Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yokbugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......
Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beniiki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
Sogan kuru denesen sokulebilirsin. Benim de leke geldi. Dr gittigimde de kitle var tanimlayamiyorum dedi. 2 gun sonra kure basladim, ertesi bir geldiki ben bile sasirdim.2gündür çok hafif pembe leke var ama sökülemedim. Nesdemin tarifi yapıcam hayıt adaçayı kürü. Sökülmek için kabuklu soğan içicem şimdi. İnş eski düzenim geri gelir cute. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
sağol canım benim, Rabbim sizede tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsincanm ben sana dedim içini ferah tut inşallahh doktor gerçekten çok güzel konuşmuş bu zamana kadar elbet belli olurdu birşeylerden. dualarımız seninle emin ol sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah
canım soğan kürü yapsanayok canım gitmedim gitsem diyeceği belli pkosun adetlerin gecikebilir baktı 39 gün olmuş hemen tarlusal yazar gönderir
canım 6 ay uzun bir süre değil yaşında gayet normal, bir seneye kadar normal diyor dr lar ki bir senenin sonundan bebeği olan çok tanıdığım var, olmayacak diye düşünme olumlu düşün hepYa biz yeni evliyiz 6 ay oldu dahha ama 30 olcam ocakta yaş çok büyük etken ilerledikçe daha da zorlaşıyo herşey hem sabır tükeniyo hemde anne olabilme şansımız düşüyobu kadar zır olduğunu bilseydim daha genç evlenirdim;(hiç korunmadığımız halde ve kiç bi sorunumuz olmadığı halde olmuyo insan korkuyo acaba rabbim bize kısmet etmeyecek mi diye (
sağol canımçok üzüldüm canım inan ne dicemi şaşırdım,ama inşallah yanılmışlardır,allahım korusun
sağol canım inşaallah inşaallah:)çok sevindim canım bizim de içimizi ferahlattın.
eşin de gerektiğinde mantıklı adımlar atabiliyormuş bak :)
inşallah en hayırlı olan hangisiyse onunla olur sezaryenin canım.
canım iğne konusunu bilemiyorum ama 40 a kadar bebişinin yolu var dursun annesi yerinde:) sağlıkla gelsin inşaallahSelam kızlar nasılsınız ?
Ben dha doğurmadım :)
Kalan işleri hallettik evimi temizlettirdim duvarlar koltuklar aviZeler yani ince bir temizlikten geçti mis gibi oldu artık çantamız köşede bekliyoruz :)
Bugün Dr. Kont. Vardı geçen hafta ki kilosu ile aynı miniğim. Dr.um önceden seni erken doğum riskiyle hastanede yatırdım şimdide gelmek istemio dedi :)) şuan 38+2
Haftaya p. Tesi tekrar kont. Var böyle giderse sezaryan düşünebilirim sanırım korkmaya başladım nedense
Bu arada bu Dr. Um iğneyi bırakalım artık ani sancılanırsan bu sefer kanaman durmaz sen hayati risk altında kalırsın dedi.
Bende diğer tayini çıkan Dr. Um u aradım zaten her hafta konuşuyoruz bilgi veriyorum. Bu Dr. Umda bence bırakma sancılandığın gün iğneni yapmıcaksın dedi
Ozaman bende bu haftada iğneye devam ediyim 39. Haftada bırakıym dedim
Tmm dedi
Ama benim yinede kafam karıştı yapsam bi dert yapmasam bi dert
sağol canım benimEFLALİM - canım çok üzüldüm okuyunca dua ettim Rabbim korusun
Ki güzel haberler almışsınız buna çok sevindim içini ferah tut canım dualarım seninle ...
sağol canım gerçekten çok rahatladıkeflalimmm.canım oh elhamdulillah inan ok rahatladım okuyuncac, sen nasil olmussundur kim bilir.Allahim daha aci göstermesin vardir her şerde bir hayir esin ikna olmuş....çok güldüm esine de...
canımm 15. gün çatlamış görünüyor hadi hayırlısı1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4 gecen ayda boyleydi catladimi sizce
canım ya sakın ben besleyemedim falan diye düşünme sakın hem kilosu az değil birde bunun yanılma payı var hem daha bir haftan var bri haftada alır bence, sen minyonsun bebeğininde minyon olması çok normal, sağlıkla doğsun kuzun az kaldı az:)gunaydın kızlar.
son kontrolümüzü de olduk:) artık allah nasip ederse doğumda sıra.
bebeğimin kilo alımı çok yavaşlamış, moralim bozulduşu an 2881 gr. doğuma kadar 3kg bile olamayacak kuzum.
kilosu çok önemli değil biliyorum ama vicdan yaptım sanırım besleyemedim diye.
canım benim ne denir bilmiyorum.
şimdiye kadar nasıl anlaşılmamış.
inş yaşamına ciddi bi etki yapmaz.geçmiş olsun canım
Sogan kuru denesen sokulebilirsin. Benim de leke geldi. Dr gittigimde de kitle var tanimlayamiyorum dedi. 2 gun sonra kure basladim, ertesi bir geldiki ben bile sasirdim.
cnm bnm ilk gebeliğim tam 11. ayda oldu hiç korunmadan. sabırlı ol biraz daha asla ümidini kesmeSabırrr evet gerçekten çok önemli aslında çok sabırlıyımdır ama bu başka bişey yaaaşüphelrr insanın kafasını yiyip bitirşyor acaba nrden olmuyo mu hiç mi olmayacak acaba?bu ay bunu drnedik tutar mı acaba offff bir sürü aoruyla nasıl sabredeceğimi bilmiyorum gerçekten.rabbim bize de en kısa zamanda basip eder inşallah (
noldu cnm ateşte yükseldimi? gebelik tsti için bekle biraz daha kaçıncı günündeydin?@cuteheart canım bende sorun yok mus kaç gündür üzüntüden helak oldum ateşim yükselmiyor yumurtada çatladı meğerse östrojen kullanımı ateşi düşürüyor muş progestan yükseltiyor ben östrojen kullanıyorum bugün son ilacım muhtemelen yarın yükselir pazar günü adet tarihim bugün sabah gebelik testi yaptım negatif ama
canm pko ne demek bilmiyorum ama soğan kürünün çok faydası olduğunu duydum okudumda hamile kalanları.Pko illeti var bende soğan kürüne mecburum. Ama düzenim gitti. 3 ay önceye kadar 37gündede olsa düzenli gelirdi şimdi 2 adettede 52 çok üzülüyorum
Yok adet ağrım var başladımi olurumn
noldu cnm ateşte yükseldimi? gebelik tsti için bekle biraz daha kaçıncı günündeydin?
ya doğum yapacak kadına anlatılır mı hiç olumsuz şeyler, çok kızdımmmmSaol canım amin evet bebeğim için onu göreceğim için katlanıcam tabiki ama herkes bişeyler anlatıo doğumda olumsuzluklar fln onlarda aklımdan çıkmıo moralim bozuluo acaba bende yaşarmıyım die
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım
zor döneme geliyoruz, doğum sonrası...Dgrpnr ve Rosechina..
Kizlar. Agzi olan konusur. Siz olumsuz hicbirseyi dinlemeyin. Her bebek ve her dogum kendine özgudur. Son gunlerinizin tadini cikarin. Ben hala "yusuf seni karnima geri koysam da gezsek cok ozledim" diyrm....
Dogum sonrasi da herkes konusacak. Lohusalik da eklenince 10katina cikacak ofkeniz. Beni hatirlayin.derin nefes alin. Negatifleri atin. Bebeginizi de germeyin. Herseyinizi hissedecek cunku hala siz bir kisi olacaksiniz bebeginizle. Her saniyenin tadini cikarin. Yetersizlik hissi normal. Anneligin verdigi bjrsey bence. Yeni bir hayat yeni bir duzen.... kolay degil alismak ama keyifli.
Buarada pnr cnm sureyi yanlis yazmisim. 36+5ten 38+3e kadar 350g aldi yusuf. Yani 12 gunde. Inan bebeginde alacak.
canım birşey söylicem. adet oldun hazır ve galiba 2. günündü bugun. hemen çörekotu bal tarçın kürüne başla derim. bir kişinin vesilesiyle bu kürü yaptım bu ay her ay 1 yumurtam varken bu ay 3 yumurtam oluştu kesinlikle o kür sayesinde oldu bence. yumurtaları çoğaltıyor ve büyültüyor denemeni tavsiye ederimEvet oldum maaalesefff çok kötüyüm yıkıldım resmen.gittikçe herşey daha da zorlaşıyor ümitler azalıyor.allah herkesin yardımcısı olsun.(
inşallah alır canım. annelik içgüdüsü herhalde düşündüm besleyemedim diyesağol canım benim, Rabbim sizede tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin
canım soğan kürü yapsana
canım 6 ay uzun bir süre değil yaşında gayet normal, bir seneye kadar normal diyor dr lar ki bir senenin sonundan bebeği olan çok tanıdığım var, olmayacak diye düşünme olumlu düşün hep
sağol canım
sağol canım inşaallah inşaallah:)
canım iğne konusunu bilemiyorum ama 40 a kadar bebişinin yolu var dursun annesi yerinde:) sağlıkla gelsin inşaallah
sağol canım benim
sağol canım gerçekten çok rahatladık
canımm 15. gün çatlamış görünüyor hadi hayırlısı
canım ya sakın ben besleyemedim falan diye düşünme sakın hem kilosu az değil birde bunun yanılma payı var hem daha bir haftan var bri haftada alır bence, sen minyonsun bebeğininde minyon olması çok normal, sağlıkla doğsun kuzun az kaldı az:)
sağol canım amin
güzel haberlerni bekliyorum:)Yok adet ağrım var başladımi olurum
4 günüm var
canm pko ne demek bilmiyorum ama soğan kürünün çok faydası olduğunu duydum okudumda hamile kalanları.
canım göremedim benfoto ekledim kızlar, kapı süsümüz ve takı yastığımız.
kapı süsünü ben yaptım, yastık da arkadaşlarımın hediyesi :) bakın bakalım beğenecek misiniz?
canım benim içiniz rahat olsun, o gölge dediği de böbrektir inşallah da doğduğunda çifte sevinç olur size.Selamlar
Sabah araştırma hastanesinde ki doç e gittik, çok iyi karşıladı çok güzel ilgilendi, epey inceledi ultrasonla, ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydınız dedi evet dedik, orda her şey normal denildi dedik, o dönemde böbrekleri normal boyutta olabilir sonradan gelişimi durmuş olabilir, böyle durumlar oluyor dedi, böbrek kesin yok diyemem orda bir gölge var ya çok küçük ya yok ama gölge var dedi, fetal mr ı söyledi onda kesin söylenir ama şimdi yaptırmanın bir etkisi yok sadece öğrenelim kesin olsun derseniz yönlendireyim dedi, bizde endişemizi söyledik, bizim için önemli olan tek böbrekliyse bile doğar doğmaz müdahale gerekip gerekmediği öğrenmek sıkıntı olup olamayacağını öğrenmek dedik, dr da eğer kalpte sıkıntı olsaydı doğar doğmaz müdahale gerekirdi ama bu böbrek ve tek böbrekte çalışıyor görünüyor çünkü amniyon sıvısı yeterli ve şu an bebeğin idrar kesesi dolu demek ki görevini yerine getiriyor dedi, mr ı sordum ben bebeğim doğunca ona da mr yapılacak sandım e malum o da anesteziyle oluyor bebeklere, hani öyleyse ben şimdi çekiniyimde bebeğim anestezi almasın dedim, dr hayır ultrasonla bakılacak bebeğe mr çekilmiycek dedi, bizde o zaman gerek yok şimdi çekinmeye dedik, içimiz çok rahatladı tamam iki böbreği olduğu kesin değil buna üzülüyoruz ama en azından tek böbrekle sağlıklı yaşayacağını öğrenmek bizi çok ferahlattı.
Eşimle dr konusunu konuştuk, özelde ki bayan mı devlette ki erkek mi diye, bende açıkca söyledim artık benim gönlümden erkek geçiyor sende gördün ilgisini dedim, hiç bir şey demedi, onunda aklına yattı yarın ona gidicez inşaallah bakalım ne diyecek dr um, özeldekine de yine gideriz hafta sonu ama ağırlık devlettekinden yana
Oğlumu kv gile bırakıp gittiğimiz için gelince oraya girdik, kp sordu eşimde anlattı, gittiğimiz dr un erkek olduğunu öğrendi, sonra devlettekininde, yüzü düştü beyefendinin , akıl veriyor araştırma hastanesinden uzak durun falan diye kendince sanki soran var! Sonra işte özel hastaneyi övüyor ora iyi işte odaları hemşireleri falan sanki biz bilmiyoruz, derdi devlette erkeğe yaptırmamam ki yanımda çok karışmadı ama eşime kesin baskı kuracak eşim onun yüzünden vazgeçerse hiç iyi olmaz, kp bir daha konuyu açarsa özel 1000 lira baba masrafı karşılarsan orda olsun diyicem! Doğum parasını ayarladık onda sıkıntı yok sadece sinir olduğum için diyicem ki ben kesin devlet olsunda demiyorum şu an önemli olan bebeğimin sağlığı, gerekseydi araştırmda da olur doğumum, neyse böyle işte:)
Dualarınız için çok sağolun o kadar rahatladık ki kızlar anlatamam, eşimle aramızdaki bağ da kuvvetlendi hamdolsun, bunun için kötü bir şey olması gerekiyormuş çok acı..
takip ettiklerim görebilir diyor canım. bir tane albüm var zaten onun içinde olması lazım. dur herkese görünür yapayım bakalım öyle dene.canım göremedim ben
eflalim inan senin gönlün rahat edince ben rahatladım burda.Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.Selamlar
Sabah araştırma hastanesinde ki doç e gittik, çok iyi karşıladı çok güzel ilgilendi, epey inceledi ultrasonla, ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydınız dedi evet dedik, orda her şey normal denildi dedik, o dönemde böbrekleri normal boyutta olabilir sonradan gelişimi durmuş olabilir, böyle durumlar oluyor dedi, böbrek kesin yok diyemem orda bir gölge var ya çok küçük ya yok ama gölge var dedi, fetal mr ı söyledi onda kesin söylenir ama şimdi yaptırmanın bir etkisi yok sadece öğrenelim kesin olsun derseniz yönlendireyim dedi, bizde endişemizi söyledik, bizim için önemli olan tek böbrekliyse bile doğar doğmaz müdahale gerekip gerekmediği öğrenmek sıkıntı olup olamayacağını öğrenmek dedik, dr da eğer kalpte sıkıntı olsaydı doğar doğmaz müdahale gerekirdi ama bu böbrek ve tek böbrekte çalışıyor görünüyor çünkü amniyon sıvısı yeterli ve şu an bebeğin idrar kesesi dolu demek ki görevini yerine getiriyor dedi, mr ı sordum ben bebeğim doğunca ona da mr yapılacak sandım e malum o da anesteziyle oluyor bebeklere, hani öyleyse ben şimdi çekiniyimde bebeğim anestezi almasın dedim, dr hayır ultrasonla bakılacak bebeğe mr çekilmiycek dedi, bizde o zaman gerek yok şimdi çekinmeye dedik, içimiz çok rahatladı tamam iki böbreği olduğu kesin değil buna üzülüyoruz ama en azından tek böbrekle sağlıklı yaşayacağını öğrenmek bizi çok ferahlattı.
Eşimle dr konusunu konuştuk, özelde ki bayan mı devlette ki erkek mi diye, bende açıkca söyledim artık benim gönlümden erkek geçiyor sende gördün ilgisini dedim, hiç bir şey demedi, onunda aklına yattı yarın ona gidicez inşaallah bakalım ne diyecek dr um, özeldekine de yine gideriz hafta sonu ama ağırlık devlettekinden yana
Oğlumu kv gile bırakıp gittiğimiz için gelince oraya girdik, kp sordu eşimde anlattı, gittiğimiz dr un erkek olduğunu öğrendi, sonra devlettekininde, yüzü düştü beyefendinin , akıl veriyor araştırma hastanesinden uzak durun falan diye kendince sanki soran var! Sonra işte özel hastaneyi övüyor ora iyi işte odaları hemşireleri falan sanki biz bilmiyoruz, derdi devlette erkeğe yaptırmamam ki yanımda çok karışmadı ama eşime kesin baskı kuracak eşim onun yüzünden vazgeçerse hiç iyi olmaz, kp bir daha konuyu açarsa özel 1000 lira baba masrafı karşılarsan orda olsun diyicem! Doğum parasını ayarladık onda sıkıntı yok sadece sinir olduğum için diyicem ki ben kesin devlet olsunda demiyorum şu an önemli olan bebeğimin sağlığı, gerekseydi araştırmda da olur doğumum, neyse böyle işte:)
Dualarınız için çok sağolun o kadar rahatladık ki kızlar anlatamam, eşimle aramızdaki bağ da kuvvetlendi hamdolsun, bunun için kötü bir şey olması gerekiyormuş çok acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?