Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar dr.dan geliyorum veee SALI GÜNÜ DOGUM VAAARR,dr.sabah erkenden burada ol dedi,ankaraya gitsende yine risk var ama endişe etme herşey iyi olacak dedi,durum bu kızlar

slm kızlar dr.dan geliyorum veee SALI GÜNÜ DOGUM VAAARR,dr.sabah erkenden burada ol dedi,ankaraya gitsende yine risk var ama endişe etme herşey iyi olacak dedi,durum bu kızlar
sağsalım kucağınıza alırsınız inşallah kolay gecer doğumunuz:)

canimm hayirlica kolay bi ameliyat ile kurtul ins....bu sefer hakkaten sira bende:) oyyy heyecanliyim daha çok korkuyorumm...

adet olacm blyrm çünkü adet öncesi oluşan göğüs ağrım adetten bir iki gün önce ağrı kaybolr ve yne aynsı oldueşimle çok sorun yaşıyrz bu yüzdn ve çok kötym

Masallah cnm. Insallah hemen tutar memeyi minik tembel
Iyi olmaniza cok sevindim cnm. Gaz da erken baslamasa iyi olurdu ama kismet.

masallah canim dogumun ne guzel gecmis.dualarin icin cok teşekkürler.maşallah eymen e.denek emmiyor tembel:)...ins memeyi de tutarda rahatlarsiniz canim.

canım çok sevindim bebişin kucağında rabbim hiç ayırmasın sizi.
Eymenciği bizi yerimizede kokla.

gozun aydin canim..Rabbim guzel baht yazsin oglusuna..
memeyi de tutar Insallah..

herşeyin güzel geçmesine sevindim canım. Eymen de en kısa zamanda memeyi tutar ve rahatlarısın inş.

Çok sağolun hepinizde hep destek oldunuz bana, hala tutmuyor memeyi uçla zorla veriyorum ağlıyor yıkıyor ortalığı, sürekli süt sağma halindeyim şiddetli baş ağrım var yorgunluktan sürekli boynumu eğmekten stresten, emse hayırlısıyla çok kolay olacak benim için, iki çocuk olunca sağmak çok zor oluyor ama mecburum, eşim 10 gün izinli bir kaç gün daha uzatacak o işe gidince ben ne yapıcam bilmem, böbrek için ultrasonumuz haftaya inşaallah

Boran canım seninde doğum tarihin belli olmuş sağlıkla al kuzunu kucağına

canım Allah im guc kuvvet versin sana.niye tutmaz bebek memeyi hic bilmiyorum senden duydum canim ne yapılabilir ki....hâlâ stres pesini bırakmadı mi eflalim şu bikac gun daha gecsin toparlan iyice daha iyi olyrsun psikolojik olarak ins.

ah canım bilmiyorum niye tutmadığını sütüm var ama tutmuyor, tembel ciddi ciddi tembel yorulsun istemiyor çenesi

Eflalim - canım Gözünaydın kuzunu almışsın kucağına iyi olmanıza çok sevindim
Rabbim ayırmasın
Abisi gördümü kardeşini ? :)

Canım Rabbim yardımcın olsun benimde ilk zamanlar memeyi tutmakta zorluk çekti sürekli sağdım.
Inşş en kısa zamanda eymen paşa da tutar

Kızlar nasılsınız
BiZ kızımla iyiyz çok şükür uykusuz gazlı geceler geçiriyoruz

BORAN - canım sağlıcakla kucağını Al inş miniğini
Potipoto- afrodit-zyyyynp- ayaysegül-hifa-azap ve aklıma gelmeyen diğer canlar
Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla meleğinizi getirsin bunu yürekten diliyorum...

normal tedavi gördk hep.sadece bi kez aşılama yaptk ama netice olmdı.doğudayz doktor imkanmz çok kısıtlı.maddi konu çok şükür iyyz ama manen bttm tükendm
Canm ya cok zor biliyorum ama bikac ay icin bu konudan uzaklassan bebek fikrini askiya alsan.. Ben bi dusuk yaptim ve hicbi sorun yokken 5aydir gebe kalamiyorum o kadar cok baskiliyorsun ki beyninle hormo lari yum olsa da catlamiyo dedi drum ve 2aydir da yunurtam olusmadan adet goruyodum bu sefer Hic dusunmedim oncesinde yumurtayi yakalamak icin ovulasyon testi yapiyodum biraktim surekli dusunuyodum oldu mu olmadi mi ya olmazsa diye surekli agliyodum hep kendimi baska seylere verdim ilk onbess gun sadece ates olctum.. Gun asiri da calismam oldu bir de incir kuru yaptim havucla.. Yumurtamin olusmasini sagladi ve bu ay dollenme olmasa bile uzulmicem beynime ve hormonlarima baski da yapmicam o zamab daha da ters tepiyo isler sana da tavsiyem cok ustundevdylurma bu isin oluruna birak inaniyorum ozaman bekledigin olacak bwbisin sana gelecek:)

kızlar dün doktora gittim.
bir sürü ilaç verdi destekleyici.
sorununuz yok dedi.aşılama önerdi.
muayne ederken rahimin biraz arkaya yatık dedi.bundan dolayı spermler zorlanıyo olabilir dedi.
spermler u dönüşü gibi dönmesi gerekiyomuş yumurtaya ulaşmak için sanırım.yanlış anlamadıysam.
ama çokta önemli bişey değil dedi.

eşimede banada vitamin ve antibiotik verdi.belki mikrop vardır temizlensin dedi.
bunlar bana verdikleri

folidoce ve bebek aspirini,
dostinex buda prolaktin süt hormonu dengelensin diye.
bide donaxyl verdi.buda doğum yolundan verilen fitil.vajinayı temizlesin diye

monodoks ve biteral diye antibiotik verdi.bunu eşimle beraber kulanıcaz
bide eşime evicap e vitamini verdi.

bunları kullanıcaz bu ay.adet olursam aşılama için gidicem.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…