Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrübeli anneler pkoluyum hayıt ve adaçayıını adetin 2. Gününden12. Gününe kullansam. Aynı zamanda incir yesem bu incir kistlerimi çoğaltır mı zarar verir mi? Fikri olan var mı ? Adet olmak üzereyim plan yapayım yardımcı olursanız sevinirim :)

Ben hic kur yapmadim cnm. Ama kizlar incirin prolaktin hormonunu yukselttigi icin gebelige engel oldugunu soylemislerdi. Ayrica birden fazla kuru de birarada yapmayin demislerdi.

Cok sevindim.cnm masallah.
Kp konussun dursun. Onemli olan sen ve bebeksin. Esinle de kenetlenmenize sevindim cnm

Oyyy oyy cutem çok haklısın ben şimdiden geriliyorum çok titizim elimde değil bebeğimi ellerini yüzünü yıkamadan kimsenin yaklaşmasını istemiyorum hasta etmekten çok korkuyorum ben kafayı yerim sinirden kesin ((
zor günler bizi bekler ....
Rabbim sabır versin herkese
Amin canım amin :)

Amin canım
Evet bide anlatıp sonr ay kızcağız doğum yapacak söylemeyelim diip geçiyorlar dengesiz ler işte
Canım minikinin kilosunu hiç takma gayet güzel maşallah hem usg de yanılma payı da var daha 1 hafta var inş istediğin gibi 3 kg olur merak etme :)
Çok sevindim canım inş o gölge gibi görünen böbrektir. Ama olmasa bile sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürecek inş eymen paşa :)
Dr. Konusunda eşin okey demiş zaten başka kimse müdahale edemez anne baba olsa dahi.
Eşinle aranız hep daimi olsun Canım herşeyde bir hayır vardır
Ahh kıyamam canım hayır olsun inş
Getirme öyle şeyler aklına

Ben hic kur yapmadim cnm. Ama kizlar incirin prolaktin hormonunu yukselttigi icin gebelige engel oldugunu soylemislerdi. Ayrica birden fazla kuru de birarada yapmayin demislerdi.

Tmm incir yapmam o halde. Nesdem ne dediyse ona devam sabah adaçayı akşam hayıt. İnş düzenli yumurtlarım artık tekrar.

bazen böyle durumlarda insan daha çok kenetleniyor canım.
iyi olmanıza çok sevindim.
kp.i hiç kafaya takma.doktorun iyi olsunda devlette doğum yap.
önemli olan sağlıklı ve mutlu bi şekilde hastaneden ayrılmak.
sağol canım benim, eşimin hemen etkilendi maalesef
kullanma canım incir kürünü kisti artırıyor
Cok sevindim.cnm masallah.
Kp konussun dursun. Onemli olan sen ve bebeksin. Esinle de kenetlenmenize sevindim cnm
sağol cutem, eşim etkilendi hemen
sağol canım hamdolsun

canım bebeğine kimsenin elini yüzünü yıkamadan dokunmamasını istemen çok çok normal doğrusu bu zaten küsen küssün bebeğin önemli
@zynpykta cnm bal tarçın çörekotu pko ya zarar verir mi kistleri çoğaltır mı bilgin var mı? Bi dahaki aya düşünüyorum da

yok onu da yapma prolaktini yükseltiyor diye duymuştum , sen hayıtla adaçayını yap yeter

Günaydın kızlar, bugün devlete gidecektim ama tabi ki korktuğum oldu eşim babasından etkilendi!! Dün annesigildeydik niye gidiyoruz ki kesin demedik ki daha karar vermedik dedi!! Ben önce sakin sakin konuştum, sonra dedim senin niye yan çizdiğini bende sende çok iyi biliyoruz, özelin odaları diye konuşmaya başladı bende aa bak ya bugün babanda aynısını söylemişti senin neden böyle dediğin kimden etkilendiğin çok açık dedim anneside yanımızdaydı, tartışmadık eşim alttan aldı ama ben biliyordum böyle olacağını, ben devlet ya da özel olsun diye diretmiyorum önemli olan bebeğimin iyi olması sende buna odaklan dedim, kv de oğlum niye böyle yapıyorsun sende gördün o dr un ilgisini alakasını, kızım kimi istiyorsa onda olsun doğum, o anı yaşayacak olan o rahat olması lazım dedi, gidin yarın dedi, bende gitmiyorum gitmiycem neye karar veriyorsa versin beyefendi zaten vermiş kararını dedim!!

Dört gündür hastanelerde olduğumuz için bugün gitmek için diretmedim hem eşim şehir dışına çıkacak bir günlüğüne, hayırlısıyla gelsin cuma günü inşaallah gidicem, aramızda sıkıntı küslük yok, iyiyiz hamdolsun ama babasının etkisinden çıksın artık koskoca adam

Kp de damarıma basmaya kalkarsa cevabını alacak bizi huzursuz etmeye hakkı yok köşesine çekilsin çok konuşmasın gerçekten bıktım bu adamın cahilliğinden saplantılı fikirlerinden!!

Neyse sabah sabah döktüm içimi:) çatı kemiklerim yine ağrıyor ve sancılarım kasılmalarım çoğaldı kızlar erken gelmesin kuzum ocağa kadar sabretsin inşaallah, sürekli yatıcam yormuycam kendimi, oturamıyorum bile hemen kasılmalarım başlıyor, birde karnım indi iyice aşağıya

Anladım tmm yapmiyim en iyisi. Belki hayıt düzenli yumurtlatır tekrardan.

Anladım tmm yapmiyim en iyisi. Belki hayıt düzenli yumurtlatır tekrardan.
Canım hayıtda adaçayıda çok iyi, ilk oğluma hamile kalmadan önce hayıt kullanmıştım Rabbim vesile etti, bunda da adaçayı kullandım, inşaallah sana da şifa olsunlar:)

Canım hayıtda adaçayıda çok iyi, ilk oğluma hamile kalmadan önce hayıt kullanmıştım Rabbim vesile etti, bunda da adaçayı kullandım, inşaallah sana da şifa olsunlar:)

Sen pkolumuydun? İnş cnm rabbim vesile kılar. Önceleri 37günde olsa bi düzenim vardı kpss stresi yazdan beri 2 aydır yani döngüdür alt üst etti düzenimi Çok üüzülüyorum. İnş eski düzenim geri gelir Allah nesdem ve senden razı olsun nerden haberim olurdu hayıttan falan. Burnumu tıkadım içtim dün koca bir kupa. Bugünde söküldüm inş Allah verir şifamı. İnş sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dualarımdasın.

canım yok pklu değildim ama kistim vardı geçmiyordu, iç canım iç şifa olur inanıyorum

gördüm canım güle güle kullanın çok güzeller.
teşekkür ederim canım.
hayıt adeti düzene sokar, adaçayı da yumurtanın kalitesini arttırır dolayısıyla incire gerek yok canım. öyle hepsini birden yapamıyorsun kürlerin. inşallah gerek kalmaz ama gelecek aya da başka kür denersin.
ayıp ya vallaha.. cahillik işte ne dersin böyle insanlara
bugün alıştım artık bu kiloda doğacağına :) sağlıklı olsun da alır inşallah kiloları doğunca :)
hayırlısı neyse, hangisiyse o olsun diye dua edelim canım. eşin de şehir dışından gelince hayırlı bir karar vermiş olsun inşallah.
bu arada kp e bir şey söylemediğin sürece karışacak bu adam belli.
dediğin gibi hiçbir iş yapma hep yat. sabreder inşallah kuzun canım.

hayit adacayi kulkandim şükür gebe kaldım vesile oldu...onceki aylar da tarcin corekotu yaptim ve Prolaktin im yükselmişti ilacla dusurmustum.hayit ve adaçayı ni tavsiye ederim canim
canim hakkında hayırlısı inşallah.yaparsın doğumu devlette gönlün ondan yana..esin birsey demez artik yani ins.

sağol canım aynen tavrımı belli edicem artık kendimi kasmıyorum umursamıyorum dediğim olacak o kadar diyorum kimse umrumda değil bebeğim önemli:)

ay pınarım çok az kaldı sana sonra sıra bizde:)
Günaydın tabi öğlen oldu...daha yeni uyandim iyice uykucu oldum geceleri uyuyamadigimdan olsa gerek.
ohh uyu canım çıkar tadını

amin canım inşaallah

canım benim yaa dikkat et kendine.
hamileliğin çok yorucu geçti.
bu erkek dr.saplantısı ne hakkaten anlamıyorum.
eğer problem ciddiyse ve bulunduğun yerde en iyi dr erkekse dinen sakıncası yok.
eski kafa bilmiyor malesef.
sen kafana hiç bi şeyi takmıyosun.bol bol uzanıp dinleniyosun.
herşey istediğin gibi olucak sıkma canını

Sağol canım takmıyorum artık çok sakinim kp konuşsun dursun hiç onun için canımı sıkmıycam eşiminde sıkmıycam canını sakin sakin halledicem bu işi inşaallah:)

geri kafalı işte canım cins!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…