canım hepimiz yaşadık bu duyguları şu an çıkmazda gibisin, sakin kafayla düşününce sende kendine bir yol çizeceksin, bu dr u beğenemezsen başak dr a gidersin ama bugünü atlat önce:)Moralim yerlerde arkadaslar benim.
Dr.dan geldim simdi cok kotu hissediyorum kendimi.
Asilama icin tedaviye baslayacagim diye daha once ongorusme yaptigimiz dr.a gittik.
Muayene etti ve rahim tabakan adet gormussun bitmis gibi duruyo ama sag tarafta folikuller var bununla beraber sol tarafinda catlamamis yumurta gibi duran kitle var anlayamadim bunu dedi. Kistte olabilir olmayabilir de dedi.
Asilama istiyorsan bu ay klomen kullan yumurta olusuyor mu bakalim dedi. En az 2 tane olusursa ve rahim guzel olursa asilama yapariz dedi.
Ama benim regl o kadar az geliyor ki bi de bu ne oldugu belli olmayan kitle cikti.
Bi de dr.la ilk basta anlasamadik bi turlu tabi o benim yuzumden oldu biraz da cok detayci oldugumdan. Bazi seyleri gormezden gelsem bu kadar negatiflik olmazdi heralde.. hemsire benim dosyam diye baskasinin dosyasini vermis, alakasiz seyler sorup duruyo bana dr ben de anlamiyorum dedim o benim dosyam degil galiba.. baktilar evet degil, dogru dosya geldi, bu defa da tup bebek yaptircakmisim gibi konusmaya basladi dr
Ben de once asilama istedigimi soylemistim hemsirelerinize deyince ; dogrudur bana bilgi gelmedi keske bana da soyleseydiniz dedi.
Ben de keske siz de sorsaydiniz dedim.
sonra muayeneyi tamamladi, ciktim disari toplanip. Hemsire geldi bankonun ustunde bana ilac yaziyo su gun gel tekrar deyince bu isler boyle mi oluyo ben dr.la goruseyim dedim. Neyse gittim dr.a da bu rahatsizliklarimi soyledim bozuldu bayagi bi gerildi bu sekilde size yardimci olamam falan demeye basladi.. ben de derdimi anlatinca anladi ve alttan almaya basladi. Dusuk bir psikoloji ile geliyorum buraya zaten dedim bir de siz hii bu asilama istiyormus tup degil dercesine tekrar gorusmeye bile cagirmayinca tuhafima gitti dedim. O da sıkıntı olmus olabilir bir sorun olursa lutfen gorusun benimle dedi.
Ben de zaten oyle yaptim ama ne bilim ben cok fazla olumsuzluk dusunen birisiyim. O nedenle de kendimi kotu hissediyorum? Ise geldim simdi ama kafam binbesyuz hicbisi algilayamiyorum..
Dr bi de istersen bu ay bekle dedi istersen basla.. sonra ben baslayacagim dedim tmm dedi anlastik olumsuzlugu da cozduk ama.. geldim simdi ben de yine bi negatiflik var.. napicam ben boyle(
olmaz canım ped al mutlakabir de canlar göğüs pedi nasıl oluyor bilmiyorum eşim niçin aldiysa makyaj temizleme pedi almis e makyaj da yapmadigim icin duruyor şimdi sorum onu kullansam olur mu acep...sacma bi soru oldu galiba
Benim minik kuzu geri geri emeklemeye basladi kizlar. Ileriye dogru da surunerek gidiyr. Zipliyor bazen de. Zaten her yere dönerek de gidebiliyrdu. Yani artik dikkatim 100 kat olmak zorunda. Ek gida her gun taze olacak. Saattlerine uyacagim derken zamanim yetismiyr bile. Cok sukur iyiyiz. Kasinarak geziyrm iste.
kızlar dün başka bi doktora gittim.oda aşılama dedi
yani şunu anladımki aşılama şart.
sanırım bidahaki ay aşılama yaptırabilirim.
ama nerde hangi doktora?? kafamda deli sorular...
bu doktor 1000 tl civarı tutar dedi.
uygun mu sizce kızlar
çok iyi araştırma yapmam lazım yaa
Canım istanbulda olman avantaj bir sürü alternatif var, bizim siteden baksan neresi uygun iyi mutlaka vardır açılmış konu
Canim ben de yaptiricam 1300tl civari dedi dr.umkızlar dün başka bi doktora gittim.oda aşılama dedi
yani şunu anladımki aşılama şart.
sanırım bidahaki ay aşılama yaptırabilirim.
ama nerde hangi doktora?? kafamda deli sorular...
bu doktor 1000 tl civarı tutar dedi.
uygun mu sizce kızlar
çok iyi araştırma yapmam lazım yaa
Canim ben de yaptiricam 1300tl civari dedi dr.um
Canim gorunen hicbi problem yok ama bebis de yoknerde yaptırıcaksın canım?
hangi ildesin?
probleminiz ne?
Canim gorunen hicbi problem yok ama bebis de yok
Ist.
Sen
Senin sorun neydi
kızlaar nasılsınızz
eflal cute hifa duha rose,nesdem.nukra,yusra,
ve bütün topic sakinleri özledim sizleri inş iyisinizdir hepiniz
ben bayaca düzeldim sayılır ameliyat yerim iyileşti iyice bi sorun yok çok şükür
taşındık bu arada bu ev doğalgazlı ohhh misss çoook şükür ancak rahat ettik yaa
bebeğimizde iyi bi sorunumuz yok sağlığıda düzeldi
yani kısacası çok çektim ama rahata erdim sonunda Allah herkese yardımcı olsun
bebek isteyenler her duamda varsınız
taze anneler hepinizi öpüyorum
canım çok sevindim ara ara durumlarından haberdar et beni merak ediyorum :) benimde bugün 9. günüm ateşim güzel seyirinde inş. hep böyle devam edercnm 2 tane varmş biri 11 bri 10 mm çok ii dedi bakalm cmrtesi kontrlm vr
36.6 36.7 36.8lerde olur benmde genelde. 36.4 e düşünce anlaşılıor yarını bekle bakalm canmTecrübeli hamiş arkadaşlar bişey sotmak istiyorum bende ateş ölçüyorum yumurtlamadan sonra hep 36.8 ve 36.7 devam ediyodu bu sbah36.6 düştü adete iki gün car dizce bu düşüş adetin habercisimi yoksa daha da mı füşmesi lazım((
bende kontrolden geldm canm bgn 13. günüm yarın iğnemi vuruluyorum 3 tane çatlamaya güzel yumurtam oluşmuş inşallah bu ay tutar bizimde birinden biri :)canım çok sevindim ara ara durumlarından haberdar et beni merak ediyorum :) benimde bugün 9. günüm ateşim güzel seyirinde inş. hep böyle devam eder
aynen canm bnmde adet günümde 36.6ydı çok üzücü ama durmak yok sabredicez meleklerimiz gelene kadar36.7 ile oldum canim. 2 gun ayni gitti bugunde 36.5 oldu.
Ayyy çok teşekkür ederim canımmm ya valla moralim düzeldi biraz.inşallah daha fazla düşmez sen hamile misin canım36.6 36.7 36.8lerde olur benmde genelde. 36.4 e düşünce anlaşılıor yarını bekle bakalm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?