Tabiki de vardi. Hatta dogurdu biri biri de gebe.napcam ben o zamannasıl anlayacaz yumurtladığımız 2 ay düzenli ateş ölçsem çözeriz dimi yumurtlama ne zaman olduğunu tahmini pkolu varmıydı topikde hamile kalan
canım eşimin değerleri bir ara kötüydü ileri hareketlide sorun vardı 10 gündür keçiboynuzu pekmezi yiyor önümüzdeki ay test vercek eğer ileri hareketli düzelmişse takip yaptıracağım :)Tabiki de vardi. Hatta dogurdu biri biri de gebe.
Aslinda yumurta takibi yaptirsan dr.a daha kolay olur.
Bu negatif.Eki Görüntüle 1271029 Canım bu geçen ay ki adetimin 13 günü yaptığım test
Hepsi negatif cnm.Eki Görüntüle 1271031 Canım buda geçen ay adetin 13 14 15 16 günleri taptığım test zaten 21 gün adet oldum
Bunlarda negatif cnm.Bunlarda bu ay dün ve ondan önceki gün Eki Görüntüle 1271035 Eki Görüntüle 1271038
o zaman ben geçen ay ya kaçırdım yada hiç yumurtlamadımBunlarda negatif cnm.
Inan kürleri hic bilmiyrm.o zaman ben geçen ay ya kaçırdım yada hiç yumurtlamadımben bu ay incir kürü yapıyorum canım
Cnm. Bu kadar yuklenme kendine
Saol cnm.
o zaman ben geçen ay ya kaçırdım yada hiç yumurtlamadımben bu ay incir kürü yapıyorum canım
sagol canim haber ettigin için. güzel haberlerle gelsin ins.Eflal mesaj atmis kizlar..
Canım merhaba dr işim var evde değilim merak etmeyindevlette ultrasona girdim eymen. öğleden sonrada özele var randevum var merak etmeyin
ins canim ins müjdeyi verirsin.kızlar sol tarafımda yumurtalıklarımın orda sürekli seyirme var.sabahtan beri dikkatimi çekti.
oturduğumda farkediyorum.hızlı hızlı seyiriyor.
adetin 12.günündeyim.çatlama habercisidir belki.
bu ay çok dikkat ediyoruz.gün aşırı olucak ilişki.
eşim takip ediyo günlerimi
inşaallah canım ya.ins canim ins müjdeyi verirsin.
Cok iyi yapmissin cnm. Kist sorun olmaz sanirim atildiktan sonra. Nesdem gelse o iyi biliyr kist meselesini. Bebegi 2 aylik bile degil. O nedenle cok gelemiyr.kan tahlili de iyi olmus cnm.Cute içim rahat etmedi doktora gittim kist varmış o engel olabilir dedi ama adetle atılanlardanmış. Adet söktürücü yazdı ama kan istedi kan sonucuna göre negatif çıkarsa ilacı kullan dedi. Hayırlısı olsun inş kist önemli bir problem değildir.
Inan kürleri hic bilmiyrm.
Testleri nasil yapiyrsun?
°hergun ayni saatte olacak. Tercihen ogleden sonra. 17.00 iyi bir saat.
°3saat sivi almamali ve wc ye gitmemelisin.
°hep ayni sayida damla kullan. Ya 3 ya da 4. Testte yazar. Bi sefer 3 bi sefer 4 kullanma.
°10.dakikada tetsin fotosunu cek buraya ekle. Bakariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?