Bugün de 36.4vankm maalesef şimdi dru aradım değerleri döyledim yumurtlama olmuş lhın pik yapmış dedi.progesteronla ilgili bişey demediIlk sayfaga grafigin var. Ben hep ordan bakiyrm sana. Bugun degeri girmemissin. Atese gore catlama olmamis. Lh i bilmiyrm ama progesteron 10 ve uzeriyse catladi demek. Yani ona gore de catlamadi cnm
Bilemedim ki cnm. Ben 10 ve uzeri diye biliyrm progesteronu.Bugün de 36.4vankm maalesef şimdi dru aradım değerleri döyledim yumurtlama olmuş lhın pik yapmış dedi.progesteronla ilgili bişey demedibelki hamile kalırsın hamile kalamazsan gel klomenr başlayalım dedi ya ben biraz araştırdım progesterın 5 in üzerindeyse yumurtlama olmuş fiye kabul edilşyormuş yanılıyormuyum acaba.bu arada betaya da bakmış 1.79 yazıyo gebbrlik yok ama neden gebe kalanilşrsin dedi anlamadım
Cnm. Bilen bi arkadasa danistim. 5 uzeri catladi kabul eiliyr ama kaliteli yumurta icin 10uzeri olmasi lazim dedi. Belki de yumurta catlamak uzeredir dedi.Bugün de 36.4vankm maalesef şimdi dru aradım değerleri döyledim yumurtlama olmuş lhın pik yapmış dedi.progesteronla ilgili bişey demedibelki hamile kalırsın hamile kalamazsan gel klomenr başlayalım dedi ya ben biraz araştırdım progesterın 5 in üzerindeyse yumurtlama olmuş fiye kabul edilşyormuş yanılıyormuyum acaba.bu arada betaya da bakmış 1.79 yazıyo gebbrlik yok ama neden gebe kalanilşrsin dedi anlamadım
Anladım canım çok sağolCnm. Bilen bi arkadasa danistim. 5 uzeri catladi kabul eiliyr ama kaliteli yumurta icin 10uzeri olmasi lazim dedi. Belki de yumurta catlamak uzeredir dedi.
Cnm. Aklima geldi. Simdi beta 5 ve uzerindeyse gebelik dusunulur. Senin de daha adetine var ve 1.70 cikmis. Eger artarsa gebesindir. Dr o nedenle gebe kalmis olabilirsin demistir. Eger 2 gune bir 2 ye katlarsa betan gebesindir cnmAnladım canım çok sağolsabırım bende yumurtlama problemi var hayırlısı bakalım bu ayda nasip drğilmiş
Ayy inşallah canımmm ağzından bal damlıyo 7aydır uğraşıyoruz eşimdede bende de bi problem yok eşimin hareketlilşği sınırda çıktı sadece ama dr çok önemli değil çocuk olur bu değerlerle dediCnm. Aklima geldi. Simdi beta 5 ve uzerindeyse gebelik dusunulur. Senin de daha adetine var ve 1.70 cikmis. Eger artarsa gebesindir. Dr o nedenle gebe kalmis olabilirsin demistir. Eger 2 gune bir 2 ye katlarsa betan gebesindir cnm
Amin cnm.genel de 0....gibi bisi cikar beta gebelik yoksa. O nedenle dr muallakta kalmistir. Bekleyelim bakalim.Ayy inşallah canımmm ağzından bal damlıyo 7aydır uğraşıyoruz eşimdede bende de bi problem yok eşimin hareketlilşği sınırda çıktı sadece ama dr çok önemli değil çocuk olur bu değerlerle dedibakalım sabrın sonu selamet olur inşallah
Benim geçen ayda 1.20 çıktı ama ondan önceki ay0.1 çıkmıştı giderek artıyo yaklaşık 5 ay sonra hamile kalacağım sanırım:))))Amin cnm.genel de 0....gibi bisi cikar beta gebelik yoksa. O nedenle dr muallakta kalmistir. Bekleyelim bakalim.
Bilemedim ki cnm. Nişan olabilir. Bi dr.unu arayip danis hemen. Haberdar et bizi.kızlaaar yardim. az once lavaboya gittim boyke sari pihti gibi bi parca aknti geldi aferdersiniz sumuksu. ...bu nişan mi oluyo.oyke her zaman ki akintidan değil.
14.gun catlamis yumurtaniz. Simdilik gidisat normal.5.gün 35.9
6. gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.1
9.gün36.1
10.gün 36.2
11.ve 12 günler ölçemedim..
13 gün 36.0
14.gün 36.0
15.gun 36.3
16.gun 36.4
17.gun 36.3
18.gun 36.3
kızlar bu şekilde seyretmeli mi yoksa değer yükselmeli mi batım 15ocak..
cutem bilemiyorum ki.dr un no su yokki sabah ola hayrola....simdilik birsey yok sadece akinti geldi.hafif bel ağrısı var olmadı. sabah drba giderim.Bilemedim ki cnm. Nişan olabilir. Bi dr.unu arayip danis hemen. Haberdar et bizi.
14.gun catlamis yumurtaniz. Simdilik gidisat normal.
Cnm. Yerinde olsam hastaneye gider gorunurdum bi. Cunku senin bobrek buyumen vardi. Riske atmamak icin diyrm cnm.cutem bilemiyorum ki.dr un no su yokki sabah ola hayrola....simdilik birsey yok sadece akinti geldi.hafif bel ağrısı var olmadı. sabah drba giderim.
canim acile mi gideyim ki dr yoktur simdiCnm. Yerinde olsam hastaneye gider gorunurdum bi. Cunku senin bobrek buyumen vardi. Riske atmamak icin diyrm cnm.
Acile git. Mecbur bakacaklarcanim acile mi gideyim ki dr yoktur simdi
öyle mi.böyle bi akinti mi gelmisti.su an evde degilim misafirlikteyiz.eve gecince gideyim bi bakalim ins.Duha cnm. Nukra da da boyle olmustu. Sonra sezeryana alinmisti. Onda da bobrek buyumustu. Sen bi git icimiz rahat etsin.
Evet cnm. Bu tarz bi akintiydi. 1gun sonrada dogurmustu.öyle mi.böyle bi akinti mi gelmisti.su an evde degilim misafirlikteyiz.eve gecince gideyim bi bakalim ins.
canım nişan olabilir ama emin değilim yinede.Cute nin dediği gbi acile git istersen yada dr un nosu varsa ara canım.kızlaaar yardim. az once lavaboya gittim boyke sari pihti gibi bi parca aknti geldi aferdersiniz sumuksu. ...bu nişan mi oluyo.oyke her zaman ki akintidan değil.
Evet cnm. Bu tarz bi akintiydi. 1gun sonrada dogurmustu.
Aynisi olacak diye bisi yok tabiki. Sadece icimiz rahat etsin cnm.
dr a gittim.nobetci ebe varmis kadindogumda.muayene etti.acilma vs yokmus o akinti son aylarda olurmuş normalmis....nisan kanli ta da kahverengi olur dedi nst ye girdim onda da bisey çıkmadı bi problem yok dedi....bu arada sordum cati muayenesi miydi diye evet dedi ebe...çatın normal doguma musait rahat dogurursun dedi...korktuğum kadar degilmis cati muayenesi hic aci filan hissetmedim....böyle bir macera yaşatti bu aksam benim tosuncuk.....sagolun cutem ve eylülum.canım nişan olabilir ama emin değilim yinede.Cute nin dediği gbi acile git istersen yada dr un nosu varsa ara canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?