Bugunku atesini de gorelim yorumlariz.
Ff de emin olmadigi icin kesikli cizgi yapmis. Ben de emin degilim henuz.
Ben bilmiyrm otlari cnm
Catlamis gibi cnm 15.gun.5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
11.ve 12 günler ölçemedim..
13 gün 36.0
14.gün 36.0
15.gun 36.3
16.gun 36.4
17.gun 36.4 oldu bugun
Simdi eklemissin cnm.Ablam bende ekli gorunuuorsun acaba ben mi eklemeyi beceremedim ...
sagol canim.merak ediyordum.cok şükür ki iyi haberini aldik...Kizlar. Eflal simdi haber verdi. Ikisi de iyiymis.
tamam tesekkür ettim:)Catlamis gibi cnm 15.gun.
canım allh razı olsun haber verdiğin için.Kizlar. Eflal simdi haber verdi. Ikisi de iyiymis.
Izlemeyi al denilince ekleniyormys demek ki ablam...Simdi eklemissin cnm.
Cnm. Ben mayis2014 de dogum yaptim zatenkızlar ne yapıyorsunuz cutem doğum yaptı mı inşallah herşey yolundadır..
Suan normal gorunuyr.Merhaba kızlar bu ay ateşimi ölçmeye başladım.
Bu gün adetin 6.günü. Regl 4 gün sürüyor.
1.gün 36,1
2.gün 36,1
3.gün 36,2
4.gün 36,2
5.gün 36,3
6.gün 36,1
Normal mi bu?
ay canm eftal dicektim ya pardonCnm. Ben mayis2014 de dogum yaptim zatenoglum 8 aylik oldu bile
geçicek bu günler canım merak etme son zmanlarda insan çok ağırlaşıyor ve sıkıntıları artıyor.Çok kaldı seninde eski günlerine dönmene.kv lerdeydim.misafiri gelecekmis beni de çağırdı gittim aman Allahim o kadar yoruldum ki ne kadar aciz oldum böyle.herseyi yapmış kv yaptigim bi salata servis ve bulaşıklari makinaya dizmek.eltiyi cagirnamis cocuklari var diye olsaydi o yapardı.kendisi de kiyamiyo ama ben de yapmasam olmuyo kendin annem olsa anne yapamıyorum belim ağrıyor der çekilirim kenara ama kv ye denmiyor.
Allah im ben de enerjik is yapabilen biri olacak mıyım.bu halim geçicidir ins yoksa yavrucuguma nasil bakarim...normalde bu yorgunluk icin bi dünya is yapmaliydim.belim cokkk ağrıyor ama şükür dinlenince geçiyor.mola vererek is yapmam gerekiyo.kp de kızım yordular seni diyo dayanamamis bana.gelen de bacilari ve ihtiyarlar ne yapabilirler ki...
canim yanlış olmasın ama progestan düşük geldi yumurtlama olunca daha yüksek oluyor diye biliyorum.bilen arkadaslar.kedin söylerler.Kızlar selam lütfrn biti bana yardım etsin.bu ay ateşim hiç yükselmedidaha önce tablomu koymuştum regl atrşiyle atnı bugün 23.gün hala bi yükseliş yok dün dr a gittim yumurtlama olup olmadığını öğrenmek için progrstoron ve lh testi istedi ama foktora gösteremedim.sonuç
Lh 13.45
Progesteron 6.6
Sizce yumurtlama olmuş mu?olduysa neden ateşim yükselmedi(
Ilk sayfaga grafigin var. Ben hep ordan bakiyrm sana. Bugun degeri girmemissin. Atese gore catlama olmamis. Lh i bilmiyrm ama progesteron 10 ve uzeriyse catladi demek. Yani ona gore de catlamadi cnmKızlar selam lütfrn biti bana yardım etsin.bu ay ateşim hiç yükselmedidaha önce tablomu koymuştum regl atrşiyle atnı bugün 23.gün hala bi yükseliş yok dün dr a gittim yumurtlama olup olmadığını öğrenmek için progrstoron ve lh testi istedi ama foktora gösteremedim.sonuç
Lh 13.45
Progesteron 6.6
Sizce yumurtlama olmuş mu?olduysa neden ateşim yükselmedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?