Cnm. Mumkunse bugun olmasi sart; bi kanda progesteron hormonuna baktirir misin... sanki yumurta yok gibi bu ay. Pko var miydi sende?Canim bnde catladigini dusunuyodum da atesim dusup tekrar yukselince acaba yeni mi catliyo dedim iliskide olmadi o yuzden korktum
Yok canim hic test yaptirmadim.adetlerim genelde duzenli diye.doktora gidip progesteron hormonua mi baktiracam diycem.pko o zaman mi cikiyo.kusura bakmayin cahilim bu konudaCnm. Mumkunse bugun olmasi sart; bi kanda progesteron hormonuna baktirir misin... sanki yumurta yok gibi bu ay. Pko var miydi sende?
Pco adetim 3.cu gunu usg ve hormon testleriyle belirleniyr cnm.Yok canim hic test yaptirmadim.adetlerim genelde duzenli diye.doktora gidip progesteron hormonua mi baktiracam diycem.pko o zaman mi cikiyo.kusura bakmayin cahilim bu konuda
Valla boyle.bi seyi hic bilmiyodum Allah razi olsun.pazatesiye kaldi ama ogrenmem iyi oldu.Pco adetim 3.cu gunu usg ve hormon testleriyle belirleniyr cnm.
Suanki testi yumurtan catladi mi catlamadi mi diye kontrol ettirmen icin dedim. Yumurtadan 7 gun sonra yapilir..deger 10un uzeriyse yumurtan catlamistir. Eger degilse catlamamistir cnm. Onun icin dedim emin olman icin. Bi degisik geldi de bana ates tablon. Yumurtam catlamis mi diye kan testi istiyrm de cnm. Tabi imkanin varsa.
epey yorulmuşsun canım ondan dikkat et artık ama, güle güle kullanın, benimde çantada bir iki eksik kaldı hafta saonu alıp tamamlarız inşaallah
canım dün ağrı kesici içtim mecburen baş ağrım şimdilik yok sabah erkenden duş adlım rahatladım emirden hiç fırsatım olmuyor çünkü eşim gitmeden alıyorum:)
Günaydın hanımlar, bugün evlililik yıl dönümümüz 7 sene oldu artık
Baş ağrım geçti şükür, belimdeki sancı tek taraflı kaldı sol tarafta böbreğin olduğu yerden başlıyor kasığıma vuruyor hayırlısı, şiddetli çektiğim sancı sanırım bebek döndüğü için oldu
Emirin sıkıntısı aynı kızlar ben pes ettim artıkbir hafta oldu tık yok yine, saklıycam kakamı diyor
Keyfim hiç yok bugün anlıycağınız, zaten keyfim ne zaman oldu ki
Ben kahvaltı yapayım öpüyorum
Pazartesi olmaz cnm. 7.gun olmali. En gec 8.gunValla boyle.bi seyi hic bilmiyodum Allah razi olsun.pazatesiye kaldi ama ogrenmem iyi oldu.
Ayy bende öyleydim kızımda canım ne kadar değişik bir duydufur biliyorum ..RÜZGAR yesin büyüsün tıpış tıpış yürüsünYok cnm cikmadi..hala cikarmaya ugrasiyrm. Baska formuller deniyrm. Bugun kazasiz yedik sukur elmayi
Allahim. Beni gorsen, sanirsin asrın bulusunu yapiyrm, elim ayagim titriyr, heycan yapiyrm hazirlayip yedirene kadariyice saskin anneye döndum.
inş bir daha ki aya canım inş...adet geldi kızlar
bugün kursta biriyle tanıştım.çocuk varmı dedi yok dedim
olsun olur olur dedi.
bende acelesi yok dedim (kendimi acındırmamak için böyle söylüyorum, gülüp geçiyorum)
kadında öyle deme olsun engelleme dedi.benim ilk çocuğum oldu sonra 16 sene olmadı, şimdi ikinciye hamileyim dedi.
o an öyle dediğime de üzüldüm.
belkide anne olmayı haketmiyorum.
maşallah canım size evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..Günaydın hanımlar, bugün evlililik yıl dönümümüz 7 sene oldu artık
Baş ağrım geçti şükür, belimdeki sancı tek taraflı kaldı sol tarafta böbreğin olduğu yerden başlıyor kasığıma vuruyor hayırlısı, şiddetli çektiğim sancı sanırım bebek döndüğü için oldu
Emirin sıkıntısı aynı kızlar ben pes ettim artıkbir hafta oldu tık yok yine, saklıycam kakamı diyor
canım yavruna bir şey olmaz inş merak etme.. bazen bende arabaya binmek istemiyorum bu yüzden ama maalesef benim ömrüm yolda geçiyorbugun ablamin kv si vefat etti.taziyeye gittik . gelirken eşim ani fren yapti bayagi sarsildim.ins birsey olmamistir arkada oturuyordum zaten. esim ön tarafa oturtmaz normalde de... halbuki eşimi kac kere uyardım ama işte telaşlı olunca oluyor.
Tuh bn simdi isteyim.4 gibi gitsem alirlar mi acabaPazartesi olmaz cnm. 7.gun olmali. En gec 8.gun
Bilemiyrm cnm.. gidecegin yeri bi arayip danissan.Tuh bn simdi isteyim.4 gibi gitsem alirlar mi acaba
sevindim canım :)sağol canım . Allah razi olsun.
allah razı olsun canım.cok şükür riskli degil hareketi hissedemeyince korktum açıkçası.tepki verdi neyseki...cok şükür.
belki de yediğimden oldu canım bilemiyorum. düşündüm ne yedim de oldu diye ama bulamadım.dgrpnr canim sana da gecmis olsun. bulantin gecidir ins hassasiyetimiz malum var yediğin birsey dokunmustur belki .malesef ki sonradan bulanti başlayabilirmis.annem başlarda cok hafif atlatirmis son iki ay yine kusmaya başlarmis.ben de cok korktum annem gibi olursam diye allah a şükür şimdilik birsey yok.
öyle oldu herhalde canım. yiyecektense bulamadım ne olduğunu bir daha yemem umarım onu :)Ayy cok sukur sevindim canim gectigine yedigin bisey dokundu demek
canım çok yorma kendini, kasılman olmuş. doktor bana öyle tarif etmişti kasılmayı; karnının tamamı taş gibi olur dedi.günaydın kızlar nasılsınız ?
ben çok yorgun,halsiz kötü durumdayım çok yoruldum dün akşam hastane çantamızın birkaç eksiği vardı onları ütüledim biberon emzik kaşık vs kaynattım. ortalığı toparla yemek yap derken saat 22.30 oldu belim koptu resmen karnım taş gibi oldu duş alacaktım ona bile halim kalmadı..zaten eşim işten geç gelecekti saat 24.00 oldu eşim geldi bende wc ye kalktım hala karnım taş gibi bugünde gergin hissediyorum inş bişey olmaz
dgrpnr - canım geçmiş olsun bugün nasılsın ?
eflalim - canım sanada geçmiş olsun şimdi iyimisin ? bebeğe çok sevindim yavrum benim rengi bile yerine gelmiş :) bundan sonra inş aynı sorunlar yaşanmaz canım
duha - canım başınız saolsunani frenlere dikkat Allah korusun
ooo maaşallah canım, nice senelere... mutlu, huzurlu olun inşallah.Günaydın hanımlar, bugün evlililik yıl dönümümüz 7 sene oldu artık
hadi inşaallah yeni döngün bebek getirsingünaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar diliyorum yeni ay ve yeni umutlar :))bu ay sıkı çalışmam lazım :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
olmamış mı cutem yumurta iyice unuttum ben:)Pco adetim 3.cu gunu usg ve hormon testleriyle belirleniyr cnm.
Suanki testi yumurtan catladi mi catlamadi mi diye kontrol ettirmen icin dedim. Yumurtadan 7 gun sonra yapilir..deger 10un uzeriyse yumurtan catlamistir. Eger degilse catlamamistir cnm. Onun icin dedim emin olman icin. Bi degisik geldi de bana ates tablon. Yumurtam catlamis mi diye kan testi istiyrm de cnm. Tabi imkanin varsa.
sağol canım aminsaol canım tamamlanınca üstümden büyük yük kalktı... inş tamamlarsın kuzum :)
yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere.... pozisyon değiştirdikçe farklı yerlerinde ağrı olabiliyor canım geçmiş olsun tekrar... Emir için tekrar dr.la görüştün mü ne diyor?
sağol canımAyy bende öyleydim kızımda canım ne kadar değişik bir duydufur biliyorum ..RÜZGAR yesin büyüsün tıpış tıpış yürüsün
inş bir daha ki aya canım inş...
maşallah canım size evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
sağol canımMutlu yillar Eflalim size...
Nego yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel seneleriniz olsun inş. canım
Ablam miniklerinizle birlikte nice yildonumleriniz olsun ins.Günaydın hanımlar, bugün evlililik yıl dönümümüz 7 sene oldu artık
amin canım sağol, bundan sonrası inşaallah evliliğimiz için çok iyi olur:)sevindim canım :)
belki de yediğimden oldu canım bilemiyorum. düşündüm ne yedim de oldu diye ama bulamadım.
inşallah bulantı olmaz berbat bir şey
öyle oldu herhalde canım. yiyecektense bulamadım ne olduğunu bir daha yemem umarım onu :)
canım çok yorma kendini, kasılman olmuş. doktor bana öyle tarif etmişti kasılmayı; karnının tamamı taş gibi olur dedi.
soluna yat dinlen. dinlendiğinde geçmiyorsa doktoruna danış. takip et kasılmanı, günde 5-6 kez oluyorsa normalmiş canım.
ben iyiyim bugün şükür. şu çalışma dönemini bir atlatsam rahatlayacağım. 4 aralık da çok uzak geliyor
ooo maaşallah canım, nice senelere... mutlu, huzurlu olun inşallah.
emir konusunda da kararlı olman lazım canım. ısrar etmeden aynı taktiği oyunmuş gibi uygula. sakın pes etme.
dediğim gibi sadece acıma korkusu yok onda, ayrılmak istemiyor kakasından. kakasını yaptığında onun gözünün önünde dökme wc ye kakayı. lazımlığında mutlaka görsün. hiçbir yere gitmediğini anlasın. az sabret canım her şey yoluna girecek bak.
sağol canım aminAblam miniklerinizle birlikte nice yildonumleriniz olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?