Rahim icindeki bi miktar kapalilik varmis onu acilacak canim..neden ameliyat oluyorsun cnm?
Cok gecmis olsun canim. siza kapi yok derler ama nerden girmis zorladigi bi yer var mi?tşk ederm cnm para vardı şifonyerimn üstünde o gün . akşam ben bursadaydım eşimde arıyor para nerde diyor yemek sipariş vericekti bulamad parayı. bende geldim 3 gün temzlk yaptım belki bulurum dedim yerlere düşmüştür dedim ama malesef. 3 gün önce bir baktım ki şifonyermn üstnde altn kolyem duruyordu inci setim duruyordu almış onları şok oldum. dağıtmamışş hiçbiryeri şifonyerimn altında gzli bölme vardı ordan imitasyon saatlerimi almış. parfümlerime falan dokunmamış şaşırdım 6 7 tane aprfmm vardı. herşey yerl yerindeydi işte bende anlamadm.
Gecmis olsun cnm. Sagsaglim atlatacaksin insallah. Anesteziden korkma. Ben 3 kez aldim. Cok sukur hic sorun yasamadim.Rahim icindeki bi miktar kapalilik varmis onu acilacak canim..
oyy maşaallah annesi kuzuna, inşaallah hep böyle güzel giderdr dan geldik...bebis iyi elhamdulillah 2700 kilodr kilosu iyi hatta iri diyebiliriz dedi. doğum pozisyonu almış. şu an hersey normal görünüyor sezaryenlik bir durum yok dedi...suyu fazla hareketkerini takio et azalma oldugunda mutlaka gel dedi.bizden haberler...
test yapsanızarkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler
hadi bakalım arada ki ölçümlerde olsa iyi olacaktı1.günümde----
2.günümde 36.2
3.günümde 36.1
4.günümde 36.3
5.günümde 36.2 adet bitti.
6.günümde 36.2
7.günümde 36.1
8.günümde ----
9.günümde 36.2
10.günümde 36.2
11.günümde 36.3
12.günümde 36.2
13.günümde 36.3 3 yumoş
14.günümde 36.3 ovitrelle çatlatma iğnesi
15.günümde 36.2 kızlar bugun akşam 11de 36. saat
16.günümde 36.4
17.günümde--- kalkamadım
18.günümde 36.6
19.günümde 36.7
20.günümde
21.günümde
22.günümde
23.günümde
24.günümde 36.8 bugun başladım kızlar ölçüme aynı saatte. adete 7 gün kaldı
canım inşaallah çok rahat kolay geçerYarin ameliyatim var ameliyattan degilde anesteziden korkuyorum.. dua ve onerilerinizi bekliyorum kizlar..
tşk ederm cnm para vardı şifonyerimn üstünde o gün . akşam ben bursadaydım eşimde arıyor para nerde diyor yemek sipariş vericekti bulamad parayı. bende geldim 3 gün temzlk yaptım belki bulurum dedim yerlere düşmüştür dedim ama malesef. 3 gün önce bir baktım ki şifonyermn üstnde altn kolyem duruyordu inci setim duruyordu almış onları şok oldum. dağıtmamışş hiçbiryeri şifonyerimn altında gzli bölme vardı ordan imitasyon saatlerimi almış. parfümlerime falan dokunmamış şaşırdım 6 7 tane aprfmm vardı. herşey yerl yerindeydi işte bende anlamadm.
Her gun yaz sen cnm.1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7
16) 37,0 bugün sabah
kızlar kusura bakmayın sabırsızlanıyorum siz deneyimlisiniz diye hergün paylaşmak istedim
ne kusuru canım yaz tabi, çatlamış gibi 14. gün1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7
16) 37,0 bugün sabah
kızlar kusura bakmayın sabırsızlanıyorum siz deneyimlisiniz diye hergün paylaşmak istedim
Her gun yaz sen cnm.
14.gun bence. 2gune daha ihtiyacimiz var gribim dedigin icin. Iliskiyi birakma henuz.
Yorgunum kuzum. 2gecedir uyuyamiyrz. Yavrum huzursuz geceleri cnm. Anlayamiyrm sebebini. Sen nasilsin cnm?ne kusuru canım yaz tabi, çatlamış gibi 14. gün
cutem nasılsın?
Oyy neyi var acaba diş mi ki, inşaallah geçer sıkıntısı, hamdolsun canım gün sayıyorum son 11 az kaldı:) sürekli rüyamda görüyorum artık eymeni:)Yorgunum kuzum. 2gecedir uyuyamiyrz. Yavrum huzursuz geceleri cnm. Anlayamiyrm sebebini. Sen nasilsin cnm?
Bilemedim cnm cidden neyi var. Daha dun dr bakti sagliginin masallahi var. Ya ek besinddn dolayi gaz derdi var belki de dis derdi. Bilemedim ki.Oyy neyi var acaba diş mi ki, inşaallah geçer sıkıntısı, hamdolsun canım gün sayıyorum son 11 az kaldı:) sürekli rüyamda görüyorum artık eymeni:)
doğru canım gaz olabilir muhallebir yiyor mu artık, dr bize tatlı gıdalarda gaz yapar demişti, düzelir inşaallah hemen kuzucuk, senin alerjin nasıl olduBilemedim cnm cidden neyi var. Daha dun dr bakti sagliginin masallahi var. Ya ek besinddn dolayi gaz derdi var belki de dis derdi. Bilemedim ki.
Senin icin heyecanliyim. Azicik kaldi. Bekliyoruz bakalim Eymeni.
Muhallebiyi yemiyr cnm. Cok denedim ama yemiyr. Zorlamiyrm. Buaralar aksam meyve vermistim. Ama onceden de veriyrdum. Ne oluyor anlayamiyrm. Alerjim tam gaz devam cnm. Daha dun goz kapagim sisti. Alistim artik ne yapayim.doğru canım gaz olabilir muhallebir yiyor mu artık, dr bize tatlı gıdalarda gaz yapar demişti, düzelir inşaallah hemen kuzucuk, senin alerjin nasıl oldu
Evet cutem sanki ilk bir korkuyorum ki:) ne çabuk geldi zaman diyorum böyle iyiydik biz
Sağol canim...sen de bu günleri enn kisa zamanda yaşa inş.maaşşallah herşey yolundaymış canım çok sevindim.
hayırlısıyla kucağına da al inş.
merhaba....hadi inş mujdeyi verirsin.bu ay olmazsa öteki ay inşallah.arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler
canim anestezi inan hic zor degil ben de ameliyat olmuştum...şimdi cikmussindir belki durumndan haberdar et ins.Yarin ameliyatim var ameliyattan degilde anesteziden korkuyorum.. dua ve onerilerinizi bekliyorum kizlar..
geçmiş olsun canim.ruzgarimiz huzursuzmus kuzum benim.ins rahatlar konusaniyir ki şu yerim ağrıyor desin yavrucak...Yorgunum kuzum. 2gecedir uyuyamiyrz. Yavrum huzursuz geceleri cnm. Anlayamiyrm sebebini. Sen nasilsin cnm?
sagol eflalcim inşallah:)oyy maşaallah annesi kuzuna, inşaallah hep böyle güzel gider
test yapsanız
hadi bakalım arada ki ölçümlerde olsa iyi olacaktı
canım inşaallah çok rahat kolay geçer
canım yine diyorum bilen biri gibi geldi bana
ay canim sayili günün kaldi.zaman cok cabuk geçiyor gercekten.ben de tirsmaya başladım yaklaştıkça hayirlica acisiz ağrısız alalim yavrularimizi hepimizde inşallah.doğru canım gaz olabilir muhallebir yiyor mu artık, dr bize tatlı gıdalarda gaz yapar demişti, düzelir inşaallah hemen kuzucuk, senin alerjin nasıl oldu
Evet cutem sanki ilk bir korkuyorum ki:) ne çabuk geldi zaman diyorum böyle iyiydik biz
hayirli olsun.rabbim sağlıkla tamamlatsin inşallahhttp://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
ateş takip eden arkadaşlar size bam başka boyutta bi tablo ekledim çok şaşırtıcı tablo ama üstüne görerek hamile kaldım fardası olur belki diye eklemek istedim çünkü ben bebişimi beklerken çok araştırdım çok umut aradım bi nebzede olsun belki birilerine umut olur...
Link yanlis...http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
ateş takip eden arkadaşlar size bam başka boyutta bi tablo ekledim çok şaşırtıcı tablo ama üstüne görerek hamile kaldım fardası olur belki diye eklemek istedim çünkü ben bebişimi beklerken çok araştırdım çok umut aradım bi nebzede olsun belki birilerine umut olur...
Anladım canım çabucak keyfi yerine gelsin inşaallah Yusufun, ah canım hayırlısıyla yusuf büyüsün emzirme bitince esaslı bir tedavi olursun artık, geçmiş olsunMuhallebiyi yemiyr cnm. Cok denedim ama yemiyr. Zorlamiyrm. Buaralar aksam meyve vermistim. Ama onceden de veriyrdum. Ne oluyor anlayamiyrm. Alerjim tam gaz devam cnm. Daha dun goz kapagim sisti. Alistim artik ne yapayim.
Sen dogur da artik rahatla cnm biraz. Gebelik hormonu da yipratti seni. Hos lohusalik hormonlari daha orjinal amayapcak bisi yok.
evet canım çok az kaldı ben de tırsıyorum canım senin ki çook normal:) ama çok güzel olacak inşaallah duham, aminsagol eflalcim inşallah:)
ay canim sayili günün kaldi.zaman cok cabuk geçiyor gercekten.ben de tirsmaya başladım yaklaştıkça hayirlica acisiz ağrısız alalim yavrularimizi hepimizde inşallah.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
hadi gözünaydın çok şükür ben de rahatladımAz önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimditabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?