mail mi atayım :)dene canım ama önce saraçoğluna sor bence
tamam canım sağolasınhemen önlemini al canım.ilerlerse dünyanın antibiotiğini içersin valla anca geçer.
sağol canım
mail mi atayım :)
Iyiyim cnm. Kuzuyla ugrasiyorum.@cuteheart naber canım nasılsın :)
bugun ablamin kv si vefat etti.taziyeye gittik . gelirken eşim ani fren yapti bayagi sarsildim.ins birsey olmamistir arkada oturuyordum zaten. esim ön tarafa oturtmaz normalde de... halbuki eşimi kac kere uyardım ama işte telaşlı olunca oluyor.
ay evetttt, kıpkırmızı kesildim, nefesim kesildi valla. sabahtan öğleye kadar öldüm öldüm dirildim ama geçti şükür.allah yardımcın olsun canım çok zor mide bulantısı kusmak ay çok kötü günlerdi aklıma geldi şimdi ilk zamanlarım
sağ ol canım benim. ek besine geçmişsiniz :) kan can olsun kuzucuğa.
başınız sağ olsun canım.bugun ablamin kv si vefat etti.taziyeye gittik . gelirken eşim ani fren yapti bayagi sarsildim.ins birsey olmamistir arkada oturuyordum zaten. esim ön tarafa oturtmaz normalde de... halbuki eşimi kac kere uyardım ama işte telaşlı olunca oluyor.
sağol canım . Allah razi olsun.geçmiş olsun canım.
başınız sağolsun.
allah razı olsun canım.cok şükür riskli degil hareketi hissedemeyince korktum açıkçası.tepki verdi neyseki...cok şükür.ay evetttt, kıpkırmızı kesildim, nefesim kesildi valla. sabahtan öğleye kadar öldüm öldüm dirildim ama geçti şükür.
başınız sağ olsun canım.
bebek şu an en korunaklı yerde bir şey olmamıştır allahın izniyle. riskli gebelik olsa doktora görün derdim ama şükür ki riskli değil gebeliğin. sen takip et yine de ağrın falan olursa gidersin doktora. geçmiş olsun.
Ayy cok sukur sevindim canim gectigine yedigin bisey dokundu demekay evetttt, kıpkırmızı kesildim, nefesim kesildi valla. sabahtan öğleye kadar öldüm öldüm dirildim ama geçti şükür.
başınız sağ olsun canım.
bebek şu an en korunaklı yerde bir şey olmamıştır allahın izniyle. riskli gebelik olsa doktora görün derdim ama şükür ki riskli değil gebeliğin. sen takip et yine de ağrın falan olursa gidersin doktora. geçmiş olsun.
canım yeni yumurtan mı zaten çatlamadı mı?kızlllar iyi akşamlar nasılsınız umarım her şey yolundadırbugünkü ateş tablom watery leride sildim umarım yeni yumurtam çatlamamıştır hiç akıntım yok çünkü şuan http://www.fertilityfriend.com/home/533d78
bugun ablamin kv si vefat etti.taziyeye gittik . gelirken eşim ani fren yapti bayagi sarsildim.ins birsey olmamistir arkada oturuyordum zaten. esim ön tarafa oturtmaz normalde de... halbuki eşimi kac kere uyardım ama işte telaşlı olunca oluyor.
Ellerine saglik cnm. Saglikla kullanin.günaydın kızlar nasılsınız ?
ben çok yorgun,halsiz kötü durumdayım çok yoruldum dün akşam hastane çantamızın birkaç eksiği vardı onları ütüledim biberon emzik kaşık vs kaynattım. ortalığı toparla yemek yap derken saat 22.30 oldu belim koptu resmen karnım taş gibi oldu duş alacaktım ona bile halim kalmadı..zaten eşim işten geç gelecekti saat 24.00 oldu eşim geldi bende wc ye kalktım hala karnım taş gibi bugünde gergin hissediyorum inş bişey olmaz
dgrpnr - canım geçmiş olsun bugün nasılsın ?
eflalim - canım sanada geçmiş olsun şimdi iyimisin ? bebeğe çok sevindim yavrum benim rengi bile yerine gelmiş :) bundan sonra inş aynı sorunlar yaşanmaz canım
duha - canım başınız saolsunani frenlere dikkat Allah korusun
Ellerine saglik cnm. Saglikla kullanin.
Canim bnde catladigini dusunuyodum da atesim dusup tekrar yukselince acaba yeni mi catliyo dedim iliskide olmadi o yuzden korktumcanım yeni yumurtan mi zaten catlamadi mi
günaydın kızlar nasılsınız ?
ben çok yorgun,halsiz kötü durumdayım çok yoruldum dün akşam hastane çantamızın birkaç eksiği vardı onları ütüledim biberon emzik kaşık vs kaynattım. ortalığı toparla yemek yap derken saat 22.30 oldu belim koptu resmen karnım taş gibi oldu duş alacaktım ona bile halim kalmadı..zaten eşim işten geç gelecekti saat 24.00 oldu eşim geldi bende wc ye kalktım hala karnım taş gibi bugünde gergin hissediyorum inş bişey olmaz
dgrpnr - canım geçmiş olsun bugün nasılsın ?
eflalim - canım sanada geçmiş olsun şimdi iyimisin ? bebeğe çok sevindim yavrum benim rengi bile yerine gelmiş :) bundan sonra inş aynı sorunlar yaşanmaz canım
duha - canım başınız saolsunani frenlere dikkat Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?