Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua ediyrz cnm. Icini ferah tut.

sağolun canlarm dr dan geldik şişme var ama henüz bobrege zarari yok dedi hafif genişleme solda da var ama onemli degil dedi. mutlaka soluna yatiyorsun dinlenmek icin dahi sagina ve sirt üstu yatmiyorsun takip edicez dedi....esim de cikinca diyor ki e sn gece sagina yatiyorsun diyo e mübarek uyandır bir daha ben farkında olmuyrum dedim.

inş canım. benimkinin agrisi buyudugunden malesef bol su içiyorum canim içmesem daha kötü olurum demek ki.

Canım sevindim dr önemli değil demiş, dediklerini yaparsan inşaallah haftasında sağlıkla doğar bebeğin,eşinide boş ver onların anlayışıyla bizimki farklı oluyor

canim yanilma payi vardir tabiki onlar da netice de insan dr laraçok da guvenmemek gerek bir vesile sadece dr lar Rabbim büyük...ins hersey cok güzel olucak eflalimm

Cnm. Hemennnn bir emzirme yastigi aliyrsun. Onu gece soluna donunce arkana sıkıstir. O zaman istesende sirt uzeri ya da sagina donemezsin cnm.

canim yanilma payi vardir tabiki onlar da netice de insan dr laraçok da guvenmemek gerek bir vesile sadece dr lar Rabbim büyük...ins hersey cok güzel olucak eflalimm
inşaallah canım inşaallah

Canım sevindim dr önemli değil demiş, dediklerini yaparsan inşaallah haftasında sağlıkla doğar bebeğin,eşinide boş ver onların anlayışıyla bizimki farklı oluyor
sagol canim. öyle ler malesef herseyden bihaberler.bilerek sagima yatiyirum saniyor herhalde

vardır mutlaka yanılma payı.Bak benim ablamaın bebeği doğduktan sonra çocuk dr a kalbinde üfrüm alıyorum dedi 1 hafta takip etti sonra dediki buranın en iyi çocuk kardiyolojıcısı şu kişi ona götürün dedi.Ben götürdüm bebeği dr birşeyi yok gayet iyi dedi. Sonra ablamlar yaşadığı şehre geri döndüler bebeğin ağlamaları bitmeyince dr a gidiyorlar ve orda kalbinde sıkıntı olduğunu söylüyor dr..O yüzden herşey de her zman yanılma ihtimali olabilir.içini ferah tutu
Dua ediyorum sen ve bebeğin için.

Sağol canım haklısınız olabilir yanılma payı inşaallah öyledir

Geçmiş olsun yeğenine şimdi nasıl?

Yeni gelen arkadaslar..
Eger ilk sayfayi takip ederek ff'e uye olur ve ates grafiklerinizi cizdirirseniz sizlerinde ilk sayfadaki tabloya ekleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…