- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Ben şimdi kisti eriteyim adet olayım da birkaç gün sonra konuşurum. Bilmiyorum nasıl yaklaşmalıyım olaya. Bilginiz var mı bilmiyorum bu konuda; küçüklükten beri kasık fıtığı varmış, 3 yıl önce ameliyat olmuş. Acaba bi etkisi var mıdır?Canım hayırlısı buymuş zordur biliriz hepimizde,sen doğru olanı söylemişsin, eşin ne diyor genel anlamda canım bu meseleye?
Belli etmemeye çalışıyor ama üzüldü gözleri doldu falan ben farketmemiş gibi yaptımsperm testi verse bana göre güzel olacak ama onun gündemi daha hiç açılmadı. Hayırlısı olsundan başka yorumu yok.
anladım canım tabi üzülür, dediğini gibi yap olay biraz soğusun sperm testini eşine güzelce söyle yaptırması şart, fıtık etki eder mi hiç bilmiyorumBen şimdi kisti eriteyim adet olayım da birkaç gün sonra konuşurum. Bilmiyorum nasıl yaklaşmalıyım olaya. Bilginiz var mı bilmiyorum bu konuda; küçüklükten beri kasık fıtığı varmış, 3 yıl önce ameliyat olmuş. Acaba bi etkisi var mıdır?
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum benim ateş tablom da kafama bişey takıldı bugün ki ateşim de yuvarlağın içi boş diğer yuvarlak dolu anlayan var mı bu ne
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
sagol canım bu sabaha uyuya kaldımanladım canım tabi üzülür, dediğini gibi yap olay biraz soğusun sperm testini eşine güzelce söyle yaptırması şart, fıtık etki eder mi hiç bilmiyorum
canım ölçüm saatin farklı olunca öyle olur
Ablam yok yetmedigindn degilde bilgi almak icin gidiyorum...canım sen niye utanıyorsun eşin utansın,bundan sonrası iyi olur inşaallah boranım üç çocuk evlilik kolay olmuyor yuva kolay kurulmuyor inşaallah eşin bundan sonra kıymetini bilir
canım sütün yetmiyor mu ek gıda için gidiyorsun, hamilelikten mi şüpheleniyorsun
canım bende sen normal bende de oldu dersin diye bekledim, işkillendim şimdi napıyım ki offfff deli olucam evim uzak olmasa giderdim şimdi hastaneye hava yağmurlu
birden çok yükselmiş gerçekten
Yasin 3 aylikken basladi ablam...Sende daha adet olmadin mi cnm?
canım anladım tamam saati aynen kalsın öylesagol canım bu sabaha uyuya kaldım08:15 de yaptım ölçtüm her zaman 07:45 de yapıyordum
Ablam yok yetmedigindn degilde bilgi almak icin gidiyorum...
Yoksa pasamin masaallahi var persentili boyda da kiloda da %97 nin uzerinde..
Bobreklerinde bi ara ektazi gorulmustu sunnet yeri iyilestigi icin birde ultrasona girecek ...
Ayrica maalesef ablam oyle bir suphem var ama ins. Kuruntumdur
O oo senin pasa da masaallah kocaman olmus ablam
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani naaip etsin ♥
Nasıl ikna ettiniz? Şu an o fikre çok uzak. Konuşurken kelimeleri dikkatli seçiyorum ters tepmesin diye.zzyppp canim esine söyle sperm testi yaptırması lazım bak zamaninda bi rahatsızlık da gecirmis.sen uygun bi dille söyle sadece benim degil ikimizin de drba gitmesi araştırılması gerekir diye.seni cok iyi anlıyorum canım ben esimi bebege daha doğrusu tedaviye ikna edene dek ne çabalar harcadım.
eflalllll canim yine uzmussun kendini yaa. niye gidemedim. merakla bekliyordum ben de seni.ama iyi oldugunu biliyorsun canim o da yeter.
azeri canim masallah Paşa'ya kocaman olmus.canim bi de bu korku var demii ins korktuğun gibi degildir.
boran canim üzüldüm gerçekten cok zor şeyler yasamissin.ama affetmeyi dene canim insaniz netice de.ne kadar eski guvenin olmasa da.
missy canim daha iyikesememissin ins onenli birseyin yoktur dr a gidiyo musun canim?
Aç yok farketmiyormuş galiba dün doktorda şeler yüklemesi yapılacak bir hamile hanım sormuştu doktor farketmez dedi ona.kızlar hepinize de hayırlı cumalar sıkıntılariniz gitsin dualarınız kabul olsun ins.
yarin şeker yüklemesi var.ne yapıcam simdi 9 dan sonra mi 12 den sonra mi yemeyi kesicem.malum ilgili dr um hicbirsey demedi sabah ac gel jan ver dedi başka da birsey demedi birsey daha demişti ama bebisi görünce beynim duruyo dr u dinleyemedm unuttum.
sorumu sordum çıkıyorum canlar akşam misafirim var biraz işler var görüşürüz. yaptığım ikram bana ben ikrama bakiyorum yiyemiyorum azcik yedim ama tabi doymadim o kadarcikla.ins yarin rahatca yiyebilirim....
tamam canım sagol :)canım anladım tamam saati aynen kalsın öyle
anladım canım maşaallah kuzuna:)
ultrason sonucuda iyi çıkar inşaallah
hayırlısı canım hamilelik içinde nasipte varsa yapacak bir şey yok:)
Canım ben kendim dokuzdan sonra yemedim dr dememişti,cutem 12 den sonra demiştikızlar hepinize de hayırlı cumalar sıkıntılariniz gitsin dualarınız kabul olsun ins.
yarin şeker yüklemesi var.ne yapıcam simdi 9 dan sonra mi 12 den sonra mi yemeyi kesicem.malum ilgili dr um hicbirsey demedi sabah ac gel jan ver dedi başka da birsey demedi birsey daha demişti ama bebisi görünce beynim duruyo dr u dinleyemedm unuttum.
sorumu sordum çıkıyorum canlar akşam misafirim var biraz işler var görüşürüz. yaptığım ikram bana ben ikrama bakiyorum yiyemiyorum azcik yedim ama tabi doymadim o kadarcikla.ins yarin rahatca yiyebilirim....
Kızlar hayırsız Nukranız geldi
Bi türlü gelip yazamadım nasılsınız geçmişi okuyamadım inşaallah hepiniz iyisinizdir. ..
Bizde sarılığı yavaş yavaş atlatıyoruz inşaallah kızlar doğumdan hemen sonra sütünüz gelmezse bebeğiniz aç kalmasın mama yedirmekten çekinmeyin Asımada mama yedirselerdi sarılık olmazdı dedi doktoru açlık sarılığa zemin hazırlıyor. ..
Gaz sıkıntımız var annemdeyim mutlaka destek alın bebek bakımı sabır istiyor kızlar ilk başta doğumdan kaynaklı sıkıntımıxdan çok sabırlı olamıyoruz ben daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum :)
Hepinizi çokk öpüyorum güzel yüreklilerim:)
yine yapacağını yaptı canım
iyiymiş canım çeşit az olursa insan çok yorulmuyor:)
amin canım
canım inşaallah kürler şifa olsun pkolu olup hamile kalan çok eşinin değerleride iyi çıkar inşaallah
aynen canım o yüzden aldım o şişeyi oğlumunkide kurbağalı:)
oyy ne yaptın bakıyım sen enerjini harcama bu günler önemli malum çalışma olacak:)
canım o da olacak aşkoolsun bizde görücez fotolarınızı inşaallah
ay canım öyle ama gerçekten olma bize oluyor hamileyken eskisi gibi davranmamak en mantıklısı sonra üzülüyoruz
ahhh canım benim çok üzüldüm ya ne denir ki inşaallah soğur için tez zamanda, keşke yazsaydın ben buraya da yazmasam çıldıracak gibi oluyorum
canım zikzak normal ölçmeye devam et ölçüm saatinde neyse onu yaz tabloya
canım bazen geç yumurtlanabiliyor, ölçüm saatin sabit olsun ama 10 dk bile önemli
evet canım öyle olsun pkolusun ya ne zaman yumurtladığını bilmiyoruz
canım inşaalah testle ne olduğu anlaşılır , tsh için de dozun artırılır değil mi
bağlamadım cutem dün dışarı çıktık diye bağladım ablamdaydım ya orda açtım hemen iyiyiz şimdilik bakalım nasıl sonuçlanacak, alıştırma külotları almıştım çok kalın bez gibiler onu da bez sanıp yapıyor verdim görümceme bende
sağol teyzesi
evet başlıyor bakalım napıcaz eymen emir ben :)
canım kiste soğan kürü birebir inşaallah testin pozitif olurda hiç gerek kalmaz
hadi bakalım hifam gelsin bu ay bebişin
canım ben kullanmadım hiç bilemiyorum
ne hayırsızı canım yeni doğum yaptın senin kusurun olmaz iyi olunda toparlanınca yazarsın zaten
düzenli ölçüm olmadan yorum olmaz maalesef, inşaallah hamilesindir
yoruldun iyice gitde kafan dağılsın canım
hadi inşaallah hifam gelsin nazlı kuzumuzhoşgeldin canım.
ben aynı bıraktığın gibiyim
inşaallah eflalim.hele bi olsun.buranın en nazlı kuzusu olucak
ilişki günlerini hiç kaçırmıyoruz canım
bir ay boyunca gün aşırı devam edicez bu sefer
evet baktım efloş baya büyümüş walla maşallahcanım yine yormuşsun kendini ama olmadı bu, daha yen, atlattın sıkıntıyı, ben hamdolsun canım bugünüme sağlıklıyız çok şükür:)
sağol canım inşaallah sağolun hepiniz desteğiniz için
canım penye battaniye eksik geldi onun dışından kızlar yazmış birde ablandan da alıcaksın sanırım onlarıda alıp ona göre eksiğini belirle
bak bakalım büyümüş mü:)
canım inşaallah hamilesindir topiğimize yeni bir hamiş katılır, zaten cutem umutlu tablondan bencede ateşin güzel hamile tablosu
hoş geldin aramıza, ölçmeye devam et canım yoruma erken daha, ilk ayın olduğu için bu ay gün aşırı ilişki olsun döngünü yumurtlama gününü bilemiyoruz çünkü
sağol canım büyümüş değil mi emirdeki son ayım böyleydi bunda son ayımı düşünemiyorum
anladım canım, inşallah bu kötü günleri unutursunuz gider.. Gerçi unutulmuyor ama, çocuklar için susuluyor... Allah hidayete erdirsin kocanıevet canım artık hamile oldugun besbelli çıkmış ortaya,sorun neymi? bir kadına yapılabilecek en kötü şey ne olabilir sence
ben erkeklerin herhangibişeden ders alacaklarına nedense artık asla inanmıyorum,çünki benim eşim hayatı boyunca şuanki düştügü hataya asla düşmeyecek biriydi,o tür şeylere çok tepkili karşi olan biriydi,parmakla gösterilen biriydi yani,çevresindede bu yanlışa düşünlere akıl erdiremezdi,ama bak neredeyse kendi aynı hatadan hayatımızı mahvetti boyutundayız
inşallah duhacım dua et bana,etki kendimi daha fazla yıpratmaktan kurtuluyum yoksa kafayı yiyebilirim
inşallah canım biraz zor olucak ama inşallah
Al bitane de benden işte :) ben de yoruyorum kendimi, sonra da belim kopunca sancılanınca naptım ben diye kızıyorum kendime :) Ben de ıslak mendil unibaby saf sulu aldım, 6 paket kadar. Evde pamuk ve su kullansam bile illaki dışarıda lazım olacak bu mendiller canımİyim kuzum ama bugün yine yordum kendimi belim çok ağrıyor şimdi yatıp dinleniyorum. Sonrada kendime kızıyorum neden bukadar yordum kendini die offf içime sinmio napıyım
Saol canım ateş ölçer alıcam penye battaniye ablamda 3-4 tane var o yüzden almadım :)
Tırnak makası, emzik kutusu, Mevlüt takımı,biberon temizleme fırçası,kundak, ateş ölçer,emzirme sütyeni ve atleti,pompa dışındakileri aldık canım çok teşekkürler bu eksikleride tamamlıyım.
Islak mendilinde 3-4 tane alıcam oda hastane için. Kaynatılmış soğutulmış su ve hazır kesilmiş pAmukla silmek istiyorum. :)
Amin canım
Inş canım ateşin bence güzel gidio inş bebeğin seninledir yürekten diliyorum
Boyun uzunsa kilon göstermiyorsa takma canım :) bebeğin yeterki sağlıklı olsun.
Off sorma canım yordum bile hep ayaktaydım. belim ağrıyor inş bişey olmaz dinleniyorum şimdi
Haklısın canım oldu olanama elimde değil hadi onuda yapıyım bunuda yapıyım derken .....işte çalışınca bişeyler yapmaya vaktin olmuyor evde oluncada çeşit çeşit şeyler yapmak istiyorsun :)
Evet canım ablamdan alacağım çok şey var belki baI aldıklarım fazla bile olmuş olabilir onlara bakıp eksik olursa tamamlarım artık saol canım :)
Çok haklısın canımm sonuçta kokusu gelio yapmasın yemesin senin yanında
Valla bende canım ne isterse yiorum az da olsa en azından tadına bakıyorum...
Kuzum ya sende benim gibisin dayanamıyorum batıo banada yapmadığım zaman :)
Ya çevremdekiler akrabalar diyor evi pislik götürsün ne olursa olsun yapma fln ama olmuyor sonuçta o evde yaşıyorsun mikropta alabilirsin içime sinmiyor üstünkörü de olsa yapmaya çalışıyorum.
Kuzum bence bez bağlama sık sık sor tuvaletini.
Canım şifa olur inş topikimizde Uğur getirir RABBIM bekleyen isteyen herkese tüm arkadaşlarıma tez vakitte nasip etsin sağlıcakla
aynen nerelerde onlar ki?ayşegül nerelerde sesi çıkmıyor
vizyon hiç gelmiyor
canım geçmiş olsun ee artık zaman yaklaştı yalancı sancıların olur canım, iştende bir an önce izne çıkabilsenHerkese selam, 2 gündür giremedim bacılar, iyisinizdir inşallah. Artık işlerimi toparlıyorum yavaştan, izne ayrılacağım zaman yakındır...
2-3 gündür hiç keyfim yok, karnım ağrıyor, kasıklarıma kramplar giriyor, belim ağrıyor... Çarşamba gecesi doğuruyorum sandım. Henüz doğurmadım iyiyim ama, sindirim sistemimle alakalı ciddi sorunlarım var. Karnım ağrıyor, ishal gibiyim fln, midem bulanıyor. Artık işe gidip gelmek zor geliyor anlayacağınız. Doktor çalıştırmam diyor, ama az daha çalışmam lazım... İşte durumlar böyle..
evet baktım efloş baya büyümüş walla maşallah
anladım canım, inşallah bu kötü günleri unutursunuz gider.. Gerçi unutulmuyor ama, çocuklar için susuluyor... Allah hidayete erdirsin kocanı
Al bitane de benden işte :) ben de yoruyorum kendimi, sonra da belim kopunca sancılanınca naptım ben diye kızıyorum kendime :) Ben de ıslak mendil unibaby saf sulu aldım, 6 paket kadar. Evde pamuk ve su kullansam bile illaki dışarıda lazım olacak bu mendiller canım
aynen nerelerde onlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?