sagol canim amin. misafir zor oluyor canim.sen de agirlastin artik misafire ara ver dogurana kadar:)...doğumdan sonra fazlasıyla gelecekler zaten:)hadı gözün aydın annenlerden allah razı olsun..
benımde bugun aksam misafirim vardı ve anladım kı bana artık mısfir ağırlamak yokk cok yoruldummm ayaklarım ağrıyor..
sagol eflalim.ohh ellerine sağlık canım annenlerin
sağol canım heyecanlıyım yarın artık inşaallah kucağımda olacak yavrum
sağol canım amin, inşaallah görürüm cutem :)
Ablammmmm yarin buyuk gun demek ....Evet canlarım yarın inşaallah bu vakitlerde bebeğim kucağımda olacak, duanızı esirgemeyin hakkınızıda helal edin benden yana helal olsun :) hemen haber veremezsem telaşlanmayın malum emzirme vs. uğraştırıcı işler, çok seviyorum sizi :)
Oooo masallah size. Biz geri geri emekliyrz cnm. Erken yuruyecek demekki seninki.Cute ablammmm ve kardeslerimmm...
Nasilsiniz ???
Hayirsiz ben epeydir giremiyorum ...
Babamizda sagolsun bir muddet yasakladi siteyi bana...
Ali Yasin im bugun 8 aylik oldu cok sukur ...
1 Ocak itibari ile ilk incileri cikmis bulunmakta ♥♥♥
Sadece geri emekleme ve koltuktan destek alarak ayakta durabiliyor ....
Bizden haberlerde boyle ♡
maşallah Barekallah size azerim özlettin kendini.kocaman olmus maşallah foto eklesen de Ali yasin beyimizi görsekk...Cute ablammmm ve kardeslerimmm...
Nasilsiniz ???
Hayirsiz ben epeydir giremiyorum ...
Babamizda sagolsun bir muddet yasakladi siteyi bana...
Ali Yasin im bugun 8 aylik oldu cok sukur ...
1 Ocak itibari ile ilk incileri cikmis bulunmakta ♥♥♥
Sadece geri emekleme ve koltuktan destek alarak ayakta durabiliyor ....
Bizden haberlerde boyle ♡
sağlıkla kavusun inşallah rabbim o güzel günü bize de nasip etsin:)Evet canlarım yarın inşaallah bu vakitlerde bebeğim kucağımda olacak, duanızı esirgemeyin hakkınızıda helal edin benden yana helal olsun :) hemen haber veremezsem telaşlanmayın malum emzirme vs. uğraştırıcı işler, çok seviyorum sizi :)
canım yarın herşey çok güzel olacak miniğinin kokusunu doya doya içine çekeceksin.Evet canlarım yarın inşaallah bu vakitlerde bebeğim kucağımda olacak, duanızı esirgemeyin hakkınızıda helal edin benden yana helal olsun :) hemen haber veremezsem telaşlanmayın malum emzirme vs. uğraştırıcı işler, çok seviyorum sizi :)
Oooo masallah size. Biz geri geri emekliyrz cnm. Erken yuruyecek demekki seninki. Esin neden yasakladi cnm?
Oooo masallah size. Biz geri geri emekliyrz cnm. Erken yuruyecek demekki seninki. Esin neden yasakladi cnm?
Allah (cc) razi olsun Duham ♥♥♥maşallah Barekallah size azerim özlettin kendini.kocaman olmus maşallah foto eklesen de Ali yasin beyimizi görsekk...
Masaallah Yusuf umuza ablam ♥Oooo masallah size. Biz geri geri emekliyrz cnm. Erken yuruyecek demekki seninki.
Esin neden yasakladi cnm?
Gunaydin ablam ♥herkeze günaydın nasılsınız kızlar,ayy eflal dogurdumuki,EEFFLAAALL hadi güzel haberlerle gel canımm
Beni listenden sildigin icin ben goremiyrm fotoGunaydin ablam ♥
Masaallah senin bebisde buyumus
Eftal ablam hadi gozun aydin diyelim artik ♥
Benim pasanin resminide attim bacilar ♥
Bugunku atesini de gorelim yorumlariz.5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
11.ve 12 günler ölçemedim..
13 gün 36.0
14.gün 36.0
15.gun 36.3
16.gun 36.4 olmus bugun kizlar yum cstlamis degi mi
Ff de emin olmadigi icin kesikli cizgi yapmis. Ben de emin degilim henuz.Cute ben 16. Gün pozitife çok yakın gördüm ondan sonra hiç çıkmadı ovu testinde çizgi. Çatladı mı şşmdi bakabilir misin
Ben bilmiyrm otlari cnm@cuteheart hayıt içtim pkolu oldgm için ama bu kadar erken beklemiyordum açıkcası hep 20 civarı olurdu yumurta. Ff ye 16 pozitif girince kabul etmiyor ve genelde 36.6 36.7 lerde dolaşırdım yum sonrası. Adaçayı hayıt birlikte yürüttüm acaba ateşşm ondan mı düşük. 36.4 şimdi hep
Ablam bende ekli gorunuuorsun acaba ben mi eklemeyi beceremedim ...Beni listenden sildigin icin ben goremiyrm foto
maşallah canim.kocaman erkek olmus cok tatli....ben de son zamanlari idare etmeye çalışıyorum.son gunler cidden zormus cok şükür bu halimize...hazırlıklar devam ediyor çantamız falan hazır hala eksikler var. ufak ufak temizlik yapıyorum.Gunaydin ablam ♥
Masaallah senin bebisde buyumus
Eftal ablam hadi gozun aydin diyelim artik ♥
Benim pasanin resminide attim bacilar ♥
Evet buyuyor teyzesi ♥maşallah canim.kocaman erkek olmus cok tatli....ben de son zamanlari idare etmeye çalışıyorum.son gunler cidden zormus cok şükür bu halimize...hazırlıklar devam ediyor çantamız falan hazır hala eksikler var. ufak ufak temizlik yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?