Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarr hepinizi çok özlediiimm
söyle bir geçmise baktımm kızların çoğu bebişine kavuşmuş kimiside gün sayıyorr
çok sevindimm
EFLALİMM canım 2. bebişe günler kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
CUTE canım senin oğlan iyice büyümüştür maşallah

bende son durumdan sonra toparlanmaya çalıştımm ve daha iiyiyimm
bebek yolu beklemeye devamm
hepinizi öpüyorumm..

hoşgeldinn mericem...iyi olmana sevindim Allah im daha da iyi etsin inş. en kisa zamanda yavrucuguna kavuş inşallah dualarım hep sizler icin.

peki çatlatma iğnesi yada çatladığı gün ne zmandı? ve kaç gün snra öğrendnz
Canım 5 aralık dr gittim 20 mm yumurta var dedi gün aşırı ilişki dedi ateşlede takip ediyordum 7 aralık pazarda çatladı doğal oldu şükür 23 aralıkta akşam yaptım testti öyle öğrendim ama ben 1 haftadır lekelendim göğüs lerde hassasiyet geçmeyince test yapmaya karar verdim. Umarım yardımcı olmuşumdur cnm

Kizlar guzel dilekleriniz ve desteginiz icin tesekkurler.. korktugum gibi bisi olmadi..ameliyatim iyi gecti evdeyim simdi. haftaya kontrole gidicem insallah..
Allah'im yardim etsin hepimize insallah..

Kizlar guzel dilekleriniz ve desteginiz icin tesekkurler.. korktugum gibi bisi olmadi..ameliyatim iyi gecti evdeyim simdi. haftaya kontrole gidicem insallah..
geçmiş olsun.maşallah hemen evine dönmüşsun ne güzel...hayirla sonuclansin bebişin gelsin ins.

Canım çok geçmiş olsun bilmiyorduk Rabbim şifa versin kuzuna annesi tez vakitte

Benimde eymenimin tek böbreği varmış canım sol böbreği yokmuş iki hafta oldu öğreneli şok yaşadık bizde
Bende hala yumoş yok bu ay hayıt ve metformin kullanıyorum inş faydasını görürüm :)
inşaallah canım
Benim kp de atanamadın diye laf çarpıyo atanınca her ay 500 gönderirsin artık diyo hepsi ayrı cins @cuteheart
olduuu deseydin ay ne yüzsüzler ya
arkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanı
psikolojik oluyor canım aynı belirtileri yaşayabiliyorsun inşaallah çok bekletmez bebeğin
Kızlar çok acil cevaba ihtiyacım var. 12 gun fln oldu bn duşuk yapalı. Halen lekelenmem var. Bugun yumurtlama akıntımı gordum. Uzayan varya... Sizce yumurtlamış,olabilir miyim bu kadar çabuk. Noluurcevap yazın
hemen yumurtlama olacağını sanmıyorum olabilirde tabi, benim düşükten sonra 37 gün kanamam oldu
canım düzenli yapsan sökülürsün
Eflali. Naptın canım son durumun ne merak ettim
idare ediyorum canım eşim bana bıraktı dr kararını
ilaç kullandım cnm serophene gunde 2 adet 3 yumurtam oluşmuştu sonrasında b,rşey kullanamdm
canım 14. gün yap garanti olsun testi
canım bende seni özledim, inşaallah artık gelir nazlı bebeğin

geçmiş olsun canım ne güzel evine bile çıkmışsın inşaallah hemen kalkarsın

Seni cok.ozledim cnm.

Günaydın kızlar, eşimle dr işini konuştuk kararı bana bıraktı, özeldekini araştırmış iyi diyende çıkmış kötü diyende, şimdi sen karar ver diyor senin rahat etmen önemli diyor, benim gönlüm bayandan yana erkek dr senin mesuliyetinde dedi bende doktora perde yok canım rahat ol dedim, çok takmıyor o konuyu artık, şimdi top bende olunca bende ne diyeceğimi bilemedim, hem özeldekine hem devlettekine son kez gideyim ona göre karar vereyim diyorum, sizlerinde fikrini alayım

Eksisi artısı diye düşününce, eşim özelden yana tek endişem bebeğimizin durumunu kullanıp gereksiz yere küveze koyabilirler, biz o an ne deseler yapacak halde oluruz dedi, yani para için bunu yaparlar mı diye endişeleniyor mevzu para değil tabi gereksiz yere yatırmaları, artısı bayan dr olması eşime göre, özel oda olması konfor açısından odalar yeni bina da daha güzelmiş yeni binaya geçmişlerdi bu sene, özeldeki bayanın dikişinden korkuyordum ama iki yakın tanıdğım memnundu sezaryanından, eşime çoğu kişi olumsuz demiş ama, birde netde de olumlu olumsuz yorumlar var

Devlette tek avantaj dr un çok iyi olması, onun dışında özel oda olma ihtimali çok az ki 4-6 kişilik odalar var, diyelim ki devlet dedik ve benim gününden önce doğumum başladı bu dediğim dr gelemez devlette acilde kim varsa o yapıyor sezaryanı ama özelde kendi dr un geliyor

İki dr a da bunu sorucam acil olursa doğum doğumuma gelebilecekmisiniz diye

Kızlar her türlü fikre açığım top bende olunca karar vermek zorlaştı son 10 günüm, sizlerinde fikrini almak istiyorum

Ha birde özelde olursa eşimde yanımda kalabilir

kızlar ben adetimin 14. günü çatlatma iğnesi yaptım doktorum 36 saat sonra ilişki ve bir gün arayla devam dedi :) ateşimi de ölçüyorum 36,2 36,4 falan oluyor adet günümde de 35,4 bu gün ölçtüm 35,8 çıktı adetime daha 2 hafta var sizce bu düşüş normal mi ?

Devletin dpktorunun iyi olmasında başka avantajı bir konforu yok bence rahat olamıyorsun eşini yanında istiyorsun almıyorlar tek başına oluyorsun ancak refakatçi oda annen yada kaynanan oluyor ben özelde yaptım gayet iyiydi on numara sezeryan oldum herkes çok iyi ilgilendi doktorumda süpersdi. tabi oralar nasıl bilemem canım bebeğin durumunu bilemiyorum ama para içinde yapmazlar ya boşyere bebeğe eziyet etik değil..

Gün gün ölçüm lazım

Sağol canım dediğin gibi özelin avantajı çok devlette tek avantajım dr çok iyi

Eflal. Özele git canim.
Kısa ve net oldu cutem cevabın :) ne kadar kötü olabilir ki değil mi dikişi kötü olsa şikayet ederlerdi hastaneye, inşaallah en doğru kararı veririz artık herkesde rahat eder

ben 2.ye hamile kalırsam inşallah yine özele gideceğim canım dr. iyi olsa bile devlet aklımdan bile geçmiyor..

1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7
16) 37,0
17) 37,0

kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…