görünmüyor canımfoto ekledim ins olmuştur canlar...
kötü olmuş canım inşaallah gönlünce bulursun drgittigim hastanenin diyetisteyeni arkadaş dr umun gittigini söyledi aksam beraberdik.... cok üzüldüm kaldım istemediğim dr a nasip degilmis ona doğum yapmak...dr umun esi Kayseride kendi burdaydi kocasinin yanina gitmiş durdu durdu neyse...ama cok üzüldüm hic beklemiyrdum.
zor cutem bende hala emire kalkıyorum kaç kere yatakta çok dönüyorBir iki gune anlariz neden yukselidgini.
Uyumuyr kizlar. Gece 3/4.5/5.5/6.5/7/8 emmeye kalkti hep. Uzerini tekmeleyerek actigi icin kapatmaya kac kere kalktim hic bilmiyrm bile. Cok yorgunum cok ;(
Sanirim hastane paralarini odemiyrmus. O nedenle kaciyr dr.lar.
Cok sevindim cnm.
günaydın kızlar ..
dün kontrolüm vardı gelemedim .oğluşum büyümüş karnıma da ya yatmış keyif yapıyordu..çok şükür herşey yolunda gidiyor benim kilolar dışında geçen aydan bu aya 3 kılo almış görünüyorum deli olacağım yediklerime de dikkat ediyorum..dr a anlattım o zman ödem yapıyor vücudun dedi ve bu sabah düne göre tam 1 kılo daha hafif geldim..diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum...
Cnm. Kiloyu dert etme. Son haftalarda boyle yavaslamisti yusufunda. Ayrica kilo almis. Eger kilo alimi dursa yada gerilese o zaman problemdi rahat ol. Ayrica 2 farkli dr 2 farkli cihaz. Inan hata payi olur ölcumlerinde. Sana eymen asagi inmistir, cati agrin ondandir diyecektim ama sen paniklersin diye dememistim. Sorun degil bu cnm ama. Ne guzel masallah eymene.Selam kızlar bugün devlette ki dr uma gittim, moralim bozuk iki hafta önce 2400 gr dı şimdi 2600dr normal dedi ama ben dedim ki ilk gebeliğimde de böyle oldu son ay durakladı kilo alması , o zaman her hafta gel bakalım dedi, çok gergin duruyorsun sakinleş dedi bebeğimin başı epey aşağı inmiş ultrasonla bakarken canım yandı tam kasığımda başı, aşağılamış epey dedi
Canım sıkkın niye böyle oluyor hep stresten tabi, daha dr umu kesinleştiremedim, özelde olacaktı bugün devlette ki dr da sıra beklerken sağlık ocağındaki ebemde ordaydı o da hamile ve özeldekini asla tavsiye etmedi, ben ortada kaldım resmendevlette bu gittiğim erkek ve eşim asla ona yaptırmaz sezaryanı, canım sıkkın ne olacak bilmiyorum
Cuteeeem akıl ver bana artık sağlıklı düşünemiyorum inan ruh halim o kadar kötü ki ,eve dönerken ağladım emir gibi olacak diyeCnm. Kiloyu dert etme. Son haftalarda boyle yavaslamisti yusufunda. Ayrica kilo almis. Eger kilo alimi dursa yada gerilese o zaman problemdi rahat ol. Ayrica 2 farkli dr 2 farkli cihaz. Inan hata payi olur ölcumlerinde. Sana eymen asagi inmistir, cati agrin ondandir diyecektim ama sen paniklersin diye dememistim. Sorun degil bu cnm ama. Ne guzel masallah eymene.
Ozeldeki dr.u neden tavsiye etmiyrmus peki?
Cnm. Yusuf da hizli alirken yavasladi. Sorun yok yani.Cuteeeem akıl ver bana artık sağlıklı düşünemiyorum inan ruh halim o kadar kötü ki ,eve dönerken ağladım emir gibi olacak diyeeşime kızdım oğlunla sen hep stres yaşatıyorsunuz ondan böyle oldu diye
cutem iki hafta önce ölçen dr bu yani devlette ki o 2400 demişti şimdi 2600 diyor, emirde de böyle azalma olmaya başlamıştıdr a deyince o da her hafta gel o zaman dedi, o bile farketti gerginliğimi sakinleş dedi cihazı bikini bölgeme tutunca ay diye bağırdım biliyorum aşağı indiğini ama bu kadar beklemiyorum sezaryan çizgisininde altında başı
özeldeki dr hakkında çok duydum olumsuz zaten bende diyordum ya hep kanım kaynamadı ona diye, boş gebelikte o bakmıştı bana, ebe şey dedi 10 sene önce olmuş sezaryan hala uyuşukluğu geçmemiş arada başka sezaryanımda var o çok rahattı diyor, bu üçüncü ve devlette yapacak doğumu, başak dr bulamadın mı dedi özeldekini deyince
benim özel isteme sebebimi biliyorsunuz özel oda için yoksa devlette de olur özel oda garanti olsa, bu gittiğim erkek eşim razı olsa kp asla ama asla razı olmaz ve eşimin yüzüne bakmaz erkeğe yaptırdın doğumu diyeeşim ikna olur yoksa ki olmasa kontrole bile götürmezdi erkek diye
devlette ilk gittiğim bayana mı dönsem cutem ne olur bana yol göster kafam allak bullak ben şimdi doğuracak olsam ortada kaldım resmen
erkek dr mevzusuna kızacaksın bende kızıyorum ama işte elimden gelmiyor bir şey
Cnm. Dr.un da dedigi ama benim dd hep ic gudulerimle dogru bildigim sey su. 6aya kadar sen ne giyiyrsan 1 kat fazlasini bebege giydireceksin. 6 aydan sonra senle bebek ayni giyinecek. Yani sen usursen bebekte usur, sen terlersen bebekte terler.Kizlar tecrubelisiniz Eren 66 gunluk 3. Ayin icnde artik nasil giydirliyim annem hala ince battaniyesi ile yatiriyor kalkincada mecburen kalin battaniyesi sariyor ama ev sicak ben kalin bisey giyinemiyorum yani ama annem bu bebek deyip duruyor. Uzun kollu atlet uzerinede takimlarindan giydiriyoruz altta corabi oluyor alt esofmanlari cogunlukla ayakli ben artik battaniye ile yatirmak istemiyorum, Siz ne yapiyordunuz ?
Bide yatarken yastim kullaniyormuydunuz ?
son olarak her ogunde ortalam kac cc anne sutu yada mama yemeli?
Kizkar yardim edin kendimi cok yetersiz hissediyorum esimle oglum dogdugundan beri iyi degiliz belkide hep bouledi ama brnim tahammul gucum bitti
canım ıns kilo alımı normale döner..Selam kızlar bugün devlette ki dr uma gittim, moralim bozuk iki hafta önce 2400 gr dı şimdi 2600dr normal dedi ama ben dedim ki ilk gebeliğimde de böyle oldu son ay durakladı kilo alması , o zaman her hafta gel bakalım dedi, çok gergin duruyorsun sakinleş dedi bebeğimin başı epey aşağı inmiş ultrasonla bakarken canım yandı tam kasığımda başı, aşağılamış epey dedi
Canım sıkkın niye böyle oluyor hep stresten tabi, daha dr umu kesinleştiremedim, özelde olacaktı bugün devlette ki dr da sıra beklerken sağlık ocağındaki ebemde ordaydı o da hamile ve özeldekini asla tavsiye etmedi, ben ortada kaldım resmendevlette bu gittiğim erkek ve eşim asla ona yaptırmaz sezaryanı, canım sıkkın ne olacak bilmiyorum
çok haklısın son haftalarda cok su ıcemedım.tabiki de sana da masallah cnm.
ama kilolara cidden dikkat. Suyu artir cnm.
Rica ederim.
Adet gunu gelmeden testte cikmasa da uzulmeyin. Kesin sonuc icin hep adet gecikmesi beklenir cunku.
Sezeryanda da normal dogum gibi cnm. Tamamen gorunuyr her yanin. Sonradan kapatiyrlar ama ojce herkes goruyr. Sonda vs takiyrlar kiiii benim sansima tummmmm ekip erkekti...canım ıns kilo alımı normale döner..
sezeryanda erkek kadın ne farketmezki ein niye istemiyor anlamadım.
MerabaCanlaaaarrr nasılsınız ?
Çok özledim sizleri gitemiyorum eskiSi gibi evdeyim artık işleri yetiştirmeye çalışıyoruz kızımın odasını hazırladık :) tel. Den yazıyorm şuan...
inş hepiniz iyisiniZdir
P. Tesi doğum iznine ayrıldım
Biz iyiyz şükürler olsun Kızımın kilosu 2.900 dü maşallah
P. Tesi çatı muayenesi var ozmaan normal yada sezaryan mı belli olacak .. Bu hafta benim kasık ağrılarım arttı kasık bacak arasına giren iğne batması gibi bir anlık ağrı oluyor ..ve duygu karışıklığı yaşıyorum nedense bi an ağlamak gelio moralim bozuk herşeyi düşünüyorum kendim yetebilecrkmiyim herşeye die öyle düşünceler içindeyim kafam çok karışık yani ...
Neyse
Yeni hamişlerimiz var mı ? :)
Rabbim hepinizi korusun
Ve
Isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
Amin...
Leke gelmesi adet olacagin anlamina gelmez cnm. Henuz erken. Dr.a git gebelik suphem var de. O ilac versin. Kafana gore alma. Bana dr ilk 3 ay hic ilac alinmamali demisti.Arkadaslar
Ben iyiden iyiye grip oldum yahu. Belki bu sefer tutmustur diye ilac da icmedim. Ama bugun baktim leke gelmis. Bu durumda ilaca baslasam mi
Aslinda bu ay asilama dusunuyodum ama hastalik olunca ilac etkisiyle falan aksilik olur mu bilemedim. N'apsam?
Amin canım inş en kısa zamanda Allah'ın izniyle gelir meleklerinizMeraba
Masallah ne gusel. Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah.
Ben topikte bebis isteyen yenilerdenim.
ay cok guzel Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ısmıyle yasasın prensesınKızlar yaptıklarıma bakın
Bakalım beğenicekmisinz
Bi halımız kaldı oda hafta içinde gelecek inş
Amin teşekkür ederim :)ay cok guzel Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ısmıyle yasasın prensesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?