.

adetten sonra gün aşırı mı ilişki olmalı kızlar
Yok cnm. O zaman vucut dyanmaz. Yumirtlama oncesi lazim gun asiri. Pko olmasa sen de yine de tahmini bir zaman belirlerdik. Ama zor bu durumda.

test fotolarini da ekle gunluk buraya bakalim cnm. Nasil yapiyrsu testi?

o kadar temizlik silme toplama süpürme sonucu oğlumun marifetine bakın kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/benim-daginik-pasam.36205/
Hic uzulme aglama eflos. Masallahi var akilli bidigimin.

Vallahi senin de basliyr eflal. Az kaldi cnm.

Canim allah şifanı versin. oyy kuzum aşı mi oldu. hic dayanamıyorum yavrulara.
Amin cnm.
Oldu bakalim.6.ay zor. Gozumun icine bakarak agliyr cani ganinca anne kurtar der gibi. Cok zor oluyr o zaman. Yuzune bakamiyrm. Kafami ceviriyrm mecbur.

Cnm. Bu kadar yuklenme kendine
Geçmiş olsun canım ikinizede :)
Saol cnm.

Yok cnm. O zaman vucut dyanmaz. Yumirtlama oncesi lazim gun asiri. Pko olmasa sen de yine de tahmini bir zaman belirlerdik. Ama zor bu durumda.
napcam ben o zaman nasıl anlayacaz yumurtladığımız 2 ay düzenli ateş ölçsem çözeriz dimi yumurtlama ne zaman olduğunu tahmini pkolu varmıydı topikde hamile kalan

Uzulmek.daralmak yok cnm. Inanki olacak. Dur bakalim dongu bi tamamlansin. Gec yumurtlamak gebe kalmaya engel degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…