geçmiş olsun canım. ben anca okudum geçmişi. yalnız binmemeye çalış.
evet canım geç değil. benim tam 39. hafta bittiği gün olacak Allah kısmet ederse.
amin canım. o kokuyu duymak için çok sabırsızlanıyorum:)
amin canım.
evet heyecanlıyım ve gün yaklaştıkça artarak devam ediyor:) amin canım seninki de inşallah.
hmm ne ilginç şeyler oluyor hamilelikte. geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim.
ay çokk güldüm duhaaaçok yaşa, allah da seni güldürsün. olmaz canım makyaj pedleri. onlar bildiğin sıkıştırılmış pamuk, sütü dışarıya verir. işe yaramaz.
oy yerim ben onuuu.. ne çabuk büyüdü cute, daha dün doğdu bu kuzucuk yaaa.. ay duygulandım valla
yaptır canım kısmetinde aşılamayla bebiş sahibi olmak var belki de.
dr konusunda hiç bilgim yok canım.
nasıl oluyor bu ben anlamadım canım ya, şimdiye kadar gayet iyi kilo aldı maaşallah. sonradan mı tıkanma olmuş acabakilosu da gayet iyi maaşallah, canını sıkma 2500 gr ın üstü zaten sağlıklı bir bebek demek oluyor.
çok iyi maaşallah, yumurtaların bebiş olsun canım.
ne diyeceğimi bilemedim canımtek böbrekle hayatının sonuna kadar sapasağlam yaşayan insanlar var, haberleri bile olmuyor hatta tek böbrekli olduklarından. senin kuzucuğun da sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah.inşallah doktorlar yanlış yorumlamıştır ya da allahım mucizesini gösterir, dua edeceğim canım. bizi habersiz bırakma.
hmm inşallah olmaz böbrekte büyüme canım. gece sırtına yastık koy, ben öyle yapıyorum, bir bacak arama bir de sırtıma.sağolun canlarm dr dan geldik şişme var ama henüz bobrege zarari yok dedi hafif genişleme solda da var ama onemli degil dedi. mutlaka soluna yatiyorsun dinlenmek icin dahi sagina ve sirt üstu yatmiyorsun takip edicez dedi....esim de cikinca diyor ki e sn gece sagina yatiyorsun diyo e mübarek uyandır bir daha ben farkında olmuyrum dedim.
anladım canım benim. neyse ki henüz başında fark edip gittin doktora. inşallah bebişin sağ sağlim ve zamanında gelecek.inş canım. benimkinin agrisi buyudugunden malesef bol su içiyorum canim içmesem daha kötü olurum demek ki.
adet oldun mu canımEvet bugün de ateşim36.4 artık kırmızıları bekliyorum(( bende olmadı inşallah sen iyi haberler verirsin canım
inşallah ya inşallah haberlerini bekliyorum umut oll bende bu ay çok umutluyum şimdiden üçüz ikiz hayali kurmaya başladım yumoşlar bebişle dolsun inş15 gün bi tane idrar testi yapıp sonrada kan veriyim eğer bişey çıkarsa idrarda inş. çıkar , ALLAHIM nolur yardım et..
Cnm. Nacizane birsey demek istiyrm. Insan bebegi daha yokkén ikiz ucuz cok istiyr. Ama inan saglikli, hayirli olsun tek olsun benim olsun de (tabikide hayirlisi olsun diyrsundur yanlis anlama). Cunku bebek bakimi ciddi anlamda cok yorucu ve yipratici. Hele 2si birarada hic dusunemiyrm bile. Ben oynatirdim herhal deinşallah ya inşallah haberlerini bekliyorum umut oll bende bu ay çok umutluyum şimdiden üçüz ikiz hayali kurmaya başladım yumoşlar bebişle dolsun inş
daha catlamamis cnm.1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat oluyor
Cok sukur cnm. Cok sevindi.. rahat bir nefes aldim. Allahim korudu cok sukur. Esine de aferin. Saglik soz konusu olunca erkek kadin farketmez. Daha gecenlerde dertlenmistin dr icin. Her ser de bir hayir var cnm.Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
Sağol cutem aklının bende olduğunu biliyorum yüreğimde hissediyorum bunuCnm. Nacizane birsey demek istiyrm. Insan bebegi daha yokkén ikiz ucuz cok istiyr. Ama inan saglikli, hayirli olsun tek olsun benim olsun de (tabikide hayirlisi olsun diyrsundur yanlis anlama). Cunku bebek bakimi ciddi anlamda cok yorucu ve yipratici. Hele 2si birarada hic dusunemiyrm bile. Ben oynatirdim herhal de
daha catlamamis cnm.
Cok sukur cnm. Cok sevindi.. rahat bir nefes aldim. Allahim korudu cok sukur. Esine de aferin. Saglik soz konusu olunca erkek kadin farketmez. Daha gecenlerde dertlenmistin dr icin. Her ser de bir hayir var cnm.
Sevindim canimÇocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
Sağol cutem aklının bende olduğunu biliyorum yüreğimde hissediyorum bunumesaj atamadım sana
Eşim dedim ya babasından çekiniyordu diye ama evladı söz konusu olunca babası umrunda olmuyor, gözümde değeri arttı sevgim arttı ona karşı:)
Nasıl rahatladık eşim kaç gündür gülmüyordu bugün güldü sonunda
Ayy ama eşime yine güldüm, diyor ki erkek dr a hiç istemiyorum ama mecburuz dedi, işte başın açık mı oluyor diyordedim ne başı her yerin açık oluyor nasıl yani dedi anlattım böyle kaldı başım açık olmuyor korkma bone oluyor dedim safım ya birde sağlık personeli
canım dr a gitmedin mi?kızlar iyi akşamlar benim bugün 39 günüm ve ben hala adet olmadım bu pko beni delirtti ya(( sağ kasığımda ağrı oluyor ama hala gelen giden yok
Sevindim canim
Moralini yukselmis gordum. Ins. Hep boyle devam eder.
Boyle iyi doktorlar herzaman denk gelmiyor. Ben de ozelde gittim gecen hafta resmen tartistik adamla gerim gerim gerildi. Eni sonu hepimiz insaniz dr.larin daha cok vicdan sahibi olmasi gerekirken bi cogu biyle davranmiyor. Hastanin psikolojik durumunu ve sonrasinda yasayacaklarini dusunmeden hareket ediyorlar.
Neyse Allah'im senin dualarini kabul etmis iyi insanlarla karsilastirmis. Umarim hep boyle devam eder ve sorun yasamazsin canim.
Umarım çıkabiliim savahtan beri ağlıyorum ilk defa bu kadar çok köyü oldum sanırım zaman grçtiköe ümitler de azalıyorYeni ay yeni umitler cnm. Bugun depresyona gir ama yarin cik
Evet oldum maaalesefff çok kötüyüm yıkıldım resmen.gittikçe herşey daha da zorlaşıyor ümitler azalıyor.allah herkesin yardımcısı olsun.adet oldun mu canımen azından kaçla olmuş olduğunu öğrendin devam et bırakma genede
bende adetin ilk günü yıkılıyorum ağlıyorum hepEvet oldum maaalesefff çok kötüyüm yıkıldım resmen.gittikçe herşey daha da zorlaşıyor ümitler azalıyor.allah herkesin yardımcısı olsun.(
kaç yıllık evlisiniz bide ne kadar zamandır istiyorsunuz merak ettimEvet oldum maaalesefff çok kötüyüm yıkıldım resmen.gittikçe herşey daha da zorlaşıyor ümitler azalıyor.allah herkesin yardımcısı olsun.(
tmm canm zaten anlıorum hala sızlamalar oluyor çoğaldı yarına çatlar inşş :)Cnm. Nacizane birsey demek istiyrm. Insan bebegi daha yokkén ikiz ucuz cok istiyr. Ama inan saglikli, hayirli olsun tek olsun benim olsun de (tabikide hayirlisi olsun diyrsundur yanlis anlama). Cunku bebek bakimi ciddi anlamda cok yorucu ve yipratici. Hele 2si birarada hic dusunemiyrm bile. Ben oynatirdim herhal de
daha catlamamis cnm.
Cok sukur cnm. Cok sevindi.. rahat bir nefes aldim. Allahim korudu cok sukur. Esine de aferin. Saglik soz konusu olunca erkek kadin farketmez. Daha gecenlerde dertlenmistin dr icin. Her ser de bir hayir var cnm.
ecriiiinnnn hoşgeldinnn kuzum. napıyosun görünmüyorsunnn?kaç yıllık evlisiniz bide ne kadar zamandır istiyorsunuz merak ettim
canm ya bu pko ne demek? çok zor birşey ya adet ne zamn geleceği belli olmuyor.. ovulasyon testinde kaçıncı gün çktı pozitifkızlar iyi akşamlar benim bugün 39 günüm ve ben hala adet olmadım bu pko beni delirtti ya(( sağ kasığımda ağrı oluyor ama hala gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?