Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
canimm ins dr lar yanilmistir inş. rabbim beterin den korusun.Allahim yardimcin olsun kimseyi evladinin sağlığıyla imtihan etmesin cok zor cok.
ay canm inşallah ya bakalım. bugun iğnemide oldum bundan sonrasını rabbime bırakıyorum bu sefer hergün ilişki denicem bugunde deniycem. normalde 36 saat sonra ilişki dio doktorlar ama kimisi o gün içinde yapıo hamile kalanlara sormuştum bu ayda öle deniycem bakalım:)))Aynen birde öyle köyü bi durum car tabi ama ben geçen p.tesi ağrılarım vardı dr gittim axaba kist mi oluştu diye allaha şükür bişey çıkmadı.sanırım benimki sadece bi taneydi:)ama senin üçmüş inşallah üçüde tutar.hiç olmazsa iki tanesi tutar o da olmazsa bi tanesi kesin tutar inşallah:))
ay canm korktum şmdi benmde 3 ymurtam oluştu bgnde çatlatma iğnesi oldum ya çatlamazsa şimdi. ateşin çatladıktan sonra artış göstermedi mi?Kızlar Günaydın uzun zamandır gelmiyordum geçen ay adet gördüm bu ay 2 ay aradan sonra tekrar tedavi oldum 5 gun serephone 5 gün menogon sonra kontrol vardı 3 tane büyük birsürü küçük yumurta vardı çatlatma iğnesi yaptım doktor kontrolundeyiz ya çatladı yumurta ama sadece biri. Şimdi östrojen ve progestan kullanıyorum. Yumurta catlasa da ateş öyle demiyor. Bunun bilimsel açıklaması diğer küçük yumurtaların çatlamamasi diyebilirmiyiz?
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
canım çok üzüldüm ama sen içini ferah tut. benim anneme benm için 6 parmaklı demişler. ablam için kafası büyük demişler. kimisine sakat diyorlar sağlam doğuyor. içini ferah tut inşallah sağlıklı olurKızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
ay inşallah canm lütfen umutt ol yaa seninde çok yumoşun vardı. ben bu aydan çokçok umutluyum geçen ay 1 ymurtaydı bu ay 3 :) inşallah tutar birinden biri bile:) kaçıncı günün şmdi?oh canım çok sevindim inşallah tutar ben 15. güne kadar test yapmayı ddüşünmüyorum bakalım 15. günde adet olmazsa test yapacağım inş. olmammm
tüm yumurtalar çatlamadan yükselmiyor diye biliyorum.Kızlar Günaydın uzun zamandır gelmiyordum geçen ay adet gördüm bu ay 2 ay aradan sonra tekrar tedavi oldum 5 gun serephone 5 gün menogon sonra kontrol vardı 3 tane büyük birsürü küçük yumurta vardı çatlatma iğnesi yaptım doktor kontrolundeyiz ya çatladı yumurta ama sadece biri. Şimdi östrojen ve progestan kullanıyorum. Yumurta catlasa da ateş öyle demiyor. Bunun bilimsel açıklaması diğer küçük yumurtaların çatlamamasi diyebilirmiyiz?
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
hakkında hayırlısı.1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
kızlar durumlar böyle bu sefer doktoru dinlemicem 36 saati beklemicem bugunde ilişki olucak nasipse sabah akşam 2 hafta denicem 3 yumoşu kaçıramam çok umutluyum
geçmiş olsun canım. ben anca okudum geçmişi. yalnız binmemeye çalış.iyi akşamlar canlar...ev gormeye gittik arkadasa asansör de kaldim yine offf ck kötüydü Allahtan yalniz değildim cok kötü oluyrum nefesim kesiliyor eve geldim cikmak icin yine bindim tabiki.iyice asansör fobisi oldu baska yerde daha yalnız zor binerim asansöre.
evet canım geç değil. benim tam 39. hafta bittiği gün olacak Allah kısmet ederse.Sezeryan tarihin gec degil cnm. Hersey yolunda giderse 39+ dan sonra yapiyrlar.
Masallh. Kac mmler cnm?
1.20 ve atesi dusunursek bana umit verici geldi. Umarim yanilmam
amin canım. o kokuyu duymak için çok sabırsızlanıyorum:)Cnm. Kv ne katilmiyrm. Herkesin derdi farkli. Sana agir gelen bana hafif gelebilir. Zaten sukreden insanlariz. Ama bizlerinde bi dayanma kapasitesi var.
Masallahhhhh size.... Allahim saglikla kavustursun. Cok sukur cnm. Severim onun hickirmasini ben. Mis gibi sut kokulu olacak..
Senden hicccccc sikilmam ben.
amin canım.Aa geçmiş olsun canım inş yeni tedavin sana meleğini getirsin inş :) amim canım
Şuan normal gidio cesaretim var inş yapabilirim Allah'ın izniyle :)
Saol canım
Saol canım inş normal doğurabilşrim hangi doğum hayırlı ise ol olsun hepimiz için çatı muayenesi oldum canım acımadı kendini kasmazsan sorun yok zaten 10 sn kadar sürüo
Amin canım hepimize :) maşallah size
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Aşkolsun hiç sıkılırmıyız senden
Bidaha böyle şeyler duymıym
Saol canım güzel haberlerle gelmişsin Gözünaydın :)
Geçmiş olsun canım
Saol canım benim :)
evet heyecanlıyım ve gün yaklaştıkça artarak devam ediyor:) amin canım seninki de inşallah.ateş adet günüde düşebilir, adete iki üç kala da, evet hamileyim canım
doğru ya cutem demiştin kafa kalmadı bende, inşaallah bir şey vesile olurda şifa olur sana
kötü olmuş canım neyse ki bebeğin iyiymiş sevindim
dışarı çıkamam canım yürüme vs yok artık başı yerleşti adım atamıyorum ağrılarım çok fazla hep evdeyim artık
evet canım ne çabuk geçti zaman ben böyle heyecanlıysam sen nasılsın kim bilir:) sağlıkla doğsun kuzun canım sıkıntısız kolay
hadi bakalım sevindim canım
aaa kötü olmuş canım bende sevmiyorum hiç asansörü
canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var
haklısın cutem dua edin bana
inşaallah hamilesindir canım
hmm ne ilginç şeyler oluyor hamilelikte. geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim.Günaydın kızlar cuteme yazdığımı kopyalıyım halim yok:)
canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var
ay çokk güldüm duhaaabir de canlar göğüs pedi nasıl oluyor bilmiyorum eşim niçin aldiysa makyaj temizleme pedi almis e makyaj da yapmadigim icin duruyor şimdi sorum onu kullansam olur mu acep...sacma bi soru oldu galiba
oy yerim ben onuuu.. ne çabuk büyüdü cute, daha dün doğdu bu kuzucuk yaaa.. ay duygulandım vallaBenim minik kuzu geri geri emeklemeye basladi kizlar. Ileriye dogru da surunerek gidiyr. Zipliyor bazen de. Zaten her yere dönerek de gidebiliyrdu. Yani artik dikkatim 100 kat olmak zorunda. Ek gida her gun taze olacak. Saattlerine uyacagim derken zamanim yetismiyr bile. Cok sukur iyiyiz. Kasinarak geziyrm iste.
yaptır canım kısmetinde aşılamayla bebiş sahibi olmak var belki de.kızlar dün başka bi doktora gittim.oda aşılama dedi
yani şunu anladımki aşılama şart.
sanırım bidahaki ay aşılama yaptırabilirim.
ama nerde hangi doktora?? kafamda deli sorular...
bu doktor 1000 tl civarı tutar dedi.
uygun mu sizce kızlar
çok iyi araştırma yapmam lazım yaa
nasıl oluyor bu ben anlamadım canım ya, şimdiye kadar gayet iyi kilo aldı maaşallah. sonradan mı tıkanma olmuş acabaSelam kızlar hemen yazıp çıkıcam, bugün renkli doplerim vardı devlet hastanesinde, malum son iki haftada 30 gr almıştı, sonuç sağ damarda sorun yani bebeği besleyen damarda, diastolik çentik varmış sağ taraftabebeğim burdan beslenemiyor yani, gerçi bir haftada kilo artışı iyi olmuş, devletteki dr um yoktu gösteremedim, yarın özelde randevum var ona göstericem bakalım ne diyecek dua edin, sonucu hemen yazamam merak etmeyin malum hafta sonu
20 kasımda kilosu 2519 gr dı
5 aralıkta 2554 dü yani iki haftada 35 gr almıştı ben 200 sanıyordum kağıda bakmamıştım
12 aralık bugün 2958 çıktı maşaallah süphanallah, yani 400 gr almış, sorun olsa hiç almazdı diyorum gayet iyi almış bu hafta ama öncekinde niye az hatta epey az almış, çentik işi vs. kafamda sorular ama içim rahat nedense
çok iyi maaşallah, yumurtaların bebiş olsun canım.kızlarr günaydınnn bugun çok mutlu bir gün :) doktordan geldim 2 yumoşumm olmuş 3 taneee hepsi 17 mm yarın iğnemi vuruluyormm çok dua ediorum ikiz üçüz olsun diyee dua edin bana nolurr:)
ne diyeceğimi bilemedim canımKızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
bana da 36 saat sonra olması Saçma geliyo.sonuçta yumurta çatladığında içerde süpermenlerin olması gerekiyor bence sen riske atmaay canm inşallah ya bakalım. bugun iğnemide oldum bundan sonrasını rabbime bırakıyorum bu sefer hergün ilişki denicem bugunde deniycem. normalde 36 saat sonra ilişki dio doktorlar ama kimisi o gün içinde yapıo hamile kalanlara sormuştum bu ayda öle deniycem bakalım:)))
aynen canm 2 günde bir ilişki olsun diyorlar ama ben o aradaki bir günde içerde spermlerin olduğuna inanmıyorum. sperm testinde bile 1. saatte spermler 100 mılyonsa 2. saatte 50 mılyon oluyo öyle öyle azalıyo hergün olması bence daha iyi bu ayda böle denicem bakalım. eşmn kuzeni sabah akşam denemiş hamıle kalmış 1 yumoşla benmde inş 3 yumoş dolar :)Bana da 3
bana da 36 saat sonra olması Saçma geliyo.sonuçta yumurta çatladığında içerde süpermenlerin olması gerekiyor bence sen riske atma
canm belli olmaz yüksek ateş devam edince hamilelik belirtiside olabliyor adette. tabi bazılarında. sen umudunu yitirme ama testte yapma derim geçsin 2 3 günKızlar benimde ateşim bügünde 36.6.yarın adet günüm sanırım adet olcambu ayda hayaller rafa kalktı offf her ay sıkıldım aynı sonuçtan
Ama daha yüksek devam ediyordu daha önce de yazmıştım 36.8 36.7 devam ediyordu iki gündür36.6 ya düştüama bu gece uykum bölündü kan ter içinde kalmıştım Kalktım üstümü değiştim tekrar yattım.hiç böyle olmamıştım terlediğimi hiç hatırlamam helede Erzurum gibi bi yerdecanm belli olmaz yüksek ateş devam edince hamilelik belirtiside olabliyor adette. tabi bazılarında. sen umudunu yitirme ama testte yapma derim geçsin 2 3 gün
inşallah canım sen Bugünleri iyi değerlendir hatta sabah akşam mümkün olduğu kadar gerisi de Allah'ın takdırı artıkaynen canm 2 günde bir ilişki olsun diyorlar ama ben o aradaki bir günde içerde spermlerin olduğuna inanmıyorum. sperm testinde bile 1. saatte spermler 100 mılyonsa 2. saatte 50 mılyon oluyo öyle öyle azalıyo hergün olması bence daha iyi bu ayda böle denicem bakalım. eşmn kuzeni sabah akşam denemiş hamıle kalmış 1 yumoşla benmde inş 3 yumoş dolar :)
yarın ki ateşine bakalım canım adet günün yarın mı? bu düşüş sayılmaz bence. benmde 36.8 36.6 36.7 oluyodu hep. yarın ola hayrola bakalımAma daha yüksek devam ediyordu daha önce de yazmıştım 36.8 36.7 devam ediyordu iki gündür36.6 ya düştüama bu gece uykum bölündü kan ter içinde kalmıştım Kalktım üstümü değiştim tekrar yattım.hiç böyle olmamıştım terlediğimi hiç hatırlamam helede Erzurum gibi bi yerde
aynen canm ne yapalım inşallah sabrın sonu selametinşallah canım sen Bugünleri iyi değerlendir hatta sabah akşam mümkün olduğu kadar gerisi de Allah'ın takdırı artık
Dış ortamla kadinin ortami farklidir cnm. Spermler kadij vucudunda 5 gune kadar canli kalabilir. Spermleri de dinlendirmek gerekir unutmayin. En azindan 36 saatte bir seklinde devam et. Sabah aksam cok fazla bence.aynen canm 2 günde bir ilişki olsun diyorlar ama ben o aradaki bir günde içerde spermlerin olduğuna inanmıyorum. sperm testinde bile 1. saatte spermler 100 mılyonsa 2. saatte 50 mılyon oluyo öyle öyle azalıyo hergün olması bence daha iyi bu ayda böle denicem bakalım. eşmn kuzeni sabah akşam denemiş hamıle kalmış 1 yumoşla benmde inş 3 yumoş dolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?