Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy çok teşekkür ederim canımmm ya valla moralim düzeldi biraz.inşallah daha fazla düşmez sen hamile misin canım
hayır canm malesef benm ateşim 36.6yken adet oldum kimisinin düşüşe geçiyor kimisinin geçmiyor. yüksek ateşle adet oldum geçen ay. sen adet gününe kadar bekle canım benm gibi üzülme sonradan. bu ay gene gidiyorum işte yarın iğnemi olucam cnm

Hadi ya brnde bir an sevindim neyse sağlık olsun bakalım yarına belli eder kendini nasıl olsa.inşallah faydası olur bu klomenlerin sende kullandın sanırım bende kullandım bu ay ilk defa bakalım p.tesi belli olcak benimki de:)inşallah göbişlrrimiz bebiş dolar:)

sen geçen aylarda ateş ölçtünmüü? kaç dereceyle adet oluyorsu?
Yok maalesef bu ay ilk dega haberdar oldum o da adetim bitmişti ölçmeye başladım.7.günü de 36.6 ydı ve yumurtlamaya kadar öyle devam etti.yumurtlamada füştü36.3 ondan sonrada dediğim gibi bugüne kadar hep36.8 veya36.7ydi

hmm seninkide farklıymış herkesin farklı oluyor benmde adetin birinci gününden veri 36.2 36.1 36.3 36.2 falan diye gidiyor yumurtladığımda birden 36.7 36.6 oluyor adetimde düşüyordu 36.4e ama geçen ay malesef düşmedi nedense. bakalım bu ay nolucak. inşallah adet olmayızda :)

e
aynen canm benmde klomenle eşdeğer olan serophene verdi. ilk ay günde 1 taneydi 1 ymurtam gelişmişti bu ay günde 2 hapla 3 ymurta oldu. inşallah tutar seninde 2 3 tane olmuştur inşallah ne kdr çoksa o kdr şansmz artıyor diye dşünüyorm

İnşallah canım bakalım klomen etkisini gösterecek mi ilk kez kullandım sen daha önce kullanmışmıydın?birde bana çatlatma iğnesi vıurmadı dr gerçi kontrole gittiğimde çoktan çatlamıştı.inşallah denk getirebilmişşzdir:))

benm bu ay 2. kullanışım canm. bnm doktor iğneyi vuruyor nolur nolmaz diye bu ay kesin vurulcak dedi 3 tane yumurta. çatlamayan yumurtalar kist oluşturuyormuş birde onla uğraşmayalım

Ben ilk drumun gazabına uğradım maalesef kaç tane oluştuğunu öğrenemedim12.günümde gittim yumurtalarında hiçbir gelişme yok dedi vana sinirlerim bozuldu drumu değiştim.16. Gün başka bir de gittim gittiğimde yumurtan çatlamış dedi.allahtan o gün ilişki olmuştu ana ateşe göre de zaten 16.gün çatlamış.bakalım hayırlısı bekleyip görceez.

benm bu ay 2. kullanışım canm. bnm doktor iğneyi vuruyor nolur nolmaz diye bu ay kesin vurulcak dedi 3 tane yumurta. çatlamayan yumurtalar kist oluşturuyormuş birde onla uğraşmayalım
Aynen birde öyle köyü bi durum car tabi ama ben geçen p.tesi ağrılarım vardı dr gittim axaba kist mi oluştu diye allaha şükür bişey çıkmadı.sanırım benimki sadece bi taneydi:)ama senin üçmüş inşallah üçüde tutar.hiç olmazsa iki tanesi tutar o da olmazsa bi tanesi kesin tutar inşallah:))

Eklememmi her namazda ediyorum hele sen doğumda ismen aklima geldiydin o stresle iyi unutmamisim Allah en hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasil etsin sana yusraa

Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....

Canim benim ne denir ne yapilir tek temennim yanlislik olmasi sizin icin dua edecegiz

Kiyamam eymene. O kadar dr gordu. Nasil farkedemediklerini anlayamadim cnm. Insallah sorun yasamaz yavrum.

bende kontrolden geldm canm bgn 13. günüm yarın iğnemi vuruluyorum 3 tane çatlamaya güzel yumurtam oluşmuş inşallah bu ay tutar bizimde birinden biri :)
oh canım çok sevindim inşallah tutar ben 15. güne kadar test yapmayı ddüşünmüyorum bakalım 15. günde adet olmazsa test yapacağım inş. olmammm

E
.

Eflalim çok üzüldüm inş bir yanlışlık olmuştur detaylıda nasıl görülmemiş olabilir anlam veremedim hiç Allah yardımcın olsun inş herşey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…