sağol canım benim seninkinide yeriz inşaallaheflalimm senin bal küpü oglunu yerim ben maşallah cok tatlı emir beyy...
aynen canım, sen üzüleceğine karşıdakiler üzülsün biraz da.sağol canım aynen tavrımı belli edicem artık kendimi kasmıyorum umursamıyorum dediğim olacak o kadar diyorum kimse umrumda değil bebeğim önemli:)
ay pınarım çok az kaldı sana sonra sıra bizde:)
ohh uyu canım çıkar tadını
amin canım inşaallah
ay canım o his doğduktan sonra da uzun bir süre olacak hep içimde olsaydın tek ben sevseydim diye kıskanacaksın:)aynen canım, sen üzüleceğine karşıdakiler üzülsün biraz da.
ayy evet geçti gitti günler. geçmesin istiyorum bennnn.. hep karnımda kalsaydı keşke :)
ay o kıskançlık olayını ne yapacağız bilmiyorum. benim derdim şimdilik hamileliğimin süresi çok kısa geldi banaay canım o his doğduktan sonra da uzun bir süre olacak hep içimde olsaydın tek ben sevseydim diye kıskanacaksın:)
Sağol canım takmıyorum artık çok sakinim kp konuşsun dursun hiç onun için canımı sıkmıycam eşiminde sıkmıycam canını sakin sakin halledicem bu işi inşaallah:)
geri kafalı işte canım cins!
açılma acısı canımkızlaaarrr genital bölgeye bıçak saplanması bebeğin kanala girmesinden mi kaynaklanıyordu yoksa açılmanın mı işaretiydi?
sona gelince öyle oluyor ilk baştada zaman geçsin diyoruz:)ay o kıskançlık olayını ne yapacağız bilmiyorum. benim derdim şimdilik hamileliğimin süresi çok kısa geldi bana
aynen alıcam elime sopayıoh çok sevindim sakin olmana
bebiş bi doğsun, sonra alırsın eline sopayı
hmm açılma demekkk, dayanabilir mi pazartesiye benim kuzucuk :)açılma acısı canım
sona gelince öyle oluyor ilk baştada zaman geçsin diyoruz:)
aynen alıcam elime sopayı
Aynen canım alınan alınsınsağol canım benim, eşimin hemen etkilendi maalesef
kullanma canım incir kürünü kisti artırıyor
sağol cutem, eşim etkilendi hemen
sağol canım hamdolsun
canım bebeğine kimsenin elini yüzünü yıkamadan dokunmamasını istemen çok çok normal doğrusu bu zaten küsen küssün bebeğin önemli
yok onu da yapma prolaktini yükseltiyor diye duymuştum , sen hayıtla adaçayını yap yeter
Canım tam da tahmin ettiğin gibi olmuşGünaydın kızlar, bugün devlete gidecektim ama tabi ki korktuğum oldu eşim babasından etkilendi!! Dün annesigildeydik niye gidiyoruz ki kesin demedik ki daha karar vermedik dedi!! Ben önce sakin sakin konuştum, sonra dedim senin niye yan çizdiğini bende sende çok iyi biliyoruz, özelin odaları diye konuşmaya başladı bende aa bak ya bugün babanda aynısını söylemişti senin neden böyle dediğin kimden etkilendiğin çok açık dedim anneside yanımızdaydı, tartışmadık eşim alttan aldı ama ben biliyordum böyle olacağını, ben devlet ya da özel olsun diye diretmiyorum önemli olan bebeğimin iyi olması sende buna odaklan dedim, kv de oğlum niye böyle yapıyorsun sende gördün o dr un ilgisini alakasını, kızım kimi istiyorsa onda olsun doğum, o anı yaşayacak olan o rahat olması lazım dedi, gidin yarın dedi, bende gitmiyorum gitmiycem neye karar veriyorsa versin beyefendi zaten vermiş kararını dedim!!
Dört gündür hastanelerde olduğumuz için bugün gitmek için diretmedim hem eşim şehir dışına çıkacak bir günlüğüne, hayırlısıyla gelsin cuma günü inşaallah gidicem, aramızda sıkıntı küslük yok, iyiyiz hamdolsun ama babasının etkisinden çıksın artık koskoca adam
Kp de damarıma basmaya kalkarsa cevabını alacak bizi huzursuz etmeye hakkı yok köşesine çekilsin çok konuşmasın gerçekten bıktım bu adamın cahilliğinden saplantılı fikirlerinden!!
Neyse sabah sabah döktüm içimi:) çatı kemiklerim yine ağrıyor ve sancılarım kasılmalarım çoğaldı kızlar erken gelmesin kuzum ocağa kadar sabretsin inşaallah, sürekli yatıcam yormuycam kendimi, oturamıyorum bile hemen kasılmalarım başlıyor, birde karnım indi iyice aşağıya
Amin canım önemli olan sağlıklı olması tabiki :)teşekkür ederim canım.
hayıt adeti düzene sokar, adaçayı da yumurtanın kalitesini arttırır dolayısıyla incire gerek yok canım. öyle hepsini birden yapamıyorsun kürlerin. inşallah gerek kalmaz ama gelecek aya da başka kür denersin.
ayıp ya vallaha.. cahillik işte ne dersin böyle insanlara
bugün alıştım artık bu kiloda doğacağına :) sağlıklı olsun da alır inşallah kiloları doğunca :)
hayırlısı neyse, hangisiyse o olsun diye dua edelim canım. eşin de şehir dışından gelince hayırlı bir karar vermiş olsun inşallah.
bu arada kp e bir şey söylemediğin sürece karışacak bu adam belli.
dediğin gibi hiçbir iş yapma hep yat. sabreder inşallah kuzun canım.
Canım benimde gecem gündüzüm karıştı geceleri uyku yok sabaha karşı rahatlıyorum :)Günaydın tabi öğlen oldu...daha yeni uyandim iyice uykucu oldum geceleri uyuyamadigimdan olsa gerek.
Yaaa açılma ağrısımı ??hmm açılma demekkk, dayanabilir mi pazartesiye benim kuzucuk :)
senin de yakın artık doğum o zaman :)Yaaa açılma ağrısımı ??
Benimde genelde bacak kasık arası iğne batması şeklinde oluyordu
Şu 3-4 gündür genital bölgemde iğne batması şeklinde ağrılarım başladı
Hadi hayırlısı :)
Bilemiyorum ki canım ne kadar sürüyorki bu açılma ağrıları ?
hmm var o zaman daha. iyi iyi dursun kuzucuk.Dgrpnr cnm. O bicak saplanmalari bittiginde ben dr.a kontrole gitmistim 37+5tim. Ama hic aci vs kalmamisti. Hem nst de dogum sancim cikmisti hem de 1cm acilma vardi. 38+3e kadar durdu benim ki. Darisi sana)
Buarada ben de 9ayi kisa buluyurm. 12ay olmaliydi diyrdum
INŞŞ canım :))senin de yakın artık doğum o zaman :)
hmm var o zaman daha. iyi iyi dursun kuzucuk.
valla 12 de az, karnım şiştikten sonra 12 ay olsa iyi olurdu
ben doyamadım canım yaa..belki de hiç zorlanmadığım içindir:)INŞŞ canım :))
Off çoook uzun şiştikten sonra 12 ay çatlardık ozman da :))
Evet canım bende çok zorlanmadım karnım da çok büyük değil ama yinede onu görmek için sabırsızlanıyorumben doyamadım canım yaa..belki de hiç zorlanmadığım içindir:)
Selamm kızlar. Bebeğimi kucağıma aldım kendi doğum günümde :)
Darısı bekleyen arkadaşlara olsun inşallah..
dayanır tabi canım hemen olmaz tam açılmahmm açılma demekkk, dayanabilir mi pazartesiye benim kuzucuk :)
aynen canım sıkmıyorum çok rahatım artık bu konuda eşime güveniyorumAynen canım alınan alınsın
Bebeğim hasta olursa Allah korusun o çekecek ben üzülücem
Canım tam da tahmin ettiğin gibi olmuş
Sen üzme kendini değmez Rabbim hayırlısını versin eşin gelince sizin için doğru bir karar vereceğine inanıyorum
Son günlerin tadını çıkar canım bol bol dinlen keyfine bak
Amin canım önemli olan sağlıklı olması tabiki :)
Canım benimde gecem gündüzüm karıştı geceleri uyku yok sabaha karşı rahatlıyorum :)
Topikcanlar...
Bebegimin ek gidaya gecmesiyle vaktim yetmez oldu. Topige fazla vakit ayiramiyrm. Bazen okuyamiyrm bile. Arada da mayis anneleriyle konusuyrz maglum bebek bakimi. Dolayisiyla isteyen birine topigi devretmek istiyorum. Zaten gecici almistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?