Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar dün başka bi doktora gittim.oda aşılama dedi
yani şunu anladımki aşılama şart.
sanırım bidahaki ay aşılama yaptırabilirim.
ama nerde hangi doktora?? kafamda deli sorular...
bu doktor 1000 tl civarı tutar dedi.
uygun mu sizce kızlar
çok iyi araştırma yapmam lazım yaa

canım hepimiz yaşadık bu duyguları şu an çıkmazda gibisin, sakin kafayla düşününce sende kendine bir yol çizeceksin, bu dr u beğenemezsen başak dr a gidersin ama bugünü atlat önce:)
bir de canlar göğüs pedi nasıl oluyor bilmiyorum eşim niçin aldiysa makyaj temizleme pedi almis e makyaj da yapmadigim icin duruyor şimdi sorum onu kullansam olur mu acep...sacma bi soru oldu galiba
olmaz canım ped al mutlaka

maşaallah minik kuzuya, sana de geçmiş olsun canım

Canım istanbulda olman avantaj bir sürü alternatif var, bizim siteden baksan neresi uygun iyi mutlaka vardır açılmış konu

Canim ben de yaptiricam 1300tl civari dedi dr.um

Bayadır ugrayamiyorm ben yine geciktim yine 50. Gün. Ne olacak bu halim tum düzenim gitti

kızlaar nasılsınızz
eflal cute hifa duha rose,nesdem.nukra,yusra,
ve bütün topic sakinleri özledim sizleri inş iyisinizdir hepiniz
ben bayaca düzeldim sayılır ameliyat yerim iyileşti iyice bi sorun yok çok şükür
taşındık bu arada bu ev doğalgazlı ohhh misss çoook şükür ancak rahat ettik yaa
bebeğimizde iyi bi sorunumuz yok sağlığıda düzeldi
yani kısacası çok çektim ama rahata erdim sonunda Allah herkese yardımcı olsun
bebek isteyenler her duamda varsınız
taze anneler hepinizi öpüyorum

Rabbim sabrının karşısında mükafatını vermiş canım.
ben soba nedir bilmiyodum.eşimin görev yerlerinde öğrendim.
çok şükür bu evim doğalgazlı mis gibi.

bende iyiyim çok şükür.aşılama araştırıyorum.
dualarında banada yer ayır canım

Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam, bugün renkli doplerim vardı devlet hastanesinde, malum son iki haftada 30 gr almıştı, sonuç sağ damarda sorun yani bebeği besleyen damarda, diastolik çentik varmış sağ tarafta bebeğim burdan beslenemiyor yani, gerçi bir haftada kilo artışı iyi olmuş, devletteki dr um yoktu gösteremedim, yarın özelde randevum var ona göstericem bakalım ne diyecek dua edin, sonucu hemen yazamam merak etmeyin malum hafta sonu

20 kasımda kilosu 2519 gr dı

5 aralıkta 2554 dü yani iki haftada 35 gr almıştı ben 200 sanıyordum kağıda bakmamıştım

12 aralık bugün 2958 çıktı maşaallah süphanallah, yani 400 gr almış, sorun olsa hiç almazdı diyorum gayet iyi almış bu hafta ama öncekinde niye az hatta epey az almış, çentik işi vs. kafamda sorular ama içim rahat nedense

Eklememmi her namazda ediyorum hele sen doğumda ismen aklima geldiydin o stresle iyi unutmamisim Allah en hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin sana cnm

Tecrübeli hamiş arkadaşlar bişey sotmak istiyorum bende ateş ölçüyorum yumurtlamadan sonra hep 36.8 ve 36.7 devam ediyodu bu sbah36.6 düştü adete iki gün car dizce bu düşüş adetin habercisimi yoksa daha da mı füşmesi lazım((

36.6 36.7 36.8lerde olur benmde genelde. 36.4 e düşünce anlaşılıor yarını bekle bakalm canm

kızlarr günaydınnn bugun çok mutlu bir gün :) doktordan geldim 2 yumoşumm olmuş 3 taneee hepsi 17 mm yarın iğnemi vuruluyormm çok dua ediorum ikiz üçüz olsun diyee dua edin bana nolurr:)

canım çok sevindim ara ara durumlarından haberdar et beni merak ediyorum :) benimde bugün 9. günüm ateşim güzel seyirinde inş. hep böyle devam eder
bende kontrolden geldm canm bgn 13. günüm yarın iğnemi vuruluyorum 3 tane çatlamaya güzel yumurtam oluşmuş inşallah bu ay tutar bizimde birinden biri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…