Canim ben de seni merak ediyirdum iyi olmaniza cokk sevindim. Ayni duygular bende de var korkma. Anneligin ozu bu zaten. Normal mi dogurdun, nasildi dogumun?Kızlar nasılsınız biz evimize geldik bugün tam 1 hafta oldu
Iyiyz şükürler olsun emmekten başka bişey yapmıyoruz
Sonra gaz çıkar alt değiştir zaman hep böyle geçiyor fırsat bulup yazamadım sizlere.
Sürekli bir korku var içimde bebeğime birşey olacak hasta olacak die
Üzerimden atamıyorum
Anne olmak çok farklı anlatılamax tarif edilemez bir duygu allahım herkese nasip etsin
Öpüyorum sizleri
EFLAL DUHA BORAN EYLÜL
Canlar Allah bir avazda kurtarsın hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş
Gelemiyorum kizlar. Cok hastayim salidan beri. Kotu nezleyim. Sesim hic yok. Burnum cesme gibi. Kulaklarim cok cok aciyor. Bogazim da fena. Yutkunamiyorum. Ihlamurla basit bir agri kesici verdi dr. Iyi yillar hepinize.
doğrusun canim.ne yapicaz bu odunlarla anlamıyorum.hos esim kenfine de cok gereknedikce almaz çorabıni bile ben alirim aman yarabbim demeye çekiniyorm.esim aslında cok safidir ins seninki de öyledir. gercekten bilnediginden yapıyor.bilnedigini kabul etmiyor o ayri mesele.dun gittik hep bi baski var ya anakucagini ben ucizundan alcaktim yalniz olsam alirdim.ama esim en pahalisini aldi. aldi mi da öyle alıyor normal degiller anacim.Canım benim şükür iyi bebeğin artık, o korkular çok normal bundan sonra hep olacak canım
canım tipik erkek tepkisi eşinin ki hiç şaşırmadım, benim odun bir bu konuda odunluk etmemişti hayret yani bende giderim dr a ne takıyorsun demişti !! Tek anlayışlı olduğu konu olmuştu, seninkide mecburen üstüne düşeni yapacak yok öyle her şeyi sana yüklemek alttan alma bu konuda ne kadar üzüldüğünü belli et belki ben sürekli ağladığım içib benimki öyle demişti o dönem
haklısın tabi canım eşim emirde de aynısını yaptı da yazmadım, aynıydı her aldığıma bu gerekli mi demişti üstelik netten sipariş etmiştim gurbette bir yeri bilmediğim için, malına dokunmadan göz kararı, seni anlıyorum o da heves etsin istiyorsun haklısında ama olmayınca olmuyor duham 7 senedir değişmedi benimki bende artık dediğin gibi umursamıyorum yoksa o süsleri asla yapamazım ben, inan emirde de bunda da kendime aldığım pijamaya geceliğe bile gerekli mi dedi!
Canım inşaallah doğal yolla olur ama tedavi gerekirsede inşaallah eşin anlar ve rahat rahat geçirirsiniz bu dönemi
Allah rahmet eylesin.sıkma canini eflalim.vardir bunda da bi hayir.kv gelir inş daga 3 gun var.dogum da onemli yine gelir yanina.Günaydın kızlar, eşimin babannesi hastaydı vefat etmiş, üzüldüm mü hiç bir şey hissetmiyorum kadın kv me çok ama çok çektirdiği için sevmiyordum yine de Allah rahmet eylesin, tam doğum arefemde çok güzel oldukınamayın böyle düşündüğüm için 3 gün sonra doğum ve her şey üst üste geldi yine ben kendi işimi kendim halledicem belli oldu, kv cenaze evinde olur, eşimin ablası da doğumun olduğu gün geliyor küçük görümcemde ablasından ayrılamaz, ben yine kaldım anneme nasipsizim ben gerçekten
ay duham ne gerek var senin kocadadoğrusun canim.ne yapicaz bu odunlarla anlamıyorum.hos esim kenfine de cok gereknedikce almaz çorabıni bile ben alirim aman yarabbim demeye çekiniyorm.esim aslında cok safidir ins seninki de öyledir. gercekten bilnediginden yapıyor.bilnedigini kabul etmiyor o ayri mesele.dun gittik hep bi baski var ya anakucagini ben ucizundan alcaktim yalniz olsam alirdim.ama esim en pahalisini aldi. aldi mi da öyle alıyor normal degiller anacim.
kolayini bulmuşlar ne gerek var diyip siyriliveriyorlar...kv adagi varmis esimden dolayi kurban kesicekmis mevlid yapip akrabahısım yedircekmis.esim ben yaptirmam diyo gösteri tam diyo.bagis yapsin diyo.amann banane git annene söyle onu da mi ben düşüncem dedim.mevlid yapalim demiştim kv den haberin yoktu esim gerek yok ben ogluma okurum dedi.
Allah rahmet eylesin.sıkma canini eflalim.vardir bunda da bi hayir.kv gelir inş daga 3 gun var.dogum da onemli yine gelir yanina.
Canım benim şükür iyi bebeğin artık, o korkular çok normal bundan sonra hep olacak canım
canım tipik erkek tepkisi eşinin ki hiç şaşırmadım, benim odun bir bu konuda odunluk etmemişti hayret yani bende giderim dr a ne takıyorsun demişti !! Tek anlayışlı olduğu konu olmuştu, seninkide mecburen üstüne düşeni yapacak yok öyle her şeyi sana yüklemek alttan alma bu konuda ne kadar üzüldüğünü belli et belki ben sürekli ağladığım içib benimki öyle demişti o dönem
haklısın tabi canım eşim emirde de aynısını yaptı da yazmadım, aynıydı her aldığıma bu gerekli mi demişti üstelik netten sipariş etmiştim gurbette bir yeri bilmediğim için, malına dokunmadan göz kararı, seni anlıyorum o da heves etsin istiyorsun haklısında ama olmayınca olmuyor duham 7 senedir değişmedi benimki bende artık dediğin gibi umursamıyorum yoksa o süsleri asla yapamazım ben, inan emirde de bunda da kendime aldığım pijamaya geceliğe bile gerekli mi dedi!
Canım inşaallah doğal yolla olur ama tedavi gerekirsede inşaallah eşin anlar ve rahat rahat geçirirsiniz bu dönemi
Allah annenden razı olsun ne güzel...ins tup e gerek kalmaz canim.olaki gerekse bile inan vskti geldiyse nasipte de tup varsa eşin hayir diyemez.srn dua et bol bol...ben de yaşadım. tam 2 bucuk yilda igne kullanmaya tedaviye başlamaya ikna ettim.miniğniz bir gelsin inan herseyi, yaşadığin o gunleri unutuyorsun canim benim.
inşaallah canım.
yanlış mı yapıyorum doğrumu bilmiyorum ama ben onun yanında hiç üzüldüğümü belli etmiyorum.
gece sessiz sessiz ağlıyorum.onun yanında gülüyorum.
bi tek burda gerçek duygularımı belli ediyorum.oda beni anlıyosunuz diye.
bundan sonra ağlıyım bari :)
geçmiş olsun cutem fena yakalanmışsin.hele yoktun iki gündür.Allah sifani versin canim.Gelemiyorum kizlar. Cok hastayim salidan beri. Kotu nezleyim. Sesim hic yok. Burnum cesme gibi. Kulaklarim cok cok aciyor. Bogazim da fena. Yutkunamiyorum. Ihlamurla basit bir agri kesici verdi dr. Iyi yillar hepinize.
canim gözünaydın.mesajini gördüm de gözünaydın verdim mi unuttum. Allah anneli babalı hayirli uzun ömürlü evlat eylesin ins.Canim ben de seni merak ediyirdum iyi olmaniza cokk sevindim. Ayni duygular bende de var korkma. Anneligin ozu bu zaten. Normal mi dogurdun, nasildi dogumun?
geçmiş olsun evet malesef stresten. rahat olmaya calis canim.Benimde dört gündür başım ağrıyor geçmiyor stresten biliyorum uyku tutmuyor doğumu beklerken
he ya o da iyi birsey.normaller bizi bulmuyor:)ay duham ne gerek var senin kocadabak ama iyisini alıyormuş o da bir şey :)
gunaydin...sagol canim.Günaydın kızlar nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk huzur getirsin nice güzel senelere)
inşalllaahhh canim inşallah.aminnn.inşaallah bende unuturum bu günleri.
ah bi gelse miniğim,tek eksiğim o şimdi..
Rabbim kimseyi aratmasın çok zormuş
Canım yanlış bence duygularını eşine belli et bence, ağla üzüldüğünü belli et, ben çok ağlardım eşimin yanında ondan belkide öyle dedi bana
kızlar dr a geldim.kac gundur icim rahat etmedi. bebegin hareketleri azalmis gibi geldi.ins bi problem yoktur dua edin.
kızlar dr a geldim.kac gundur icim rahat etmedi. bebegin hareketleri azalmis gibi geldi.ins bi problem yoktur dua edin.
bebegim iyi cok şükür. canlar.nst ye gircem.
inşaallah bişey yoktur canım.
gelmeye hazırlanıyodur belki annesi :)
canım inşaallah iyidir kuzun
Geçmiş olsun canım biran önce geçer rüzgar ına da geçmesin inşGelemiyorum kizlar. Cok hastayim salidan beri. Kotu nezleyim. Sesim hic yok. Burnum cesme gibi. Kulaklarim cok cok aciyor. Bogazim da fena. Yutkunamiyorum. Ihlamurla basit bir agri kesici verdi dr. Iyi yillar hepinize.
Kuzum Gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşCanim ben de seni merak ediyirdum iyi olmaniza cokk sevindim. Ayni duygular bende de var korkma. Anneligin ozu bu zaten. Normal mi dogurdun, nasildi dogumun?
Geçmiş olsun canım günü belli olunca beklemek çok zor gerçekten Rabbim bir avazda kurtarsın inşBenimde dört gündür başım ağrıyor geçmiyor stresten biliyorum uyku tutmuyor doğumu beklerken
Maşallah kuzuna canım çok şükür ki sorun yok. Ama hareketlerine dikkat et canım say mutlakanst de iyi cikti bi problem yok cok şükür canlarım...dr hareketleri azalabilir eskiye nazaran büyüdüğü icin yeri daraldi dedi ama gunde 10 tane yapmasi laxim takip et az olursa gel dedi.hocam siz suyu fazla ya hareketleri azalirsa dikkat et demistiniz ondan telaslandim dedim.tamam dedi....ve bebisim 3243 kg. maşallah maşallah 10 gun once 2700 kg di biraz fazla geldi ki dr şeker in var miydi dedi usg kağıdına bakinca niye sorduğunu anladim.bu tosuncuk nadil doğacak maşallah gozum korktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?