Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlanmaya da bebek sahibi olmaya da hakkin da var cnm. Sen kendini cok yipratmissin belli. Insallah bu ay gelmistir minis. Suan atesin cok guzel. Bekleyelim bakalim birkac gun daha. Kendini rahat hisset. Ayrica adet ve gebelik belirtileri aynidir cnm. Cokkkk ufak farklar olur. Ben de 2 taneydi. 1si yumurtadan itibaren gogsun ucu degil, kahve halkasi aciyrdu. 2.cisi de adete yakin beyaz akinti baslamisti.

tşk ederim sağol....bende akıntı bugüne kadar hiç olmadi hiç bir zamn....pkolu olduğum içi.
y göğüs ağrımın azalması umudumu kırıyo iştetekrar çok tşk. dediğin gbi olur inş.sağol...

Slm kızlar 1.5 yıllık evliyim eşimde de bende de bir sorun olmamasına rağmen bir türlü hamile kalamadım rahîm filmi cektirdim ondada bir sorun yok ama bebekte yok hala. Ateş Ölçme Yöntemi nedir sonuç alan arkadaşlar detaylı bilgi verirseniz sevinirim

Cnm hata yapmamak icin grafigini cizdirdim. Keske kendin uye olup cizdirsen. Buna gore 16.gun yumurtan catlamis. Dedigim gibi suan ates gidisatin guzel. Birkac gun daha bekleyelim bakalim.

Ilk sayfayi okumanizi tavsiye ederim.

Cnm hata yapmamak icin grafigini cizdirdim. Keske kendin uye olup cizdirsen. Buna gore 16.gun yumurtan catlamis. Dedigim gibi suan ates gidisatin guzel. Birkac gun daha bekleyelim bakalim.
Eki Görüntüle 13
Eki Görüntüle 1366579
ÇOKKKKK TŞK .çok sağol. sen bana her zamn yardımcı oldun ya Rabbim de her daim yarin yardımcın olsun inşgerçekten yardımın karşısında mahcup oldum kaldımya ben bu tablo işini pek blmyrm yoksa san şifre blglrmi vrr yapardn adıma.
canım ben umutlansam mı blmyrm ama çok korkuyorumgöğüs ağrım azalmış bugün o yüzden adet olcm dyrm

Amin cnm..ayrica rica ederim. Mahcup olma. Bebegimden firsatim olunca elimdem geleni yapmaya calisiyorum. Yumurtadan kac gun sonra adet oldugunu bilsek isimiz kolay olurdu. Genel olarak yumurtadan en fazla 16gun sonra adet olunur. Senin 12 gun oldu. Suan guzel gidiyor. Insallah da boyle devam eder. Yarin sabahtan itibaren test yapabilirsin ama test gunune sen karar ver. Insallah pozitif olur ve buradan da yazarsin bize.

canım hayatta elim teste gitmez.son bir yıldır bıraktım testleri.3 yıl boyunca her ay en az 5-6 test yapar ve her testte yıklrdmpkolu olduğum için ilaçsız adet olamyrm o yüzden de adet günüm diye brşey yokprogestan bugün 3.günüm olyo bteli.hamilelk yoksa progestan bittikten kaç gün sonra adet olnr blmyrm kiya deli gibi her dafasında yazıyorum ama benim aklım gögüs ağrısına takıldı.progestana başladığım gün göğüs ağrım başladı ve bugün azalmya başlmş.o yüzden çok korkyrm çünkü adetten önce göğüs ağrım azalr ve adet olrm

gozun aydin canim..Rabbim guzel baht yazsin oglusuna..
memeyi de tutar Insallah..

Bekle cnm birkac gun daha. Bu kez yumurtan catladigi icin en fazla 16 gun beklemen gerekir. Atesine gore bakariz.

herşeyin güzel geçmesine sevindim canım. Eymen de en kısa zamanda memeyi tutar ve rahatlarısın inş.

aminn canım bende birazdan hast.gidicem dr.cuma gel yeniden nst.için demişti
canım benim senin adına çok mutlu oluyorum zor anlar atlattın eşindi,hastane sıkıntısıydı derken kuzuna kavuştun
aa omuydu kuzucuk gördüm ozaman kuzuyu maaşallah
[

kızlar benm ates tablom böyle durumum nasıl daha mı yüksek olmalıydı bu değerler iyi mi yoksa..bugun 21. günüm 28
gün döngüm..

kızlar benm ates tablom böyle durumum nasıl daha mı yüksek olmalıydı bu değerler iyi mi yoksa..bugun 21. günüm 28
gün döngüm..
Eki Görüntüle 1367238
Hersey normal suan. Gebelik icin konusmamiz icin adete yakin olman lazim. Iliski gunleri de guzel..bekleyecegiz artik. Ff linkini paylasirsan ilk sayfadaki tabloya ekleyebilirim seni de.

Eki Görüntüle 1366579
3.gün:36.1
4.gün:35.8
5.gün:35.8
6.gün:35.9
7.gün:36.0
8.gün:36.0
9.gün:35.8
10.gün:36.0
11.gün:35.8(yumurtam 12 mm)
12.gün:35.7
13.gün:35.9
14.gün:35.6( yumurtam 23 mm)
15.gün:36.0
16.gün:36.0
17.gün:36.3
18.gün:36.4
19.gün:36.5
20.gün:36.4
21.gün:36.4
22.gün:36.3
23.gün:36.4
24.gün:36.5
25.gün:36.5(son progestan hapımı akşam içmştm)
26.gün:36.4
27.gün:36.4
28.gün:36.6
29.gün:36.3(bugün)
3 derece ateşim düşmüş.bu adet olacağım anlamına mı geliyor?????????????????????????????????????????

Bekle cnm birkac gun daha. Bu kez yumurtan catladigi icin en fazla 16 gun beklemen gerekir. Atesine gore bakariz.
dün ateşim 36.6 iken bu sabah 36.3 e düşmüş.yani adet olacam değil mi???????????????????göğüs ağrısı da btyo.....

dün ateşim 36.6 iken bu sabah 36.3 e düşmüş.yani adet olacam değil mi???????????????????göğüs ağrısı da btyo.....
ay ben sizi cok merak ettim atesiniz güzel gibi görünüyordu ama ben ilk sayfadaki tablolara da baktım hamile kalanların ateslerini inceledim biraz bazılarında ates test pozitif cıktıktan sonra bile düştüğü olmuş test yapsanız siz de öyle yada böyle gerçekle karsılasacaksınız nasılsa belki bebektir..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…