Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar nasılsınız?
NUKRA- canım hiç önemli değil siz yeterki iyi olun :) anne olmak kolay değil kuzum gaz sıkıntısı inş çabuk geçer düzene girersiniz canım
MISSY - canım geçmiş olsun ya geçmedimi daha bence başka bir Dr. Mı gitsen ki tatlım ?

Kızlar dün de misafirlerim vardı. Eşimin yurt dışından teyzeleri geldi kv. Fln bizdeydi.
Bugün de öğleden sonra ben ark. Lara gidicem sıkıldım evde

kararlisin yani eflalim iyi oluyor.yoksa uzdukce uzer bu erkek milleti.

yormam ins canim arkadaslarla haftada bir aksamlari sohbetimz oluyor bu hafta ben aldım. bi iki cesit yetiyor cay yanına.
yine yapacağını yaptı canım

iyiymiş canım çeşit az olursa insan çok yorulmuyor:)
amin canım

canım inşaallah kürler şifa olsun pkolu olup hamile kalan çok eşinin değerleride iyi çıkar inşaallah
yesinler onu yaaa.
bide sırıtmış
tupperware şişede gözümden kaçmadı.bende hiç yanımdan ayırmıyorum kendisini.
yoksa su içmeyi unutuyorum.
aynen canım o yüzden aldım o şişeyi oğlumunkide kurbağalı:)
oyy ne yaptın bakıyım sen enerjini harcama bu günler önemli malum çalışma olacak:)
canım o da olacak aşkoolsun bizde görücez fotolarınızı inşaallah
ay canım öyle ama gerçekten olma bize oluyor hamileyken eskisi gibi davranmamak en mantıklısı sonra üzülüyoruz
ahhh canım benim çok üzüldüm ya ne denir ki inşaallah soğur için tez zamanda, keşke yazsaydın ben buraya da yazmasam çıldıracak gibi oluyorum

günaydın kızlar benim ateşimde zikzaklı gidiyor bugün 10 dk geç ölçtüm ama
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım zikzak normal ölçmeye devam et ölçüm saatinde neyse onu yaz tabloya
Çizgiyi 33e çekti. 37günde adet olurum nasıl oldu ya. Çizgiyi 24e çektiği gün özellikle watery i kaldırdığımda yine 24ü gösteriyordu şimdi böyle oldu. Ben şimdi 33te mi yumurtladım

Her sabah yataktan kalkmadan 7.30 8 arası dil altından ölçüyorum
canım bazen geç yumurtlanabiliyor, ölçüm saatin sabit olsun ama 10 dk bile önemli
adetten sonra gün aşırı mı ilişki olmalı kızlar
evet canım öyle olsun pkolusun ya ne zaman yumurtladığını bilmiyoruz
Zaten 4 aydir cekiyrm cnm. Iyice azdi. Yarij test yapilacak bakalim. Dun aşıya gitmisken kan vermistim. Ilaca ragmen tsh da yukselmis.

iyi olmana sevindim cnm.

Saol cnm.
canım inşaalah testle ne olduğu anlaşılır , tsh için de dozun artırılır değil mi
bağlamadım cutem dün dışarı çıktık diye bağladım ablamdaydım ya orda açtım hemen iyiyiz şimdilik bakalım nasıl sonuçlanacak, alıştırma külotları almıştım çok kalın bez gibiler onu da bez sanıp yapıyor verdim görümceme bende
sağol teyzesi
evet başlıyor bakalım napıcaz eymen emir ben :)
canım kiste soğan kürü birebir inşaallah testin pozitif olurda hiç gerek kalmaz
hadi bakalım hifam gelsin bu ay bebişin
Eki Görüntüle 1271578 Kızlar ovulasyon testimi paylaşıyorum bi bakın
canım ben kullanmadım hiç bilemiyorum
ne hayırsızı canım yeni doğum yaptın senin kusurun olmaz iyi olunda toparlanınca yazarsın zaten
düzenli ölçüm olmadan yorum olmaz maalesef, inşaallah hamilesindir

yoruldun iyice gitde kafan dağılsın canım

Günaydın hanımlar,dün ultrason randevum vardı, hamdolsun bebeğimin boyu kilosu iyi, tam göremedim iki dk baktı zaten

öğleden sonra özele vardı yine muayene olamadım artık bu konuda yazmıycam bir şey sinirlerim harap durumda

tek sevincim eymenin iyi olması tabi o kadarcık ölçüme nasıl güveneceksem buna

KIZLAR yukardaki alıntılarda bi hata yapmışım iç içe yazmış
boran canım zor yaşadığın iyi ki önceden farketmişsin daha kötü şeyler olmadan, yuva yıkan kadınlara ne diyeyim elin tavuğu kaz görünüyor işte

kızlar dün öğleden sonra sağ kaburgamın altına ağrı girdi derin nefes alamıyorum kısa kısa nefes alıyorum yoksa bıçak saplanıyor gazdır falan dedim ama hala geçmedi, dr a gideyim mi eymende sıkıntı yoktur değil mi, hareketleri az gibi dün çok üzüldüm ağladım, o yüzden korkuyorum bir şey olacak diye

canım dünkü stersindendir umarım..Eymenin iyi olmasına cok sevindim bugun dr a git için rahat etsin.

canım dünkü stersindendir umarım..Eymenin iyi olmasına cok sevindim bugun dr a git için rahat etsin.
canım inşaallah ondandır, dr lafı duymak istemiyorum gitmek istemiyorum bütün hevesim kaçtı çok üzgünüm demek ki bu hamileliğimde de bu sorunu yaşayacakmışım Rabbim büyük dert vermesin tabi, bebeğime hasret kaldım resmen

canım benim üzülme ne olur raabim dermasız dert vermesin...BUNDAN sonrası çok güzel olsun inş.

anlatamadım ilk günler canım,hatayı o yaptı ama ben anlatmaktan bile utandım,biraz zaman geçtigi için anlatabildim,çok zor günlerdi delirecek gibi oldum stresten sürekli kustum baş agrılarım miydeme vurdu hep,şimdi şimdi daha iyi sayılırım,sana gelince kötü bişey oldugunu sanmıyorum canım ama geçmezse dr.git sen

S.a. ablalarim kardeslerim....
Nasilsiniz ???
Bizi soracak olursaniz pasamla 5.5 aylik olduk sadece anne sutu alan yavrumu bugun doktora goturecegim ek gida icin...
Ha birde bu aralar diken uzerindeyim hamile kaldigim zamanlardaki cogu belirtimi yasiyorum...
Umarim psikolojiktir olfukca tirsiyorum cunku

Eflal. Bilemedim agri sebebini. Gecmezse git cnm.

Benim tsh 0.36idi. Ilaca ragmen 7 olmus. Cok degil ama yukselisi fazla. Ben alistigim icin dozu kendim artirdim. Diger ay kontrol ettiririm tekrar.

Sende daha adet olmadin mi cnm?

Kızlar kan negatif bugün adet söktürücüye başlıyorum. Adet bitince soğan kürüne başlicam. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ama eşim çok üzüldü rahat olalım akışına bırakalım dedim kafamızdan çıkaralım dedim yorum bile yapamadı cnm bnm ya eşim konusunda ne yapmam lazım kızlar? Bana bir yol gösterin

canım sen niye utanıyorsun eşin utansın,bundan sonrası iyi olur inşaallah boranım üç çocuk evlilik kolay olmuyor yuva kolay kurulmuyor inşaallah eşin bundan sonra kıymetini bilir
canım sütün yetmiyor mu ek gıda için gidiyorsun, hamilelikten mi şüpheleniyorsun
Eflal. Bilemedim agri sebebini. Gecmezse git cnm.

Benim tsh 0.36idi. Ilaca ragmen 7 olmus. Cok degil ama yukselisi fazla. Ben alistigim icin dozu kendim artirdim. Diger ay kontrol ettiririm tekrar.

canım bende sen normal bende de oldu dersin diye bekledim, işkillendim şimdi napıyım ki offfff deli olucam evim uzak olmasa giderdim şimdi hastaneye hava yağmurlu

birden çok yükselmiş gerçekten

Canım hayırlısı buymuş zordur biliriz hepimizde,sen doğru olanı söylemişsin, eşin ne diyor genel anlamda canım bu meseleye?

Canım hayırlısı buymuş zordur biliriz hepimizde,sen doğru olanı söylemişsin, eşin ne diyor genel anlamda canım bu meseleye?
Belli etmemeye çalışıyor ama üzüldü gözleri doldu falan ben farketmemiş gibi yaptım sperm testi verse bana göre güzel olacak ama onun gündemi daha hiç açılmadı. Hayırlısı olsundan başka yorumu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…