- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
bende göremedim canımtakip ettiklerim görebilir diyor canım. bir tane albüm var zaten onun içinde olması lazım. dur herkese görünür yapayım bakalım öyle dene.
herkese açtım canım tekrar bak istersen.bende göremedim canım
yok göremiyorum canım..albüm 1 foto 5 yazıyor ama fotoları göremedim.Neyse güzel günlerde kullansın yavruşun.herkese açtım canım tekrar bak istersen.
Valla canım onu da duydum ama ben dün soğan kürüne başladım acaba ikisini birlikte yapsam sıkıntı olurmu acabacanım birşey söylicem. adet oldun hazır ve galiba 2. günündü bugun. hemen çörekotu bal tarçın kürüne başla derim. bir kişinin vesilesiyle bu kürü yaptım bu ay her ay 1 yumurtam varken bu ay 3 yumurtam oluştu kesinlikle o kür sayesinde oldu bence. yumurtaları çoğaltıyor ve büyültüyor denemeni tavsiye ederim
Yaaaa getçekten mi bende 6 aydır olmadıysa bundan sonra hiç olmaz diye düşünüp moralimi bozuyordum.canım çok sağol valla biraz moral oldu.tedavîyle mi oldu kendiliğinden mi acaba ?cnm bnm ilk gebeliğim tam 11. ayda oldu hiç korunmadan. sabırlı ol biraz daha asla ümidini kesme
Birde canım biley sorcam bu bal çiçek balı olsa olur mu yada hangi balı kullanmamız gerekiyorcanım birşey söylicem. adet oldun hazır ve galiba 2. günündü bugun. hemen çörekotu bal tarçın kürüne başla derim. bir kişinin vesilesiyle bu kürü yaptım bu ay her ay 1 yumurtam varken bu ay 3 yumurtam oluştu kesinlikle o kür sayesinde oldu bence. yumurtaları çoğaltıyor ve büyültüyor denemeni tavsiye ederim
şükürler olsun eflalcim.ins doğunca o golgenin böbrek oldugu kesinleşir....canim baginiz böyle kuvvetlenmesi kötü ama neticesi guzel o baginiz bir daha kopmasin ins.Selamlar
Sabah araştırma hastanesinde ki doç e gittik, çok iyi karşıladı çok güzel ilgilendi, epey inceledi ultrasonla, ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydınız dedi evet dedik, orda her şey normal denildi dedik, o dönemde böbrekleri normal boyutta olabilir sonradan gelişimi durmuş olabilir, böyle durumlar oluyor dedi, böbrek kesin yok diyemem orda bir gölge var ya çok küçük ya yok ama gölge var dedi, fetal mr ı söyledi onda kesin söylenir ama şimdi yaptırmanın bir etkisi yok sadece öğrenelim kesin olsun derseniz yönlendireyim dedi, bizde endişemizi söyledik, bizim için önemli olan tek böbrekliyse bile doğar doğmaz müdahale gerekip gerekmediği öğrenmek sıkıntı olup olamayacağını öğrenmek dedik, dr da eğer kalpte sıkıntı olsaydı doğar doğmaz müdahale gerekirdi ama bu böbrek ve tek böbrekte çalışıyor görünüyor çünkü amniyon sıvısı yeterli ve şu an bebeğin idrar kesesi dolu demek ki görevini yerine getiriyor dedi, mr ı sordum ben bebeğim doğunca ona da mr yapılacak sandım e malum o da anesteziyle oluyor bebeklere, hani öyleyse ben şimdi çekiniyimde bebeğim anestezi almasın dedim, dr hayır ultrasonla bakılacak bebeğe mr çekilmiycek dedi, bizde o zaman gerek yok şimdi çekinmeye dedik, içimiz çok rahatladı tamam iki böbreği olduğu kesin değil buna üzülüyoruz ama en azından tek böbrekle sağlıklı yaşayacağını öğrenmek bizi çok ferahlattı.
Eşimle dr konusunu konuştuk, özelde ki bayan mı devlette ki erkek mi diye, bende açıkca söyledim artık benim gönlümden erkek geçiyor sende gördün ilgisini dedim, hiç bir şey demedi, onunda aklına yattı yarın ona gidicez inşaallah bakalım ne diyecek dr um, özeldekine de yine gideriz hafta sonu ama ağırlık devlettekinden yana
Oğlumu kv gile bırakıp gittiğimiz için gelince oraya girdik, kp sordu eşimde anlattı, gittiğimiz dr un erkek olduğunu öğrendi, sonra devlettekininde, yüzü düştü beyefendinin , akıl veriyor araştırma hastanesinden uzak durun falan diye kendince sanki soran var! Sonra işte özel hastaneyi övüyor ora iyi işte odaları hemşireleri falan sanki biz bilmiyoruz, derdi devlette erkeğe yaptırmamam ki yanımda çok karışmadı ama eşime kesin baskı kuracak eşim onun yüzünden vazgeçerse hiç iyi olmaz, kp bir daha konuyu açarsa özel 1000 lira baba masrafı karşılarsan orda olsun diyicem! Doğum parasını ayarladık onda sıkıntı yok sadece sinir olduğum için diyicem ki ben kesin devlet olsunda demiyorum şu an önemli olan bebeğimin sağlığı, gerekseydi araştırmda da olur doğumum, neyse böyle işte:)
Dualarınız için çok sağolun o kadar rahatladık ki kızlar anlatamam, eşimle aramızdaki bağ da kuvvetlendi hamdolsun, bunun için kötü bir şey olması gerekiyormuş çok acı..
canım tabi insan üzülüyor ama ben eminim senin sağlıklı beslendiğine bazen ne yersen ye bebek alacağı kadar alıyor, emir almadı ama eymen alıyor meselainşallah alır canım. annelik içgüdüsü herhalde düşündüm besleyemedim diyeama şimdi biraz daha iyiyim, kendime gelmeye başladım :)
inşaallah canım inşaallahcanım benim içiniz rahat olsun, o gölge dediği de böbrektir inşallah da doğduğunda çifte sevinç olur size.
kp de az geri dursun ya, ona neymiş. o kendi karısını götürmesin erkek dr a allah allah. sağlık bu, geri kafalılığı bir kenara bırakmak lazım.
allahım en hayırlısını versin canım size.
canım gördüm ve bayıldım:)takip ettiklerim görebilir diyor canım. bir tane albüm var zaten onun içinde olması lazım. dur herkese görünür yapayım bakalım öyle dene.
sağol canım amineflalim inan senin gönlün rahat edince ben rahatladım burda.Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.
kp derdide ayrı yani sen neyle uğraşıyorsun o neyle uğraşıyor rabbim ıslah eylesin ne deyim.
canım o fotoya tıkla onun içinde yeni fotolaryok göremiyorum canım..albüm 1 foto 5 yazıyor ama fotoları göremedim.Neyse güzel günlerde kullansın yavruşun.
inşaallah canım inşaallah, aminşükürler olsun eflalcim.ins doğunca o golgenin böbrek oldugu kesinleşir....canim baginiz böyle kuvvetlenmesi kötü ama neticesi guzel o baginiz bir daha kopmasin ins.
kp de artik ibret alıp karışmasın yaşadıklarınızi görüyor.
kızlar kabuslar başladı hakikaten geçmez bu bir ay hayirlisi bakalım....gecen annem aradi rüyasında görmüş nasıl da korkmus sesimi duyunca rahatladı. aksamina da elti demez mi duha ruyamda doguruyordun dedim anacim dursun biraz daha cok erkenn...sonra ben de etkisi altinda kaldim ki herhalde rüyamda kontrole gitmisim yalnizm doguruyirdum eşimi ariyorum doğuruyorum bebegin çantasıni getir diyorum ya tamam sen hallet ben simdi gelemem sonra gelirim diyor
sonra annem geliyor cantayi falan getirmeye gidiyor tam bi kabustu aman Allahim...esime anlattim yapma ya diyor gecekte yapsan bosanirdim diyorumm
Selamlar
Sabah araştırma hastanesinde ki doç e gittik, çok iyi karşıladı çok güzel ilgilendi, epey inceledi ultrasonla, ayrıntılı ultrason yaptırmışmıydınız dedi evet dedik, orda her şey normal denildi dedik, o dönemde böbrekleri normal boyutta olabilir sonradan gelişimi durmuş olabilir, böyle durumlar oluyor dedi, böbrek kesin yok diyemem orda bir gölge var ya çok küçük ya yok ama gölge var dedi, fetal mr ı söyledi onda kesin söylenir ama şimdi yaptırmanın bir etkisi yok sadece öğrenelim kesin olsun derseniz yönlendireyim dedi, bizde endişemizi söyledik, bizim için önemli olan tek böbrekliyse bile doğar doğmaz müdahale gerekip gerekmediği öğrenmek sıkıntı olup olamayacağını öğrenmek dedik, dr da eğer kalpte sıkıntı olsaydı doğar doğmaz müdahale gerekirdi ama bu böbrek ve tek böbrekte çalışıyor görünüyor çünkü amniyon sıvısı yeterli ve şu an bebeğin idrar kesesi dolu demek ki görevini yerine getiriyor dedi, mr ı sordum ben bebeğim doğunca ona da mr yapılacak sandım e malum o da anesteziyle oluyor bebeklere, hani öyleyse ben şimdi çekiniyimde bebeğim anestezi almasın dedim, dr hayır ultrasonla bakılacak bebeğe mr çekilmiycek dedi, bizde o zaman gerek yok şimdi çekinmeye dedik, içimiz çok rahatladı tamam iki böbreği olduğu kesin değil buna üzülüyoruz ama en azından tek böbrekle sağlıklı yaşayacağını öğrenmek bizi çok ferahlattı.
Eşimle dr konusunu konuştuk, özelde ki bayan mı devlette ki erkek mi diye, bende açıkca söyledim artık benim gönlümden erkek geçiyor sende gördün ilgisini dedim, hiç bir şey demedi, onunda aklına yattı yarın ona gidicez inşaallah bakalım ne diyecek dr um, özeldekine de yine gideriz hafta sonu ama ağırlık devlettekinden yana
Oğlumu kv gile bırakıp gittiğimiz için gelince oraya girdik, kp sordu eşimde anlattı, gittiğimiz dr un erkek olduğunu öğrendi, sonra devlettekininde, yüzü düştü beyefendinin , akıl veriyor araştırma hastanesinden uzak durun falan diye kendince sanki soran var! Sonra işte özel hastaneyi övüyor ora iyi işte odaları hemşireleri falan sanki biz bilmiyoruz, derdi devlette erkeğe yaptırmamam ki yanımda çok karışmadı ama eşime kesin baskı kuracak eşim onun yüzünden vazgeçerse hiç iyi olmaz, kp bir daha konuyu açarsa özel 1000 lira baba masrafı karşılarsan orda olsun diyicem! Doğum parasını ayarladık onda sıkıntı yok sadece sinir olduğum için diyicem ki ben kesin devlet olsunda demiyorum şu an önemli olan bebeğimin sağlığı, gerekseydi araştırmda da olur doğumum, neyse böyle işte:)
Dualarınız için çok sağolun o kadar rahatladık ki kızlar anlatamam, eşimle aramızdaki bağ da kuvvetlendi hamdolsun, bunun için kötü bir şey olması gerekiyormuş çok acı..
canm kimisi çiçek balı yazmış kimisi kestane balı bendede hakiki bal vardı babam almıştı ondan yaptım ne balı blmiyorum ama çok işe yaradığı kesin.Birde canım biley sorcam bu bal çiçek balı olsa olur mu yada hangi balı kullanmamız gerekiyor
kendiliğinden canım :) çok ilginç dmi ben bile umudumu kesmiştim. kendime 1 ay müddet vermiştim dedimk i haziranda doktora gidicem artık tedavimi olcak nolcak. bi baktım mayısta hamıle kalmışım haziranda öğrendim. hiç canını sıkma hayırlı zamanda gelicek nşallahYaaaa getçekten mi bende 6 aydır olmadıysa bundan sonra hiç olmaz diye düşünüp moralimi bozuyordum.canım çok sağol valla biraz moral oldu.tedavîyle mi oldu kendiliğinden mi acaba ?
normal aralıkta canım kilosu ama gel de bana anlat işte... neyse daha iyiyim alışmaya başladım, kendimi hazırlamışım meğer ben 3500 e :)dgpnr canım bebeşin kilosu az sayılmaz.Birde son zamanlarda artık daha yavaş kilo alıyorlar plensanta yaşlanıyormuş sanırım...
son kontrolde olunmuş sağlıklı doğum yap inş.
hmm dur canım ekleyeyim seni. o zaman görürsün.yok göremiyorum canım..albüm 1 foto 5 yazıyor ama fotoları göremedim.Neyse güzel günlerde kullansın yavruşun.
oy kıyamamm.. hayır olsun inşallah canım.kızlar kabuslar başladı hakikaten geçmez bu bir ay hayirlisi bakalım....gecen annem aradi rüyasında görmüş nasıl da korkmus sesimi duyunca rahatladı. aksamina da elti demez mi duha ruyamda doguruyordun dedim anacim dursun biraz daha cok erkenn...sonra ben de etkisi altinda kaldim ki herhalde rüyamda kontrole gitmisim yalnizm doguruyirdum eşimi ariyorum doğuruyorum bebegin çantasıni getir diyorum ya tamam sen hallet ben simdi gelemem sonra gelirim diyor
sonra annem geliyor cantayi falan getirmeye gidiyor tam bi kabustu aman Allahim...esime anlattim yapma ya diyor gecekte yapsan bosanirdim diyorumm
canm ikisi bir arada sakın yapma. ben hamıle kalmadan önce soğan kürü yaptım 2 ay sonra hamıle kaldım belki onunda etkisi olabilir. bu ayda bu kürü deniyim dedim 3 yumurta oluştu. soğan küründen sonra bu kürü yaparsın buda adetin 2 gününden 12. gününe kdr devam edior tabi inşallah hamile kalırsında gerek kalmazValla canım onu da duydum ama ben dün soğan kürüne başladım acaba ikisini birlikte yapsam sıkıntı olurmu acababilmiyorum soğan kütündrn fayda görenler de cok fazla.
Tamm canım çok sağol bu ay soğan kürüne devam edeyim inşallah gelecek aya kalmaz ama kalırsada onu yapayımm.bunların hepsi bahane veren rabbim tabiki ama inşsllah bunlarda vesile olur.sağol canım herşey için allah razı olsun.canm ikisi bir arada sakın yapma. ben hamıle kalmadan önce soğan kürü yaptım 2 ay sonra hamıle kaldım belki onunda etkisi olabilir. bu ayda bu kürü deniyim dedim 3 yumurta oluştu. soğan küründen sonra bu kürü yaparsın buda adetin 2 gününden 12. gününe kdr devam edior tabi inşallah hamile kalırsında gerek kalmaz
Sanırım böyle söylediğin ay kendini rahat bıraktın.birazda onun etkisi olabilir stres çok etkilşyo çünkükendiliğinden canım :) çok ilginç dmi ben bile umudumu kesmiştim. kendime 1 ay müddet vermiştim dedimk i haziranda doktora gidicem artık tedavimi olcak nolcak. bi baktım mayısta hamıle kalmışım haziranda öğrendim. hiç canını sıkma hayırlı zamanda gelicek nşallah
aynen canm bende farkındaydım rahat bırakmıştım aslında hiç olmayacak birşeydi her an aklımdaydı nasıl oldu bilmiyorum adetim geçtiğinde bile aklıma gelmemişti acaba hamilemiyim diye 41. gün yapmıştım tstimi. kimisi stres etkili dior kimisi etkili değil dior. bilmiyorum bende akıldan atmak çok zorSanırım böyle söylediğin ay kendini rahat bıraktın.birazda onun etkisi olabilir stres çok etkilşyo çünküama düşünmemek elde değilki her an ksfamda bir türlü çıkaramıyırum
n demek canm ben faydasını gördüğüm için söyledim 3 yumurta ne demek her zmn 1 ymurtam olurken.. soğan kürüde çok faydalı rahmi hazırlıyormuş hiç bırakma düzenli yapmaya devam etTamm canım çok sağol bu ay soğan kürüne devam edeyim inşallah gelecek aya kalmaz ama kalırsada onu yapayımm.bunların hepsi bahane veren rabbim tabiki ama inşsllah bunlarda vesile olur.sağol canım herşey için allah razı olsun.
gördüm canım güle güle kullanın çok güzeller.normal aralıkta canım kilosu ama gel de bana anlat işte... neyse daha iyiyim alışmaya başladım, kendimi hazırlamışım meğer ben 3500 e :)
hmm dur canım ekleyeyim seni. o zaman görürsün.
oy kıyamamm.. hayır olsun inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?