inşaallah canım eşim bana farkettirmesede yine benim dediğime gelmiş beni anlamış oldu en çok ona sevindim sonra da kp in havasını almasına:)hadi gözünaydın çok şükür ben de rahatladıminşallah gönlünce olacak canim dogumun.
Az önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimditabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım
Aaa askolsun eflal. Benim kp yi unuttun. Sipiralime kadar karismisti hatirlarsan.inşaallah canım eşim bana farkettirmesede yine benim dediğime gelmiş beni anlamış oldu en çok ona sevindim sonra da kp in havasını almasına:)
ya duham dün kv diyor görümcemin kızı var iki yaş olacak bir aya, ona bile diyormuş ki kızım artık emzirmeyi bırak iki yaşına geldi, yuhh ya buna bile karışıyor, bende eşimde vardı kv bunu derken pes dedim babam gibisini görmedim doğuma emzirmeye karışan bir baba ilk defa görüyorum dedim
:):)inşaallah canım eşim bana farkettirmesede yine benim dediğime gelmiş beni anlamış oldu en çok ona sevindim sonra da kp in havasını almasına:)
ya duham dün kv diyor görümcemin kızı var iki yaş olacak bir aya, ona bile diyormuş ki kızım artık emzirmeyi bırak iki yaşına geldi, yuhh ya buna bile karışıyor, bende eşimde vardı kv bunu derken pes dedim babam gibisini görmedim doğuma emzirmeye karışan bir baba ilk defa görüyorum dedim
aynen süper oldu, şimdi özelde doğurabilirimOhhh super olmus cnm.
Beni de demin kv aradi.durduk yere bana yardima gelecekmis. Yardimlik bisi yok diyrm daha geleyim diyr. Biliyrm niyetini. Evime girmeye calisiyr cins. Ha ben de iyi beslenip hasta olmayacakmisimki oglusa (bunu deme dedim kirk kere. Sinir oluyrm) iyi bakacakmisim. Sana dustu derdi sanki cins.
aaaa ben unuttum bak onuAaa askolsun eflal. Benim kp yi unuttun. Sipiralime kadar karismisti hatirlarsan.
Eki Görüntüle 1350001
kusura bakmayın kopyala yapıştır yaptım tabii üyelik sayfası çıkıyor :)
resim olarak ekledim belki faydası olur..
ayrıca çok tşkr Allah razı olsun...
Canım ondan dediğini biliyorum yani emzirme süresinden dolayı ama söylediği kişide bunu biliyor yani ona düşmez ki ayıp meme bu ya:):)
ayy bu kadar olur demesi kur an da emzirme suresi iki yildir diye geçiyor ya belji ondan demistir...ama bi erkek olarak cok ayıp gerçekten bu adamin isi gucu yok kadinlarla ilgili meselelele ilgileniyor ne merakmis.
cnm yumurta çatladıktan snra ztn pek strs yapmamak için ölçmedm ya bakalım az kaldıoyy maşaallah annesi kuzuna, inşaallah hep böyle güzel gider
test yapsanız
hadi bakalım arada ki ölçümlerde olsa iyi olacaktı
canım inşaallah çok rahat kolay geçer
canım yine diyorum bilen biri gibi geldi bana
cnm ben takibi ymurta çatladktan snra bıraktım bgn 25. günüm 31. günüm adet günüm işt bakalmCok gecmis olsun canim. siza kapi yok derler ama nerden girmis zorladigi bi yer var mi?
Bu arada senin takip nasi gidiyor? Beklemedesin dimi? Fertilty frends kullaniyor musun? Ne zaman test yapman gerektigini soyluyor..
Bisi merak ettim. Östrojen iceren bir ilac kullandiniz miEki Görüntüle 1350001
Nego mümkün değil çünki yumoş takibi yapıldı pazar çatladı yüzde 99 yani 7 aralıkta şükür sonuç ta iyi oldu ya dedim ya çok enterasan tablo oldu okadar araştırdım ama böyle tablo görmedim....
hayır kullanmadım bal tarçın çörek otu yapmıştım 5 gün 24 25 gün döngüm...Adet olduğumu düşündüm ama ateş düştüğünde lekelenmeye başlamıştım çünkü 7 gün sürdü meğer üstüne görme olmuş 2 gündür progestaron kullanıyorum sadece...ayrıca ateş yükselince şüpelendim bende ve göğüslerim dolgunluğundan...Bisi merak ettim. Östrojen iceren bir ilac kullandiniz mi
cnm çok geçmş olsun bende bidahaki takipte gene olmazsa rahm filmi çektiricez dedi. sen ne güzel atlatmışsın sorunun belli benm o ble belli değil. çok heyecanlym 6 gn kaldı... ff kullanmıyorum karışık geliyor bana sağolsun cutem yapmıştı bu ayki ve geçen aykiniCok gecmis olsun canim. siza kapi yok derler ama nerden girmis zorladigi bi yer var mi?
Bu arada senin takip nasi gidiyor? Beklemedesin dimi? Fertilty frends kullaniyor musun? Ne zaman test yapman gerektigini soyluyor..
cnm tablon güzel gidiyor 14.gün ymurtlamışsn bencede1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7
16) 37,0 bugün sabah
kızlar kusura bakmayın sabırsızlanıyorum siz deneyimlisiniz diye hergün paylaşmak istedim
canm hamıle msn çok sevndim ya..Eki Görüntüle 1350001
Çıkmaya bilir bence 14 cü yap daha güzel sonuç alırsın inş. Meleğin gelmiştir....kızlar bugun çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm çatladıktan sonraki 11. günüm adetime 6 gün var test yapsam çıkar mı ki ya
kızlar bugun çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm çatladıktan sonraki 11. günüm adetime 6 gün var test yapsam çıkar mı ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?