duha malesef test negatif. bu sperm hareketliliği için sen birşey önermiştin yanlış hatırlamıyorsam o neydi ya.. eşimin hızlılığa doktor normal dedi ama hızlı hareketlilik %5 bence bunun etksi var biraz ona odaklanmalıyımhakkinda hayırlısı. ins şu mübarek gunde gelmiştir minigin.
cnm beklettim ya. 8 buçukta yaptım hala aynı silik bile yok.. çok şaşkınım 3 yumurtayla bu iş olmadı. eşimde zaten yarın gidiyo ocak 15te gelicek bu ay da gitti zaten..canım ya bekletsen testi kaçta yaptın
Canım dur bakalım daha adetin gelmedicnm beklettim ya. 8 buçukta yaptım hala aynı silik bile yok.. çok şaşkınım 3 yumurtayla bu iş olmadı. eşimde zaten yarın gidiyo ocak 15te gelicek bu ay da gitti zaten..
eşime bugun keçiboynuzu kürü falan alayım burda yokken içsin bari geldiğinde sağlam olsun. bu rahim filmi adette mi çekiliyor canm bilgin var mı? doktor 3.de olmazsa rahim filmi istedi bu 2. denemeydiCanım dur bakalım daha adetin gelmedi
canım test negatıf yazmışın ne söylesem bilemedim.duha malesef test negatif. bu sperm hareketliliği için sen birşey önermiştin yanlış hatırlamıyorsam o neydi ya.. eşimin hızlılığa doktor normal dedi ama hızlı hareketlilik %5 bence bunun etksi var biraz ona odaklanmalıyım
seninde eylülcüm..duana kocaman aminnn...kızlar yeni yılınız kutlu olsun.Herkes için sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.
Hamile arkadaşlarım bu yıl yavrularına sağ salim kavuşup kolaylıkla büyütsünler kuzularını,bebek isteyen arkadaşlara da bebiş getirsin bu yıl..
ins.cokk az kalmıştır miniginin gelmesine. hakkinda hayırlısı.Test yaptım malesef yine negatif(
sezaryan canım normali istedim ama kabul etmedi hiç bir drevet kaçış yok :) yalnız değilsin eflal de korkuyor
canim yanlış hatırlıyorsun herhalde o ben değildim hareketlilige ne iyi geliyor bilmyrm. ...ama keçiboynuzu tavsiye ederim erkeklere cok iyi geliyor.duha malesef test negatif. bu sperm hareketliliği için sen birşey önermiştin yanlış hatırlamıyorsam o neydi ya.. eşimin hızlılığa doktor normal dedi ama hızlı hareketlilik %5 bence bunun etksi var biraz ona odaklanmalıyım
ah ah.annem hediyesini aldi.guzel bi takım pelüş battaniyesini aldı bu kadar...ne kendi ne esim tarafi hicbirsey almadi..dir dir beni yemeyi iyi biliyorlardi..aman be bosyere canimi sıkıyorum Allah kimseye muhtaç etmesin.sezaryan canım normali istedim ama kabul etmedi hiç bir dr
sağol canım inşaallah sende hamile kalırsın bir an önce :)
amin canım hepimize nasip etsin,
ayyy zaten sorsalar teklif etseler şaşarım canım boş ver tabi ki bekleniyor ama en azından alabiliyoruz hamdolsun, benim annemde çokca iki çıtçıtlı body bir tane alt üst takım almış ne çok değil mionu da ben bir şey almıycakmısın dedim diye aldı düşün
ayy evet ama doğru demiş pek sıcak oluyorben anneme derdim kalorifer gibi kadınsın ısıtıyorsun oturduğun yeri
benim de görümcemin kızı iki yaş olacak bu ay, benim karnımı taklit ediyor bir baktım karnını çıkara çıkara yürüyor, abla dedim beni taklit ediyor yok dediler önce sonra görümcemde farketti ayy çok komik göbeğini çıkarıyor öne doğru ittire ittire yürüyor
merakla bekliyorum
duanin kuvvetine cok inanirim.ki duamiz olmazsa ne ehemmiyetimiz var buyuruyor cenabi hak....ben meryem suresi okudum 41 gun boyunca.hamile kaldim hemen sonrasında ama kimyasaldi (sonucta 3 sene sonra gebe kaldim şükür)...sonra yasin dagittim 500 tane...sonra ne derece doğru bilmiyorum nisan yağmuru toplayıp okuyup ictim.o ay gebe kaldim (sat im 25 nisan ve o ay hacet namazı kilmistim tam 40.gun hamile olduğumu ogrendim....bunlar sadece vesile hangisi sebep oldu bilmiyorum Allah nasip etti darisi sana ins hifam....bunlari yap ama niyetin sadece Allah rızası icin okumak olsun.ki Allah onu vesile kılar zaten...
bu yaptıklarım manevi boyutu yaptigim alternatif tibbi ve gittigim dr lari saymıyorum
hifamm.inan o istemekte dua etmekte yakarısta öyle lezzetler var ki.ben cok severek ve icten okuyordum. ne günlerdi.. .hala okuyorum hamile kalmakla iş bitmiyor.yavrum icin okumaya devam ediyorum.
Canım ne yaptın merak ettim test yaptın mı înşallah iyi haberlerini bekliyorum.İnşallah hiç gelmez dokuz ay boyunca dua ediyorum rabbim 2014ün son bebişkerinden birini sana gönderir inşallah:)valla yeni yıl bebişlerimizi getirir inşallah:))
şimdi bio gaia aldık, bir dahakine zinco denerim canım. Sen nasılsın, rüzgarım nasıl? Kv sorunsalı ne alemde. Senin sağlığın nasıl, alerjilerin geçti miAy balim. Cok gecmis olsun. Hic haberimiz yoktu. Allah korusun cnm. Insallah yoluna girer hersey. Sen de kendine dikkat et cnm. Vucudun dusmesin. Yemene dikkat et. Gaz ne yazik ki uzun suruyr. Zinco yu denemeni tavsiye ederim bebegine cnm.
sağol tatlım, annelik zor ama harika bir şey, senin de az kaldıo
çoook geçmiş olsun deryacim.annelik zor Allah yardımcın olsun.bizler iyiyiz şükür...rosr ve dgrpnr dogurdu sıra eflalimde inş.
acayip.çalışınca sana mi vercem deseydin...bizim kp ler de hala bize para veriyorlar onlarda acayip.herkes hesabini kitabini bilsin yeter.
canim psikolojik olabiliyor cok isteyip uzerinde durduğumuz icin.ins bu ay gelir mucizen
efloşum size de çok geçmiş olsun ya. Çok şaşırdım. İnşallah ömrü boyunca hiç bir sorun yaşamaz kuzucukCanım çok geçmiş olsun bilmiyorduk Rabbim şifa versin kuzuna annesi tez vakitte
Benimde eymenimin tek böbreği varmış canım sol böbreği yokmuş iki hafta oldu öğreneli şok yaşadık bizde
inşaallah canım
olduuu deseydin ay ne yüzsüzler ya
psikolojik oluyor canım aynı belirtileri yaşayabiliyorsun inşaallah çok bekletmez bebeğin
hemen yumurtlama olacağını sanmıyorum olabilirde tabi, benim düşükten sonra 37 gün kanamam oldu
canım düzenli yapsan sökülürsün
idare ediyorum canım eşim bana bıraktı dr kararını
canım 14. gün yap garanti olsun testi
canım bende seni özledim, inşaallah artık gelir nazlı bebeğin
geçmiş olsun canım ne güzel evine bile çıkmışsın inşaallah hemen kalkarsın
sağol canım, sana da geçmiş olsun, umarım sorunsuz bir doğumun oluray inşallah canım ya,bukadar zaman neden sesi çıkmadı anlamadım,inşallahh iyilerdir
canım çok geçmiş olsun,inşallah tamamen düzelir kuzucuk
aahh eflalim ahh,senle benim bu dr.lardan çektigimiz ney,benim başıma neler geldi bi bilsen,1 hafta önce kendi devletteki dr.uma gitmiştim haftaya tekrar gel dedi dün gittimki dr.um yine izinli,neyse başka bi dr.a girdim dikişlerimin agrıdını söyledim kaç sezeryan dedi iki sezeryan iki de aynı bölgeden ameliyat dedim,nasıl yani bu 5 mi olacak dedi evet dedim,adam demesinmi seni ankaraya sevk ediyorum asla seni burada doguma alamayız bebekte sende büyük tehlike altına girmiş olursunuz,dondum kaldım neden dedim bukadar ameliyattan sonra karnındaki yapışıklık normalden çok çok fazladır dogum esnasında herşet olabilir bebeyi çıkaramayız,yada rahim yırtılabilir ozaman seninde bebeyinde hayatı riske girer dedi,salaklaşmış vaziyette oradan çıktım,eşimi aradım hemen özeldeki dr.uma gittim olanı anlattım oda dediki evet her ameliyat risklidir seninki biraz daha riskli olucak dedi,en kötü ihtimal rahimdeki kanamayı durduramazsak rahmide almak zorunda kalırız ama ben böyle bişe yaşancanı sanmıyorum,sadece enkötüsünü söylüyorum dedi,2 ocakta devlette kendi dr.uma sıra aldım bakalım o ne dicek,şimdiye kadar hiçbiri böyle bir riskten söz etmezken son zamanda bide bu çıktı,siz nedüşünüyorsunuz bu konuda
içsin tabi canım, onu bilmiyorum canım beneşime bugun keçiboynuzu kürü falan alayım burda yokken içsin bari geldiğinde sağlam olsun. bu rahim filmi adette mi çekiliyor canm bilgin var mı? doktor 3.de olmazsa rahim filmi istedi bu 2. denemeydi
hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşaallahTest yaptım malesef yine negatif(
canım daha önce oldu mu böyle leken yerleşme olmasınbunlarıda denemek istiyorum canım.
bilmeyiz belki bunlar vesile olur.
şuan pembe bi akıntım geldi.daha adete 5 gün vardı.
adet olursam bidahaki aya okurum artık.
bence 15. gün
canım biogaia bizde kullanmıltık fayda etmemişti, bizde de zinco işe yaramıştı, sağol canım aminşimdi bio gaia aldık, bir dahakine zinco denerim canım. Sen nasılsın, rüzgarım nasıl? Kv sorunsalı ne alemde. Senin sağlığın nasıl, alerjilerin geçti mi
sağol tatlım, annelik zor ama harika bir şey, senin de az kaldı
efloşum size de çok geçmiş olsun ya. Çok şaşırdım. İnşallah ömrü boyunca hiç bir sorun yaşamaz kuzucuk
kızlar adet geldi
anneme söyledim ay geberesice gelmese nolur sanki dedi
aşılamayıda erteledim.içimden gelmiyor nedense.
zaten doktorlar yoktur yılbaşı nedeniyle.
3 aydır bi şekilde erteleniyo tedavi.
vardır bunda da bi hayr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?