Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh cok sukur cnm. Icim ferahladi. Hadi hayirrlisi. Normal dogurabilecegine cok sevindim..benim cati dar oldugu icin canim cok yandi sanirim.

M
Oh cok sukur cnm. Icim ferahladi. Hadi hayirrlisi. Normal dogurabilecegine cok sevindim..benim cati dar oldugu icin canim cok yandi sanirim.
Merhaba ben Sizin basinizi agritiyorum ama ogrenmem lazim:) ates 1saat icinde 0.2derece degisebilir mi ben bu sabah olctum ama 5te olcmusum 36.4 cikti sonra saatin erken oldugunu farkettm ben hergun 6da olcerdim sonra 6da olctum 36.6 cikti ama her iki olcude de hic yataktan kalkmadim 6da olctugumu baz almaliyim degil mi

herkezciklere günaydınlar,dün kontrolüm vardı kızlar devlette kendi dr.umda,nst.bakıldı ult.bakıldı herşey güzel dedi,cuma tekrar gel nst.bakalım dedi,ben durumu anlattım şu ankaraya sevk meselesini yani,dediki evet bu durumlarda saglık bakanlıgı ank.büyük doguma gönderin diyor dedi,peki neolucak bana kesin bişey söyleyin dedi,siz yapamazmısınız dedim ayagım kırıldıktan sonra hiç ameliyat almadım ama sen yinede cuma gel nst.normal çıkarsa ayın 13 ünde tekrar gel ozaman kesin konuşalım,zaten 14 ü yada 15 i dogumun var haberin olsun bebeyin gelişimi tam gözüküyor dedi,bana öyle geldiki 13 ünde gel dedigine göre gerekli tahlilleri falan yapıp 14 ünde alıcak sezeryana,eyer ank.göndericek olsaydı bidaha bidaha gel demezdi demi kızlar direk söylerdi ank.sevk diye,bende artık bugun ayaklandım prdelerimi yataktı örtüydü herşeyimi yıkıyorum cumarteside iki kadın ayarladım gelip evi paklıcaklar,akşama dogruda ben kuaföre gidiyim kendimi paklatıyım vakit geldi artık

Eger uyanip hemen geri uyuduysaniz 6dakini baz alin. Ama yatakta 6ya kadar uyanik kaldiysaniz 5tekini yazip; olcum saatini de 5 yapin ff de.
Basimda agrimaz estagfurullah bebegimden firsat buldukca yazabiliyrm..

sagol canim.ben de rahatladım.daha 36+5 im dursun azcık daha icerde....normal olabileceğine sevindim.ama nasip bu işler cutem onu anladim son anda ne olur bilemiyoruz.ki bobrek acele ettirmezse normal olur.
kolay gelsin canim.benim de annemle ablamlar yaptı ben de kalanları yapiyorum yavaş yavaş.zaten kis ortasinda oyle buyuk genel bi temizlik yapmadim yaza dogru ins yaparim.....
hayirlica kurtul canim azzz kaldi.birer birer doğuruyoruz ya.

ocak annelerine yazdığımı kopyaladım canlar kusura bakmayın başım çok ağrıyor yazıp çıkmam gerekiyor

selamlar hemen yazıp çıkıcam geçmişe henüz bakamıyorum unun süre bakamayabilirim, oğlum mememi emmiyor sütümü sağıp şırıngayla vermek zorundayım o yüzden hiç zamanım yok, pazartesi 10.30 da oldu spinal sezaryan dr servise bidirmeyi unuttuğu için doğumum o saate kaldı neyse.. sıkıntısız bir doğum oldu sadece tansiyonum düştü ameliyat anında onuda halletiler, oğlum çın çın ağlamasıyla inletti orayı:) tıpkı abisi ona benziyor :) 3350 gr 50 cm doğdu daha çok bekliyorduk ama neyse sağlığı yerinde:) böbreği için henüz bakılmadı özelde ki dr biraz büyüsün dedi ama biz devlette ki oğlumun dr una götürücez birde araştırma hastanesinde çocuk nefrolojisine inşaallah

kakasını çişini yaptığı için sıkıntı olmadığı düşüyorlar, saat başı beslememe rağmen dr dün sinir etti aç kalmış cvs diye tabi ki sonra yanıldığı ortaya çıktı!

eşim her zaman ki gibi lohusa :) ben her zaman ki gibi güçlü olmak zorunda kaldım her şeye yetişen süper kadın süper anne modundayım

ameliyat sonrası en büyüm korkum ayağa kalkma anıydı işin açığı ama o kadar rahat oldu ki hayret ettim, çok rahat kalktım desteksiz dolaşabildim, akşama gazımı çıkarabildim, yaptığım hoşaf sağolsun:) süreki ağrı kesici yaptılar zaten ve gerçeketn çok rahat bir sezaryan oldu maşaallah diyeyim kendime:) hemşireler çok güzel igilendi, özelde olması çok doğru bir kararmış, dr un eli dedikleri gibi ağır değilmiş çokta rahatım şu an

oğlum kesinlikle mememi tutmuyor şırıngayla mama verdik önce sonra ikinci gün sütümü sağmaya başladım iyi ki pompam varmış damla damla derken şimdi çoğalmaya başladı hamdolsun inşaallah daha da çoğalır oğlum da memei tutar, tembel çıktı emmek için uğraşmak istemiyor, ilk günden gaz olmaz diyen ben büyük yanlış biliyormuşum tam bir gazman :)

uykusuz ve de çok yorgunum şimdi sütümü sağıp hazır etmem lazım, iyi ki kv falan var yoksa ben yanmıştım, ebbeğimin her türlü ihtiyacını ben ve eşim gideriyoruz, babannesi evi süpürüp silip oğlumla ilgileniyor

şimdilik böyle, herkesi çok merak ediyorum inşaallah geçmişi okuyacak zamanımda olur, doğum yapan var mı bilmiyorum

herkese dua ettim doğum yapacak olanlara bebek bekleyenlere

Eger uyanip hemen geri uyuduysaniz 6dakini baz alin. Ama yatakta 6ya kadar uyanik kaldiysaniz 5tekini yazip; olcum saatini de 5 yapin ff de.
Basimda agrimaz estagfurullah bebegimden firsat buldukca yazabiliyrm..
valla bi gözüm kapalıydı zaten beşte ölçerken 6 sanarak kalktım artık rüyamda bile ateş olçer oldum hiç kalkmadım hemmen uyumusum :) 6dakini baz alıyorum o halde çok teşekkür ederim :)

tşk.canım beni,buarada bende paşayı göremedim

ohh çok şükür harika bi haber,darısı bizlere inşallah
Avatarima koydum ablam 7 aylik burada...
Ablam neden ankaraya yonlendirme olaylari var merak ettim...
Geri sayim baslamis desene masaallah ♥

Eftal ablam gozun aydin ♥♥♥
Cok sukur ikinizde iyisiniz...
Eymenimiz likir likir emmeye baslar ins.
Opuyorum ikinizi ♥

Masallah cnm. Insallah hemen tutar memeyi minik tembel
Iyi olmaniza cok sevindim cnm. Gaz da erken baslamasa iyi olurdu ama kismet.

masallah canim dogumun ne guzel gecmis.dualarin icin cok teşekkürler.maşallah eymen e.denek emmiyor tembel:)...ins memeyi de tutarda rahatlarsiniz canim.

canım çok sevindim bebişin kucağında rabbim hiç ayırmasın sizi.
Eymenciği bizi yerimizede kokla.

valla bi gözüm kapalıydı zaten beşte ölçerken 6 sanarak kalktım artık rüyamda bile ateş olçer oldum hiç kalkmadım hemmen uyumusum :) 6dakini baz alıyorum o halde çok teşekkür ederim :)

canım çok sevindim bi sorun olmamasına.
sen bizi boşver şimdilik
kuzucuk toparlasın sonra sohbet edicek vaktimiz olur nasıl olsa.
benim yerime kokla mis kokulumuzu

sanırım yanlış alıntıladınız :) ama allah söyletmiş olsun bu ay bana da nasip olsun inşallah :)
canım çok sevindim bi sorun olmamasına.
sen bizi boşver şimdilik
kuzucuk toparlasın sonra sohbet edicek vaktimiz olur nasıl olsa.
benim yerime kokla mis kokulumuzu

hadi geçmiş olsun canım..demekki vakit var daha oğlusun gelmesine...

arkadaşlar yine ben yine yardım istiyorum4 yıllık evliyim
ve kesintisiz tedavi görmeme rağmen 3.5 yıldır netice alamadımpkoluyum....bu ay yine famera ve progestan verdi doktorum. ben ateşölçerle ateşimi de düzenli her sabah saat 06.00'da yatakta dilaltından ölçüyorum.değerlerim:
3.gün:36.1
4.gün:35.8
5.gün:35.8
6.gün:35.9
7.gün:36.0
8.gün:36.0
9.gün:35.8
10.gün:36.0
11.gün:35.8(yumurtam 12 mm)
12.gün:35.7
13.gün:35.9
14.gün:35.6( yumurtam 23 mm)
15.gün:36.0
16.gün:36.0
17.gün:36.3
18.gün:36.4
19.gün:36.5
20.gün:36.4
21.gün:36.4
22.gün:36.3
23.gün:36.4
24.gün:36.5
25.gün:36.5(son progestan hapımı akşam içmştm)
26.gün:36.4
27.gün:36.4
28.gün:36.6 (bugünki ateşim)
bugün progestanamn btimnn 3.günü adet mi olucam acaba ateşim çok yükselmiş???progestanı kullandığım gün itibariyle göğüs ağrım başlamıştı ve bu sabah göğüs ağrım da yok.adet olucam galiba yine
bu ateş değerlerime bi bakın lütfen

14.gun catlamis yum ve bence ates cok guzel.suan. eger gebeysen bugun testte cikar. Karara senin. Bi test yap istersen.

14.gun catlamis yum ve bence ates cok guzel.suan. eger gebeysen bugun testte cikar. Karara senin. Bi test yap istersen.
cuteheart canım çok tşk her zaman yardımcı oluyorsun bana Rabbim razı olsun....cesaret edemiyorum.çünkü bıktım artık negatifi görmektengöğüs ağrım kayboldu dye adet olacam dyrmadet olmazdan bir iki gün önce göğüs ağrm gder.ama yne de kör bir umut işteadet olmazdan önce ateş düşer mi yükselir mi yoksa sabit mi kalır??
ya bir de adetiin 14.günü doktorum 23 mm olmş demşti.yumurta çatlamzdan önce mi ateş yükselr?yanılmıyorsam daha önce bana ateş yumurta çatladıktan 1 gün sonra yükselr demştn....

Uzulme cnm. Umitsiz de olma asla. Sadece vakti gelmeden gelmiyr kuzular...

Simdi. Ilk 14 gune bak. Ortalamasini dusunsek atesin 35...kusur seklinde. 14.cu gun 35.6 iken ertesi gun 36.0 olmus. Yani 0.4 yukselmis ve sonra da yuksek devam etmis. Geri 35.kusurlere dusmemis. O nedenle 14.gun catlamis dedim.
Adet zamani duser ates. Seninki yukselmis. Bu da umut verici.

canım gerçekten umutlanmaya hakkım var mı blmyrm ama bu dediğin beni umutlandırdı ve çok da korkuyorum yine hüsran mı olur 4 yıldır her ay oldğu gbiprogestan biteli bugün 3.gün. ama benm göğüs ağrım azaldı baya.her adetten 2 -3 gün önce göğüs ağrım azalr zamnla da bter.
acaba hamilelikte göğüs ağrısı azalması da olyo mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…