Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi gözünaydın çok şükür ben de rahatladıminşallah gönlünce olacak canim dogumun.
inşaallah canım eşim bana farkettirmesede yine benim dediğime gelmiş beni anlamış oldu en çok ona sevindim sonra da kp in havasını almasına:)

ya duham dün kv diyor görümcemin kızı var iki yaş olacak bir aya, ona bile diyormuş ki kızım artık emzirmeyi bırak iki yaşına geldi, yuhh ya buna bile karışıyor, bende eşimde vardı kv bunu derken pes dedim babam gibisini görmedim doğuma emzirmeye karışan bir baba ilk defa görüyorum dedim

Ohhh super olmus cnm.
Beni de demin kv aradi.durduk yere bana yardima gelecekmis. Yardimlik bisi yok diyrm daha geleyim diyr. Biliyrm niyetini. Evime girmeye calisiyr cins. Ha ben de iyi beslenip hasta olmayacakmisimki oglusa (bunu deme dedim kirk kere. Sinir oluyrm) iyi bakacakmisim. Sana dustu derdi sanki cins.

Aaa askolsun eflal. Benim kp yi unuttun. Sipiralime kadar karismisti hatirlarsan.

kusura bakmayın kopyala yapıştır yaptım tabii üyelik sayfası çıkıyor :)
resim olarak ekledim belki faydası olur..
ayrıca çok tşkr Allah razı olsun...

:):)
ayy bu kadar olur demesi kur an da emzirme suresi iki yildir diye geçiyor ya belji ondan demistir...ama bi erkek olarak cok ayıp gerçekten bu adamin isi gucu yok kadinlarla ilgili meselelele ilgileniyor ne merakmis.

aynen süper oldu, şimdi özelde doğurabilirim işin şakası akşam eşime sorayım artık ne karar verdin diye

ya tabi kesin yardıma geliyordur gölge etme yeter diyeceksin olmuyor sen zaten özellikle kötü beslenip hasta oluyorsun onların gıcıklığından dolayı değil!!
Aaa askolsun eflal. Benim kp yi unuttun. Sipiralime kadar karismisti hatirlarsan.
aaaa ben unuttum bak onu gerçi bizim kp doğum kontrole de yorum yapıyormuş canım niye korunuyormuşuz
Eki Görüntüle 1350001
kusura bakmayın kopyala yapıştır yaptım tabii üyelik sayfası çıkıyor :)
resim olarak ekledim belki faydası olur..
ayrıca çok tşkr Allah razı olsun...

sanki çizgi doğru yerde değil bence 15. gün olmuş yumurtlama

:):)
ayy bu kadar olur demesi kur an da emzirme suresi iki yildir diye geçiyor ya belji ondan demistir...ama bi erkek olarak cok ayıp gerçekten bu adamin isi gucu yok kadinlarla ilgili meselelele ilgileniyor ne merakmis.
Canım ondan dediğini biliyorum yani emzirme süresinden dolayı ama söylediği kişide bunu biliyor yani ona düşmez ki ayıp meme bu ya

Nego mümkün değil çünki yumoş takibi yapıldı pazar çatladı yüzde 99 yani 7 aralıkta şükür sonuç ta iyi oldu ya dedim ya çok enterasan tablo oldu okadar araştırdım ama böyle tablo görmedim....

cnm yumurta çatladıktan snra ztn pek strs yapmamak için ölçmedm ya bakalım az kaldı

Cok gecmis olsun canim. siza kapi yok derler ama nerden girmis zorladigi bi yer var mi?

Bu arada senin takip nasi gidiyor? Beklemedesin dimi? Fertilty frends kullaniyor musun? Ne zaman test yapman gerektigini soyluyor..
cnm ben takibi ymurta çatladktan snra bıraktım bgn 25. günüm 31. günüm adet günüm işt bakalm

hım ilginçmiş gerçekten

Bisi merak ettim. Östrojen iceren bir ilac kullandiniz mi
hayır kullanmadım bal tarçın çörek otu yapmıştım 5 gün 24 25 gün döngüm...Adet olduğumu düşündüm ama ateş düştüğünde lekelenmeye başlamıştım çünkü 7 gün sürdü meğer üstüne görme olmuş 2 gündür progestaron kullanıyorum sadece...ayrıca ateş yükselince şüpelendim bende ve göğüslerim dolgunluğundan...

Cok gecmis olsun canim. siza kapi yok derler ama nerden girmis zorladigi bi yer var mi?

Bu arada senin takip nasi gidiyor? Beklemedesin dimi? Fertilty frends kullaniyor musun? Ne zaman test yapman gerektigini soyluyor..
cnm çok geçmş olsun bende bidahaki takipte gene olmazsa rahm filmi çektiricez dedi. sen ne güzel atlatmışsın sorunun belli benm o ble belli değil. çok heyecanlym 6 gn kaldı... ff kullanmıyorum karışık geliyor bana sağolsun cutem yapmıştı bu ayki ve geçen aykini

cnm tablon güzel gidiyor 14.gün ymurtlamışsn bencede

kızlar bugun çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm çatladıktan sonraki 11. günüm adetime 6 gün var test yapsam çıkar mı ki ya

kızlar bugun çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm çatladıktan sonraki 11. günüm adetime 6 gün var test yapsam çıkar mı ki ya
Çıkmaya bilir bence 14 cü yap daha güzel sonuç alırsın inş. Meleğin gelmiştir....

canım ilaç kullanmamıştın değil mi kafam dolu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…