Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlısı buymuş zordur biliriz hepimizde,sen doğru olanı söylemişsin, eşin ne diyor genel anlamda canım bu meseleye?
Ben şimdi kisti eriteyim adet olayım da birkaç gün sonra konuşurum. Bilmiyorum nasıl yaklaşmalıyım olaya. Bilginiz var mı bilmiyorum bu konuda; küçüklükten beri kasık fıtığı varmış, 3 yıl önce ameliyat olmuş. Acaba bi etkisi var mıdır?

anladım canım tabi üzülür, dediğini gibi yap olay biraz soğusun sperm testini eşine güzelce söyle yaptırması şart, fıtık etki eder mi hiç bilmiyorum

canım ölçüm saatin farklı olunca öyle olur

sagol canım bu sabaha uyuya kaldım 08:15 de yaptım ölçtüm her zaman 07:45 de yapıyordum

Ablam yok yetmedigindn degilde bilgi almak icin gidiyorum...
Yoksa pasamin masaallahi var persentili boyda da kiloda da %97 nin uzerinde..
Bobreklerinde bi ara ektazi gorulmustu sunnet yeri iyilestigi icin birde ultrasona girecek ...
Ayrica maalesef ablam oyle bir suphem var ama ins. Kuruntumdur
O oo senin pasa da masaallah kocaman olmus ablam
Rabb'im saglikli bir sekilde kucagina almani naaip etsin ♥

sagol canım bu sabaha uyuya kaldım 08:15 de yaptım ölçtüm her zaman 07:45 de yapıyordum
canım anladım tamam saati aynen kalsın öyle

anladım canım maşaallah kuzuna:)

ultrason sonucuda iyi çıkar inşaallah

hayırlısı canım hamilelik içinde nasipte varsa yapacak bir şey yok:)

zzyppp canim esine söyle sperm testi yaptırması lazım bak zamaninda bi rahatsızlık da gecirmis.sen uygun bi dille söyle sadece benim degil ikimizin de drba gitmesi araştırılması gerekir diye.seni cok iyi anlıyorum canım ben esimi bebege daha doğrusu tedaviye ikna edene dek ne çabalar harcadım.

eflalllll canim yine uzmussun kendini yaa. niye gidemedim. merakla bekliyordum ben de seni.ama iyi oldugunu biliyorsun canim o da yeter.

azeri canim masallah Paşa'ya kocaman olmus.canim bi de bu korku var demii ins korktuğun gibi degildir.

boran canim üzüldüm gerçekten cok zor şeyler yasamissin.ama affetmeyi dene canim insaniz netice de.ne kadar eski guvenin olmasa da.

missy canim daha iyikesememissin ins onenli birseyin yoktur dr a gidiyo musun canim?

kızlar hepinize de hayırlı cumalar sıkıntılariniz gitsin dualarınız kabul olsun ins.

yarin şeker yüklemesi var.ne yapıcam simdi 9 dan sonra mi 12 den sonra mi yemeyi kesicem.malum ilgili dr um hicbirsey demedi sabah ac gel jan ver dedi başka da birsey demedi birsey daha demişti ama bebisi görünce beynim duruyo dr u dinleyemedm unuttum.

sorumu sordum çıkıyorum canlar akşam misafirim var biraz işler var görüşürüz. yaptığım ikram bana ben ikrama bakiyorum yiyemiyorum azcik yedim ama tabi doymadim o kadarcikla.ins yarin rahatca yiyebilirim....

Nasıl ikna ettiniz? Şu an o fikre çok uzak. Konuşurken kelimeleri dikkatli seçiyorum ters tepmesin diye.

Aç yok farketmiyormuş galiba dün doktorda şeler yüklemesi yapılacak bir hamile hanım sormuştu doktor farketmez dedi ona.

Canım ben kendim dokuzdan sonra yemedim dr dememişti,cutem 12 den sonra demişti

hoşgeldin canım.
ben aynı bıraktığın gibiyim

inşaallah eflalim.hele bi olsun.buranın en nazlı kuzusu olucak
ilişki günlerini hiç kaçırmıyoruz canım
bir ay boyunca gün aşırı devam edicez bu sefer

boranım çok haklısın.erkekleri boş bırakmaya gelmez.
bende bu konuda çok hassasım.güvenirim ama boş bırakmam.
tabi şeytanda evli insanların arasını bozmak için fırsat kolluyor.
bunun bilincinde olmak lazım.

hadi inşaallah hifam gelsin nazlı kuzumuz

Herkese selam, 2 gündür giremedim bacılar, iyisinizdir inşallah. Artık işlerimi toparlıyorum yavaştan, izne ayrılacağım zaman yakındır...
2-3 gündür hiç keyfim yok, karnım ağrıyor, kasıklarıma kramplar giriyor, belim ağrıyor... Çarşamba gecesi doğuruyorum sandım. Henüz doğurmadım iyiyim ama, sindirim sistemimle alakalı ciddi sorunlarım var. Karnım ağrıyor, ishal gibiyim fln, midem bulanıyor. Artık işe gidip gelmek zor geliyor anlayacağınız. Doktor çalıştırmam diyor, ama az daha çalışmam lazım... İşte durumlar böyle..

evet baktım efloş baya büyümüş walla maşallah

anladım canım, inşallah bu kötü günleri unutursunuz gider.. Gerçi unutulmuyor ama, çocuklar için susuluyor... Allah hidayete erdirsin kocanı

Al bitane de benden işte :) ben de yoruyorum kendimi, sonra da belim kopunca sancılanınca naptım ben diye kızıyorum kendime :) Ben de ıslak mendil unibaby saf sulu aldım, 6 paket kadar. Evde pamuk ve su kullansam bile illaki dışarıda lazım olacak bu mendiller canım

ayşegül nerelerde sesi çıkmıyor

vizyon hiç gelmiyor
aynen nerelerde onlar ki?

canım geçmiş olsun ee artık zaman yaklaştı yalancı sancıların olur canım, iştende bir an önce izne çıkabilsen

Kızlar birde dünden beri benim bariz bir şekilde karnım indi epey yukardaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…