Zeynep test yaptın mı canım?hala adet olmadım ben off offff
adet oldum canm şimdi. testte negatif çıktı.. bu rahim filmi ne zaman çektirliyor habern varmıZeynep test yaptın mı canım?
Üzüldüm ama hayırlısı olsun canım tam bilmiyorum ama adetliyken çekilşyo diye bilşyorum bu ay olmazsa bende çektirmeyi düşünüyorum inşallah gerçi benim kociş hala doktora gitmeyi kabul etmedi o yğzden sorun onda da olabilşr.offf ya ne zor şeyler bunlar rabbim çok fazla bekleymez inşallah dua ediyorum isteyen herkese.adet oldum canm şimdi. testte negatif çıktı.. bu rahim filmi ne zaman çektirliyor habern varmı
Canım adet bitiminden sonraki ilk 3 günde çekilmesi çok uygunmuş canım bu arada hsg den bahsediyırsun değil mi?yoksa laporaskopi den mi?sanırım ikisi de aynıdır hamilelik tiskinin en az olduğu dönem adet bitiminin hemen sonradı oyuzfrn adet biyiminden ilk 3 gün içinde çekilşyormuşadet oldum canm şimdi. testte negatif çıktı.. bu rahim filmi ne zaman çektirliyor habern varmı
Üzüldüm ama hayırlısı olsun canım tam bilmiyorum ama adetliyken çekilşyo diye bilşyorum bu ay olmazsa bende çektirmeyi düşünüyorum inşallah gerçi benim kociş hala doktora gitmeyi kabul etmedi o yğzden sorun onda da olabilşr.offf ya ne zor şeyler bunlar rabbim çok fazla bekleymez inşallah dua ediyorum isteyen herkese.
canim hsg rahim filmi adet bitiminden sonrs cekiliyor.laparoskopi de kapalı ameliyat demek ki o da adet bitiminden hemen sonra yapılıyor.ben laparoskopi olmustum.dr um adet bitiminden sonraki bi hafta içinde yapiyoruz olasi bi gebelik varsa riske atmamak icin demisti....Canım adet bitiminden sonraki ilk 3 günde çekilmesi çok uygunmuş canım bu arada hsg den bahsediyırsun değil mi?yoksa laporaskopi den mi?sanırım ikisi de aynıdır hamilelik tiskinin en az olduğu dönem adet bitiminin hemen sonradı oyuzfrn adet biyiminden ilk 3 gün içinde çekilşyormuş
canimm.erken olmadin mi 5 gun var diyordun. yogun mu kanaman...yeni yil ocak ayi senin olsun ins.adetin biter bitmez meryem suresini oku canim.hatta annen de yasin dagitsin ins.kızlar adet geldi
anneme söyledim ay geberesice gelmese nolur sanki dedi
aşılamayıda erteledim.içimden gelmiyor nedense.
zaten doktorlar yoktur yılbaşı nedeniyle.
3 aydır bi şekilde erteleniyo tedavi.
vardır bunda da bi hayr.
bırakıyorum canm herşeyi tedaviyi falan herşeyi zamana bırakıcam ateşte ölçmücemÜzüldüm ama hayırlısı olsun canım tam bilmiyorum ama adetliyken çekilşyo diye bilşyorum bu ay olmazsa bende çektirmeyi düşünüyorum inşallah gerçi benim kociş hala doktora gitmeyi kabul etmedi o yğzden sorun onda da olabilşr.offf ya ne zor şeyler bunlar rabbim çok fazla bekleymez inşallah dua ediyorum isteyen herkese.
En doğrusu bu zaten rabbim göndereceği zamanı iyi bilşyor ama biz indanoğlu sabırsızız işte keşke kendimizş bi rahat bırakabilsek brlkide hemen olcak ama maalesef yapamıyoruzbırakıyorum canm herşeyi tedaviyi falan herşeyi zamana bırakıcam ateşte ölçmücem
canimm.erken olmadin mi 5 gun var diyordun. yogun mu kanaman...yeni yil ocak ayi senin olsun ins.adetin biter bitmez meryem suresini oku canim.hatta annen de yasin dagitsin ins.
içsin tabi canım, onu bilmiyorum canım ben
hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşaallah
canım daha önce oldu mu böyle leken yerleşme olmasın
bence 15. gün
canım biogaia bizde kullanmıltık fayda etmemişti, bizde de zinco işe yaramıştı, sağol canım amin
canım erken ama 5 gün var daha tam kanama mı hifam
canim ben hergun bi tane okudum.istersen her gun bi tane annen okuyabilir.ya da sen hergun oku adet olduğun gunlerde de annen okusun malum 41 gun ya adet zamanina denk gelebiliyo...amin canım inşaallah
evet 5 gün vardı erken oldum.bende anlamadım.
anneme söyledim meryem suresini okuyalım diye.
annemle beraber okusak olurmu canım.
illa her gün bir tane okumak mı gerekir?
adet oldum canm şimdi. testte negatif çıktı.. bu rahim filmi ne zaman çektirliyor habern varmı
Canım benim önce hsg yi çektir çoğu kişi ondan sonra gebe kalıyor inşaallah seninde öyle olurbırakıyorum canm herşeyi tedaviyi falan herşeyi zamana bırakıcam ateşte ölçmücem
nasip canım bende umutladım aynı düşündüm, inşaallah gelsin artık tatlı bebeğin çok bekletmesin senibende yerleşme diye heveslenmiştim.
ama her zamanki gibi gelmeye başladı.
yani bildiğin adet oldum malesef.
dün belki biraz üzüldüm ağladım.ondan etkilenmiş olabilir
hamdolsun canım eşim izinli ben çok oturamıyorum zor girerim artık, pazartesi malum doğum :)eflalim nasılsın canim girmemişsin sabah...
cutem de yok iyidir ins dun hic girmedi.
çok sakin kimse girmiyor pek...onceden oku oku bitiremezdim....
Selam kizlar ancak toparlandim yazamadim size. Her sey yolunda bebegim de ben de iyiyiz sukur. Tarif edilemez duygular icerisindeyim; ben simdiye kadar hicc korkmamisim, endiselenmemisim, duygulanmamisim..meger. Simdi butun.duygulari gercek manasinda yasiyorum.allah herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?