canm ben sana dedim içini ferah tut inşallahh doktor gerçekten çok güzel konuşmuş bu zamana kadar elbet belli olurdu birşeylerden. dualarımız seninle emin ol sağlıkla al yavrunu kucağına inşallahÇocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
canm şmdi hiç olmadığı için nasl bir duygu bilemiyorm ve çok olsn istiyorum ya :)) zor olduğunu biliyorum ama gene de yeterki olsun kaç olursa olsun . tabikide en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. bazen diyorumki rabbim benden 1 tanesini aldı belki 2 tane 3 tane birden verir ne bileyim keşke olsunda :)Cnm. Nacizane birsey demek istiyrm. Insan bebegi daha yokkén ikiz ucuz cok istiyr. Ama inan saglikli, hayirli olsun tek olsun benim olsun de (tabikide hayirlisi olsun diyrsundur yanlis anlama). Cunku bebek bakimi ciddi anlamda cok yorucu ve yipratici. Hele 2si birarada hic dusunemiyrm bile. Ben oynatirdim herhal de
daha catlamamis cnm.
Cok sukur cnm. Cok sevindi.. rahat bir nefes aldim. Allahim korudu cok sukur. Esine de aferin. Saglik soz konusu olunca erkek kadin farketmez. Daha gecenlerde dertlenmistin dr icin. Her ser de bir hayir var cnm.
yok canım gitmedim gitsem diyeceği belli pkosun adetlerin gecikebilir baktı 39 gün olmuş hemen tarlusal yazar gönderircanım dr a gitmedin mi?
hoşbulduk canım yaaa bu aralar yoğunum yıl sonu ya kapanışlar falan işler yoğun sen nasılsın nasıl gidiyor :)ecriiiinnnn hoşgeldinnn kuzum. napıyosun görünmüyorsunnn?
anladım canm doğru sen çalışıyrdun birde. benmde aynı bldiğingibi canm iğnemi oldm dün bekliyormhoşbulduk canım yaaa bu aralar yoğunum yıl sonu ya kapanışlar falan işler yoğun sen nasılsın nasıl gidiyor :)
hadi hayırlısı canım sıkı calış :))anladım canm doğru sen çalışıyrdun birde. benmde aynı bldiğingibi canm iğnemi oldm dün bekliyorm
aynen canm ipleri salmak yok:) hergün denicem bu ay artk bakalım 3 yumoşum var birinden biri tutar inşallahhadi hayırlısı canım sıkı calış :))
oo maşallah canım hadi hayırlısı :)aynen canm ipleri salmak yok:) hergün denicem bu ay artk bakalım 3 yumoşum var birinden biri tutar inşallah
Ya biz yeni evliyiz 6 ay oldu dahha ama 30 olcam ocakta yaş çok büyük etken ilerledikçe daha da zorlaşıyo herşey hem sabır tükeniyo hemde anne olabilme şansımız düşüyokaç yıllık evlisiniz bide ne kadar zamandır istiyorsunuz merak ettim
fermante ne yaptın cnm? adetinin kaçıncı gnündesin doktora gitmeye devammıfermante
Ya biz yeni evliyiz 6 ay oldu dahha ama 30 olcam ocakta yaş çok büyük etken ilerledikçe daha da zorlaşıyo herşey hem sabır tükeniyo hemde anne olabilme şansımız düşüyobu kadar zır olduğunu bilseydim daha genç evlenirdim;(hiç korunmadığımız halde ve kiç bi sorunumuz olmadığı halde olmuyo insan korkuyo acaba rabbim bize kısmet etmeyecek mi diye (
çok üzüldüm canım inan ne dicemi şaşırdım,ama inşallah yanılmışlardır,allahım korusunKızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Sabırrr evet gerçekten çok önemli aslında çok sabırlıyımdır ama bu başka bişey yaaaDert etme canim daha cok yenisin olur ins. Yasi da dert etme Rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman olcak bizlerin de insallah. Ben de yaklasik 3 yildir bekliyorum.. bol bol dua edelim ardindan da tibbi olarak ne gerekiyorsa yapmak lazim.. e tabi bu arada biraz fazla sabir gerekli..
Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
tekrar geçmiş olsun,güzel haberler alırsın umarımÇocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
çok sevindim canım bizim de içimizi ferahlattın.Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
özellikle senin ateşini takip ediyorum canımovitrelle den başka hangi ilaçları kullandım bana 5 gün serophene 5 gün menogon sonra ovitrelle sonra östrojen sonra progestan başladık1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?