- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
canım bizide haberdar et inş. dualarım seninle sende bize dua et bende perşembe test yapacağım ..
15.gun catladi bence de. Ama 2 gun sonra kesin konusuruz.1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4 gecen ayda boyleydi catladimi sizce
Günaydın canim.gunaydın kızlar.
son kontrolümüzü de olduk:) artık allah nasip ederse doğumda sıra.
bebeğimin kilo alımı çok yavaşlamış, moralim bozulduşu an 2881 gr. doğuma kadar 3kg bile olamayacak kuzum.
kilosu çok önemli değil biliyorum ama vicdan yaptım sanırım besleyemedim diye.
Masallah cnm size... supersiniz. Azcik kaldi.. ayyy geliyr sut kokulun. Heyecan yaptim simdi. Son 1 haftagunaydın kızlar.
bebeğimin kilo alımı çok yavaşlamış, moralim bozulduşu an 2881 gr. doğuma kadar 3kg bile olamayacak kuzum.
Cnm sen yine dr.a gorun. Bu atesle adet gelmez senin zaten.Yine negatifinş sen pozitifi görürsün cnm
Igne konusu hep tartismali cnm. Ben normal dogum da yapacak olsaydim dr o zamana kadar kesmeyecekti igneyi.Selam kızlar nasılsınız ?
Ben dha doğurmadım :)
Kalan işleri hallettik evimi temizlettirdim duvarlar koltuklar aviZeler yani ince bir temizlikten geçti mis gibi oldu artık çantamız köşede bekliyoruz :)
Bugün Dr. Kont. Vardı geçen hafta ki kilosu ile aynı miniğim. Dr.um önceden seni erken doğum riskiyle hastanede yatırdım şimdide gelmek istemio dedi :)) şuan 38+2
Haftaya p. Tesi tekrar kont. Var böyle giderse sezaryan düşünebilirim sanırım korkmaya başladım nedense
Bu arada bu Dr. Um iğneyi bırakalım artık ani sancılanırsan bu sefer kanaman durmaz sen hayati risk altında kalırsın dedi.
Bende diğer tayini çıkan Dr. Um u aradım zaten her hafta konuşuyoruz bilgi veriyorum. Bu Dr. Umda bence bırakma sancılandığın gün iğneni yapmıcaksın dedi
Ozaman bende bu haftada iğneye devam ediyim 39. Haftada bırakıym dedim
Tmm dedi
Ama benim yinede kafam karıştı yapsam bi dert yapmasam bi dert
Cnm neden uzdun ki kendini o kadar. Dr catladi dedikten sonra benim icim rahatti. Ama sayende östrojen hapinin da etkisini ogrendik.@cuteheart canım bende sorun yok mus kaç gündür üzüntüden helak oldum ateşim yükselmiyor yumurtada çatladı meğerse östrojen kullanımı ateşi düşürüyor muş progestan yükseltiyor ben östrojen kullanıyorum bugün son ilacım muhtemelen yarın yükselir pazar günü adet tarihim bugün sabah gebelik testi yaptım negatif ama
tmm tşkler ben çatladığını sızlamaların bittiğinden anlıorum birazda dün çok yoğun sızlamalar vardı sonra geçti 36. saate yaklaştıkça.15.gun catladi bence de. Ama 2 gun sonra kesin konusuruz.
Cnm sen yine dr.a gorun. Bu atesle adet gelmez senin zaten.
inşallah canım.Günaydın canim.
saglikli olsun hem daha var doguma alir inş bi haftada. sıkma tatli canını
zaman su gibi akıp geçti cute, hiçbir şey anlamadım hamileliğimden. sanki dün hamile kaldım bugün doğuracağım.Masallah cnm size... supersiniz. Azcik kaldi.. ayyy geliyr sut kokulun. Heyecan yaptim simdi. Son 1 hafta
Cnm kilo icin uzulme. Son 1 haftada yusuf 325g almisti. Hemsire de demisti 38+0dan sonra hizlanir kilo alisi diye. 2900du son kontrolde. 3235g dogdu. Gor bak 3kg rahat dogar bebegin. Hem 2.5-4 kg arasi normal kilolu bebek kabul ediliyr.
Günaydın canım maşallah size kiloyu takma canım bence kilosu îyi benim kızımda bu hafta hiç kilo almamış görünüo..gunaydın kızlar.
Evet canım benim asıl Dr. Um da doğuma kadar kesme diyorIgne konusu hep tartismali cnm. Ben normal dogum da yapacak olsaydim dr o zamana kadar kesmeyecekti igneyi.
Cnm neden uzdun ki kendini o kadar. Dr catladi dedikten sonra benim icim rahatti. Ama sayende östrojen hapinin da etkisini ogrendik.
amin canım, senin de kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin rabbim.Günaydın canım maşallah size kiloyu takma canım bence kilosu îyi benim kızımda bu hafta hiç kilo almamış görünüo..
az kaldı çok heyecanlı :) canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Paşa'nı :)
Evet canım benim asıl Dr. Um da doğuma kadar kesme diyor
Ama diğer Dr. Unda dediği kafama takıldı kanama durmaz vs.
Rabbim hayırlısını versin inş
Amin tatlım evet normal doğum istiyorum bekliyorum :)amin canım, senin de kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin rabbim.
çok heyecanlıyım :) sen normal doğumu bekliyorsun değil mi canım?
korkun gayet doğal canım, ama insan bebeği için acıya katlanır diye tahmin ediyorum. allah yardımcın olsun.Amin tatlım evet normal doğum istiyorum bekliyorum :)
Biraz da korkmaya başladım acıya dayanabilirmiyim yapabilirmiyim die
Saol canım amin evet bebeğim için onu göreceğim için katlanıcam tabiki ama herkes bişeyler anlatıo doğumda olumsuzluklar fln onlarda aklımdan çıkmıo moralim bozuluo acaba bende yaşarmıyım diekorkun gayet doğal canım, ama insan bebeği için acıya katlanır diye tahmin ediyorum. allah yardımcın olsun.
ben acıdan hiç korkmadım, fazla heyecan yapınca panik atağımı tetikliyor ve nefes alamıyorum. keşke ben de normal doğurabilseydim
Hic bilmiyrm ki cnm ne yapilir.2gündür çok hafif pembe leke var ama sökülemedim. Nesdemin tarifi yapıcam hayıt adaçayı kürü. Sökülmek için kabuklu soğan içicem şimdi. İnş eski düzenim geri gelir cute. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?