Şimdi okudum üstteki yorumunu allahım sana en sağlıklısından ikiz nasip eder inşallah tabi banada :))Ayyy çok teşekkür ederim canımmm ya valla moralim düzeldi biraz.inşallah daha fazla düşmez sen hamile misin canım
hayır canm malesef benm ateşim 36.6yken adet oldum kimisinin düşüşe geçiyor kimisinin geçmiyor. yüksek ateşle adet oldum geçen ay. sen adet gününe kadar bekle canım benm gibi üzülme sonradan. bu ay gene gidiyorum işte yarın iğnemi olucam cnmAyyy çok teşekkür ederim canımmm ya valla moralim düzeldi biraz.inşallah daha fazla düşmez sen hamile misin canım
inşallah canım çok istiyorum inşallah bu ay olur ilk defa 3 yumurtam oldu bende şaşırdım sevinçtenŞim
Şimdi okudum üstteki yorumunu allahım sana en sağlıklısından ikiz nasip eder inşallah tabi banada :))
sen geçen aylarda ateş ölçtünmüü? kaç dereceyle adet oluyorsu?Ayyy çok teşekkür ederim canımmm ya valla moralim düzeldi biraz.inşallah daha fazla düşmez sen hamile misin canım
Hadi ya brnde bir an sevindim neyse sağlık olsun bakalım yarına belli eder kendini nasıl olsa.inşallah faydası olur bu klomenlerin sende kullandın sanırım bende kullandım bu ay ilk defa bakalım p.tesi belli olcak benimki de:)inşallah göbişlrrimiz bebiş dolar:)hayır canm malesef benm ateşim 36.6yken adet oldum kimisinin düşüşe geçiyor kimisinin geçmiyor. yüksek ateşle adet oldum geçen ay. sen adet gününe kadar bekle canım benm gibi üzülme sonradan. bu ay gene gidiyorum işte yarın iğnemi olucam cnm
Ne güzel üç yumurta şansını artırır inşallah üçü de tutar:)inşallah canım çok istiyorum inşallah bu ay olur ilk defa 3 yumurtam oldu bende şaşırdım sevinçten
Yok maalesef bu ay ilk dega haberdar oldum o da adetim bitmişti ölçmeye başladım.7.günü de 36.6 ydı ve yumurtlamaya kadar öyle devam etti.yumurtlamada füştü36.3 ondan sonrada dediğim gibi bugüne kadar hep36.8 veya36.7ydisen geçen aylarda ateş ölçtünmüü? kaç dereceyle adet oluyorsu?
hmm seninkide farklıymış herkesin farklı oluyor benmde adetin birinci gününden veri 36.2 36.1 36.3 36.2 falan diye gidiyor yumurtladığımda birden 36.7 36.6 oluyor adetimde düşüyordu 36.4e ama geçen ay malesef düşmedi nedense. bakalım bu ay nolucak. inşallah adet olmayızda :)Yok maalesef bu ay ilk dega haberdar oldum o da adetim bitmişti ölçmeye başladım.7.günü de 36.6 ydı ve yumurtlamaya kadar öyle devam etti.yumurtlamada füştü36.3 ondan sonrada dediğim gibi bugüne kadar hep36.8 veya36.7ydi
aynen canm benmde klomenle eşdeğer olan serophene verdi. ilk ay günde 1 taneydi 1 ymurtam gelişmişti bu ay günde 2 hapla 3 ymurta oldu. inşallah tutar seninde 2 3 tane olmuştur inşallah ne kdr çoksa o kdr şansmz artıyor diye dşünüyormHadi ya brnde bir an sevindim neyse sağlık olsun bakalım yarına belli eder kendini nasıl olsa.inşallah faydası olur bu klomenlerin sende kullandın sanırım bende kullandım bu ay ilk defa bakalım p.tesi belli olcak benimki de:)inşallah göbişlrrimiz bebiş dolar:)
İnşallah canım bakalım klomen etkisini gösterecek mi ilk kez kullandım sen daha önce kullanmışmıydın?birde bana çatlatma iğnesi vıurmadı dr gerçi kontrole gittiğimde çoktan çatlamıştı.inşallah denk getirebilmişşzdir:))hmm seninkide farklıymış herkesin farklı oluyor benmde adetin birinci gününden veri 36.2 36.1 36.3 36.2 falan diye gidiyor yumurtladığımda birden 36.7 36.6 oluyor adetimde düşüyordu 36.4e ama geçen ay malesef düşmedi nedense. bakalım bu ay nolucak. inşallah adet olmayızda :)
benm bu ay 2. kullanışım canm. bnm doktor iğneyi vuruyor nolur nolmaz diye bu ay kesin vurulcak dedi 3 tane yumurta. çatlamayan yumurtalar kist oluşturuyormuş birde onla uğraşmayalımİnşallah canım bakalım klomen etkisini gösterecek mi ilk kez kullandım sen daha önce kullanmışmıydın?birde bana çatlatma iğnesi vıurmadı dr gerçi kontrole gittiğimde çoktan çatlamıştı.inşallah denk getirebilmişşzdir:))
Ben ilk drumun gazabına uğradım maalesef kaç tane oluştuğunu öğrenemedim12.günümde gittim yumurtalarında hiçbir gelişme yok dedi vana sinirlerim bozuldu drumu değiştim.16. Gün başka bir de gittim gittiğimde yumurtan çatlamış dedi.allahtan o gün ilişki olmuştu ana ateşe göre de zaten 16.gün çatlamış.bakalım hayırlısı bekleyip görceez.e
aynen canm benmde klomenle eşdeğer olan serophene verdi. ilk ay günde 1 taneydi 1 ymurtam gelişmişti bu ay günde 2 hapla 3 ymurta oldu. inşallah tutar seninde 2 3 tane olmuştur inşallah ne kdr çoksa o kdr şansmz artıyor diye dşünüyorm
Aynen birde öyle köyü bi durum car tabi ama ben geçen p.tesi ağrılarım vardı dr gittim axaba kist mi oluştu diye allaha şükür bişey çıkmadı.sanırım benimki sadece bi taneydi:)ama senin üçmüş inşallah üçüde tutar.hiç olmazsa iki tanesi tutar o da olmazsa bi tanesi kesin tutar inşallah:))benm bu ay 2. kullanışım canm. bnm doktor iğneyi vuruyor nolur nolmaz diye bu ay kesin vurulcak dedi 3 tane yumurta. çatlamayan yumurtalar kist oluşturuyormuş birde onla uğraşmayalım
Canim benim ne denir ne yapilir tek temennim yanlislik olmasi sizin icin dua edecegizKızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Kiyamam eymene. O kadar dr gordu. Nasil farkedemediklerini anlayamadim cnm. Insallah sorun yasamaz yavrum.Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
oh canım çok sevindim inşallah tutar ben 15. güne kadar test yapmayı ddüşünmüyorum bakalım 15. günde adet olmazsa test yapacağım inş. olmammmbende kontrolden geldm canm bgn 13. günüm yarın iğnemi vuruluyorum 3 tane çatlamaya güzel yumurtam oluşmuş inşallah bu ay tutar bizimde birinden biri :)
Canim benim ne denir ne yapilir tek temennim yanlislik olmasi sizin icin dua edecegiz
Kiyamam eymene. O kadar dr gordu. Nasil farkedemediklerini anlayamadim cnm. Insallah sorun yasamaz yavrum.
.Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?