Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım bence çatlamış cutemin yorumu önemli o daha iyi bilir

Günaydın hanımlar, bugün evlililik yıl dönümümüz 7 sene oldu artık

Baş ağrım geçti şükür, belimdeki sancı tek taraflı kaldı sol tarafta böbreğin olduğu yerden başlıyor kasığıma vuruyor hayırlısı, şiddetli çektiğim sancı sanırım bebek döndüğü için oldu

Emirin sıkıntısı aynı kızlar ben pes ettim artık bir hafta oldu tık yok yine, saklıycam kakamı diyor

Keyfim hiç yok bugün anlıycağınız, zaten keyfim ne zaman oldu ki

Ben kahvaltı yapayım öpüyorum

Canim bnde catladigini dusunuyodum da atesim dusup tekrar yukselince acaba yeni mi catliyo dedim iliskide olmadi o yuzden korktum
Cnm. Mumkunse bugun olmasi sart; bi kanda progesteron hormonuna baktirir misin... sanki yumurta yok gibi bu ay. Pko var miydi sende?

Cnm. Mumkunse bugun olmasi sart; bi kanda progesteron hormonuna baktirir misin... sanki yumurta yok gibi bu ay. Pko var miydi sende?
Yok canim hic test yaptirmadim.adetlerim genelde duzenli diye.doktora gidip progesteron hormonua mi baktiracam diycem.pko o zaman mi cikiyo.kusura bakmayin cahilim bu konuda

Yok canim hic test yaptirmadim.adetlerim genelde duzenli diye.doktora gidip progesteron hormonua mi baktiracam diycem.pko o zaman mi cikiyo.kusura bakmayin cahilim bu konuda
Pco adetim 3.cu gunu usg ve hormon testleriyle belirleniyr cnm.
Suanki testi yumurtan catladi mi catlamadi mi diye kontrol ettirmen icin dedim. Yumurtadan 7 gun sonra yapilir..deger 10un uzeriyse yumurtan catlamistir. Eger degilse catlamamistir cnm. Onun icin dedim emin olman icin. Bi degisik geldi de bana ates tablon. Yumurtam catlamis mi diye kan testi istiyrm de cnm. Tabi imkanin varsa.

Valla boyle.bi seyi hic bilmiyodum Allah razi olsun.pazatesiye kaldi ama ogrenmem iyi oldu.

saol canım tamamlanınca üstümden büyük yük kalktı... inş tamamlarsın kuzum :)
yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere.... pozisyon değiştirdikçe farklı yerlerinde ağrı olabiliyor canım geçmiş olsun tekrar... Emir için tekrar dr.la görüştün mü ne diyor?

Ayy bende öyleydim kızımda canım ne kadar değişik bir duydufur biliyorum ..RÜZGAR yesin büyüsün tıpış tıpış yürüsün
inş bir daha ki aya canım inş...
maşallah canım size evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

canım yavruna bir şey olmaz inş merak etme.. bazen bende arabaya binmek istemiyorum bu yüzden ama maalesef benim ömrüm yolda geçiyor
rabbim korusu yavrularımız inş...başınız sağolsun..

sağol canım . Allah razi olsun.

allah razı olsun canım.cok şükür riskli degil hareketi hissedemeyince korktum açıkçası.tepki verdi neyseki...cok şükür.
sevindim canım :)
belki de yediğimden oldu canım bilemiyorum. düşündüm ne yedim de oldu diye ama bulamadım.
inşallah bulantı olmaz berbat bir şey
Ayy cok sukur sevindim canim gectigine yedigin bisey dokundu demek
öyle oldu herhalde canım. yiyecektense bulamadım ne olduğunu bir daha yemem umarım onu :)
canım çok yorma kendini, kasılman olmuş. doktor bana öyle tarif etmişti kasılmayı; karnının tamamı taş gibi olur dedi.
soluna yat dinlen. dinlendiğinde geçmiyorsa doktoruna danış. takip et kasılmanı, günde 5-6 kez oluyorsa normalmiş canım.
ben iyiyim bugün şükür. şu çalışma dönemini bir atlatsam rahatlayacağım. 4 aralık da çok uzak geliyor
ooo maaşallah canım, nice senelere... mutlu, huzurlu olun inşallah.
emir konusunda da kararlı olman lazım canım. ısrar etmeden aynı taktiği oyunmuş gibi uygula. sakın pes etme.
dediğim gibi sadece acıma korkusu yok onda, ayrılmak istemiyor kakasından. kakasını yaptığında onun gözünün önünde dökme wc ye kakayı. lazımlığında mutlaka görsün. hiçbir yere gitmediğini anlasın. az sabret canım her şey yoluna girecek bak.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar diliyorum yeni ay ve yeni umutlar :)) bu ay sıkı çalışmam lazım :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
hadi inşaallah yeni döngün bebek getirsin
olmamış mı cutem yumurta iyice unuttum ben:)
sağol canım amin

aramadım canım bir kere aradım hastası vardı rahatsız etmek istemedim, çok yoruldum bu konuda ne hastalıklar vra bu da dert mi diye kendimi teselli ediyorum
sağol canım
Mutlu yillar Eflalim size...
sağol canım
Nego yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel seneleriniz olsun inş. canım

amin canım sağol

Ablam miniklerinizle birlikte nice yildonumleriniz olsun ins.

amin canım sağol, bundan sonrası inşaallah evliliğimiz için çok iyi olur:)

canım kararlıyız bez yok artık kesinlikle, çişde hiç sıkıntımız yok, canım kakayı wc ye yapıyor lazımlığı reddediyor ona yapmıycam diyor, alaturka wc yi kullanıyoruz klozetide istemiyor, yani yapınca görüyor kendi öyle istiyor, acıycak yapmıycam içimde tutucam diyor şart koyalım mı gelişimci luna park ödülü koydu, bu sürede küçük kapalı alanlarda olan jetonlu parklara götürüyoruz, onu keselim diyoruz dedik daha doğrusu kakanı yapmazsan artık o oyun alanlarına götürmüycez yapınca gideceksin dedik, civilin oyun alanı var orayı çok seviyor hafta sonunu iple çekiyor

canım bir senedir yoruldum, mecburum annesiyim tabi ki emek vericem ama yüküm ağırlaştı wc de beklemek zor oluyor o kadar bekleyip birde yok yapmıycam demeleri beni bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…