iy olmanıza cok sevindim iyi haberlerle gel canım,öptüm miniginiKızlar nasılsınız anca bu saatte vakit buldum yazıyım istedim
Hala hastanedeyiz bebeğîmi emzirmeye başladım çok şükür :) dün akşamdan itibaren hiç vakit bulamıyorum emzirmeye gdiiyorum geliyorum sütümü sağmaya gidiyorum yemek yemeye bile vaktim yok hastanede olmama rağmen
Inanılmaz derecede bel ağrım var iki büklüm durmaktan emzirmekten vs.
Dikişlerimn ağrısını unuttum
Ama bebeğim için herşeye değer :)
Inşş yrn Dr. Duruma göre taburcu eder evimiZe gideriz
DGRPNR - canım nasılsın kavuştun mu meleğine ?
Kızlar haber varmı Pınar'dan ?
Amin canım çok saol
BORAN - canım teşekkür ederim darısı sana ve bekleyen arkadaşlara inş
bir şey yazmadı inşaallah iyidirDGRPNR dan haberi olan varmı kızlar
arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler
arkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanıInş gebesindir cnm ne denediniz sonucu paylaş merakla bekliyorum :)
Dusuk sonrasi yumurtlama tarihi cok degisir. Genelde de normal yumurtlamaya gore 1 hafta gec olur. Ben 2kez yasadim ayni durumu. Ayrica dusuk sonrasi rahmi en az 3 adet donemi dinlendirmek en guzelidir. Gecmis olsun. Allah size saglik sabir versin. Bir daha yasatmasin.Kızlar çok acil cevaba ihtiyacım var. 12 gun fln oldu bn duşuk yapalı. Halen lekelenmem var. Bugun yumurtlama akıntımı gordum. Uzayan varya... Sizce yumurtlamış,olabilir miyim bu kadar çabuk. Noluurcevap yazın
Ay balim. Cok gecmis olsun. Hic haberimiz yoktu. Allah korusun cnm. Insallah yoluna girer hersey. Sen de kendine dikkat et cnm. Vucudun dusmesin. Yemene dikkat et. Gaz ne yazik ki uzun suruyr. Zinco yu denemeni tavsiye ederim bebegine cnm.Kızlarrr hepinizi çok özledim. Kimler doğurdu, kimler bekliyor, kimler hamile? Bebişler nasıl, sizler nasılsınız? Belki yusraeren yazmıştır gelememe sebebimi. Aklım hep sizdeydi ama bizim de telaşımız çoktu. Oğlumun sarılığı düşmeyince tsh baktırdı doktorumuz. Yüksek çıktı. Tekrar yapıldı, biraz daha yükseldi. Hep ağlayarak geçti günlerimAllah korusun zeka geriliğine sebep oluyor bu tsh yüksekliği. Doktorumuz tıp fakultesine çocuk endokrinoloji bölümünde bir hoca varmış, ona gönderdi. Tekrar yapıldı test,biraz duşmuş şükür. Düşmeseydi ılaç tedavisine başlayacaktı. 2hafta sonra tekrar bakılacak tsh. İnşallah yükselmez. Hastanelerde doktorlarda geçti yani günlerimiz, Allah beterinden korusun. Bugün 42 günlük olduk. Gaz ve kabızlık hala devam ediyor. Uykusuz gecelere devam. Bizde haberler böyle. Sizler nasılsınız ne var ne yok
Oldu senin icin calisacagim zaten baska derdim yok deseydin cnm. Bizimkiler terbiyesiz cnm senin ki baska katagoride. O da sinir bozucu tabiki.Benim kp de atanamadın diye laf çarpıyo atanınca her ay 500 gönderirsin artık diyo hepsi ayrı cins @cuteheart
Ne yazikki cogu psikolojik oluyr cnm. Adetle gebelik belirtileri ayni oluyr. Cok cok ufak bazi degisiklikler oluyr sadece. Insallah 2015 senin olsun.arkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanı
çoook geçmiş olsun deryacim.annelik zor Allah yardımcın olsun.bizler iyiyiz şükür...rosr ve dgrpnr dogurdu sıra eflalimde inş.Kızlarrr hepinizi çok özledim. Kimler doğurdu, kimler bekliyor, kimler hamile? Bebişler nasıl, sizler nasılsınız? Belki yusraeren yazmıştır gelememe sebebimi. Aklım hep sizdeydi ama bizim de telaşımız çoktu. Oğlumun sarılığı düşmeyince tsh baktırdı doktorumuz. Yüksek çıktı. Tekrar yapıldı, biraz daha yükseldi. Hep ağlayarak geçti günlerimAllah korusun zeka geriliğine sebep oluyor bu tsh yüksekliği. Doktorumuz tıp fakultesine çocuk endokrinoloji bölümünde bir hoca varmış, ona gönderdi. Tekrar yapıldı test,biraz duşmuş şükür. Düşmeseydi ılaç tedavisine başlayacaktı. 2hafta sonra tekrar bakılacak tsh. İnşallah yükselmez. Hastanelerde doktorlarda geçti yani günlerimiz, Allah beterinden korusun. Bugün 42 günlük olduk. Gaz ve kabızlık hala devam ediyor. Uykusuz gecelere devam. Bizde haberler böyle. Sizler nasılsınız ne var ne yok
acayip.çalışınca sana mi vercem deseydin...bizim kp ler de hala bize para veriyorlar onlarda acayip.herkes hesabini kitabini bilsin yeter.Benim kp de atanamadın diye laf çarpıyo atanınca her ay 500 gönderirsin artık diyo hepsi ayrı cins @cuteheart
canim psikolojik olabiliyor cok isteyip uzerinde durduğumuz icin.ins bu ay gelir mucizenarkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanı
iyi akşamlar canim.iyiyim kendi adima cok şükür...Allah kolaylık versin sana da...soğan a devam et sökülürsun inşallah.Şyi akşamlar kızlar nasılsınız yıl sonu olduğu için çok yoğun buralara pek gelemiyorum nasılsınız nasıl gidiyor hayat ben hala adet olamadım 44 olmuştur herhalde soğan kütümünde pek düzenli yapamıyorum bugün çok hafif kahve keke geldi ama adet hala gelmedi
İyi olmana sevindim canımiyi akşamlar canim.iyiyim kendi adima cok şükür...Allah kolaylık versin sana da...soğan a devam et sökülürsun inşallah.
ilaç kullandım cnm serophene gunde 2 adet 3 yumurtam oluşmuştu sonrasında b,rşey kullanamdmcanım ilaç kullanmamıştın değil mi kafam dolu unuttum
inşalla h cnm tşk edrm peki senn kaçıncı günde belli olduÇıkmaya bilir bence 14 cü yap daha güzel sonuç alırsın inş. Meleğin gelmiştir....
cnm daha adet olmadn dmi? soğan kürüne devam edior msn kaçncı günün bgn.. bari söktürücü falan alsan olmaz mı?İyi olmana sevindim canımbende adet olsam biraz rahatlayacağım soğana devam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?