şükür iyiymiş kuzun, maşaallah canım benim tosuncu olacak seninkide, benimki geçen pazartesi 3500 dü bakalım kaç doğacak:)nst de iyi cikti bi problem yok cok şükür canlarım...dr hareketleri azalabilir eskiye nazaran büyüdüğü icin yeri daraldi dedi ama gunde 10 tane yapmasi laxim takip et az olursa gel dedi.hocam siz suyu fazla ya hareketleri azalirsa dikkat et demistiniz ondan telaslandim dedim.tamam dedi....ve bebisim 3243 kg. maşallah maşallah 10 gun once 2700 kg di biraz fazla geldi ki dr şeker in var miydi dedi usg kağıdına bakinca niye sorduğunu anladim.bu tosuncuk nadil doğacak maşallah gozum korktu.
tüm ölçümleri gün gün alt alta yazarsanız daha kolay olurmerhaba bana yardımmcı olur musunuz?
20 aralıkta adetim basladı 36.1 ile adet oldum.. 5. günden sonra tekrar ölçmeye basladım ateşimi 35.9 ile 36.1 arası gidip geldi..
10. gün 36.2idi ateşim 11.gün unutmuşum 12.gün de sabah 6da yattığım için ölçemedim yılbasına denk geldi..
dün sabah 36.0 ölçtüm bu sabah da 36.0 bugun 14. günüm.. dün akşam uzayan akıntı geldi benden çatlamıştır diye düşündüm ama çatlayınca mı ateş yükseliyordu kafam karıştı ilk kez ölçüyorum ateşimi böle..çatlamamış oluyor değil mi yum.. bi de benm adet düzenim kürtajdan sonra bozuldu ve son 2 aydır yum olmadan adet oluyorum aralıkta aslanpencesi içtim biraz o düzenledi gibi adet süremi.. bu döngümde de 5. günden itibaren incir kürü yaptım devam ediyorum yani inşallah olmuştur yum yorum yapar mısınz?
Geçmiş olsun canım biran önce geçer rüzgar ına da geçmesin inş
Kuzum Gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş
Bende seni merak ettim kızlara sormuştum bayaa oldu haber alamadık senden yeni okudum :)
Canım ben 19 Aralık'ta hareketleri azaldı die Dr. Aradım hatta kızlara da yazmıştım Dr. Gidiyorum die. Hiç bir sıkıntı çıkmadı NST normal bebekte sıkıntı yok.
Akşam oldu ama bebeğimin hareketleri okadar azki bir kaç kez hateketini hissettim. Tayini çıkan kendi Dr. Ümü aradım oda akşam nöbetçiyim Hast. Gel ben bakıyım dedi. Okadar güzel denk geldi ki Rabbim yardım etti çok şükür
Gittik yine herşey normal ama hareketler normal değil zaten o hün 39.hafta ya girmiştim.dr. Um riske atmayalım istersen bu gece sezaryana alabilirim dedi.
Bende zaten başka Dr. Da doğum yapamazdım güvenmiyorum hiçbirine.
Karar verdik alınsın dedim. Akşam 21.07 de kızımı genel anestezi ile doğurdum.
Dr. Um geldi ben uyandıktan sonra iyiki almışız doğru hissetmişsin dedi. Çünkü bebeğim karnımda bir miktar suyunu yutmuş ve ciğerlerinden atamamış. O yüzden 5 gün küvez de kaldı. Allah'a Çok şükür şimdi evimizdeyiz.
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa sürede yaşatsın inşş
Geçmiş olsun canım günü belli olunca beklemek çok zor gerçekten Rabbim bir avazda kurtarsın inş
Maşallah kuzuna canım çok şükür ki sorun yok. Ama hareketlerine dikkat et canım say mutlaka
gözün aydın canım güle güle büyüt yavrunu..Selam kizlar ancak toparlandim yazamadim size. Her sey yolunda bebegim de ben de iyiyiz sukur. Tarif edilemez duygular icerisindeyim; ben simdiye kadar hicc korkmamisim, endiselenmemisim, duygulanmamisim..meger. Simdi butun.duygulari gercek manasinda yasiyorum.allah herkese nasip etsin.
aalh razı olsun canım ...kızlara az kaldı aa bane daha var ..Kızlar nasılsınız biz evimize geldik bugün tam 1 hafta oldu
Iyiyz şükürler olsun emmekten başka bişey yapmıyoruz
Sonra gaz çıkar alt değiştir zaman hep böyle geçiyor fırsat bulup yazamadım sizlere.
Sürekli bir korku var içimde bebeğime birşey olacak hasta olacak die
Üzerimden atamıyorum
Anne olmak çok farklı anlatılamax tarif edilemez bir duygu allahım herkese nasip etsin
Öpüyorum sizleri
EFLAL DUHA BORAN EYLÜL
Canlar Allah bir avazda kurtarsın hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş
geçmiş olsun canım..Gelemiyorum kizlar. Cok hastayim salidan beri. Kotu nezleyim. Sesim hic yok. Burnum cesme gibi. Kulaklarim cok cok aciyor. Bogazim da fena. Yutkunamiyorum. Ihlamurla basit bir agri kesici verdi dr. Iyi yillar hepinize.
yazdıımmmşükür iyiymiş kuzun, maşaallah canım benim tosuncu olacak seninkide, benimki geçen pazartesi 3500 dü bakalım kaç doğacak:)
tüm ölçümleri gün gün alt alta yazarsanız daha kolay olur
amin canım sağol
nst de iyi cikti bi problem yok cok şükür canlarım...dr hareketleri azalabilir eskiye nazaran büyüdüğü icin yeri daraldi dedi ama gunde 10 tane yapmasi laxim takip et az olursa gel dedi.hocam siz suyu fazla ya hareketleri azalirsa dikkat et demistiniz ondan telaslandim dedim.tamam dedi....ve bebisim 3243 kg. maşallah maşallah 10 gun once 2700 kg di biraz fazla geldi ki dr şeker in var miydi dedi usg kağıdına bakinca niye sorduğunu anladim.bu tosuncuk nadil doğacak maşallah gozum korktu.
Daha yumurta yok cnm.5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
11.ve 12 günler ölçemedim..
13 gün dünyani 36.0
14.gün bugun 36.0 çıktı
dün uzayan akıntı geldi akşam ...döngüm genelde 28 gündür ama kürtajdan sonra sastı..
Saolun kizlar.
Eflal. Insallah hersey yolunda gidecek cnm. Gerilme sen. Kv gelir senin yanina. Tek birakmaz.
Rosechina..canim iyi olmaniza cok sevindim. Hasret giderin kuzunla. Her istediginde al kucagina. Kokunu alsin senin.
Dgrpnr. Canim masallah size de. Agiz tadiyla buyusun minis.
Duha cnm. Bebeginin ve senin iyi olmaniza sevindim.
Hifa kuzum. Herseyi okuyamadim. Ama asilama dusunuyrsun artik diye biliyrm. Insallah istedigin gibi yolunda gider. Ben ve bazilari erken adet olduklari aydan sonraki ay gebe kalmisti cnm. Rahim gebelige hazirlaniyr diyrlardi.
YaaDaha yumurta yok cnm.
Hadi hayirlisi cnm.gerçekten mi canım.inşaallah benimde öyle olur.
seval taşdemirden randevu aldım.
bu ay tedavi yapmaz ama bi dahaki ay ne derse yapıcaz artık.
özel kliniği olması rağmen uygun geldi bize.
muayne 250 aşılama 500 dolar.
haftaya gidicem bakalım neler olucak.
Umitsiz olma. Benim dongulerim 27-28gundu. Kurtaj sonrasi 21.gun yumurtladigimi bilirim. Birkac ayda ancak normal yerine geliyr tarih. Normalde de 15.gun yumurtlarim ben.Yaabu ay da olmayacak o halde bundan sonra da olmaz tesekkur ederimm
Ben agustos 10da kurtaj oldum 5aydir hic normale donemedi adetim en son 15 gune kadar dustu dongum aslan pancesi icnce 21e cekti bakalim bu sefer ne zaman olcak.. Peki yum oldugunu nasil anlicam ben??Hadi hayirlisi cnm.
Umitsiz olma. Benim dongulerim 27-28gundu. Kurtaj sonrasi 21.gun yumurtladigimi bilirim. Birkac ayda ancak normal yerine geliyr tarih. Normalde de 15.gun yumurtlarim ben.
evet tabiki biraz duygusal baski yapmak lazımmış bir kez daha anladık. ne guzel ya.ins hersey yolunda gider canim.bu mübarek gun hürmetine....kızlarr bugün eşimle konuştum.çocuk konusunu açtım yine
oda akışına bırakalım.olucağı varsa olur dedi
ben sabredemiyorum artık bekleyemiyorum dedim.
annemde yardımcı olucak zaten niye erteliyim,
kadın ben üzüldüğüm için oda istiyo tedavi olmamı dedim.
sen üzülüyomusun ki dedi.
heralde dedim.illa ağlamamam mı lazım,herşeyi içime atıyorum ben.ama çok üzülüyorum dedim.
tamam karıcım sen nasıl istiyosan öyle olsun dedi
demekki neymişşşş duyguları belli etmek gerekirmiş.
teşekkürler eflalimm
evet tabiki biraz duygusal baski yapmak lazımmış bir kez daha anladık. ne guzel ya.ins hersey yolunda gider canim.bu mübarek gun hürmetine....
2gun sonra daha net konusuruz cnm. Sen gun asiri iliskiye devam et henuz birakma. Eger 16.ve 17.gun diyelim ki 36.5-36.6 gibi cikarsa degerin; 15.gun yumurtan catladi diyecegiz.5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
11.ve 12 günler ölçemedim..
13 gün 36.0
14.gün 36.0
15.gun 36.3 cikti bugun catlamasi icin daja mi yuksek olmali ates????
Cok sevindim cnm. Insallah asilamaya gerek kalmadan gelir kuzun cnm...inşaallah canım benim.
ben azıcık odun olduğum için duygusallık pek yapmıyorum.
ama yapıcam bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?