Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin :) nasilsiniz hanimlar. Ben adet olmadım hala yarin test yapmayı dusunuyorum. Goguslerim cok hassas. Dua edin ins pozitif goreyim

Inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Inş fetalde görünür sağlıklı olduğu. Dualarımiz seninle

O kadini Allah bildigi gibi yapsin. 1 kez bakip seni yine de doguma kabul etmeyebilirdi. Cins iste...
Insallah mr da tertemiz cikar cnm.

Inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Inş fetalde görünür sağlıklı olduğu. Dualarımiz seninle
sağol canım inşaallah
O kadini Allah bildigi gibi yapsin. 1 kez bakip seni yine de doguma kabul etmeyebilirdi. Cins iste...
Insallah mr da tertemiz cikar cnm.

Aynen cutem o an ki halimi düşünsene ben zaten yıkılmışım bu bir anne ya yani o dr da nasıl böyle vicdansız oluyorlar aklım almıyor artık, kadın doğumcu erkek olacak bu bir gerçek kesinlikle, zaten bu gidişle devlette ki erkek dr uma yaptırıcam doğumu kimse umrumda değil artık bebeğim iyi olsun önemli olan o

Şimdi daha iyiyim cutem bebeğim için daha güçlüyüm iyi olacak Allah'ın iziniyle inanıyorum buna

İnşaallah mr ı çeken yer vardır burda

Allah o dr denenin mustehakini versin vicdan siz.erkek dr undan da Allah razi olsun...ins icini feranlatan güzel haberlerle dönersin canim.rabbim yar ve yardımcın olsun...ne olursa olsun yavrun icin yavruların icin güçlü olmalisin eflalcimm.

Sağol duham, güçlüyüm canım arada ağlama krizi oluyor ama hemen kendimi sakinleştiriyorum, ne ağrım ne birşeyim hiç birini gözüm görmüyor, yavrum sağlıkla doğsun büyüsün inşaallah, emirimin kardeşiyle ilgili kurduğu hayaller gerçek olsun..

Kızlar ateş öçümleri vs ile ilgli yorum yapamıyorum kafam çok dolu kusura bakmayın

Günaydın canlarim.
birazdan bende ürolojiye gidicem birazdan randevum vardı bobregim artık agriyor gercekten rahatsızlık veriyor inş dogurana dek idare edebilirim.

Günaydın canlarim.
birazdan bende ürolojiye gidicem birazdan randevum vardı bobregim artık agriyor gercekten rahatsızlık veriyor inş dogurana dek idare edebilirim.
Canım inşaallah sıkıntı olmaz dediğin gibi doğuma kadar rahat sıkıntısız geçer

normal canim.onemli olan hemen toparlayabilmen kendini..dualarimdasin.

eflal şimdi gördüm canım msjını...Üzüldüm ama ben doğru olabileceğini düşünmedim bugünde ayrıntılı ultrasonda bir arkadasın bebeğinin böbregını görmemişler ama dr bazen görünmeyebiliyor demiş.İnş doğru değildir canım ...

yarın ki ateşine bakalım canım adet günün yarın mı? bu düşüş sayılmaz bence. benmde 36.8 36.6 36.7 oluyodu hep. yarın ola hayrola bakalım
Evet bugün de ateşim36.4 artık kırmızıları bekliyorum(( bende olmadı inşallah sen iyi haberler verirsin canım

ay inanamıyorum o dr olacak kadının vicdansızlığına.
kalbin ne kadar temiz ki canım kendi dr unla karşılaşmışsın, işte insan dediğin de o dr gibi olmalı.
şükür artık yolunuz belli canım, biz de bu yolda dualarımızla yanınızdayız.
Allahım yardımcınız olsun.
Günaydın canlarim.
inşallah sorun yoktur canım, benim ağrıdı bir dönem, çok çok su içince geçti.

Canim insallah yuzun guler her nasil gelirse gelsin bebisin yasam boyu saglikli olur umarim. Hersey Allah'tan, bak bir umut cikardi karsina o dr.u. .

Günaydın canlarim.
Insallah sorunsuzzzz gecer cnm senin de...

Cnm. Cok haklisin. Gunah yaptigi kadinin. Ayrica acil doguma da gitmis olabilirdin. Bakmayacakmiymis yani.
Insallah eymene zarari olmayacak diye guzel haber verirsin cnm.

canım inşaallah öyledir, bakan radyolog buranın en iyisiymiş bilemiyorum yanılma payı var mı
Canim insallah yuzun guler her nasil gelirse gelsin bebisin yasam boyu saglikli olur umarim. Hersey Allah'tan, bak bir umut cikardi karsina o dr.u. .
amin canım sağol inşaallah
Cnm. Cok haklisin. Gunah yaptigi kadinin. Ayrica acil doguma da gitmis olabilirdin. Bakmayacakmiymis yani.
Insallah eymene zarari olmayacak diye guzel haber verirsin cnm.

bakmayacakmış demek ki cutem hemen üniversite hastanesine sevk edecekti belli yani

inşaallah cutem bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…