Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk ayın mı canm? bende 5. gün başladm 10. gün randevum var çarşamba günü günde 2 kere kullanıorum . geçen ay bir kereydi bu ay 2ye çıkarttık inşallah yumoşlar 4 5 tanedir :)
canım ne yaptın kontrole gidecektin ne alemde yumoşların
 
FERMANTE....
Masallah atesin gidisati cok guzel. Ff asagida stats yerindd 5-4-3-2-diye yazmis ya sana test yapma gunune kac gun kaldigini geri sayiyr cnm. Hadi hayirlisi. Bence pozitifi goreceksinm

Canim ates boyle seyrinde giderken regl olmaya niye basladim ben
 
hayırlı cumalar
cumamiz mübarek dualarımız kabul olsun inşallah...topik pek sessiz kurstan gelip sayfalari okumaya başlıyordum evde oldugimdan beri sakinkesti ters tepki yaptiii..
belimde agri var ve sırt agrisi denilen de başladı galiba normal çok şükür bugünumüze
 
Atesin dusmus zaten cnm. Adetin gelmesi normal ;(

Moralim yerlerde arkadaslar benim.
Dr.dan geldim simdi cok kotu hissediyorum kendimi.
Asilama icin tedaviye baslayacagim diye daha once ongorusme yaptigimiz dr.a gittik.
Muayene etti ve rahim tabakan adet gormussun bitmis gibi duruyo ama sag tarafta folikuller var bununla beraber sol tarafinda catlamamis yumurta gibi duran kitle var anlayamadim bunu dedi. Kistte olabilir olmayabilir de dedi.
Asilama istiyorsan bu ay klomen kullan yumurta olusuyor mu bakalim dedi. En az 2 tane olusursa ve rahim guzel olursa asilama yapariz dedi.
Ama benim regl o kadar az geliyor ki bi de bu ne oldugu belli olmayan kitle cikti.
Bi de dr.la ilk basta anlasamadik bi turlu tabi o benim yuzumden oldu biraz da cok detayci oldugumdan. Bazi seyleri gormezden gelsem bu kadar negatiflik olmazdi heralde.. hemsire benim dosyam diye baskasinin dosyasini vermis, alakasiz seyler sorup duruyo bana dr ben de anlamiyorum dedim o benim dosyam degil galiba.. baktilar evet degil, dogru dosya geldi, bu defa da tup bebek yaptircakmisim gibi konusmaya basladi dr
Ben de once asilama istedigimi soylemistim hemsirelerinize deyince ; dogrudur bana bilgi gelmedi keske bana da soyleseydiniz dedi.
Ben de keske siz de sorsaydiniz dedim.
sonra muayeneyi tamamladi, ciktim disari toplanip. Hemsire geldi bankonun ustunde bana ilac yaziyo su gun gel tekrar deyince bu isler boyle mi oluyo ben dr.la goruseyim dedim. Neyse gittim dr.a da bu rahatsizliklarimi soyledim bozuldu bayagi bi gerildi bu sekilde size yardimci olamam falan demeye basladi.. ben de derdimi anlatinca anladi ve alttan almaya basladi. Dusuk bir psikoloji ile geliyorum buraya zaten dedim bir de siz hii bu asilama istiyormus tup degil dercesine tekrar gorusmeye bile cagirmayinca tuhafima gitti dedim. O da sıkıntı olmus olabilir bir sorun olursa lutfen gorusun benimle dedi.

Ben de zaten oyle yaptim ama ne bilim ben cok fazla olumsuzluk dusunen birisiyim. O nedenle de kendimi kotu hissediyorum? Ise geldim simdi ama kafam binbesyuz hicbisi algilayamiyorum..
Dr bi de istersen bu ay bekle dedi istersen basla.. sonra ben baslayacagim dedim tmm dedi anlastik olumsuzlugu da cozduk ama.. geldim simdi ben de yine bi negatiflik var.. napicam ben boyle (
 
bir de canlar göğüs pedi nasıl oluyor bilmiyorum eşim niçin aldiysa makyaj temizleme pedi almis e makyaj da yapmadigim icin duruyor şimdi sorum onu kullansam olur mu acep...sacma bi soru oldu galiba
 
sit
canim o kisti kafana takma gecer basit bir kisttir muhtemelen..dr la acik konusman iyi olmuş rahatla bu kadar stresliysen bu ay icin erteleyebilirsin. sakin olmaya çalış senin için onemli olan bu.
 
off site berbat olmus ya iki gündür yazmak bir işkence niye boyle oldu guya guncelleniyor.
 
Normal.agrilarin cnm.

Cnm. Her ay deneyip de olumsuz sonuc alinca hepimizin yasadigi negatiflige dusmussun. Ckm normal. Onemli olan bu halini fazla surdurmeden ayaga kalkman ve moral depolaman. Ne kadar guzel caresi olan birsey diyebilme . Inan hepimiz zor asamalardan gectik. O nedenle de anliyrz seni. Hep derdik birbirimize adet olunca,1 gun sursun depresyonun yarin yeni bir gun diye. Simde sira sen de cnm. 1 gun sursun depresyonun yarin yeni bir gun hersey yoluna girer gorursun cnm.

bir de canlar göğüs pedi nasıl oluyor bilmiyorum eşim niçin aldiysa makyaj temizleme pedi almis e makyaj da yapmadigim icin duruyor şimdi sorum onu kullansam olur mu acep...sacma bi soru oldu galiba
Olmaz cnm. Gogus pedi avuc ici kadar disi naylon. Sut disari cikmasin diye. Alman iyi olur. Bebegin emmedigi zamanlarda sut akiyr cunku cnm. Sen farkina bile varmazsin. Uzerin islanir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim minik kuzu geri geri emeklemeye basladi kizlar. Ileriye dogru da surunerek gidiyr. Zipliyor bazen de. Zaten her yere dönerek de gidebiliyrdu. Yani artik dikkatim 100 kat olmak zorunda. Ek gida her gun taze olacak. Saattlerine uyacagim derken zamanim yetismiyr bile. Cok sukur iyiyiz. Kasinarak geziyrm iste.
 
sit
canim o kisti kafana takma gecer basit bir kisttir muhtemelen..dr la acik konusman iyi olmuş rahatla bu kadar stresliysen bu ay icin erteleyebilirsin. sakin olmaya çalış senin için onemli olan bu.

Evet canim sakin olmaya calisiyorum ama elimde degil.
Paylastim ki biraz rahatlarim belki diye..
 

Umarim oyle olur canim. Bugun atarim ustumden ve insallah o dr.dan sogumam ..dusunmesem iyi olacak..
 
Cok suku
Cok sukur iyisiniz ne gusel canim
 

tamam canım kızma
 

maaşşallah kuzuna canım.yakında ayaklanır böyle giderse
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…