Kiyamam sana aglama cnm. Son zamanlar gerginlik stres aglatiyr seni. Iyi gunler de kullanin bebisin esyalarini. Mama sandalyesinin sirt kismi kademeli ayarlanabilir olsun. Bir de ayaklik kismi olsun bebek icin.esim yine canimi sıkıyordu iki gundur.mesele eve köpuk yaptiracakmis hem de duvarlara iki odaya o kadar canim sıkıldı ki beni anlamıyorsun halim yok bi de temizlik yapmisim dedigin resmen inşaat döküntüsü kolay degil temizleyemem dedim.ben yaparim dedi. yapamazsin hic temizlik yapmayan biri olarak ne anlarsin dedim....o kadar agladim ki hic bu kadar saat agladigimi hatırlamıyorum.sonra ikna oldu bi tavan yapiliyo o da basit bi is....sonra vs birsürü şeyler cok üzüldüm.şimdi gönlümü almaya çalışıyor.cocuk cocul diye başımin etini yefin bile dedi sonra icine dert oldu herhalde. iki de bir bebege ne alicam deyip duruyo mama sandalyesi siparis etmiş. yok şunu alayim bunu alayım diyor daha.tabi evladina birsey aldi lezzetini gördü. vazgecemiyor simdi de....son durum iyiyim şimdilik ama hala icim buruk cok kirildim.o da bana diyo.cok üzülüyorm diye....halbuki ortada hicbirsey yok niye böyle tartışıyoruz anlamıyorum.gerçekten.ya bu hamilelik beni böyle sulu göz yaptı bilemiyorum.
esim yine canimi sıkıyordu iki gundur.mesele eve köpuk yaptiracakmis hem de duvarlara iki odaya o kadar canim sıkıldı ki beni anlamıyorsun halim yok bi de temizlik yapmisim dedigin resmen inşaat döküntüsü kolay degil temizleyemem dedim.ben yaparim dedi. yapamazsin hic temizlik yapmayan biri olarak ne anlarsin dedim....o kadar agladim ki hic bu kadar saat agladigimi hatırlamıyorum.sonra ikna oldu bi tavan yapiliyo o da basit bi is....sonra vs birsürü şeyler cok üzüldüm.şimdi gönlümü almaya çalışıyor.cocuk cocul diye başımin etini yefin bile dedi sonra icine dert oldu herhalde. iki de bir bebege ne alicam deyip duruyo mama sandalyesi siparis etmiş. yok şunu alayim bunu alayım diyor daha.tabi evladina birsey aldi lezzetini gördü. vazgecemiyor simdi de....son durum iyiyim şimdilik ama hala icim buruk cok kirildim.o da bana diyo.cok üzülüyorm diye....halbuki ortada hicbirsey yok niye böyle tartışıyoruz anlamıyorum.gerçekten.ya bu hamilelik beni böyle sulu göz yaptı bilemiyorum.
evet cutem hic olmadığım kadar tahammülsüz ve gerginim.yavrucuma kavusucam ani düşünüp rahatlıyorum tek tesellim o.Allahim yavrumun acisini göstermesin ne bana ne de başkasına.Kiyamam sana aglama cnm. Son zamanlar gerginlik stres aglatiyr seni. Iyi gunler de kullanin bebisin esyalarini. Mama sandalyesinin sirt kismi kademeli ayarlanabilir olsun. Bir de ayaklik kismi olsun bebek icin.
Allah var eşim hamileligimden bu yana hicbir kotu söz söylemedi hep istedi ki ondan birkez böyle demesi cok zoruma gitti....ama istiyor biliyorum istemese iki yil boyunca kendine hergün igne yapmazdi evladi icin ona katlandi.sonra pisman oldu biliyorum.yavrum icin ne yapicam baska diyor....insanlik hali diyorum geliyor sıkıntı ama geçici oldugunu düşünüyorum....esim de ben de hasretle heyecanla o kıymetli misafirimizi bekliyoruz inşallah.rabbim onu bize bizi de ona bagislasin.....iyi dileklerin icin sagol.ah canım çok iyi anlıyorum seni beninde 1 kızım var eşimde aynı seninki gibi bir şey olduğunda sen istedin diyordu bu beni okadar üzdü ki yemin ettim sna çocuk falan yok artık bana yalvaracaksın 2 .çocuk diye ama yapmayacam demiştim.öylede oldu kızım büyüdü kendisi ikinciyi istedi ben olmaz dedi.çok ısrar etti pazarlık yaptım diğerindeki gibi olma değiş dedim gecen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay tekrar denedik elini işe sürmeyen adam bana yat dinlen ben yaparım diyor maşallah.çocuk konusunda hep kadınların israrcı olmasından kaynaklanıyor bırakın onlar bize yalvarsın çocuk diye.kendinide üzme hormonlara teslim olma bebeğini düşün mutluluğun daim olsun canım.
Allah var eşim hamileligimden bu yana hicbir kotu söz söylemedi hep istedi ki ondan birkez böyle demesi cok zoruma gitti....ama istiyor biliyorum istemese iki yil boyunca kendine hergün igne yapmazdi evladi icin ona katlandi.sonra pisman oldu biliyorum.yavrum icin ne yapicam baska diyor....insanlik hali diyorum geliyor sıkıntı ama geçici oldugunu düşünüyorum....esim de ben de hasretle heyecanla o kıymetli misafirimizi bekliyoruz inşallah.rabbim onu bize bizi de ona bagislasin.....iyi dileklerin icin sagol.
madem yapacakmış senın evı temızlmenı mı beklemıs yaa..esim yine canimi sıkıyordu iki gundur.mesele eve köpuk yaptiracakmis hem de duvarlara iki odaya o kadar canim sıkıldı ki beni anlamıyorsun halim yok bi de temizlik yapmisim dedigin resmen inşaat döküntüsü kolay degil temizleyemem dedim.ben yaparim dedi. yapamazsin hic temizlik yapmayan biri olarak ne anlarsin dedim....o kadar agladim ki hic bu kadar saat agladigimi hatırlamıyorum.sonra ikna oldu bi tavan yapiliyo o da basit bi is....sonra vs birsürü şeyler cok üzüldüm.şimdi gönlümü almaya çalışıyor.cocuk cocul diye başımin etini yefin bile dedi sonra icine dert oldu herhalde. iki de bir bebege ne alicam deyip duruyo mama sandalyesi siparis etmiş. yok şunu alayim bunu alayım diyor daha.tabi evladina birsey aldi lezzetini gördü. vazgecemiyor simdi de....son durum iyiyim şimdilik ama hala icim buruk cok kirildim.o da bana diyo.cok üzülüyorm diye....halbuki ortada hicbirsey yok niye böyle tartışıyoruz anlamıyorum.gerçekten.ya bu hamilelik beni böyle sulu göz yaptı bilemiyorum.
aynen öyle. sagolun Allah yavrunuzu size bağışlasinCani hamileyken cok uygusallasiyoruz bebek oglunca hersey daha da guzel oluyor.rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin yavrunuzu saglikla kucaginiza alin
eşim hersey i son anda yapıyor cok rahatina düşkün malesef.ben de bi o kadar aceleci ve mükemmeliyetciyim imtihan işte öyle böyle tamamlıyorz birbirimizi....üzülüyorum ama Allah tan ki kisa sürüyor sonra normale dönüyorum ha hic olmasa ne ala ama oluyor malesef.madem yapacakmış senın evı temızlmenı mı beklemıs yaa..
son zmanların üzme kendni tatlım...
Amin cnmmm. Allahim kimseyi evladi ile sinamasin. Korkma sen. Hersey yolunda gidecek. Insan doguma cok sogukkanli gidiyr. Sen de oyle olacaksin.evet cutem hic olmadığım kadar tahammülsüz ve gerginim.yavrucuma kavusucam ani düşünüp rahatlıyorum tek tesellim o.Allahim yavrumun acisini göstermesin ne bana ne de başkasına.
mama sandelyesini siparis verdi canim.dediğin ayaksizlar vardi ben de ayakli olsun biz masada yerken yanimizda olsun dedim.yorumlara bakip alıyor esim malum tecrübe olmadığı icin. ins memnun kalırız.sagol cutem....
rüzgar nasil canım özledim desem fotosunu koyar misin canim.görmüyoruz uzun zamandir:)
hematoloji trombofili , merkez anti kardiyolipin yazıyo birtek. Bu mudur acaba.Genetik bolumu yapiyr. Trombofili Paneli testin adi.
Factor....
Mthfr...
Pai..
Yazar test sonucunda. Bir bakin bakalim.icersinde var mi yapilanlarin.
bide faktor2 ve faktor5 yazıyo cnmGenetik bolumu yapiyr. Trombofili Paneli testin adi.
Factor....
Mthfr...
Pai..
cnm fazla oldu amaGenetik bolumu yapiyr. Trombofili Paneli testin adi.
Factor....
Mthfr...
Pai..
Amin.inşallah canım....kuzum benim ins onemli birsey degildir canim.yoktur birseyi drlar yanılmıştır rabbim şifasinı versin...dularim yusuf rüzgârlaAmin cnmmm. Allahim kimseyi evladi ile sinamasin. Korkma sen. Hersey yolunda gidecek. Insan doguma cok sogukkanli gidiyr. Sen de oyle olacaksin.
Tesekkur ederim cnm yusufumu sordugun icin. Ekledim senin icin foto cnm. Iyi cok sukur cnm yavrum. Emeklemeye calisiyr bir yandan da disler. Sali gunu kalp doktoruna goturecegim gerginim o nedenle. Masum ufurum var dediler. Bir var diyr biri yok diyr. Ben de arada kalmak istemedim. Bakalim temiz cikar insallah.
Hematoloji trombofili olanlari yazar misin?hematoloji trombofili , merkez anti kardiyolipin yazıyo birtek. Bu mudur acaba.
ayrıca şuan hamile olduğumdan şupeleniorum. Herhangi bi tedavide yok şuan. Çok,korkuyorum. Lutfen yardımcı ol
Bu ikisinin de sonucunu yazar misin?bide faktor2 ve faktor5 yazıyo cnm
Bunlari bilmiyrm ne yazik ki.cnm fazla oldu ama
lac confirm = 37.9
lac screen = 40
çıkmış. Bunun hakkında bi fikrin var mı. Dktr hiçbi sorun yok dedi. E peki neden duşuk oluyo. Şuan gebe olduğumdan şupeleniyorum bu yuzden bu kadar ustune duşuorum kusura bakma lutfen. Çok endişeliyim.
Amin cnm amin. Kendine ne olursa olsun onemsiz de yavrunun tirnaginin ucu acisi yasanan aci tatafsizmis cnm. Esimde olmayacak 2 gun. Gorevli sehir disina gidecek. Of of..Amin.inşallah canım....kuzum benim ins onemli birsey degildir canim.yoktur birseyi drlar yanılmıştır rabbim şifasinı versin...dularim yusuf rüzgârla
maalesef kişiliklerini değiştiremiyoruz canım...Neyse yavrusun üşümeyecek en azındanaynen öyle. sagolun Allah yavrunuzu size bağışlasin
eşim hersey i son anda yapıyor cok rahatina düşkün malesef.ben de bi o kadar aceleci ve mükemmeliyetciyim imtihan işte öyle böyle tamamlıyorz birbirimizi....üzülüyorum ama Allah tan ki kisa sürüyor sonra normale dönüyorum ha hic olmasa ne ala ama oluyor malesef.
evet canim hersey yavru icin..misafire hazırlık:)maalesef kişiliklerini değiştiremiyoruz canım...Neyse yavrusun üşümeyecek en azından
anlayabiliyirum canim ne demek olduğunu....esin de kotu olmus tam zamanında.neyse saglik olsun iki gun hemencecik gecer ins.Hematoloji trombofili olanlari yazar misin?
Bu ikisinin de sonucunu yazar misin?
Bunlari bilmiyrm ne yazik ki.
Amin cnm amin. Kendine ne olursa olsun onemsiz de yavrunun tirnaginin ucu acisi yasanan aci tatafsizmis cnm. Esimde olmayacak 2 gun. Gorevli sehir disina gidecek. Of of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?