Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun ablamin kv si vefat etti.taziyeye gittik . gelirken eşim ani fren yapti bayagi sarsildim.ins birsey olmamistir arkada oturuyordum zaten. esim ön tarafa oturtmaz normalde de... halbuki eşimi kac kere uyardım ama işte telaşlı olunca oluyor.

geçmiş olsun canım.
başınız sağolsun.

allah yardımcın olsun canım çok zor mide bulantısı kusmak ay çok kötü günlerdi aklıma geldi şimdi ilk zamanlarım
ay evetttt, kıpkırmızı kesildim, nefesim kesildi valla. sabahtan öğleye kadar öldüm öldüm dirildim ama geçti şükür.
dgrpnr ve Nego ...
Gecmis olsun kizlar.
sağ ol canım benim. ek besine geçmişsiniz :) kan can olsun kuzucuğa.
başınız sağ olsun canım.
bebek şu an en korunaklı yerde bir şey olmamıştır allahın izniyle. riskli gebelik olsa doktora görün derdim ama şükür ki riskli değil gebeliğin. sen takip et yine de ağrın falan olursa gidersin doktora. geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım.
başınız sağolsun.
sağol canım . Allah razi olsun.
allah razı olsun canım.cok şükür riskli degil hareketi hissedemeyince korktum açıkçası.tepki verdi neyseki...cok şükür.

dgrpnr canim sana da gecmis olsun. bulantin gecidir ins hassasiyetimiz malum var yediğin birsey dokunmustur belki .malesef ki sonradan bulanti başlayabilirmis.annem başlarda cok hafif atlatirmis son iki ay yine kusmaya başlarmis.ben de cok korktum annem gibi olursam diye allah a şükür şimdilik birsey yok.

Ayy cok sukur sevindim canim gectigine yedigin bisey dokundu demek

Duha cnm..basiniz sag olsun.

Icin rahat etmeyecekse dr.una bir danis cnm.

canım yeni yumurtan mı zaten çatlamadı mı?

başınız sağolsun, geçmiş olsun canım sana da korkma canım bir şey olmaz kuzuna

günaydın kızlar nasılsınız ?
ben çok yorgun,halsiz kötü durumdayım çok yoruldum dün akşam hastane çantamızın birkaç eksiği vardı onları ütüledim biberon emzik kaşık vs kaynattım. ortalığı toparla yemek yap derken saat 22.30 oldu belim koptu resmen karnım taş gibi oldu duş alacaktım ona bile halim kalmadı..zaten eşim işten geç gelecekti saat 24.00 oldu eşim geldi bende wc ye kalktım hala karnım taş gibi bugünde gergin hissediyorum inş bişey olmaz

dgrpnr - canım geçmiş olsun bugün nasılsın ?
eflalim - canım sanada geçmiş olsun şimdi iyimisin ? bebeğe çok sevindim yavrum benim rengi bile yerine gelmiş :) bundan sonra inş aynı sorunlar yaşanmaz canım
duha - canım başınız saolsun ani frenlere dikkat Allah korusun

Ellerine saglik cnm. Saglikla kullanin.

epey yorulmuşsun canım ondan dikkat et artık ama, güle güle kullanın, benimde çantada bir iki eksik kaldı hafta saonu alıp tamamlarız inşaallah

canım dün ağrı kesici içtim mecburen baş ağrım şimdilik yok sabah erkenden duş adlım rahatladım emirden hiç fırsatım olmuyor çünkü eşim gitmeden alıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…