Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
foto koydum canlar bakin bakayim göbüş büyümüş mü....

canim ben hergun bi tane okudum.istersen her gun bi tane annen okuyabilir.ya da sen hergun oku adet olduğun gunlerde de annen okusun malum 41 gun ya adet zamanina denk gelebiliyo...
tamam canım dediğin gibi yapıyım bende.

canım onlar bizim gibi düşünemiyor malesef.
biz hevesle heyecanla alırız,onlar ne gerek var derler.
diğer ihtiyaçlar neysede beşik alınmalı artık.
kıyafete fazla alışveriş yapma bence.her gelen bebek hediyesi getiricek.
bir sürü kıyafeti olur.giydirirsin çeşit çeşit.

foto koydum canlar bakin bakayim göbüş büyümüş mü....

canım seni iyi anlıyorum hep yazıyorum biliyorsun eşimde aynısı kelin ilacı olsa başına sürer her aldığımı burnumdan getirdi eymene doğru düzgün yeni şey alamadım ama laf söyledi israf diye, yaptığım süslere deli oluyor yaptığımda neyse aklımda neler varda onun yüzünden yapamadım burnumdan getirdi, san yakışmıyor gösteriş mi yapacaksın diyor inşaallah eşin anlar seni

foto albümde görünmüyor canım küçük halini görebildim

çatladı demek için çok erken ölçmeye devam et

amin canım inşaallah.

kızlar biraz önce seval taşdemirin kliniğini aradım.
bilenler vardır mutlaka.ünlü bi doktor
muayne ücretini sordum.250 tl.miş
bu ücret ilk seferde alınıyormuş.bir daha hiç alınmıyomuş.
aşılamayı sordum yarın arayın arkadaşlar yardımcı olur dedi.

bi daha arıcam.belki burada başlarım tedaviye.

canım hadi hakkında hayırlısı olsun inşaallah güzel sonuçlanır

teşekkür ederim

Kızlar nasılsınız biz evimize geldik bugün tam 1 hafta oldu
Iyiyz şükürler olsun emmekten başka bişey yapmıyoruz
Sonra gaz çıkar alt değiştir zaman hep böyle geçiyor fırsat bulup yazamadım sizlere.
Sürekli bir korku var içimde bebeğime birşey olacak hasta olacak die
Üzerimden atamıyorum
Anne olmak çok farklı anlatılamax tarif edilemez bir duygu allahım herkese nasip etsin
Öpüyorum sizleri
EFLAL DUHA BORAN EYLÜL
Canlar Allah bir avazda kurtarsın hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş

oyle canim erkekler cok farkli.seviyor istiyor gözünden sakiniyor ama ihtiyactan anlamıyor ne yazık ki...ah hifam fazladan hicbirseyi yok ki sadrce 0-3 ay yenidogdugunda giyicegi.e doğduğu gun hediye gelmiyor malum....zaten her gelen hefiye de giydirilir mi ki iyisini getiren var kötüsünu.
fotonnu göremedim.
henüz fotoğraf eklemedi yazıyor.

şimdi gördüm canım.
fotonun küçük halini gördüm büyütemedim.
virüs var pc de belki ondandır
maşşallah çok yakışmış sana hamilelik
canim bilmiyorum niye duxenledim ama.off ancak bu kadar yapiyorum küçükte olsa görmüşsün.sagol canim darisi sana inşallah.tum kalbimle diliyorum...
canim ins hayırlı bir dr dur da rabbim vesile kılar Allah bu yolda yardımcın olsun inşallah.

güzel duaların için yürekteeeen amin diyorum canım benim.
benimkide şimdi tutturdu olucaksa olur bizim sorunumuz yok diyip çıkıyo işin içinden.
Allah ol diyince olucak bekle diyo.
üstüne gidincede istemiyorum ben çocuk diyo
herşeyi çekicek olan benim,doğurucak olan benim,gece uykusuzluk çekicek olan benim,maddi konudada annemler yardım edicek zaten.
eeeee alt tarafı bi spermini vericeksin....

eflalim bi de benim ilk ya hersey sifirdan alınması gerekiyor malum.esim yavruma herseyini alicam diyor daha alcak bekliyorum daha çok beklerim hic almiycam demiyor aldigima da laf vuruyor.bilmiyorum bana mi guvenmiyo lüzumundan fazla harciyor gibi mi görüyor anlamadım...ve aldiklarim sadece zaruri ihtiyaçlar.inanin siz böyle susler kapi süsü filan gosteriyorsunuz ya gipta ediyorum.ben de yapamam zaten pek hevesim yok herhalde odun kocamdan kaynaklanıyor....seni anlıyorum bir de ben öyle şeyler yapsam düşünemiyorum sen heves ediyorsan yap canim icinde kalmasın .hic anlamazlar o kocalar he diyip geçicen ...aman istiyorum ki herseyden o da razi memnun olsun ondan takiyorum kafaya anlik sonra geciyor cok şükür ....ama dogunca farkli olicak inş esim anliycak öyle ümit ediyorum.Allahim saglik versin.saglikla kavusalim gerisi grkir diyorum ve teselli ediyorum kendimi.....

Son düzenleme:
maşallah canim tekrar Allah im bağışlasin...duana aminnn diyorum.

ne kada rahatlarina düşkün olduklarini anla hifam.bizz kadinlar gibi degiller olamazlar da.o yüzden annelerin hakki ödenmez...

ne kada rahatlarina düşkün olduklarini anla hifam.bizz kadinlar gibi degiller olamazlar da.o yüzden annelerin hakki ödenmez...

valla ödenmez duham.
bugün anneme dedimki çok masraf olucak.belkide tutmaz aşılama dedim
olsun torun için herşeye değer dedi.
ama sinir kocamın umurunda değil.
gerekirse arabayı satarız ilerde tüp bebek yaptırırz diyorum.
arabasına kıyamıyo beyimiz.
inşaallah doğal yolla olurda bide kocamla uğraşmam canım.
hem maddi hem manevi yorulucak insan.bide benimki naz yaparsa iyice psikolojim çöker.

Allah annenden razı olsun ne güzel...ins tup e gerek kalmaz canim.olaki gerekse bile inan vskti geldiyse nasipte de tup varsa eşin hayir diyemez.srn dua et bol bol...ben de yaşadım. tam 2 bucuk yilda igne kullanmaya tedaviye başlamaya ikna ettim.miniğniz bir gelsin inan herseyi, yaşadığin o gunleri unutuyorsun canim benim.

Canım benim şükür iyi bebeğin artık, o korkular çok normal bundan sonra hep olacak canım
canım tipik erkek tepkisi eşinin ki hiç şaşırmadım, benim odun bir bu konuda odunluk etmemişti hayret yani bende giderim dr a ne takıyorsun demişti !! Tek anlayışlı olduğu konu olmuştu, seninkide mecburen üstüne düşeni yapacak yok öyle her şeyi sana yüklemek alttan alma bu konuda ne kadar üzüldüğünü belli et belki ben sürekli ağladığım içib benimki öyle demişti o dönem
haklısın tabi canım eşim emirde de aynısını yaptı da yazmadım, aynıydı her aldığıma bu gerekli mi demişti üstelik netten sipariş etmiştim gurbette bir yeri bilmediğim için, malına dokunmadan göz kararı, seni anlıyorum o da heves etsin istiyorsun haklısında ama olmayınca olmuyor duham 7 senedir değişmedi benimki bende artık dediğin gibi umursamıyorum yoksa o süsleri asla yapamazım ben, inan emirde de bunda da kendime aldığım pijamaya geceliğe bile gerekli mi dedi!

Canım inşaallah doğal yolla olur ama tedavi gerekirsede inşaallah eşin anlar ve rahat rahat geçirirsiniz bu dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…