Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 2 duşuk yaptım. En son duşuğum 1 ay onceydi. Ve şuan yiine gebelik belirtileri yaşıyorum. İki hamileliğimdede en belirgin belirti goğus ağrılarımdı. Şimdide çok aşırı,ağrıyo. Sizce başka nasıl anliyabilirim gebe,miyim diye

Al bi ovilasyon testi varsa hemen çift çizgi çıkar zaten. Ovilasyon testi en erken gebeligi gösteren kittir şüpeli ilişkiden 5 gün sonra bebek varsa gösteriyo ablam öyle öğrendi burdan okudum bir çok kişide ovi testiyle öğrenmiş bebişini

gerçekten mi. Hemen deniyim o zmn. Çok merak ediyorum zaten. Şupeli ilişki uzerinden 17 gun geçti. Umarım çıkar

gerçekten mi. Hemen deniyim o zmn. Çok merak ediyorum zaten. Şupeli ilişki uzerinden 17 gun geçti. Umarım çıkar
İnşallah vardır canım hayırlısı neyse o olsun bende uzun süredir uğraşıyorum ama olmuyo. İnşallah sende vardır çıkar ilk idrarla yapma yapıcagın zamanda 1 2 saat bişey içme idrarını tut bi süre öyle yap varsa T çizgisi C çizgisinden koyu çıkıcaktır yoksa silik çıkar

çok teşekkurler cnm. İnşllh sende trz zamanda alırsın kucağına bende ve isteyen herkeste...

normal tedavi gördk hep.sadece bi kez aşılama yaptk ama netice olmdı.doğudayz doktor imkanmz çok kısıtlı.maddi konu çok şükür iyyz ama manen bttm tükendm
Cnm. Senin acilen kendini dinlendirmen lazim. Hicbirsey yapma. Ates olcme. Ovulasyon testi kullanma. Dr.a gitme. Akisina biram ve esinle zaman gecir cnm. 1 ay olsun bunu yap. Once dinlendir kendini. Sonra sakin kafayla yolunu cizersin. Cok yipranmissin. Boyle giderse depresyon kacinilmaz olur. Sakin cnm. Once sen. Sen iyi olmazsan bebeginde gelirse, o cok istedigin yavruna da bakamazsin. Baskasinin eline kalir yavrun daha cok icin yanar. Cunku bebek sahibi olma fikri ile bebek sahibi olmak cok farkli duygular. Karnindayken bile bu kadar anlayamiyrsun. Dogduktan sonra asil anlasiliyr sevgisi ve bagimliligi. O nedenle nacizane tavsiyem, esinle haftasonu bile olsa kisa bir tatil yap. Ara ver zaman
Sifa olsun cnm. Insallah gelir kuzun.

Ben de 2 dusuk dolayisiyla 2 kurtaj oldum. Keske dinlendirseydiniz vucudunuzu. Rahim dinlenmeli. 3 adet donemi bekleseydiniz keske. Ayrica pihtilasma testlerini yaptirmadan gebelik dusunmeseydiniz keske. Ben dd cikti mesela pihtilasma. 3.cu de igne yaptim hergun kendime. Cok sukur kucagimda suan 8 aylik.

Gebelik olsa bile ovulasyon testi her zaman pozitif gostermez. Akliniz da olsun. 17gun gecmis. Normal gebelik testi yapabilirsiniz. Sonuc verir.

slm kızlar dr.dan geliyorum veee SALI GÜNÜ DOGUM VAAARR,dr.sabah erkenden burada ol dedi,ankaraya gitsende yine risk var ama endişe etme herşey iyi olacak dedi,durum bu kızlar
Hadi masallah. Saglikla kavusun insallah.

canimm hayirlica kolay bi ameliyat ile kurtul ins....bu sefer hakkaten sira bende:) oyyy heyecanliyim daha çok korkuyorumm...
Korkma cnm. Sira sen de ama hersey yolunda ve guzel gidecek.

Nesdemin kizda uzun sure tutmadi cnm memeyi. Hep sagip verdi. Suan masallahi var emiyr. Insallah Eymen de alisacak cnm. Biraz yardima ihtiyaci var. Kv seni yalniz birakmaz korkma sen. Bas agrini da dr.una danis cnm. Bazen sezeryan sonrasi yasanabiliyor.

eşim çok takıyo çıldırıcak. o yüzden ben istemsem de takyrm....bu sabah adet oldum bu ara verdim çünkü tatile gryrz anneme gidecem.bakalım önümüzdeki ay aşılama isticem.ya da anneme gitmişken hani şu laparoskopi denen yöntemi ugulamasnı istcm doktordan inş kabul eder..lütfen dua edelim birbirimze.....senn bebişn bu ay gelmştr inş.öyle umud edyrm...

Hepinize Teşekkür ederim kızlar Dualarınızıda benide unutmayın Allah'ım herkeze hayırlı sağlıklı doğumlar nasüp etsin sonrada bana nasip etsin

insallah canm benm kendini bu kadar yıpratma eşinede güzelce anlat bunun psikolojik bi süreç olduğunu rahat olmanız gerektiğini aşılama dahi olsa stres bebeğin sana tutunmasını engeller önce kafa rahat olacak:)

Gebelik olsa bile ovulasyon testi her zaman pozitif gostermez. Akliniz da olsun. 17gun gecmis. Normal gebelik testi yapabilirsiniz. Sonuc verir.
teşekkur ederim. Universtede kan alındı tahliller için. Acaba içinde pıhtılaşma testide yok mudur. Benim mi ayrıca belirtmem gerekio bu testi. Bilgi verirsen,çok sevinirim

teşekkur ederim. Universtede kan alındı tahliller için. Acaba içinde pıhtılaşma testide yok mudur. Benim mi ayrıca belirtmem gerekio bu testi. Bilgi verirsen,çok sevinirim
Genetik bolumu yapiyr. Trombofili Paneli testin adi.
Factor....
Mthfr...
Pai..
Yazar test sonucunda. Bir bakin bakalim.icersinde var mi yapilanlarin.

kimse yokmu,son hazırlıklarda neredeyse tamam oldu canlar dün evimde temizlendi ohh içim açıldı mis oldu heryer,sadece oturup izledigim halde yorulmuşum,kafam bomboş kızlar dogum yaklaşınca böylemi olunuyorduki ben unutmuşum,ne korku ne heycan var,arada bir miydeme anlık kramplar giriyor kuzuyu düşünümce okadar

canım slikon uçla veriyorum dövüşe dövüşe emiyor en son yaygarayı basıyor sağdığım varsa onu veriyorum yoksa mama onu içince rahatlıyor beni istemiyor anladım artık hamileyken sürekli ağlamanın bedeli...
Dr a söyledim yatmadığım için olmuş fitil şeklinde ağrı kesici kullanıyorum
kol altımdan beze çıktı sütden değilmiş genel cerrahiye yönlendirdi lenf bezlerim şişmiş

oh mis guzelce kirlet ins.sen tecrübeli bi anne olarak daha iyi bilirsin borancim.brlki 3.oldugu icin rahatsindir.aslnda böyle olman daha iyi degil mi.benim heyecanim korkum cokkk mesela.
cok gecmis olsun canim.ins onemli birsey yoktur benimde göğsümde beze var ins emzirince geçer.

bizde de hazırlıklar son surat devam ediyor.park besigimizi aldik kurduk yatak odamiza.ufaktan temizlik işleri de bitiyor yalnizim yapiyorum dudagimda ucuk çıktı çünkü temizlik yapmak istiyorum zorlanıyorum ondan oldu.kv aradi esim tel de duhnin dudaginda ucuk çıktı hasta diye söyledi. bana niye yapıyorsun kizim ben gelir yaparim dedi ben de sen kendini ancak idare ediyorsun anne sagol dedim.olsun evimde nasil yapiyorsam sana da yardim ederim dedi.halbuki temixlik yapicami soylemistim hic geleyim de yapalim dememişti o zaman....
simdi de evin tavanina köpük yapiyor usta malum ust kattayiz ve müthiş soguk var evimiz bi kac gündür isinmiyor.bebis cok üşür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…