Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm ben sana dedim içini ferah tut inşallahh doktor gerçekten çok güzel konuşmuş bu zamana kadar elbet belli olurdu birşeylerden. dualarımız seninle emin ol sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah

canm şmdi hiç olmadığı için nasl bir duygu bilemiyorm ve çok olsn istiyorum ya :)) zor olduğunu biliyorum ama gene de yeterki olsun kaç olursa olsun . tabikide en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. bazen diyorumki rabbim benden 1 tanesini aldı belki 2 tane 3 tane birden verir ne bileyim keşke olsunda :)

kaç yıllık evlisiniz bide ne kadar zamandır istiyorsunuz merak ettim
Ya biz yeni evliyiz 6 ay oldu dahha ama 30 olcam ocakta yaş çok büyük etken ilerledikçe daha da zorlaşıyo herşey hem sabır tükeniyo hemde anne olabilme şansımız düşüyobu kadar zır olduğunu bilseydim daha genç evlenirdim;(hiç korunmadığımız halde ve kiç bi sorunumuz olmadığı halde olmuyoinsan korkuyo acaba rabbim bize kısmet etmeyecek mi diye(

fermante ne yaptın cnm? adetinin kaçıncı gnündesin doktora gitmeye devammı fermante

Selam canim 6. Gunum sanirim. Sanirim diyorum cunku bu ay bi tuhaf oldu reglm. ilk3gun sadece leke geldi 4-5de yogun geldi. Bugun 6.oldu. klomen iciyorum yarin biticek. Pers. Dr.a gitcem ins. Yumos olusursa ve rahim ici uygun olursa asilama olabilir.. duruma gore bakicak dr.

Dert etme canim daha cok yenisin olur ins. Yasi da dert etme Rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman olcak bizlerin de insallah. Ben de yaklasik 3 yildir bekliyorum.. bol bol dua edelim ardindan da tibbi olarak ne gerekiyorsa yapmak lazim.. e tabi bu arada biraz fazla sabir gerekli..

çok üzüldüm canım inan ne dicemi şaşırdım,ama inşallah yanılmışlardır,allahım korusun

Sabırrr evet gerçekten çok önemli aslında çok sabırlıyımdır ama bu başka bişey yaaaşüphelrr insanın kafasını yiyip bitirşyoracaba nrden olmuyo mu hiç mi olmayacak acaba?bu ay bunu drnedik tutar mı acaba offff bir sürü aoruyla nasıl sabredeceğimi bilmiyorum gerçekten.rabbim bize de en kısa zamanda basip eder inşallah(

tekrar geçmiş olsun,güzel haberler alırsın umarım

çok sevindim canım bizim de içimizi ferahlattın.
eşin de gerektiğinde mantıklı adımlar atabiliyormuş bak :)
inşallah en hayırlı olan hangisiyse onunla olur sezaryenin canım.

Selam kızlar nasılsınız ?
Ben dha doğurmadım :)
Kalan işleri hallettik evimi temizlettirdim duvarlar koltuklar aviZeler yani ince bir temizlikten geçti mis gibi oldu artık çantamız köşede bekliyoruz :)
Bugün Dr. Kont. Vardı geçen hafta ki kilosu ile aynı miniğim. Dr.um önceden seni erken doğum riskiyle hastanede yatırdım şimdide gelmek istemio dedi :)) şuan 38+2
Haftaya p. Tesi tekrar kont. Var böyle giderse sezaryan düşünebilirim sanırım korkmaya başladım nedense
Bu arada bu Dr. Um iğneyi bırakalım artık ani sancılanırsan bu sefer kanaman durmaz sen hayati risk altında kalırsın dedi.
Bende diğer tayini çıkan Dr. Um u aradım zaten her hafta konuşuyoruz bilgi veriyorum. Bu Dr. Umda bence bırakma sancılandığın gün iğneni yapmıcaksın dedi
Ozaman bende bu haftada iğneye devam ediyim 39. Haftada bırakıym dedim
Tmm dedi
Ama benim yinede kafam karıştı yapsam bi dert yapmasam bi dert

EFLALİM - canım çok üzüldüm okuyunca dua ettim Rabbim korusun
Ki güzel haberler almışsınız buna çok sevindim içini ferah tut canım dualarım seninle ...

eflalimmm.canım oh elhamdulillah inan ok rahatladım okuyuncac, sen nasil olmussundur kim bilir.Allahim daha aci göstermesin vardir her şerde bir hayir esin ikna olmuş....çok güldüm esine de...

günaydın kızlar,yaaa ben uyumak istiyorum ama yok off of,bebiş gelince zaten uyku gidecek bari şimdilerde uyusam

özellikle senin ateşini takip ediyorum canımovitrelle den başka hangi ilaçları kullandım bana 5 gün serophene 5 gün menogon sonra ovitrelle sonra östrojen sonra progestan başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…