Ölc cnm.Slm kızlar benim adetim dün bitti ve 6 gün sürdü yani bugün 7.günüm yarindan itibaren ölcmeye başlarsam olur mu???
31günde bir oluyorum
Uzulme.cnm. gerekirse Kayseriye git o dr.la dogum yap.gittigim hastanenin diyetisteyeni arkadaş dr umun gittigini söyledi aksam beraberdik.... cok üzüldüm kaldım istemediğim dr a nasip degilmis ona doğum yapmak...dr umun esi Kayseride kendi burdaydi kocasinin yanina gitmiş durdu durdu neyse...ama cok üzüldüm hic beklemiyrdum.
Bildigim genelde igneden 36 saat sonra iliski onerir doktor ve sonrasinda catlama olur. Daha paniklemeyin siz. Dr.unuzu dinleyin. Onerdigi sekilde iliskiye devam edin. Henuz catlama olmamis.arkadaşlar nolur bana yardım edin adetimin 3. günü ateşimi ölmeye başladım ve yumurta takibi yaptırıyorum
36.0 , 36.1 , 36,1 ,36.1 36,1 36.1 36.2 ve ün akşam 6 da çatlama iğnesi yaptırdım bgünde sabah 36, 2 geldi hergün sabah 7 de uyanıp ölçüyorum ateşimi bugün ateşimin yükselmesi gerekmezmiydi ters giden bişeyler mi var ne olur yardım...
Grafigi tam ekleyip, adet dongunuzu de yazar misiniz?Kızlar banada yardımcı olur musunuz?
çok teşekkür ederim evet bize bugün akşam ilşki önerdi bakalım yarın sabah kaç çıkacak ateşim ,inş bu ay olurr..Bildigim genelde igneden 36 saat sonra iliski onerir doktor ve sonrasinda catlama olur. Daha paniklemeyin siz. Dr.unuzu dinleyin. Onerdigi sekilde iliskiye devam edin. Henuz catlama olmamis.
son edet 9 kasım, 30-31 gün de bir adet oluyorum. testlerden eminim cnm.Grafigi tam ekleyip, adet dongunuzu de yazar misiniz?
Sanirim ovulasyon testi de yapmissiniz. Eger emin degilseniz pozitifliginden grafikten kaldirir misiniz. Eminseniz kalsin ama.
son edet 9 kasım, 30-31 gün de bir adet oluyorum. testlerden eminim cnm.
merak ediyorum daha fazla yükselmesi mi gerekiyo pozitif sonuç almak için. benim 36.6 da kaldı
suan yazdıklarınızı okurken gülümsemeye başladım. inşallah dediniz gibidir. yarın test yaparım o zaman. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ovül testle mi baksam yoksa gebelik testinde de çıkabilir mi?Herkesin yuksek atesi kendine ozeldir ve farklidir. Yani 36.6 olmasi sizin icin dusuk degil hatta yuksek. Bana hamile grafigi gibi geldi demek istedim. Hatta yarin sabah bir test yapin derim. Suan bile 2 saat sivi almadan ve wc ye gitmeden bekleseniz ve sonra test yapsaniz bana gore pozitif cikar. Ama siz yine de bekleyin
Gebelik testi benim.dedigim.suan yazdıklarınızı okurken gülümsemeye başladım. inşallah dediniz gibidir. yarın test yaparım o zaman. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ovül testle mi baksam yoksa gebelik testinde de çıkabilir mi?
Masallah cnm sizegünaydın kızlar ..
dün kontrolüm vardı gelemedim .oğluşum büyümüş karnıma da ya yatmış keyif yapıyordu..çok şükür herşey yolunda gidiyor benim kilolar dışında geçen aydan bu aya 3 kılo almış görünüyorum deli olacağım yediklerime de dikkat ediyorum..dr a anlattım o zman ödem yapıyor vücudun dedi ve bu sabah düne göre tam 1 kılo daha hafif geldim..diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum...
suan yazdıklarınızı okurken gülümsemeye başladım. inşallah dediniz gibidir. yarın test yaparım o zaman. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ovül testle mi baksam yoksa gebelik testinde de çıkabilir mi?
tablo gayet güzel görünüyor.zaten cute ustam yorumlamışKızlar banada yardımcı olur musunuz?
inşallah gelmiştirSizin suan 11.gununuz. benim.11.gundeki gebelik testimi ekleyeyim. Digeri de gebelik grafigim. Ornek olur size.
Eki Görüntüle 1325213 Eki Görüntüle 1325214
tabiki de sana da masallah cnm.cutem bana da maşallah demi :)
Rica ederim.inşallah gelmiştirtamam gebelik testi yapayım, en azından kesin cevapta almış olurum. eklediğiniz fotoğraf ve grafik içinde teşekkürler benim için daha net oldu.
teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi sonuç alıırmcutem bana da maşallah demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?