Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@cuteheart canım bende sorun yok mus kaç gündür üzüntüden helak oldum ateşim yükselmiyor yumurtada çatladı meğerse östrojen kullanımı ateşi düşürüyor muş progestan yükseltiyor ben östrojen kullanıyorum bugün son ilacım muhtemelen yarın yükselir pazar günü adet tarihim bugün sabah gebelik testi yaptım negatif ama

1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4 gecen ayda boyleydi catladimi sizce

15.gun catladi bence de. Ama 2 gun sonra kesin konusuruz.

gunaydın kızlar.
son kontrolümüzü de olduk:) artık allah nasip ederse doğumda sıra.
bebeğimin kilo alımı çok yavaşlamış, moralim bozuldu şu an 2881 gr. doğuma kadar 3kg bile olamayacak kuzum.
kilosu çok önemli değil biliyorum ama vicdan yaptım sanırım besleyemedim diye.

Günaydın canim.
saglikli olsun hem daha var doguma alir inş bi haftada. sıkma tatli canını

Masallah cnm size... supersiniz. Azcik kaldi.. ayyy geliyr sut kokulun. Heyecan yaptim simdi. Son 1 hafta

Cnm kilo icin uzulme. Son 1 haftada yusuf 325g almisti. Hemsire de demisti 38+0dan sonra hizlanir kilo alisi diye. 2900du son kontrolde. 3235g dogdu. Gor bak 3kg rahat dogar bebegin. Hem 2.5-4 kg arasi normal kilolu bebek kabul ediliyr.

Igne konusu hep tartismali cnm. Ben normal dogum da yapacak olsaydim dr o zamana kadar kesmeyecekti igneyi.

Cnm neden uzdun ki kendini o kadar. Dr catladi dedikten sonra benim icim rahatti. Ama sayende östrojen hapinin da etkisini ogrendik.

"cuteheart, post: 38340811, member: 438089"]Cnm sen yine dr.a gorun. Bu atesle adet gelmez senin zaten.[/QUOTE]
2gündür çok hafif pembe leke var ama sökülemedim. Nesdemin tarifi yapıcam hayıt adaçayı kürü. Sökülmek için kabuklu soğan içicem şimdi. İ ş eski düzenim geri gelit cute. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Cnm sen yine dr.a gorun. Bu atesle adet gelmez senin zaten.

2gündür çok hafif pembe leke var ama sökülemedim. Nesdemin tarifi yapıcam hayıt adaçayı kürü. Sökülmek için kabuklu soğan içicem şimdi. İnş eski düzenim geri gelir cute. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Günaydın canim.
saglikli olsun hem daha var doguma alir inş bi haftada. sıkma tatli canını
inşallah canım.
zaman su gibi akıp geçti cute, hiçbir şey anlamadım hamileliğimden. sanki dün hamile kaldım bugün doğuracağım.
çok heyecanlıyım kuzucuğumu görüp koklayabileceğim haftaya :)
inşallah benimki de alır, 2500 üstü normal, biliyorum, ama kendimi yetersiz hissettim ve hala çok üzgünüm.
tipim minyon, herkes bebeğimi besleyemeyeceğimi düşündü. çok iştahlı biri değildim normalde çünkü.
ama hamileliğimde gayet iyi beslendiğimi düşünüyorum. bu kadarı geldi elimden

Günaydın canım maşallah size kiloyu takma canım bence kilosu îyi benim kızımda bu hafta hiç kilo almamış görünüo..
az kaldı çok heyecanlı :) canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Paşa'nı :)
Igne konusu hep tartismali cnm. Ben normal dogum da yapacak olsaydim dr o zamana kadar kesmeyecekti igneyi.

Cnm neden uzdun ki kendini o kadar. Dr catladi dedikten sonra benim icim rahatti. Ama sayende östrojen hapinin da etkisini ogrendik.
Evet canım benim asıl Dr. Um da doğuma kadar kesme diyor
Ama diğer Dr. Unda dediği kafama takıldı kanama durmaz vs.
Rabbim hayırlısını versin inş

amin canım, senin de kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin rabbim.
çok heyecanlıyım :) sen normal doğumu bekliyorsun değil mi canım?

Amin tatlım evet normal doğum istiyorum bekliyorum :)
Biraz da korkmaya başladım acıya dayanabilirmiyim yapabilirmiyim die
korkun gayet doğal canım, ama insan bebeği için acıya katlanır diye tahmin ediyorum. allah yardımcın olsun.
ben acıdan hiç korkmadım, fazla heyecan yapınca panik atağımı tetikliyor ve nefes alamıyorum. keşke ben de normal doğurabilseydim

Saol canım amin evet bebeğim için onu göreceğim için katlanıcam tabiki ama herkes bişeyler anlatıo doğumda olumsuzluklar fln onlarda aklımdan çıkmıo moralim bozuluo acaba bende yaşarmıyım die
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım

Dgrpnr ve Rosechina..
Kizlar. Agzi olan konusur. Siz olumsuz hicbirseyi dinlemeyin. Her bebek ve her dogum kendine özgudur. Son gunlerinizin tadini cikarin. Ben hala "yusuf seni karnima geri koysam da gezsek cok ozledim" diyrm....

Dogum sonrasi da herkes konusacak. Lohusalik da eklenince 10katina cikacak ofkeniz. Beni hatirlayin .derin nefes alin. Negatifleri atin. Bebeginizi de germeyin. Herseyinizi hissedecek cunku hala siz bir kisi olacaksiniz bebeginizle. Her saniyenin tadini cikarin. Yetersizlik hissi normal. Anneligin verdigi bjrsey bence. Yeni bir hayat yeni bir duzen.... kolay degil alismak ama keyifli.

Buarada pnr cnm sureyi yanlis yazmisim. 36+5ten 38+3e kadar 350g aldi yusuf. Yani 12 gunde. Inan bebeginde alacak.

Hic bilmiyrm ki cnm ne yapilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…