Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hakkinda hayırlısı. ins şu mübarek gunde gelmiştir minigin.
duha malesef test negatif. bu sperm hareketliliği için sen birşey önermiştin yanlış hatırlamıyorsam o neydi ya.. eşimin hızlılığa doktor normal dedi ama hızlı hareketlilik %5 bence bunun etksi var biraz ona odaklanmalıyım

cnm beklettim ya. 8 buçukta yaptım hala aynı silik bile yok.. çok şaşkınım 3 yumurtayla bu iş olmadı. eşimde zaten yarın gidiyo ocak 15te gelicek bu ay da gitti zaten..
Canım dur bakalım daha adetin gelmedi

Canım dur bakalım daha adetin gelmedi
eşime bugun keçiboynuzu kürü falan alayım burda yokken içsin bari geldiğinde sağlam olsun. bu rahim filmi adette mi çekiliyor canm bilgin var mı? doktor 3.de olmazsa rahim filmi istedi bu 2. denemeydi

canım test negatıf yazmışın ne söylesem bilemedim.
eşin için proxedd plus tavsıye ederım ben onu kullandığımız ay hamıle kaldım tabı o zmana kadarda almadığımız takvıye kalmadı.%5 hareket düşük bence de..Keçi boynuzu özü,çakşır kökü kullanmayıda ihmal etmesin eşin..
rabbim çok bekletmeden göndersin yavrunu.

kızlar yeni yılınız kutlu olsun.Herkes için sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.
Hamile arkadaşlarım bu yıl yavrularına sağ salim kavuşup kolaylıkla büyütsünler kuzularını,bebek isteyen arkadaşlara da bebiş getirsin bu yıl..

seninde eylülcüm..duana kocaman aminnn...

evet kaçış yok :) yalnız değilsin eflal de korkuyor
sezaryan canım normali istedim ama kabul etmedi hiç bir dr

sağol canım inşaallah sende hamile kalırsın bir an önce :)

amin canım hepimize nasip etsin,

ayyy zaten sorsalar teklif etseler şaşarım canım boş ver tabi ki bekleniyor ama en azından alabiliyoruz hamdolsun, benim annemde çokca iki çıtçıtlı body bir tane alt üst takım almış ne çok değil mi onu da ben bir şey almıycakmısın dedim diye aldı düşün

ayy evet ama doğru demiş pek sıcak oluyor ben anneme derdim kalorifer gibi kadınsın ısıtıyorsun oturduğun yeri

benim de görümcemin kızı iki yaş olacak bu ay, benim karnımı taklit ediyor bir baktım karnını çıkara çıkara yürüyor, abla dedim beni taklit ediyor yok dediler önce sonra görümcemde farketti ayy çok komik göbeğini çıkarıyor öne doğru ittire ittire yürüyor

merakla bekliyorum[/QUOTE]
ah ah.annem hediyesini aldi.guzel bi takım pelüş battaniyesini aldı bu kadar...ne kendi ne esim tarafi hicbirsey almadi..dir dir beni yemeyi iyi biliyorlardi..aman be bosyere canimi sıkıyorum Allah kimseye muhtaç etmesin.

bu sipalar cok tatli oluyor gercekten.jarnini çıkararsk yürüyorbizim diger kucuk kizi da yenge karnin kocaman bebek bebek diye karnimi seviyor

[QOTE="zynpykta, post: 38611219, member: 602940"]test negatif kızlar şoktayım[/QUOTE]
canimm adet gelmeden umut kesilmez. inşallah cok bekletmeden gelsin minnosun....
canim yanlış hatırlıyorsun herhalde o ben değildim hareketlilige ne iyi geliyor bilmyrm. ...ama keçiboynuzu tavsiye ederim erkeklere cok iyi geliyor.

ah ah.annem hediyesini aldi.guzel bi takım pelüş battaniyesini aldı bu kadar...ne kendi ne esim tarafi hicbirsey almadi..dir dir beni yemeyi iyi biliyorlardi..aman be bosyere canimi sıkıyorum Allah kimseye muhtaç etmesin.

bu sipalar cok tatli oluyor gercekten.jarnini çıkararsk yürüyorbizim diger kucuk kizi da yenge karnin kocaman bebek bebek diye karnimi seviyor

[QOTE="zynpykta, post: 38611219, member: 602940"]test negatif kızlar şoktayım[/QUOTE]
canimm adet gelmeden umut kesilmez. inşallah cok bekletmeden gelsin minnosun....

canim yanlış hatırlıyorsun herhalde o ben değildim hareketlilige ne iyi geliyor bilmyrm. ...ama keçiboynuzu tavsiye ederim erkeklere cok iyi geliyor.[/QUOTE]
ay olablr cnm ya bir kiş daha vardı karıştırdım belkide..

bunlarıda denemek istiyorum canım.
bilmeyiz belki bunlar vesile olur.
şuan pembe bi akıntım geldi.daha adete 5 gün vardı.
adet olursam bidahaki aya okurum artık.

hifamm.inan o istemekte dua etmekte yakarısta öyle lezzetler var ki.ben cok severek ve icten okuyordum. ne günlerdi.. .hala okuyorum hamile kalmakla iş bitmiyor.yavrum icin okumaya devam ediyorum.

ne güzel canım.zaten o lezzeti alabiliyosan Rabbiminde hoşuna gidiyodur demektir.
daha aşılama yaptırsammı yaptırmasammı karar veremiyorum.
oda olumsuz olursa diye çok korkuyorum.

İnşallah hiç gelmez dokuz ay boyunca dua ediyorum rabbim 2014ün son bebişkerinden birini sana gönderir inşallah:)valla yeni yıl bebişlerimizi getirir inşallah:))
Canım ne yaptın merak ettim test yaptın mı înşallah iyi haberlerini bekliyorum.

Ay balim. Cok gecmis olsun. Hic haberimiz yoktu. Allah korusun cnm. Insallah yoluna girer hersey. Sen de kendine dikkat et cnm. Vucudun dusmesin. Yemene dikkat et. Gaz ne yazik ki uzun suruyr. Zinco yu denemeni tavsiye ederim bebegine cnm.
şimdi bio gaia aldık, bir dahakine zinco denerim canım. Sen nasılsın, rüzgarım nasıl? Kv sorunsalı ne alemde. Senin sağlığın nasıl, alerjilerin geçti mi

sağol tatlım, annelik zor ama harika bir şey, senin de az kaldı

efloşum size de çok geçmiş olsun ya. Çok şaşırdım. İnşallah ömrü boyunca hiç bir sorun yaşamaz kuzucuk

sağol canım, sana da geçmiş olsun, umarım sorunsuz bir doğumun olur

kızlar adet geldi
anneme söyledim ay geberesice gelmese nolur sanki dedi
aşılamayıda erteledim.içimden gelmiyor nedense.
zaten doktorlar yoktur yılbaşı nedeniyle.
3 aydır bi şekilde erteleniyo tedavi.
vardır bunda da bi hayr.

eşime bugun keçiboynuzu kürü falan alayım burda yokken içsin bari geldiğinde sağlam olsun. bu rahim filmi adette mi çekiliyor canm bilgin var mı? doktor 3.de olmazsa rahim filmi istedi bu 2. denemeydi
içsin tabi canım, onu bilmiyorum canım ben
Test yaptım malesef yine negatif (
hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşaallah
bunlarıda denemek istiyorum canım.
bilmeyiz belki bunlar vesile olur.
şuan pembe bi akıntım geldi.daha adete 5 gün vardı.
adet olursam bidahaki aya okurum artık.
canım daha önce oldu mu böyle leken yerleşme olmasın
bence 15. gün
canım biogaia bizde kullanmıltık fayda etmemişti, bizde de zinco işe yaramıştı, sağol canım amin

canım erken ama 5 gün var daha tam kanama mı hifam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…