5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
11.ve 12 günler ölçemedim..
13 gün 36.0
14.gün 36.0
15.gun 36.3 cikti bugun catlamasi icin dag
cok teşekkür ederim kimse bu şekilde acıklamamıştı bunu kafamdaki karısıklık gitti yarın da ölçer duruma göre danısırım yine tekrar teşekürler2gun sonra daha net konusuruz cnm. Sen gun asiri iliskiye devam et henuz birakma. Eger 16.ve 17.gun diyelim ki 36.5-36.6 gibi cikarsa degerin; 15.gun yumurtan catladi diyecegiz.
odun erkeklere aliskiniz da:) kızlari duymadık:)... canim duygulari belli etmekte iş e yarar demekki esin de duygusalki anladı....benimki daha cok akıllı mantikli sebep brkler nerden bulacaksam. e odun oldugu icin duygu kar etmiyor.[/QUOTE]TE="hifanur, post: 38651476, member: 187847"]inşaallah canım benim.
ben azıcık odun olduğum için duygusallık pek yapmıyorum.
ama yapıcam bundan sonra
Cok sevindim cnm. Insallah asilamaya gerek kalmadan gelir kuzun cnm...
ahh canım çok şükür meraktan çatladık burada,iyi olmanıza çok sevindim canımSelam kizlar ancak toparlandim yazamadim size. Her sey yolunda bebegim de ben de iyiyiz sukur. Tarif edilemez duygular icerisindeyim; ben simdiye kadar hicc korkmamisim, endiselenmemisim, duygulanmamisim..meger. Simdi butun.duygulari gercek manasinda yasiyorum.allah herkese nasip etsin.
duhacım bazı erkekler bebeklerini kucaklarına almadan zerre bişey hissetmezler,hatta bazen mahsustan amanda aman ogluma kızıma yaparlar hapsi oyundur yalancıktan sevmeyi bile beceremezler,ama dogupta ele avuca az gelince çılgına döner üstüne titrerler,öyle üst baş almakmış,onlara bakıp bakıp sevmekmiş tabiatlarında yok,ben eşimi şuan tehdit ediyorum eyer herşeyi gönlüme göre olmazsa bidaha dogururum diyorum adam üstüme titriyor,off off cok canım sıkılıyor eşim e...bebege yaptigim her bir alışveriş de birsuru problem çıkarıyor.bugune kadar aldigim birşeye de Güle güle kullansin demedi. tek dedigi ne gerek var bezinden tut ki kıyafetine ıslak mendiline kadar.bi küçük parca birsey almadı ve de almadığı gibi laf ediyir cok bunaldim.besigimiz yok.ve ne zaman alınacak meçhul yıldım artik.bilmiyor anlamıyor dediğime gelecek ama gelene kadar da ben coj yıpranmış olucam.cok yoruldum cok.heveslerim kursagimda kaldi ki.yavruma fazladan hicbirsey almadim.sadece zaruri ihtiyaçlari.
amin canım sagol,sizinde iyi olmanıza sevindim çok şükürKızlar nasılsınız biz evimize geldik bugün tam 1 hafta oldu
Iyiyz şükürler olsun emmekten başka bişey yapmıyoruz
Sonra gaz çıkar alt değiştir zaman hep böyle geçiyor fırsat bulup yazamadım sizlere.
Sürekli bir korku var içimde bebeğime birşey olacak hasta olacak die
Üzerimden atamıyorum
Anne olmak çok farklı anlatılamax tarif edilemez bir duygu allahım herkese nasip etsin
Öpüyorum sizleri
EFLAL DUHA BORAN EYLÜL
Canlar Allah bir avazda kurtarsın hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş
annen var sonuçta kendini nasipsiz görme canım neolcak sanki,Günaydın kızlar, eşimin babannesi hastaydı vefat etmiş, üzüldüm mü hiç bir şey hissetmiyorum kadın kv me çok ama çok çektirdiği için sevmiyordum yine de Allah rahmet eylesin, tam doğum arefemde çok güzel oldukınamayın böyle düşündüğüm için 3 gün sonra doğum ve her şey üst üste geldi yine ben kendi işimi kendim halledicem belli oldu, kv cenaze evinde olur, eşimin ablası da doğumun olduğu gün geliyor küçük görümcemde ablasından ayrılamaz, ben yine kaldım anneme nasipsizim ben gerçekten
çok geçmiş olsun canım yaa,çok şükür benim faranjit daha iyi ıhlamur vr ılık su sayesindeGelemiyorum kizlar. Cok hastayim salidan beri. Kotu nezleyim. Sesim hic yok. Burnum cesme gibi. Kulaklarim cok cok aciyor. Bogazim da fena. Yutkunamiyorum. Ihlamurla basit bir agri kesici verdi dr. Iyi yillar hepinize.
maaşallah kuzuya,allahım saglık versin canımnst de iyi cikti bi problem yok cok şükür canlarım...dr hareketleri azalabilir eskiye nazaran büyüdüğü icin yeri daraldi dedi ama gunde 10 tane yapmasi laxim takip et az olursa gel dedi.hocam siz suyu fazla ya hareketleri azalirsa dikkat et demistiniz ondan telaslandim dedim.tamam dedi....ve bebisim 3243 kg. maşallah maşallah 10 gun once 2700 kg di biraz fazla geldi ki dr şeker in var miydi dedi usg kağıdına bakinca niye sorduğunu anladim.bu tosuncuk nadil doğacak maşallah gozum korktu.
henüz çatlamamış5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
13 gün dünyani 36.0
14.gün bugun 36.0 çıktı
dün uzayan akıntı geldi akşam ...döngüm genelde 28 gündür ama kürtajdan sonra sastı..
inşaallah canım sağolSaolun kizlar.
Eflal. Insallah hersey yolunda gidecek cnm. Gerilme sen. Kv gelir senin yanina. Tek birakmaz.
Rosechina..canim iyi olmaniza cok sevindim. Hasret giderin kuzunla. Her istediginde al kucagina. Kokunu alsin senin.
Dgrpnr. Canim masallah size de. Agiz tadiyla buyusun minis.
Duha cnm. Bebeginin ve senin iyi olmaniza sevindim.
Hifa kuzum. Herseyi okuyamadim. Ama asilama dusunuyrsun artik diye biliyrm. Insallah istedigin gibi yolunda gider. Ben ve bazilari erken adet olduklari aydan sonraki ay gebe kalmisti cnm. Rahim gebelige hazirlaniyr diyrlardi.
hadi bakalım canım inşaallah güzel sonuçlanırgerçekten mi canım.inşaallah benimde öyle olur.
seval taşdemirden randevu aldım.
bu ay tedavi yapmaz ama bi dahaki ay ne derse yapıcaz artık.
özel kliniği olması rağmen uygun geldi bize.
muayne 250 aşılama 500 dolar.
haftaya gidicem bakalım neler olucak.
yaaa bak adamın suçu yokmuş, ne güzel anlamış seni, ben sürekli ağladığım için etki etmiyor artıkkızlarr bugün eşimle konuştum.çocuk konusunu açtım yine
oda akışına bırakalım.olucağı varsa olur dedi
ben sabredemiyorum artık bekleyemiyorum dedim.
annemde yardımcı olucak zaten niye erteliyim,
kadın ben üzüldüğüm için oda istiyo tedavi olmamı dedim.
sen üzülüyomusun ki dedi.
heralde dedim.illa ağlamamam mı lazım,herşeyi içime atıyorum ben.ama çok üzülüyorum dedim.
tamam karıcım sen nasıl istiyosan öyle olsun dedi
demekki neymişşşş duyguları belli etmek gerekirmiş.
teşekkürler eflalimm
ayyy kadının odununu yeni duydum hifaminşaallah canım benim.
ben azıcık odun olduğum için duygusallık pek yapmıyorum.
ama yapıcam bundan sonra
bir kaç gün sonra belli olur cutem açıklamış zaten en güzel şekilde, ilişkiyi bırakma sen5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
13 gün 36.0
14.gün 36.0
15.gun 36.3 cikti bugun catlamasi icin daja mi yuksek olmali ates????
Nezle beni mahvetti. Ben omrumde boyle olmadim. 2 gunde 3 tane tuvalet kagidi bitti. Cunku hic durmuyor. Şıp şıp akiyr. Saolsun oglumda gece 12.30 uyandi. 4.30 da geri uyudu. Iki kez emmeye uyandi ve 8 den beri komple ayaktayiz. Esimde mışıl mışıl uyuyor; yazik sanki o nezle ya...
henüz çatlamamış
inşaallah canım sağol
hadi bakalım canım inşaallah güzel sonuçlanır
yaaa bak adamın suçu yokmuş, ne güzel anlamış seni, ben sürekli ağladığım için etki etmiyor artık
ayyy kadının odununu yeni duydum hifam
bir kaç gün sonra belli olur cutem açıklamış zaten en güzel şekilde, ilişkiyi bırakma sen
canım ya başında nasıl ağrır şimdi, çabucak geçer inşaallah, uyandır cutem yazık sana da ama
Evet valla ne varsa insanin kendi yakininda var. Ne iyi etmisler hos gelmisler..annemler gekdi erkek kardeşimle okullar tatil olunca ablam da geldi.yatak odasıni değistirdiler perdeler yikandi kardesim asiyor sagolsun.annem de buzluga atilcak yaprak sarıyor sagolsun.ben de yine de yoruldum peslerinde kosturmaktan.cok şükür bi yük daha kalkti uzerimden.
hadı gözün aydın annenlerden allah razı olsun..annemler gekdi erkek kardeşimle okullar tatil olunca ablam da geldi.yatak odasıni değistirdiler perdeler yikandi kardesim asiyor sagolsun.annem de buzluga atilcak yaprak sarıyor sagolsun.ben de yine de yoruldum peslerinde kosturmaktan.cok şükür bi yük daha kalkti uzerimden.
ohh ellerine sağlık canım annenlerinannemler gekdi erkek kardeşimle okullar tatil olunca ablam da geldi.yatak odasıni değistirdiler perdeler yikandi kardesim asiyor sagolsun.annem de buzluga atilcak yaprak sarıyor sagolsun.ben de yine de yoruldum peslerinde kosturmaktan.cok şükür bi yük daha kalkti uzerimden.
sağol canım heyecanlıyım yarın artık inşaallah kucağımda olacak yavrumeflalim nasılsın ? buyuk gun yaklaştı allhın izniyle..
Eflal..
Cnm. Yarin buyuk gun. Eymenle saglikla kavusun. Herseyin guzel tarafini gor cnm. Allah yardimcin olsun.
Cnm. Ben de seni cok seviyrm. Telas yapma. Hersey cok guzel olacak.Evet canlarım yarın inşaallah bu vakitlerde bebeğim kucağımda olacak, duanızı esirgemeyin hakkınızıda helal edin benden yana helal olsun :) hemen haber veremezsem telaşlanmayın malum emzirme vs. uğraştırıcı işler, çok seviyorum sizi :)
Sağol cutem inanıyorum buna bu sefer çok güzel olacak olumsuzluklar gitti içimde ki:)Cnm. Ben de seni cok seviyrm. Telas yapma. Hersey cok guzel olacak.
inşallah eflalcim sağlıklıca kavuşun anne oğul... dualarımiz seninle.helal olsun canim ne demek....haberini bekliyor olucam canim.sen de bizi duanda unutma ins.Evet canlarım yarın inşaallah bu vakitlerde bebeğim kucağımda olacak, duanızı esirgemeyin hakkınızıda helal edin benden yana helal olsun :) hemen haber veremezsem telaşlanmayın malum emzirme vs. uğraştırıcı işler, çok seviyorum sizi :)
Sağol canım, inşaallah unutmam dua etmeyi o heyecanla, bebek isteyenlere hamişlere etmeyi çok istiyoruminşallah eflalcim sağlıklıca kavuşun anne oğul... dualarımiz seninle.helal olsun canim ne demek....haberini bekliyor olucam canim.sen de bizi duanda unutma ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?