Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
napcam ben o zaman nasıl anlayacaz yumurtladığımız 2 ay düzenli ateş ölçsem çözeriz dimi yumurtlama ne zaman olduğunu tahmini pkolu varmıydı topikde hamile kalan
Tabiki de vardi. Hatta dogurdu biri biri de gebe.
Aslinda yumurta takibi yaptirsan dr.a daha kolay olur.

Canım buda geçen ay adetin 13 14 15 16 günleri taptığım test zaten 21 gün adet oldum

Tabiki de vardi. Hatta dogurdu biri biri de gebe.
Aslinda yumurta takibi yaptirsan dr.a daha kolay olur.
canım eşimin değerleri bir ara kötüydü ileri hareketlide sorun vardı 10 gündür keçiboynuzu pekmezi yiyor önümüzdeki ay test vercek eğer ileri hareketli düzelmişse takip yaptıracağım :)

Eflal mesaj atmis kizlar..

Canım merhaba dr işim var evde değilim merak etmeyin devlette ultrasona girdim eymen. öğleden sonrada özele var randevum var merak etmeyin

o zaman ben geçen ay ya kaçırdım yada hiç yumurtlamadım ben bu ay incir kürü yapıyorum canım
Inan kürleri hic bilmiyrm.
Testleri nasil yapiyrsun?

°hergun ayni saatte olacak. Tercihen ogleden sonra. 17.00 iyi bir saat.
°3saat sivi almamali ve wc ye gitmemelisin.
°hep ayni sayida damla kullan. Ya 3 ya da 4. Testte yazar. Bi sefer 3 bi sefer 4 kullanma.
°10.dakikada tetsin fotosunu cek buraya ekle. Bakariz.

o zaman ben geçen ay ya kaçırdım yada hiç yumurtlamadım ben bu ay incir kürü yapıyorum canım

canim bence sen önce bi kac jez soğan kürü dene.incir yumurta kalitesini artiriyor.ve Prolaktin hormonunu yukseltebiliyo incir. hormonlarına en son ne zaman baktırdin.

Cute içim rahat etmedi doktora gittim kist varmış o engel olabilir dedi ama adetle atılanlardanmış. Adet söktürücü yazdı ama kan istedi kan sonucuna göre negatif çıkarsa ilacı kullan dedi. Hayırlısı olsun inş kist önemli bir problem değildir.

kızlar sol tarafımda yumurtalıklarımın orda sürekli seyirme var.sabahtan beri dikkatimi çekti.
oturduğumda farkediyorum.hızlı hızlı seyiriyor.
adetin 12.günündeyim.çatlama habercisidir belki.
bu ay çok dikkat ediyoruz.gün aşırı olucak ilişki.
eşim takip ediyo günlerimi

ins canim ins müjdeyi verirsin.

Cok iyi yapmissin cnm. Kist sorun olmaz sanirim atildiktan sonra. Nesdem gelse o iyi biliyr kist meselesini. Bebegi 2 aylik bile degil. O nedenle cok gelemiyr.kan tahlili de iyi olmus cnm.

canım ben hergün saat 19 da yapıyorum testi 5 dk resmini çekiyorum çalıştığım için 19 da yapıyorum 3den sonra sıvı tüktmiyorum ma 3 saat içinde wc çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…