Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun canim. siza kapi yok derler ama nerden girmis zorladigi bi yer var mi?

Bu arada senin takip nasi gidiyor? Beklemedesin dimi? Fertilty frends kullaniyor musun? Ne zaman test yapman gerektigini soyluyor..

oyy maşaallah annesi kuzuna, inşaallah hep böyle güzel gider
test yapsanız
hadi bakalım arada ki ölçümlerde olsa iyi olacaktı
Yarin ameliyatim var ameliyattan degilde anesteziden korkuyorum.. dua ve onerilerinizi bekliyorum kizlar..
canım inşaallah çok rahat kolay geçer

canım yine diyorum bilen biri gibi geldi bana

1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7
16) 37,0 bugün sabah
kızlar kusura bakmayın sabırsızlanıyorum siz deneyimlisiniz diye hergün paylaşmak istedim

Her gun yaz sen cnm.
14.gun bence. 2gune daha ihtiyacimiz var gribim dedigin icin. Iliskiyi birakma henuz.

ne kusuru canım yaz tabi, çatlamış gibi 14. gün
Her gun yaz sen cnm.
14.gun bence. 2gune daha ihtiyacimiz var gribim dedigin icin. Iliskiyi birakma henuz.

cutem nasılsın?

Yorgunum kuzum. 2gecedir uyuyamiyrz. Yavrum huzursuz geceleri cnm. Anlayamiyrm sebebini. Sen nasilsin cnm?
Oyy neyi var acaba diş mi ki, inşaallah geçer sıkıntısı, hamdolsun canım gün sayıyorum son 11 az kaldı:) sürekli rüyamda görüyorum artık eymeni:)

Oyy neyi var acaba diş mi ki, inşaallah geçer sıkıntısı, hamdolsun canım gün sayıyorum son 11 az kaldı:) sürekli rüyamda görüyorum artık eymeni:)
Bilemedim cnm cidden neyi var. Daha dun dr bakti sagliginin masallahi var. Ya ek besinddn dolayi gaz derdi var belki de dis derdi. Bilemedim ki.

Senin icin heyecanliyim. Azicik kaldi. Bekliyoruz bakalim Eymeni.

Bilemedim cnm cidden neyi var. Daha dun dr bakti sagliginin masallahi var. Ya ek besinddn dolayi gaz derdi var belki de dis derdi. Bilemedim ki.

Senin icin heyecanliyim. Azicik kaldi. Bekliyoruz bakalim Eymeni.
doğru canım gaz olabilir muhallebir yiyor mu artık, dr bize tatlı gıdalarda gaz yapar demişti, düzelir inşaallah hemen kuzucuk, senin alerjin nasıl oldu

Evet cutem sanki ilk bir korkuyorum ki:) ne çabuk geldi zaman diyorum böyle iyiydik biz

Muhallebiyi yemiyr cnm. Cok denedim ama yemiyr. Zorlamiyrm. Buaralar aksam meyve vermistim. Ama onceden de veriyrdum. Ne oluyor anlayamiyrm. Alerjim tam gaz devam cnm. Daha dun goz kapagim sisti. Alistim artik ne yapayim.

Sen dogur da artik rahatla cnm biraz. Gebelik hormonu da yipratti seni. Hos lohusalik hormonlari daha orjinal ama yapcak bisi yok.

maaşşallah herşey yolundaymış canım çok sevindim.
hayırlısıyla kucağına da al inş.
Sağol canim...sen de bu günleri enn kisa zamanda yaşa inş.
merhaba....hadi inş mujdeyi verirsin.bu ay olmazsa öteki ay inşallah.
Yarin ameliyatim var ameliyattan degilde anesteziden korkuyorum.. dua ve onerilerinizi bekliyorum kizlar..
canim anestezi inan hic zor degil ben de ameliyat olmuştum...şimdi cikmussindir belki durumndan haberdar et ins.
Yorgunum kuzum. 2gecedir uyuyamiyrz. Yavrum huzursuz geceleri cnm. Anlayamiyrm sebebini. Sen nasilsin cnm?
geçmiş olsun canim.ruzgarimiz huzursuzmus kuzum benim.ins rahatlar konusaniyir ki şu yerim ağrıyor desin yavrucak...

sagol eflalcim inşallah:)
ay canim sayili günün kaldi.zaman cok cabuk geçiyor gercekten.ben de tirsmaya başladım yaklaştıkça hayirlica acisiz ağrısız alalim yavrularimizi hepimizde inşallah.

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
ateş takip eden arkadaşlar size bam başka boyutta bi tablo ekledim çok şaşırtıcı tablo ama üstüne görerek hamile kaldım fardası olur belki diye eklemek istedim çünkü ben bebişimi beklerken çok araştırdım çok umut aradım bi nebzede olsun belki birilerine umut olur...

hayirli olsun.rabbim sağlıkla tamamlatsin inşallah

Anladım canım çabucak keyfi yerine gelsin inşaallah Yusufun, ah canım hayırlısıyla yusuf büyüsün emzirme bitince esaslı bir tedavi olursun artık, geçmiş olsun

İnşaallah canım, hamileyken coşuyorumda lohusalığım o kadar zor olmuyor:) tabi şimdi emirde var zorlanma ihtimalim yüksek:) hayırlısıyla sağlıkla doğsun büyüsünde eymenim her şey iyi olur inşaallah
sagol eflalcim inşallah:)

ay canim sayili günün kaldi.zaman cok cabuk geçiyor gercekten.ben de tirsmaya başladım yaklaştıkça hayirlica acisiz ağrısız alalim yavrularimizi hepimizde inşallah.
evet canım çok az kaldı ben de tırsıyorum canım senin ki çook normal:) ama çok güzel olacak inşaallah duham, amin

tablo görünmüyor hayırlı olsun bebeğin

Az önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimdi tabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım

hadi gözünaydın çok şükür ben de rahatladıminşallah gönlünce olacak canim dogumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…