Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iy olmanıza cok sevindim iyi haberlerle gel canım,öptüm minigini

Kızlarrr hepinizi çok özledim. Kimler doğurdu, kimler bekliyor, kimler hamile? Bebişler nasıl, sizler nasılsınız? Belki yusraeren yazmıştır gelememe sebebimi. Aklım hep sizdeydi ama bizim de telaşımız çoktu. Oğlumun sarılığı düşmeyince tsh baktırdı doktorumuz. Yüksek çıktı. Tekrar yapıldı, biraz daha yükseldi. Hep ağlayarak geçti günlerim Allah korusun zeka geriliğine sebep oluyor bu tsh yüksekliği. Doktorumuz tıp fakultesine çocuk endokrinoloji bölümünde bir hoca varmış, ona gönderdi. Tekrar yapıldı test,biraz duşmuş şükür. Düşmeseydi ılaç tedavisine başlayacaktı. 2hafta sonra tekrar bakılacak tsh. İnşallah yükselmez. Hastanelerde doktorlarda geçti yani günlerimiz, Allah beterinden korusun. Bugün 42 günlük olduk. Gaz ve kabızlık hala devam ediyor. Uykusuz gecelere devam. Bizde haberler böyle. Sizler nasılsınız ne var ne yok

Bende hala yumoş yok bu ay hayıt ve metformin kullanıyorum inş faydasını görürüm :)

Inş gebesindir cnm ne denediniz sonucu paylaş merakla bekliyorum :)

Kızlar çok acil cevaba ihtiyacım var. 12 gun fln oldu bn duşuk yapalı. Halen lekelenmem var. Bugun yumurtlama akıntımı gordum. Uzayan varya... Sizce yumurtlamış,olabilir miyim bu kadar çabuk. Noluurcevap yazın

Kızlar çok acil cevaba ihtiyacım var. 12 gun fln oldu bn duşuk yapalı. Halen lekelenmem var. Bugun yumurtlama akıntımı gordum. Uzayan varya... Sizce yumurtlamış,olabilir miyim bu kadar çabuk. Noluurcevap yazın
Dusuk sonrasi yumurtlama tarihi cok degisir. Genelde de normal yumurtlamaya gore 1 hafta gec olur. Ben 2kez yasadim ayni durumu. Ayrica dusuk sonrasi rahmi en az 3 adet donemi dinlendirmek en guzelidir. Gecmis olsun. Allah size saglik sabir versin. Bir daha yasatmasin.

Ay balim. Cok gecmis olsun. Hic haberimiz yoktu. Allah korusun cnm. Insallah yoluna girer hersey. Sen de kendine dikkat et cnm. Vucudun dusmesin. Yemene dikkat et. Gaz ne yazik ki uzun suruyr. Zinco yu denemeni tavsiye ederim bebegine cnm.

Benim kp de atanamadın diye laf çarpıyo atanınca her ay 500 gönderirsin artık diyo hepsi ayrı cins @cuteheart
Oldu senin icin calisacagim zaten baska derdim yok deseydin cnm. Bizimkiler terbiyesiz cnm senin ki baska katagoride. O da sinir bozucu tabiki.

arkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanı
Ne yazikki cogu psikolojik oluyr cnm. Adetle gebelik belirtileri ayni oluyr. Cok cok ufak bazi degisiklikler oluyr sadece. Insallah 2015 senin olsun.

Şyi akşamlar kızlar nasılsınız yıl sonu olduğu için çok yoğun buralara pek gelemiyorum nasılsınız nasıl gidiyor hayat ben hala adet olamadım 44 olmuştur herhalde soğan kütümünde pek düzenli yapamıyorum bugün çok hafif kahve keke geldi ama adet hala gelmedi

o
çoook geçmiş olsun deryacim.annelik zor Allah yardımcın olsun.bizler iyiyiz şükür...rosr ve dgrpnr dogurdu sıra eflalimde inş.
Benim kp de atanamadın diye laf çarpıyo atanınca her ay 500 gönderirsin artık diyo hepsi ayrı cins @cuteheart
acayip.çalışınca sana mi vercem deseydin...bizim kp ler de hala bize para veriyorlar onlarda acayip.herkes hesabini kitabini bilsin yeter.
arkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanı
canim psikolojik olabiliyor cok isteyip uzerinde durduğumuz icin.ins bu ay gelir mucizen

iyi akşamlar canim.iyiyim kendi adima cok şükür...Allah kolaylık versin sana da...soğan a devam et sökülürsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…