Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7
16) 37,0
17) 37,0

kızlarr
14; bir ihtimal 15.gunde olabilir cnm. Catlamis ama.

Kısa ve net oldu cutem cevabın :) ne kadar kötü olabilir ki değil mi dikişi kötü olsa şikayet ederlerdi hastaneye, inşaallah en doğru kararı veririz artık herkesde rahat eder
yani özel hastane bi başka her açıdan yerinizde olsam özel hastane tercih ederim ben özel hastaneye gidiyorum bebiş istiyorum diye çok memnunum doğum yaptığında düşünsene bir odada 4 kişi imkanı olanlar bence özel hastane tercih etmeli...

Yusuf kucagumda eflalim. Uzun yazamiyrm. Artim karar sart. Ozeldeki dr.u sen seviyrdun. Tika kulagini herseye. Ben dr.umum sezeryani nasil hicccccc bilmeden yattim masaya dusun.

uuu peki tuttuysa ateş yüksek olur deniyor doğru olabilirmi.. normalde benim ateşim 36,4 lerde hep ama bu sefer 37,0

uuu peki tuttuysa ateş yüksek olur deniyor doğru olabilirmi.. normalde benim ateşim 36,4 lerde hep ama bu sefer 37,0
Herkesin yuksek atesi farkli cnm. Adet zamani yuksek olmasi onemli suan degil. Keske ff e uye olup grafik cizdirsen.

eflal.canim devlet i biliyrm burda var allah kimseyi düşürmesn insan dışı muamele var.ki zaten su an da şansımdan dr yok...merkez devlet var herkes cok iyi memnun ama dr secme hakkin yok kim denk gelirse doğumuna ve cokk kalabalık...bi diğerlerine gore iyi gittigim ozel hast var burda.dr um gittigi halde bu istemediğim dr a dogum yapıcam ha iyi diyen var kotu diyen var...sen de ozelde rahat edersin.dr un eger gerçekten iyi dr olsaydı hakkinda kotu yorum olmazdi ama kendi adıma da diyorum Allah a tevekkül edip bu dr lara gidicez onlar da bir vesile.seninle ayni durumda sayılır im ve ben yine de ozeli tercih ettim.mahremiyet tek kisilik oda rahatlik açısından.

hoşgeldinn mericem...iyi olmana sevindim Allah im daha da iyi etsin inş. en kisa zamanda yavrucuguna kavuş inşallah dualarım hep sizler icin.
sağol kuzum seninde çok az kalmış sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin rabbim bebeğini kucağına inşallah.

canım benim son aşamaya geldin artık herşeyi doğru düşünmek zorundasın.
nette her dr hakkında olumlu olumsuz herşey var ki dr konusu cok ayrı bir durum heleki kadın doğumsa konu bamabaşka.Birisinin çok memnun olduğu dr dan başka inanılmaz memnuniyetsiz olabiliyor.
şunu düşünmek gerek eger devletteki dr un acil dogum olduğunda gelmeyecekse o dr un senin için bir artısı yok ,
özeldeki her hâlükârda zaten hastanede olur ve gelir diye düşünüyorum.Devlet ve özel konforu karşılaştıralamz zaten doğumdan sonraki rahatlık için bence özel çok daha iyi.
Son kararı yine sen vereceksin ve inş en doğru karar olur sen ve eymen için.

ben 2.ye hamile kalırsam inşallah yine özele gideceğim canım dr. iyi olsa bile devlet aklımdan bile geçmiyor..
sağol canım benimde hiç geçmezdi devlet aklımdan gerçi ilk devlette oldu ama eşim orda memurdu özel konforunda olmuştu şimdi eşim hastanede değil
ölçüyorum hep 36 ile 36,4 arası değişiyor ama adet günümde düşüyor bu günde düşük çıktı adetimede 2 hafta var anlamadım birşey hakkımızda hayırlısı
gün gün ölçüm olmadan yorum yapamıyoruz canım maalesef
1) 36,4
2 )36,4
3) 36,4
4) 36,4
5) 36,5
6) 36,4
7) 36,4
8) 36,4
9) 36,4
10)36,5
11 )36,5
12 )36,6
13 )36,7 uvulasyon testi çift çizgi
14 )36,3
15)36,7
16) 37,0
17) 37,0

kızlarr
canım 14. gün çatlamış gibi
evet oda konusunda zaten benimde tereddütüm
Yusuf kucagumda eflalim. Uzun yazamiyrm. Artim karar sart. Ozeldeki dr.u sen seviyrdun. Tika kulagini herseye. Ben dr.umum sezeryani nasil hicccccc bilmeden yattim masaya dusun.
haklısın canım aklıma gelmedi yusufla ilgilendiğini, özeldekini hiç sevmiyorum ki cutem düşükte o bakmıştı sonra hamile kalınca sen dr u ara tedbir için demiştin ya aramıştım düşecek olan düşer demişti beni sinir etmişti o gün bugündür gıcığım ama hepiniz özel diyorsunuz özel olacak muhtemelen, bu kadar kişinin vardır bir bildiği:)
canım adet günü önemli ateşin yüksekliği
doğru canım senle aynıyız aslında dr konusunda bir türlü dr tutturamadık, eşimde senin gibi diyor tevekkül edelim her şeyi yönetmeye çalışmayalım tedbirimizi alıyoruz olacak olan her halükarda olur diyor, tek kişilik oda çok cazip zaten
doğru canım devlette ki gelemedikten sonra ne işime yarar, özeldekine kötü diyen sağlık ocağında ki ebem, o da şimdi devlette benim beğendiğim dr a gidiyor ama dediğin gibi memnun olanda çok özeldekiden şans işi, çoğunuz özel dediniz eşimde öyle diyor özel mantıklı geliyor artık

tabloda 14. gün demiş hadi hayırlısı gelsin bebiş

Kızlar pazartesi günü için inşaallah hem devlete hem özele aldım randevu o gün artık karar veririz Allah'ın izniyle sağolun yorumlarınız için, özel ağır basmaya başladı

amin canım inşaallah

Kızlar pazartesi günü için inşaallah hem devlete hem özele aldım randevu o gün artık karar veririz Allah'ın izniyle sağolun yorumlarınız için, özel ağır basmaya başladı

işlerin yoluna girmesine sevindim canım.
ikinizin karar vermesi gereken konulara müdahele edilmemesini anlamıştır inş kp.
hakkında neresi hayırlıysa orası olsun.

işlerin yoluna girmesine sevindim canım.
ikinizin karar vermesi gereken konulara müdahele edilmemesini anlamıştır inş kp.
hakkında neresi hayırlıysa orası olsun.
sağol canım inşaallah anlamıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…