Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagsalim gelsinlerde arkadaşım ama son zamanlar çekilmez oluyor,ben bel agrımdan çok rahatsız olmaya başladım,afedersin makata vuruyor ara sıra agrılar,ve kasılmaların sayısıda arttı,özellikle geceleri

canım talihsizlikler peşini bırakmamış neyseki dr un dönmüş herşey yolundaymış gözün aydın.

Saol cnm. Insallah.

Gozun aydin cnm. Cok sevindim.

teşekkür ederim arkadaşlar,rabbim hiçbirimizi hiçkimseyi darda koymasın,buarada kızlar bendeki kasılmalar birkaçgündür çogaldı,perşembe randevum var
çok geçmiş olsun canım

ay canm korktum şmdi benmde 3 ymurtam oluştu bgnde çatlatma iğnesi oldum ya çatlamazsa şimdi. ateşin çatladıktan sonra artış göstermedi mi?
Canim böyle düzensizlikler olabiliyor demekki çünkü ovülasyon testi yaptım ve negatif @cuteheart canım ov. Olsa test poz, çıkardı dimi

Canim insallah hatali gormuslerdir
Sen dua etmekten cekinme Allah'im mutlaka karsiligini verir. Dusunup de kendini uzme insaallah hersey yoluna girer..

ay inşallah canm lütfen umutt ol yaa seninde çok yumoşun vardı. ben bu aydan çokçok umutluyum geçen ay 1 ymurtaydı bu ay 3 :) inşallah tutar birinden biri bile:) kaçıncı günün şmdi?
bende baya umutluyum canım inş. ikimizde melekleri olur biran önce,canım bugün 11. günüm sence hangi gün test yapıyım sen daha önceden bilirsin

Eflaliiimmm
Canım beniim,nolur dua et,Rabbim herşeyin hayırlısını bilendir..İnşallah bi hata vardıırr inşallaahhh

Ben gene depresif takılıyorum bu aralar..Bitmedi gittii benim çocukların ( anne-baba) derdi Bilenler hatırlar,annemle babam boşanacaklardı.Babam davayı açmış,olaylar biraz çirkinleşecek gibi görünüyor.Bana yine memleket yolu gözüktü.Şunları bi anlaşmaya ikna etmeye çalışcam bakalım..Kendinize iyi bakın.Görüşürüz inşallah Kızçelerimm

ah canim Allah yardımcın olsun...hakkinizda hayırlısı bu yaştansonra ne denir ki

Canim böyle düzensizlikler olabiliyor demekki çünkü ovülasyon testi yaptım ve negatif @cuteheart canım ov. Olsa test poz, çıkardı dimi
ovulasyon pozitif çıkar bence de cnm.

Allah kolaylık versin cnm. hasta hasta bir de onlarla uğraşacaksın.

inş. bu sefer ikimizde adet olmayız canım ,idrar testinde zaten çıkmaz sanırım 15. gün filan dimi direk kandan mı baktırıyım
idrarda pozitifi görmeden kan verme cnm. delik deşik olma boşuna. 10.cu günden itibaren çok rahatlıkla çıkıyor idrar testinde. yani 15.gün idrarda bak sen.

aynen öyle sağ sağlim kavuşuruz inşallah.
benim de ağrıyor belim ama öyle dayanılmayacak gibi değil şükür. zorlanmadım hamilelik sürecimde.
kasılma gece bende de oluyor, wc ye kalktığımda karnımı taş gibi buluyorum ama hemen geçiyor. ağrım sızım da yok ama bakalım bekler umarım 22 sini.

idrarda pozitifi görmeden kan verme cnm. delik deşik olma boşuna. 10.cu günden itibaren çok rahatlıkla çıkıyor idrar testinde. yani 15.gün idrarda bak sen.[/QUOTE]
tamam canım çok teşekkür ederim zaten burda bi kan tahlili 30 lira olmuş boşuna yaptrmayım tam belli olmadn idrarda çıksın inş. öyle yaptrıyım

tamam canım çok teşekkür ederim zaten burda bi kan tahlili 30 lira olmuş boşuna yaptrmayım tam belli olmadn idrarda çıksın inş. öyle yaptrıyım

E
.

Eflalim çok üzüldüm inş bir yanlışlık olmuştur detaylıda nasıl görülmemiş olabilir anlam veremedim hiç Allah yardımcın olsun inş herşey düzelir

canımm inş dr lar yanilmistir ins.rabbim yardımcın olsun çıkar yol gostersin....kimseyi evladiyla sağlığıyla imtihan etmesin inşallah cok zor.

Canim insallah hatali gormuslerdir
Sen dua etmekten cekinme Allah'im mutlaka karsiligini verir. Dusunup de kendini uzme insaallah hersey yoluna girer..

Eflaliiimmm
Canım beniim,nolur dua et,Rabbim herşeyin hayırlısını bilendir..İnşallah bi hata vardıırr inşallaahhh

Sağolun kızlar

Günaydın herkese

Dün devlet hastanesine gittim acilde doğumu yapmak istediğim bayan dr vardı, ilgilenmedi hanfendi! Yok üniversiteye git yok işte şöyle böyle o kadar umursamazdı ki zaten yüreği yanan bir anneyim halimi düşünün ilgisizliği kahretti, eşim arkadaşını aradı o aracı olacaktı bu dr için, aramış meşgulüm hastam çok demiş arkadaşına ki yoktu içerde hastası! Eşim bekleyelim dedi iyi dedim neyi bekliyceksek kadın başından savdı, Allah'a havale ettim o dr u onunda çocuğu var hastası olarak kabul etmeyebilir en azından empati kur ya sende annesin benim canım yanıyor ağlamaktan şişmiş kızarmış gözlerimide görmüyorsun, bekledik bekledik ses yok, ben o arada içimden dua ediyorum Allah'ım kendi dr um çıkıp gelsin ne olur diyorum, tam kalkıcaz bir baktım karanlıktan benim dr eşime dedim canım yanlış mı görüyorum bizim dr mu bu dedim, oymuş, hemen tanıdı bu devlet hastanesinde bir günde 300 hastaya bakan bir dr! Doğuruyormusn hayırdır dedi, eşimde hocam tam sizi arayacaktık dedi, hayırdır dedi gösterdim kağıdı, şok oldu yüzü düştü, kızlar dr budur senle üzülüp senle sevinen bir adam bu, dedim hocam nasıl farkedilmez ben ayrıntılıya boşunamı girdim dünya başıma yıkıldı, açıklam ayaptı güzelce, olabiliyormuş bebeğin kemikleri gölge edebiliyormuş idrara sıkışık değilse o an farkedilmeye biliyormuş, doğunca mr çektirin dedi bende hocam doğunca bizi neler bekliyor nerde doğum yapmam uygun olur müdahale gerekirmi ben bunları merak ediyorum dedim, o da bir tane hasta vardı böyle doğum yaptı bu hastanede dedi, önce çocuk dr una danışın bakalım o ne diyecek doğumun nerde olacağı hakkında dedi, sonra fetal mr diye bir şey varmış anne karnından bebekteki sorunları kesin teşhis ediyormuş Allah razı olsun ne özeldeki ne de acildeki o bayan demedi bunu, tamam dedik, bugün çocuk dr una gidicez önce inşaallah sonra araştırma hastanesine, özeldeki dr uma, bugün umarım tatmin edici şeyler duyarız içimizi rahatlatacak şeyler

eve gelince fetal mr ı araştırdım ultarasonda sorun olupda mr da temiz çıkan çokmuş dua edin bana lütfen tek isteğim, bu önce yanılmış olmaları yok yanılmadılarsa da tek börekle sağlıklı yaşayabilceğini duymak istiyorum

O dr a gelince, eşimin arkadaşına şey demiş benim hastam değil bunca zaman gelmemiş prensip olarak kabul etmiyorum vs... Bunu bana söylemesi çok muz ordu acaba!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…