Iki gunluk degerler bilemeyiz. 37 kiminde dusukken kiminde yuksektur. O ndenle tum.dongunuzu bilmeliyiz
yine yapacağını yaptı canımkararlisin yani eflalim iyi oluyor.yoksa uzdukce uzer bu erkek milleti.
yormam ins canim arkadaslarla haftada bir aksamlari sohbetimz oluyor bu hafta ben aldım. bi iki cesit yetiyor cay yanına.
amin canımcevap için çok sagol canım allah sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin canım ben pkoluyum 3,5 yılı geçmiştir geçen yaz tüp bebek denemesi yaptırdık olmadı bu şubatta tekrar denedik donmuşlarla ama oda olmadı biraz oluruna bıraktık yine olmuyor bende geçen ay soğan kürü yptım adet oldum şimdi incir ve ovulasyon testi kullanıyorum ve ateş ölçüyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her akşam fındık fıstık falan eşimin ileri hareketlisi sıkıntılıydı 0 dı ameliyat ldu düzelir gibi oldu en son iyi gibiydi 2 sene olmuştur test yaptıralı düzenme vardı şuan ne durumda bilmiyoruz önümüzdeki ay test yaptırcak bakalım bende durumlar öyle işte canım inş. rabbim isteyen herkese nasip eder içinde bana da :)
aynen canım o yüzden aldım o şişeyi oğlumunkide kurbağalı:)yesinler onu yaaa.
bide sırıtmış
tupperware şişede gözümden kaçmadı.bende hiç yanımdan ayırmıyorum kendisini.
yoksa su içmeyi unutuyorum.
oyy ne yaptın bakıyım sen enerjini harcama bu günler önemli malum çalışma olacak:)kızlar yaa bugün nasıl yoruldum anlatamam.misafirlerim vardı yeni gitti.
sabah namazından sonra hiç yatmadım.kursa gittim.12de eve geldim.hiççççç oturmadım.
saat 7 de akşam yemeği yerken oturdum
bulaşıkları makinaya dizerken sonunda pilim tükendi yere yatıcaktım nerdeyse.anneme devrettim geri kalanını.
sırtım fena ağrıyor.
canım o da olacak aşkoolsun bizde görücez fotolarınızı inşaallahyatıcam şimdi canım.kardeşime belim ağrıyo dedim.abla ya hamileysen dedi :)
bi kaç ay önce bende kalmıştı.hamileyimdir diye bütün evimi temizledi.hiç ağır kaldıttırmadı
teyze olmayı çook istiyo.yeğeniyle foto çekilicekmiş.çok hayalleri varda çocuk yok ortada
ben yatıyorum canım.iyi geceler
ay canım öyle ama gerçekten olma bize oluyor hamileyken eskisi gibi davranmamak en mantıklısı sonra üzülüyoruzİyim kuzum ama bugün yine yordum kendimi belim çok ağrıyor şimdi yatıp dinleniyorum. Sonrada kendime kızıyorum neden bukadar yordum kendini die offf içime sinmio napıyım
Saol canım ateş ölçer alıcam penye battaniye ablamda 3-4 tane var o yüzden almadım :)
Tırnak makası, emzik kutusu, Mevlüt takımı,biberon temizleme fırçası,kundak, ateş ölçer,emzirme sütyeni ve atleti,pompa dışındakileri aldık canım çok teşekkürler bu eksikleride tamamlıyım.
Islak mendilinde 3-4 tane alıcam oda hastane için. Kaynatılmış soğutulmış su ve hazır kesilmiş pAmukla silmek istiyorum. :)
Amin canım
Inş canım ateşin bence güzel gidio inş bebeğin seninledir yürekten diliyorum
Boyun uzunsa kilon göstermiyorsa takma canım :) bebeğin yeterki sağlıklı olsun.
Off sorma canım yordum bile hep ayaktaydım. belim ağrıyor inş bişey olmaz dinleniyorum şimdi
Haklısın canım oldu olanama elimde değil hadi onuda yapıyım bunuda yapıyım derken .....işte çalışınca bişeyler yapmaya vaktin olmuyor evde oluncada çeşit çeşit şeyler yapmak istiyorsun :)
Evet canım ablamdan alacağım çok şey var belki baI aldıklarım fazla bile olmuş olabilir onlara bakıp eksik olursa tamamlarım artık saol canım :)
Çok haklısın canımm sonuçta kokusu gelio yapmasın yemesin senin yanında
Valla bende canım ne isterse yiorum az da olsa en azından tadına bakıyorum...
Kuzum ya sende benim gibisin dayanamıyorum batıo banada yapmadığım zaman :)
Ya çevremdekiler akrabalar diyor evi pislik götürsün ne olursa olsun yapma fln ama olmuyor sonuçta o evde yaşıyorsun mikropta alabilirsin içime sinmiyor üstünkörü de olsa yapmaya çalışıyorum.
Kuzum bence bez bağlama sık sık sor tuvaletini.
Canım şifa olur inş topikimizde Uğur getirir RABBIM bekleyen isteyen herkese tüm arkadaşlarıma tez vakitte nasip etsin sağlıcakla
ahhh canım benim çok üzüldüm ya ne denir ki inşaallah soğur için tez zamanda, keşke yazsaydın ben buraya da yazmasam çıldıracak gibi oluyorumsagol canım kalbimin ferahlamasına gerçekten çok ihtiyacım var,3 ay telf. konuşmalar var belki yakalamasaydım okul açıldıktan sonra fiziksel yakınlaşma bile olabilirdi,sence yanlış anlamamı bu canım,3 gün deyil 5 gün deyil 3 aydan fazla telf.görüşmesi yapılmış neymiş kadın bunun velisi maddi durumu kötüymüş sınıf temizligi işini konuşuyolarmış hergün dakikalarca,bende çocugumya inandım,yani anlıcagın yanlış anlama falan yok resmen yanlışa düşmüş,eyer yakalamasaydım belki yüzüne bile bakamıcagım durumlar yaşanırdı
her ikiside aynı sayılır evet,bendeki birinciye teşebbüs diyelim,1 aydır zehir ettim hayatı ona ama ben daha çok yıprandım,başta anlatıyım size dedim utandım,şimdi şimdi sakinliyorum anca paylaşabildim,benim eşim biraz fazla iyi niyetlidir kadını ise araştırdım para kurdu orta malı resmen,ama bizim akıllının zayıf tarafınan girmiş,kızıma burs,bana sınıf temizligi çok madurum ayaklarıyla muhabbeti ilerletmiş eyer ben rahatsız olmasaydım bu işi taa başta anlar ortaya çıkarırdım ama hasta oluşum çevremi görmemi engelledi,nezamanki kendimi toparladım eşimdeki acayipligi surat mimiklerinden anladım ve yanılmadıgım çıktı ortaya,herkez güddügü HAYVANI tanımazmı,ben allaha havale ediyorum,haa şimdi el üstünde tutuyor,karşımda titriyor resmen bana bebege bişe olacak yada ben onu evden kovacam korkusuyla ama ne fayda içime öyle bi ateş attıki nezaman sogur bilmem dualarınıza ihtiyacım var
canım zikzak normal ölçmeye devam et ölçüm saatinde neyse onu yaz tabloyagünaydın kızlar benim ateşimde zikzaklı gidiyor bugün 10 dk geç ölçtüm ama
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Çizgiyi 33e çekti. 37günde adet olurum nasıl oldu ya. Çizgiyi 24e çektiği gün özellikle watery i kaldırdığımda yine 24ü gösteriyordu şimdi böyle oldu. Ben şimdi 33te mi yumurtladım
canım bazen geç yumurtlanabiliyor, ölçüm saatin sabit olsun ama 10 dk bile önemliHer sabah yataktan kalkmadan 7.30 8 arası dil altından ölçüyorum
evet canım öyle olsun pkolusun ya ne zaman yumurtladığını bilmiyoruzadetten sonra gün aşırı mı ilişki olmalı kızlar
canım inşaalah testle ne olduğu anlaşılır , tsh için de dozun artırılır değil miZaten 4 aydir cekiyrm cnm. Iyice azdi. Yarij test yapilacak bakalim. Dun aşıya gitmisken kan vermistim. Ilaca ragmen tsh da yukselmis.
iyi olmana sevindim cnm.
Saol cnm.
bağlamadım cutem dün dışarı çıktık diye bağladım ablamdaydım ya orda açtım hemen iyiyiz şimdilik bakalım nasıl sonuçlanacak, alıştırma külotları almıştım çok kalın bez gibiler onu da bez sanıp yapıyor verdim görümceme bendeama cok ayip yaptigi cnm.
baglama cnm. Alistirma kilotlari var. Onlardan giydir. Ama yine wc ye gotur.
asitlilerden canin istiyorsa biraz sulandirip ic cnm.
ama o cok onemli olan zararlilari yeme. Bebege toksoplazma gecmesin diye.
bilgim yok cnm bu konuda.
Yok cnm. O zaman vucut dyanmaz. Yumirtlama oncesi lazim gun asiri. Pko olmasa sen de yine de tahmini bir zaman belirlerdik. Ama zor bu durumda.
sağol teyzesitest fotolarini da ekle gunluk buraya bakalim cnm. Nasil yapiyrsu testi?
Hic uzulme aglama eflos. Masallahi var akilli bidigimin.
Vallahi senin de basliyr eflal. Az kaldi cnm.
Amin cnm.
Oldu bakalim.6.ay zor. Gozumun icine bakarak agliyr cani ganinca anne kurtar der gibi. Cok zor oluyr o zaman. Yuzune bakamiyrm. Kafami ceviriyrm mecbur.
canım kiste soğan kürü birebir inşaallah testin pozitif olurda hiç gerek kalmazCute içim rahat etmedi doktora gittim kist varmış o engel olabilir dedi ama adetle atılanlardanmış. Adet söktürücü yazdı ama kan istedi kan sonucuna göre negatif çıkarsa ilacı kullan dedi. Hayırlısı olsun inş kist önemli bir problem değildir.
hadi bakalım hifam gelsin bu ay bebişinkızlar sol tarafımda yumurtalıklarımın orda sürekli seyirme var.sabahtan beri dikkatimi çekti.
oturduğumda farkediyorum.hızlı hızlı seyiriyor.
adetin 12.günündeyim.çatlama habercisidir belki.
bu ay çok dikkat ediyoruz.gün aşırı olucak ilişki.
eşim takip ediyo günlerimi
canım ben kullanmadım hiç bilemiyorumEki Görüntüle 1271578 Kızlar ovulasyon testimi paylaşıyorum bi bakın
ne hayırsızı canım yeni doğum yaptın senin kusurun olmaz iyi olunda toparlanınca yazarsın zatenKızlar hayırsız Nukranız geldi
Bi türlü gelip yazamadım nasılsınız geçmişi okuyamadım inşaallah hepiniz iyisinizdir. ..
Bizde sarılığı yavaş yavaş atlatıyoruz inşaallah kızlar doğumdan hemen sonra sütünüz gelmezse bebeğiniz aç kalmasın mama yedirmekten çekinmeyin Asımada mama yedirselerdi sarılık olmazdı dedi doktoru açlık sarılığa zemin hazırlıyor. ..
Gaz sıkıntımız var annemdeyim mutlaka destek alın bebek bakımı sabır istiyor kızlar ilk başta doğumdan kaynaklı sıkıntımıxdan çok sabırlı olamıyoruz ben daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum :)
Hepinizi çokk öpüyorum güzel yüreklilerim:)
düzenli ölçüm olmadan yorum olmaz maalesef, inşaallah hamilesindirkızlar, reglimin geçtiği 6. gün,yarın kan tahliline gideceğim. hiç doğum kontrol vs kullanmadım şimdiye dek, geçen ayki doktor kontrolümde rahim tertemizdi. neyse dediğim gibi 6 gün geçti, 3. gün idrar testi negatif. fakat ateş 37.0 - 37.2 arasında gidip geliyor. karın ağrısı, göğüs şişmesi, mavi damar falan hepsi mevcut, tek merakım ateş için ne düşünüyorsunuz ? bu arada max 2 gün gecikme yaşamışımdır şimdiye dek, çok düzenlidir adetlerim. bilen bir arkadaş fikir verirse çok sevinirim... :)
Günaydın kızlar nasılsınız?
NUKRA- canım hiç önemli değil siz yeterki iyi olun :) anne olmak kolay değil kuzum gaz sıkıntısı inş çabuk geçer düzene girersiniz canım
MISSY - canım geçmiş olsun ya geçmedimi daha bence başka bir Dr. Mı gitsen ki tatlım ?
Kızlar dün de misafirlerim vardı. Eşimin yurt dışından teyzeleri geldi kv. Fln bizdeydi.
Bugün de öğleden sonra ben ark. Lara gidicem sıkıldım evde
canım benim.keşke baştan anlatsaydın.acını paylaşıp bi nebzede olsa rahatlardın.
erkekler akıllı kurnaz filan diyolar ama ben hiç inanmıyorum.çok ama çok saflar.
yeter ki ince damarını bul ordan gir.ertaf pislik kadınlarla dolu.
rahatsızdın, hamileydin,o haldeykende eşinle ilgilenemedin haklı olarak.
o pislik kadında masum tavırlarıyla eşinin kafasını karıştırdı.
şimdilik sadece gözlemle.sen eşini tanıyosun.
daha önce böyle bişey olmamışsa ve gerçekten pişman olduysa affetmeyi dene.
her zaman duamdasın canım.[/QUOTE=] öyle canım açıkcası İPİNİ FAZLA BOŞ BIRAKMIŞIM kaba bi tabir belki ama hakettigi bi tabir,beni eşim fazla iyi niyetlidir herzaman uyardım bu velilere çalışanlara hatta kız ögrencilerine bukadar içten sıcak samimi olma başına iş alırsı birgün dedim,ama o anlamadı ve başına iş aldı resmen,ya ozaman biz kadınlar olarak eşlerimiz bizle ilgilenmedi diye gidip edepsizlik yapalım yada eşimin yaptıgı gibi sadece telf.sohbet arkadaşı olalım bu nekadar normaldirki,adımızda bilmem neye çıkar anında,bu toplum bazen bana igreti veriyor,kısacası ERKEKLERİN KODU BOZUKsagol canımCok zor durumda kalmissin cnm. Allah yardimcin olsun.
bulmadımı nebiliyorsun pislik kadın hala eşimin okulunda sınıf temizliyor,dahada bizimkini kafalamaya çalışıyordu diyer sınıfların temizliginide almak için,haftasonu eşim satran dersi veriyor okulda ama kadının temizligi diyer binada gidip çıktım karşısına beni görünce eli ayagı karıştı,o beni tanıyormuş okula gelip gidişimden ama ben onu tanımazdım,sadece rezil utanmaz kadın halamı çalışıyosun burda deyip geçtim,okulunda yanında oturuyor zaten dün bende okuldaydım eşimle çıktım oda kapının önünde 2 yaşlarında kızını oynatıyordu arkasını döndü biz geçene kadar,eşimin ödü koptu ben bişey yapıcam diye,ama bişe yapmadım sadece yazıklar olsun sana şu hem tipi hem ahlakı bozuk kadın içinmi beni bu halimle bukadar üzdün dedim,onunda agzından çıkan,yeminle ters bişe olmadı yanyana bile gelmedik sadece telf.konuştuk tabiki senin tırnagın olamaz tantanasıydı,o kadını işten kovdurmam bir telf.bakar ama şimdilik seslenmiyorum,allah yukarda,Çok geçmiş olsun borancigim aldatan yada buna meyleden erkeği her daim dovulmelik görürüm ama suda bi gercekki bazi kadınlar seytanin ta kendisi Allah eslerimizi boyle tiplerden korusun nefis bu sonuçta biraz ilgi alakaya tav oluyorlar maalesef çok şükür fiziksel boyutta bise yok sanirsam
Ne kadar akilliyiz diye gezselerde ortalıkta erkekler bizler kadar ince dusunemiyo su hareketin yanlis anlasilir diye kafa basmiyo sagligin yerinde olsa git yol o kadin musveddesini ama neyse Allah verir cezasini muhakkak
Eşinide bence affet canim herkes 2. sansi hakeder
amin canım,inşallah düşmez yosa beni tanır ne çocuk ne yuva gözüm görmezboran canım zor zamnlar yaşıyorsun rabbim eşine akıl fikir versinde aynı hataya bir daha düşmesin inş..Kadınların en büyük düşmanı maalesef kadınlar bu dünyada..Rabbim hepimizin yuvasını korusun.
boran canım zor yaşadığın iyi ki önceden farketmişsin daha kötü şeyler olmadan, yuva yıkan kadınlara ne diyeyim elin tavuğu kaz görünüyor işteKIZLAR yukardaki alıntılarda bi hata yapmışım iç içe yazmış
kızlar dün öğleden sonra sağ kaburgamın altına ağrı girdi derin nefes alamıyorum kısa kısa nefes alıyorum yoksa bıçak saplanıyor gazdır falan dedim ama hala geçmedi, dr a gideyim mi eymende sıkıntı yoktur değil mi, hareketleri az gibi dün çok üzüldüm ağladım, o yüzden korkuyorum bir şey olacak diye
canım inşaallah ondandır, dr lafı duymak istemiyorum gitmek istemiyorum bütün hevesim kaçtı çok üzgünüm demek ki bu hamileliğimde de bu sorunu yaşayacakmışımcanım dünkü stersindendir umarım..Eymenin iyi olmasına cok sevindim bugun dr a git için rahat etsin.
canım benim üzülme ne olur raabim dermasız dert vermesin...BUNDAN sonrası çok güzel olsun inş.canım inşaallah ondandır, dr lafı duymak istemiyorum gitmek istemiyorum bütün hevesim kaçtı çok üzgünüm demek ki bu hamileliğimde de bu sorunu yaşayacakmışımRabbim büyük dert vermesin tabi, bebeğime hasret kaldım resmen
sağol canımcanım benim üzülme ne olur raabim dermasız dert vermesin...BUNDAN sonrası çok güzel olsun inş.
anlatamadım ilk günler canım,hatayı o yaptı ama ben anlatmaktan bile utandım,biraz zaman geçtigi için anlatabildim,çok zor günlerdi delirecek gibi oldum stresten sürekli kustum baş agrılarım miydeme vurdu hep,şimdi şimdi daha iyi sayılırım,sana gelince kötü bişey oldugunu sanmıyorum canım ama geçmezse dr.git senkızlar dün öğleden sonra sağ kaburgamın altına ağrı girdi derin nefes alamıyorum kısa kısa nefes alıyorum yoksa bıçak saplanıyor gazdır falan dedim ama hala geçmedi, dr a gideyim mi eymende sıkıntı yoktur değil mi, hareketleri az gibi dün çok üzüldüm ağladım, o yüzden korkuyorum bir şey olacak diye
Sende daha adet olmadin mi cnm?S.a. ablalarim kardeslerim....
Nasilsiniz ???
Bizi soracak olursaniz pasamla 5.5 aylik olduk sadece anne sutu alan yavrumu bugun doktora goturecegim ek gida icin...
Ha birde bu aralar diken uzerindeyim hamile kaldigim zamanlardaki cogu belirtimi yasiyorum...
Umarim psikolojiktir olfukca tirsiyorum cunku
canım sen niye utanıyorsun eşin utansın,bundan sonrası iyi olur inşaallah boranım üç çocuk evlilik kolay olmuyor yuva kolay kurulmuyor inşaallah eşin bundan sonra kıymetini biliranlatamadım ilk günler canım,hatayı o yaptı ama ben anlatmaktan bile utandım,biraz zaman geçtigi için anlatabildim,çok zor günlerdi delirecek gibi oldum stresten sürekli kustum baş agrılarım miydeme vurdu hep,şimdi şimdi daha iyi sayılırım,sana gelince kötü bişey oldugunu sanmıyorum canım ama geçmezse dr.git sen
canım sütün yetmiyor mu ek gıda için gidiyorsun, hamilelikten mi şüpheleniyorsunS.a. ablalarim kardeslerim....
Nasilsiniz ???
Bizi soracak olursaniz pasamla 5.5 aylik olduk sadece anne sutu alan yavrumu bugun doktora goturecegim ek gida icin...
Ha birde bu aralar diken uzerindeyim hamile kaldigim zamanlardaki cogu belirtimi yasiyorum...
Umarim psikolojiktir olfukca tirsiyorum cunku
Eflal. Bilemedim agri sebebini. Gecmezse git cnm.
Benim tsh 0.36idi. Ilaca ragmen 7 olmus. Cok degil ama yukselisi fazla. Ben alistigim icin dozu kendim artirdim. Diger ay kontrol ettiririm tekrar.
Canım hayırlısı buymuş zordur biliriz hepimizde,sen doğru olanı söylemişsin, eşin ne diyor genel anlamda canım bu meseleye?Kızlar kan negatif bugün adet söktürücüye başlıyorum. Adet bitince soğan kürüne başlicam. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ama eşim çok üzüldü rahat olalım akışına bırakalım dedim kafamızdan çıkaralım dedim yorum bile yapamadı cnm bnm yaeşim konusunda ne yapmam lazım kızlar? Bana bir yol gösterin
Belli etmemeye çalışıyor ama üzüldü gözleri doldu falan ben farketmemiş gibi yaptımCanım hayırlısı buymuş zordur biliriz hepimizde,sen doğru olanı söylemişsin, eşin ne diyor genel anlamda canım bu meseleye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?