sagsalim gelsinlerde arkadaşım ama son zamanlar çekilmez oluyor,ben bel agrımdan çok rahatsız olmaya başladım,afedersin makata vuruyor ara sıra agrılar,ve kasılmaların sayısıda arttı,özellikle geceleriinşallah canım sağ ol. senin de az kaldı kavuşmana:) inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza.
16. gün çatlamış yumurtanız. yumurtadan sonra 9. gününüzdesiniz (buna dpo deniyor kısaca). sizin muhtemelen 12-3 gün oluyor yumurtadan sonra geçen gün sayınız. 2-3 gün sonra test yapabilirsiniz. ateşin ne zaman düşeceği hiç belli olmuyor, herkese göre değişir, bekleyip görelim
abi kardeş sünnet olurlar, çok sevimli olur
ay evet çok az kaldı, inanamıyorum bu geçen zamanadaha dün hamile kalayım diye uğraşıyordum ve hiç ümidim yoktu. Allahıma çok şükür şimdi kucağıma almayı bekliyorum. inşallah isteyen herkese nasip olur.
evet canım şükür :) amin hepimizinkini..
talihsizlik yaşamışsın canım ama şükür her şey yoluna girmiş. doktorun da gelmiş, gözün aydın.
sağ ol canım. geç bir tarih değil, sezaryeni normal doğum tarihinden bir hafta önce yaparlar. benim doğumum da 28-29 aralık görünüyor. 22 sinde sezaryen olacak allah kısmet ederse. heee paşamız erken gelmek isterse de engellenmez artık, alır doktorum sezaryene
canım talihsizlikler peşini bırakmamış neyseki dr un dönmüş herşey yolundaymış gözün aydın.
Saol cnm. Insallah.
Gozun aydin cnm. Cok sevindim.
Aa geçmiş olsun canım inş yeni tedavin sana meleğini getirsin inş :) amim canım
Şuan normal gidio cesaretim var inş yapabilirim Allah'ın izniyle :)
Saol canım
Saol canım inş normal doğurabilşrim hangi doğum hayırlı ise ol olsun hepimiz için çatı muayenesi oldum canım acımadı kendini kasmazsan sorun yok zaten 10 sn kadar sürüo
Amin canım hepimize :) maşallah size
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Aşkolsun hiç sıkılırmıyız senden
Bidaha böyle şeyler duymıym
Saol canım güzel haberlerle gelmişsin Gözünaydın :)
Geçmiş olsun canım
Saol canım benim :)
teşekkür ederim arkadaşlar,rabbim hiçbirimizi hiçkimseyi darda koymasın,buarada kızlar bendeki kasılmalar birkaçgündür çogaldı,perşembe randevum varateş adet günüde düşebilir, adete iki üç kala da, evet hamileyim canım
doğru ya cutem demiştin kafa kalmadı bende, inşaallah bir şey vesile olurda şifa olur sana
kötü olmuş canım neyse ki bebeğin iyiymiş sevindim
dışarı çıkamam canım yürüme vs yok artık başı yerleşti adım atamıyorum ağrılarım çok fazla hep evdeyim artık
evet canım ne çabuk geçti zaman ben böyle heyecanlıysam sen nasılsın kim bilir:) sağlıkla doğsun kuzun canım sıkıntısız kolay
hadi bakalım sevindim canım
aaa kötü olmuş canım bende sevmiyorum hiç asansörü
canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var
haklısın cutem dua edin bana
inşaallah hamilesindir canım
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar cuteme yazdığımı kopyalıyım halim yok:)
canım dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırak ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var