Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canımm inş dr lar yanilmistir ins.rabbim yardımcın olsun çıkar yol gostersin....kimseyi evladiyla sağlığıyla imtihan etmesin inşallah cok zor.

Kızlar Günaydın uzun zamandır gelmiyordum geçen ay adet gördüm bu ay 2 ay aradan sonra tekrar tedavi oldum 5 gun serephone 5 gün menogon sonra kontrol vardı 3 tane büyük birsürü küçük yumurta vardı çatlatma iğnesi yaptım doktor kontrolundeyiz ya çatladı yumurta ama sadece biri. Şimdi östrojen ve progestan kullanıyorum. Yumurta catlasa da ateş öyle demiyor. Bunun bilimsel açıklaması diğer küçük yumurtaların çatlamamasi diyebilirmiyiz?

http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae

eflalimmm canim nasılsın bizi haberdar etmeyi unutma hep dualarimdasiniz ins inan tüm gece aklimdaydin.cok şükür inancli insanlariz.Rabb'imin hikmetinden sual olunmaz ona tevekkül dua cogu şeyi degistirir lütfen bebegin icin dakin olmaya çalış.

ay canm inşallah ya bakalım. bugun iğnemide oldum bundan sonrasını rabbime bırakıyorum bu sefer hergün ilişki denicem bugunde deniycem. normalde 36 saat sonra ilişki dio doktorlar ama kimisi o gün içinde yapıo hamile kalanlara sormuştum bu ayda öle deniycem bakalım:)))

ay canm korktum şmdi benmde 3 ymurtam oluştu bgnde çatlatma iğnesi oldum ya çatlamazsa şimdi. ateşin çatladıktan sonra artış göstermedi mi?

canım çok üzüldüm ama sen içini ferah tut. benim anneme benm için 6 parmaklı demişler. ablam için kafası büyük demişler. kimisine sakat diyorlar sağlam doğuyor. içini ferah tut inşallah sağlıklı olur

oh canım çok sevindim inşallah tutar ben 15. güne kadar test yapmayı ddüşünmüyorum bakalım 15. günde adet olmazsa test yapacağım inş. olmammm
ay inşallah canm lütfen umutt ol yaa seninde çok yumoşun vardı. ben bu aydan çokçok umutluyum geçen ay 1 ymurtaydı bu ay 3 :) inşallah tutar birinden biri bile:) kaçıncı günün şmdi?

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi

kızlar durumlar böyle bu sefer doktoru dinlemicem 36 saati beklemicem bugunde ilişki olucak nasipse sabah akşam 2 hafta denicem 3 yumoşu kaçıramam çok umutluyum

tüm yumurtalar çatlamadan yükselmiyor diye biliyorum.

hakkında hayırlısı.

geçmiş olsun canım. ben anca okudum geçmişi. yalnız binmemeye çalış.
Sezeryan tarihin gec degil cnm. Hersey yolunda giderse 39+ dan sonra yapiyrlar.

Masallh. Kac mmler cnm?

1.20 ve atesi dusunursek bana umit verici geldi. Umarim yanilmam
evet canım geç değil. benim tam 39. hafta bittiği gün olacak Allah kısmet ederse.
amin canım. o kokuyu duymak için çok sabırsızlanıyorum:)
amin canım.
evet heyecanlıyım ve gün yaklaştıkça artarak devam ediyor:) amin canım seninki de inşallah.
hmm ne ilginç şeyler oluyor hamilelikte. geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim.
bir de canlar göğüs pedi nasıl oluyor bilmiyorum eşim niçin aldiysa makyaj temizleme pedi almis e makyaj da yapmadigim icin duruyor şimdi sorum onu kullansam olur mu acep...sacma bi soru oldu galiba
ay çokk güldüm duhaaa çok yaşa, allah da seni güldürsün. olmaz canım makyaj pedleri. onlar bildiğin sıkıştırılmış pamuk, sütü dışarıya verir. işe yaramaz.
oy yerim ben onuuu.. ne çabuk büyüdü cute, daha dün doğdu bu kuzucuk yaaa.. ay duygulandım valla
yaptır canım kısmetinde aşılamayla bebiş sahibi olmak var belki de.
dr konusunda hiç bilgim yok canım.
nasıl oluyor bu ben anlamadım canım ya, şimdiye kadar gayet iyi kilo aldı maaşallah. sonradan mı tıkanma olmuş acaba kilosu da gayet iyi maaşallah, canını sıkma 2500 gr ın üstü zaten sağlıklı bir bebek demek oluyor.
kızlarr günaydınnn bugun çok mutlu bir gün :) doktordan geldim 2 yumoşumm olmuş 3 taneee hepsi 17 mm yarın iğnemi vuruluyormm çok dua ediorum ikiz üçüz olsun diyee dua edin bana nolurr:)
çok iyi maaşallah, yumurtaların bebiş olsun canım.
ne diyeceğimi bilemedim canım tek böbrekle hayatının sonuna kadar sapasağlam yaşayan insanlar var, haberleri bile olmuyor hatta tek böbrekli olduklarından. senin kuzucuğun da sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah.inşallah doktorlar yanlış yorumlamıştır ya da allahım mucizesini gösterir, dua edeceğim canım. bizi habersiz bırakma.

Bana da 3
bana da 36 saat sonra olması Saçma geliyo.sonuçta yumurta çatladığında içerde süpermenlerin olması gerekiyor bence sen riske atma

Kızlar benimde ateşim bügünde 36.6.yarın adet günüm sanırım adet olcambu ayda hayaller rafa kalktı offf her ay sıkıldım aynı sonuçtan

Bana da 3

bana da 36 saat sonra olması Saçma geliyo.sonuçta yumurta çatladığında içerde süpermenlerin olması gerekiyor bence sen riske atma
aynen canm 2 günde bir ilişki olsun diyorlar ama ben o aradaki bir günde içerde spermlerin olduğuna inanmıyorum. sperm testinde bile 1. saatte spermler 100 mılyonsa 2. saatte 50 mılyon oluyo öyle öyle azalıyo hergün olması bence daha iyi bu ayda böle denicem bakalım. eşmn kuzeni sabah akşam denemiş hamıle kalmış 1 yumoşla benmde inş 3 yumoş dolar :)

Kızlar benimde ateşim bügünde 36.6.yarın adet günüm sanırım adet olcambu ayda hayaller rafa kalktı offf her ay sıkıldım aynı sonuçtan
canm belli olmaz yüksek ateş devam edince hamilelik belirtiside olabliyor adette. tabi bazılarında. sen umudunu yitirme ama testte yapma derim geçsin 2 3 gün

canm belli olmaz yüksek ateş devam edince hamilelik belirtiside olabliyor adette. tabi bazılarında. sen umudunu yitirme ama testte yapma derim geçsin 2 3 gün
Ama daha yüksek devam ediyordu daha önce de yazmıştım 36.8 36.7 devam ediyordu iki gündür36.6 ya düştüama bu gece uykum bölündü kan ter içinde kalmıştım Kalktım üstümü değiştim tekrar yattım.hiç böyle olmamıştım terlediğimi hiç hatırlamam helede Erzurum gibi bi yerde

inşallah canım sen Bugünleri iyi değerlendir hatta sabah akşam mümkün olduğu kadar gerisi de Allah'ın takdırı artık

yarın ki ateşine bakalım canım adet günün yarın mı? bu düşüş sayılmaz bence. benmde 36.8 36.6 36.7 oluyodu hep. yarın ola hayrola bakalım

Dış ortamla kadinin ortami farklidir cnm. Spermler kadij vucudunda 5 gune kadar canli kalabilir. Spermleri de dinlendirmek gerekir unutmayin. En azindan 36 saatte bir seklinde devam et. Sabah aksam cok fazla bence.
Bende en son 14.gun sabah iliski vardi. 15.gun catladi yumurta. Suan kuzucukda yani basimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…