Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet oldum canm şimdi. testte negatif çıktı.. bu rahim filmi ne zaman çektirliyor habern varmı
Üzüldüm ama hayırlısı olsun canım tam bilmiyorum ama adetliyken çekilşyo diye bilşyorum bu ay olmazsa bende çektirmeyi düşünüyorum inşallah gerçi benim kociş hala doktora gitmeyi kabul etmedi o yğzden sorun onda da olabilşr.offf ya ne zor şeyler bunlar rabbim çok fazla bekleymez inşallah dua ediyorum isteyen herkese.

adet oldum canm şimdi. testte negatif çıktı.. bu rahim filmi ne zaman çektirliyor habern varmı
Canım adet bitiminden sonraki ilk 3 günde çekilmesi çok uygunmuş canım bu arada hsg den bahsediyırsun değil mi?yoksa laporaskopi den mi?sanırım ikisi de aynıdır hamilelik tiskinin en az olduğu dönem adet bitiminin hemen sonradı oyuzfrn adet biyiminden ilk 3 gün içinde çekilşyormuş

canim hsg rahim filmi adet bitiminden sonrs cekiliyor.laparoskopi de kapalı ameliyat demek ki o da adet bitiminden hemen sonra yapılıyor.ben laparoskopi olmustum.dr um adet bitiminden sonraki bi hafta içinde yapiyoruz olasi bi gebelik varsa riske atmamak icin demisti....

canimm.erken olmadin mi 5 gun var diyordun. yogun mu kanaman...yeni yil ocak ayi senin olsun ins.adetin biter bitmez meryem suresini oku canim.hatta annen de yasin dagitsin ins.

bırakıyorum canm herşeyi tedaviyi falan herşeyi zamana bırakıcam ateşte ölçmücem

bırakıyorum canm herşeyi tedaviyi falan herşeyi zamana bırakıcam ateşte ölçmücem
En doğrusu bu zaten rabbim göndereceği zamanı iyi bilşyor ama biz indanoğlu sabırsızız işte keşke kendimizş bi rahat bırakabilsek brlkide hemen olcak ama maalesef yapamıyoruzama bende doktora gitmedin bu ay kendim soğan kürğ yaptım oluruna bıraktım olursa olur olmazsada bir yılımın dolmasını bekliycem doktora gitmek için keşke mümkün olsada şöyle uzunnnn bi tatile çıksak kafamızda hiçbişey olmadan bir rahat etsek bak nasıl geliyo meleklerimşz:))ama işte o da münkün olmuyor

canimm.erken olmadin mi 5 gun var diyordun. yogun mu kanaman...yeni yil ocak ayi senin olsun ins.adetin biter bitmez meryem suresini oku canim.hatta annen de yasin dagitsin ins.

amin canım inşaallah
evet 5 gün vardı erken oldum.bende anlamadım.
anneme söyledim meryem suresini okuyalım diye.
annemle beraber okusak olurmu canım.
illa her gün bir tane okumak mı gerekir?

bende yerleşme diye heveslenmiştim.
ama her zamanki gibi gelmeye başladı.
yani bildiğin adet oldum malesef.
dün belki biraz üzüldüm ağladım.ondan etkilenmiş olabilir

biliyorummm.senle ayniyiz borancim...bakalım öncelik kimdee:) yine de dogum bu belli olmaz demi:)[/QUOTE]gır gır olsun arkadaşım hayırlısı

amin canım inşaallah
evet 5 gün vardı erken oldum.bende anlamadım.
anneme söyledim meryem suresini okuyalım diye.
annemle beraber okusak olurmu canım.
illa her gün bir tane okumak mı gerekir?
canim ben hergun bi tane okudum.istersen her gun bi tane annen okuyabilir.ya da sen hergun oku adet olduğun gunlerde de annen okusun malum 41 gun ya adet zamanina denk gelebiliyo...

eflalim nasılsın canim girmemişsin sabah...

cutem de yok iyidir ins dun hic girmedi.

çok sakin kimse girmiyor pek...onceden oku oku bitiremezdim....

Selam kizlar ancak toparlandim yazamadim size. Her sey yolunda bebegim de ben de iyiyiz sukur. Tarif edilemez duygular icerisindeyim; ben simdiye kadar hicc korkmamisim, endiselenmemisim, duygulanmamisim..meger. Simdi butun.duygulari gercek manasinda yasiyorum.allah herkese nasip etsin.

Canım benim önce hsg yi çektir çoğu kişi ondan sonra gebe kalıyor inşaallah seninde öyle olur
bende yerleşme diye heveslenmiştim.
ama her zamanki gibi gelmeye başladı.
yani bildiğin adet oldum malesef.
dün belki biraz üzüldüm ağladım.ondan etkilenmiş olabilir
nasip canım bende umutladım aynı düşündüm, inşaallah gelsin artık tatlı bebeğin çok bekletmesin seni
eflalim nasılsın canim girmemişsin sabah...

cutem de yok iyidir ins dun hic girmedi.

çok sakin kimse girmiyor pek...onceden oku oku bitiremezdim....
hamdolsun canım eşim izinli ben çok oturamıyorum zor girerim artık, pazartesi malum doğum :)

canım sağlıkla büyüsün bebeğin iyi olmanıza çok sevindim

off off cok canım sıkılıyor eşim e...bebege yaptigim her bir alışveriş de birsuru problem çıkarıyor.bugune kadar aldigim birşeye de Güle güle kullansin demedi. tek dedigi ne gerek var bezinden tut ki kıyafetine ıslak mendiline kadar.bi küçük parca birsey almadı ve de almadığı gibi laf ediyir cok bunaldim.besigimiz yok.ve ne zaman alınacak meçhul yıldım artik.bilmiyor anlamıyor dediğime gelecek ama gelene kadar da ben coj yıpranmış olucam.cok yoruldum cok.heveslerim kursagimda kaldi ki.yavruma fazladan hicbirsey almadim.sadece zaruri ihtiyaçlari.

bugun de anakucagi ve cantasi almak icin çıkıyordum esim yalniz göndermedi ben goturucem dedi yok istemiyorum pisman edersin dedim dinlemedi geldi aldik baska ihtiyaçlari da ama yapti yine yapicagini ve pusman oldum gittigime...bi erkek gibi ben yaptim tum alışverişlerini afff yarabbim.cektigim eziyete mi duyduğum laflara mi yanayim akittigim göz yaşına mi.

Kızlar Merhaba
bu ay ilk defa ateşimi ölçme ye başladım günlerdir ilk sayfalardan itibaren okuyorum ateş ölçme yi çözebilmek için değerlerim aşağıdaki gibi ben 25 ile 28 gün Arası adet oluyorum
İlk gün ateş olcemedim
2. Gun 36.3
3. Gün 36.2
4. Gün 36.4
5. Gün -
6. Gün 36.3
7. Gün 36.3
8. Gün 36.3
9. Gün 36.2
10. Gün 36.2
11. Gün 36.1
12. Gün 36.4
13. Gün 36.3 bugün
anladigim kadari ile 11. Gün Yumurtam catlamis peki öylemi catlamadan sonra devamli yukselmesi gerekiyor sanırım bugün bi düşüş var yoksa Yumurtam daha catlamadi mi 11. Gün kasiklarimda ağrı hissettim ve yumurta akı gibi olan akintiyi gördüm

aglayinca da dayanamıyor niye agliyorsun ne kadar alingansin hadi seni dışarı cikarayim ablana gotureyim.ben ne diyorum ki makul olani söylüyorum canim balim sonra da gönlümü hoş tutmaya çalışıyor. anlamıyorum bu adami.ne yapayim nasıl davranayim.nryin ne olduğunu ifade etmekte cok zorlanıyorum resmen tikanip kalıyorum anlamıyor ifade edemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…