Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nezle beni mahvetti. Ben omrumde boyle olmadim. 2 gunde 3 tane tuvalet kagidi bitti. Cunku hic durmuyor. Şıp şıp akiyr. Saolsun oglumda gece 12.30 uyandi. 4.30 da geri uyudu. Iki kez emmeye uyandi ve 8 den beri komple ayaktayiz. Esimde mışıl mışıl uyuyor; yazik sanki o nezle ya...

5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
11.ve 12 günler ölçemedim..
13 gün 36.0
14.gün 36.0
15.gun 36.3 cikti bugun catlamasi icin dag
2gun sonra daha net konusuruz cnm. Sen gun asiri iliskiye devam et henuz birakma. Eger 16.ve 17.gun diyelim ki 36.5-36.6 gibi cikarsa degerin; 15.gun yumurtan catladi diyecegiz.
cok teşekkür ederim kimse bu şekilde acıklamamıştı bunu kafamdaki karısıklık gitti yarın da ölçer duruma göre danısırım yine tekrar teşekürler

TE="hifanur, post: 38651476, member: 187847"]inşaallah canım benim.
ben azıcık odun olduğum için duygusallık pek yapmıyorum.
ama yapıcam bundan sonra
odun erkeklere aliskiniz da:) kızlari duymadık:)... canim duygulari belli etmekte iş e yarar demekki esin de duygusalki anladı....benimki daha cok akıllı mantikli sebep brkler nerden bulacaksam. e odun oldugu icin duygu kar etmiyor.[/QUOTE]

amaaaan boşver ve duham.kimse dört dörtlük değil.
Allah başımızdan eksik etmesin.
ne kötü kocalar var.bizimkiler onların yanında melek

ahh canım çok şükür meraktan çatladık burada,iyi olmanıza çok sevindim canım
duhacım bazı erkekler bebeklerini kucaklarına almadan zerre bişey hissetmezler,hatta bazen mahsustan amanda aman ogluma kızıma yaparlar hapsi oyundur yalancıktan sevmeyi bile beceremezler,ama dogupta ele avuca az gelince çılgına döner üstüne titrerler,öyle üst baş almakmış,onlara bakıp bakıp sevmekmiş tabiatlarında yok,ben eşimi şuan tehdit ediyorum eyer herşeyi gönlüme göre olmazsa bidaha dogururum diyorum adam üstüme titriyor,
amin canım sagol,sizinde iyi olmanıza sevindim çok şükür
annen var sonuçta kendini nasipsiz görme canım neolcak sanki,
Gelemiyorum kizlar. Cok hastayim salidan beri. Kotu nezleyim. Sesim hic yok. Burnum cesme gibi. Kulaklarim cok cok aciyor. Bogazim da fena. Yutkunamiyorum. Ihlamurla basit bir agri kesici verdi dr. Iyi yillar hepinize.
çok geçmiş olsun canım yaa,çok şükür benim faranjit daha iyi ıhlamur vr ılık su sayesinde

maaşallah kuzuya,allahım saglık versin canım

henüz çatlamamış
inşaallah canım sağol
hadi bakalım canım inşaallah güzel sonuçlanır
yaaa bak adamın suçu yokmuş, ne güzel anlamış seni, ben sürekli ağladığım için etki etmiyor artık
inşaallah canım benim.
ben azıcık odun olduğum için duygusallık pek yapmıyorum.
ama yapıcam bundan sonra
ayyy kadının odununu yeni duydum hifam
5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
11.ve 12 günler ölçemedim..
13 gün 36.0
14.gün 36.0
15.gun 36.3 cikti bugun catlamasi icin daja mi yuksek olmali ates????
bir kaç gün sonra belli olur cutem açıklamış zaten en güzel şekilde, ilişkiyi bırakma sen

canım ya başında nasıl ağrır şimdi, çabucak geçer inşaallah, uyandır cutem yazık sana da ama

Kızlar sabıtım ben bu ay yumurtlamadım sanıtım çok üzgünümafetlerin düzenlidir aslında grçen ay ayın 16.sında yumurtladımbu ay ateş tabloma göre yumurtlayanafım sanırım ama yumurylama akıntıma göre 15.gün yumurtladım ama ısım hiç artmadı
1.gün36.4
2.gün36.5
3.gün36.5
4.gün 36.5
5.gün36.5
6.gün36.4
7.gün36.7
8.gün36.4
8.gün36.5
10.gün36.4
11.gün36.5
12.gün36.4
13.gün36.5
14.gün36.4
15.gün36.3
16.gün36.5
17.günn.36.6
18.gün36.5
19.gün36.4
20.gün36.5 gün içinde ateşim 37.leede ama yataktan kalkmadan yaptığım ölçümler busanırım yumurtlama yok(

HAyirli aksamlar kizlar Bu Ates ölcme nasil oluYor? Bir kizim Var birde oglum olsun istiyorum Bunu deneyerek sansimi artiabilirmiyim

ay çok güzel eflal yaa
demek sen fazla doz verdin ondan etki etmiyor
valla bazen çok odun oluyorum.romantizm ,duygusallık sıfır olabiliyo

annemler gekdi erkek kardeşimle okullar tatil olunca ablam da geldi.yatak odasıni değistirdiler perdeler yikandi kardesim asiyor sagolsun.annem de buzluga atilcak yaprak sarıyor sagolsun.ben de yine de yoruldum peslerinde kosturmaktan.cok şükür bi yük daha kalkti uzerimden.

Evet valla ne varsa insanin kendi yakininda var. Ne iyi etmisler hos gelmisler..

hadı gözün aydın annenlerden allah razı olsun..
benımde bugun aksam misafirim vardı ve anladım kı bana artık mısfir ağırlamak yokk cok yoruldummm ayaklarım ağrıyor..

Eflal..
Cnm. Yarin buyuk gun. Eymenle saglikla kavusun. Herseyin guzel tarafini gor cnm. Allah yardimcin olsun.

ohh ellerine sağlık canım annenlerin
eflalim nasılsın ? buyuk gun yaklaştı allhın izniyle..
sağol canım heyecanlıyım yarın artık inşaallah kucağımda olacak yavrum
Eflal..
Cnm. Yarin buyuk gun. Eymenle saglikla kavusun. Herseyin guzel tarafini gor cnm. Allah yardimcin olsun.

sağol canım amin, inşaallah görürüm cutem :)

Evet canlarım yarın inşaallah bu vakitlerde bebeğim kucağımda olacak, duanızı esirgemeyin hakkınızıda helal edin benden yana helal olsun :) hemen haber veremezsem telaşlanmayın malum emzirme vs. uğraştırıcı işler, çok seviyorum sizi :)

Cnm. Ben de seni cok seviyrm. Telas yapma. Hersey cok guzel olacak.

inşallah eflalcim sağlıklıca kavuşun anne oğul... dualarımiz seninle.helal olsun canim ne demek....haberini bekliyor olucam canim.sen de bizi duanda unutma ins.

inşallah eflalcim sağlıklıca kavuşun anne oğul... dualarımiz seninle.helal olsun canim ne demek....haberini bekliyor olucam canim.sen de bizi duanda unutma ins.
Sağol canım, inşaallah unutmam dua etmeyi o heyecanla, bebek isteyenlere hamişlere etmeyi çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…