cevap için sagol canım en son temmuz sonunda endokronolojide baktmışlar dı canım ama incire başlamış bulunuyorum bu ay olmazsa önümüzdeki 3ay soğan kürü yapcam inş. ama gerek kalmasın yaa :)canim bence sen önce bi kac jez soğan kürü dene.incir yumurta kalitesini artiriyor.ve Prolaktin hormonunu yukseltebiliyo incir. hormonlarına en son ne zaman baktırdin.
19da da olur cnm.canım ben hergün saat 19 da yapıyorum testi 5 dk resmini çekiyorum çalıştığım için 19 da yapıyorum 3den sonra sıvı tüktmiyorum ma 3 saat içinde wc çıkıyorum
tamam canım çok sagol :)) allah razı hakkını helal et çok soru sordum19da da olur cnm.
10 dk bekle mutlaka..tum sonuclari okusun.
O zaman 2 saat tut idrarini bari
Estagfurullah. Sen sor aklina takilani. Kim bilirse cevap yazartamam canım çok sagol :)) allah razı hakkını helal et çok soru sordum
tamam canım sagol takipteyim sizi :)Estagfurullah. Sen sor aklina takilani. Kim bilirse cevap yazar
cutem benim de kist sorunum vardi yeni evlendiğimde biraz biliyorum.Cok iyi yapmissin cnm. Kist sorun olmaz sanirim atildiktan sonra. Nesdem gelse o iyi biliyr kist meselesini. Bebegi 2 aylik bile degil. O nedenle cok gelemiyr.kan tahlili de iyi olmus cnm.
cevap için sagol canım en son temmuz sonunda endokronolojide baktmışlar dı canım ama incire başlamış bulunuyorum bu ay olmazsa önümüzdeki 3ay soğan kürü yapcam inş. ama gerek kalmasın yaa :)
Supersin cnmcutem benim de kist sorunum vardi yeni evlendiğimde biraz biliyorum.
kiste sogan kürü bir numara allahin izniyle. zzyppp sogan kürü ic canim.ama once kan sonucnu bekle.
Tamam canım sagol 5 gün kaldı bitince yaptırırım teşekkürlersen de Sağol canim.incir kürün bittiğinde bi Prolaktin(süt hormonu) e baktir derim. ben bal tarçın corekotu kürü yapmistim o bile Prolaktimi yükseltmisti.ins sen de sorun olmaz tabi.
sen de öylesin canim:)Supersin cnm
Tamam canım sagol 5 gün kaldı bitince yaptırırım teşekkürler
Negatif cnm. Hangi marka testin. Eczaneden 5 taneye 30 tl verme sakin. Netten al. Labquick guzeldir.Eki Görüntüle 1271578 Kızlar ovulasyon testimi paylaşıyorum bi bakın
Canım ben ovula marka aldım testimi netten 40 tane 35 tl ye ben bugün gn aşırı başlasam mı kiNegatif cnm. Hangi marka testin. Eczaneden 5 taneye 30 tl verme sakin. Netten al. Labquick guzeldir.
hayirsiz değilsin nukram siz asimla iyi olun yeter.biliyoruz niye gelemedigini.kuzumun gaz sıkıntısı var demek oyy kıyamam sariligi da tamamen gecer ins.annelerin hakki ödenmez. anacigim da bana gelecek ins o kalacak yanimda.destek olanlarimiz var cok şükür.Kızlar hayırsız Nukranız geldi
Bi türlü gelip yazamadım nasılsınız geçmişi okuyamadım inşaallah hepiniz iyisinizdir. ..
Bizde sarılığı yavaş yavaş atlatıyoruz inşaallah kızlar doğumdan hemen sonra sütünüz gelmezse bebeğiniz aç kalmasın mama yedirmekten çekinmeyin Asımada mama yedirselerdi sarılık olmazdı dedi doktoru açlık sarılığa zemin hazırlıyor. ..
Gaz sıkıntımız var annemdeyim mutlaka destek alın bebek bakımı sabır istiyor kızlar ilk başta doğumdan kaynaklı sıkıntımıxdan çok sabırlı olamıyoruz ben daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum :)
Hepinizi çokk öpüyorum güzel yüreklilerim:)
Sen basla cnm.Canım ben ovula marka aldım testimi netten 40 tane 35 tl ye ben bugün gn aşırı başlasam mı ki
Sagol canımSen basla cnm.
Iki gunluk degerler bilemeyiz. 37 kiminde dusukken kiminde yuksektur. O ndenle tum.dongunuzu bilmeliyizkızlar, reglimin geçtiği 6. gün,yarın kan tahliline gideceğim. hiç doğum kontrol vs kullanmadım şimdiye dek, geçen ayki doktor kontrolümde rahim tertemizdi. neyse dediğim gibi 6 gün geçti, 3. gün idrar testi negatif. fakat ateş 37.0 - 37.2 arasında gidip geliyor. karın ağrısı, göğüs şişmesi, mavi damar falan hepsi mevcut, tek merakım ateş için ne düşünüyorsunuz ? bu arada max 2 gün gecikme yaşamışımdır şimdiye dek, çok düzenlidir adetlerim. bilen bir arkadaş fikir verirse çok sevinirim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?