Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

valla bilemiyorum canım ya belkide dedigin gibi tecrubeden kaynaklıdır,hemen her işim bitti ugünde bikaç çeşit yemek yapıp dolaba koyucam malum evde ogullarım eşim rahat etsinler,ayy köpükmü tesadüfe bakarmısın benim eşimde dün ayaklandı y.odasına köpük yaptıracam bir günde bitiyormuş falan demeye sinirlendim karşında çocukmu var delirdinmi ben dogoma gidiyorum sen köpük diyorsun dedim,sen hastanedeyken bir günde yaptırırım demezmi,dedim bidaha agzını açarsan seni hastaneden kovarım dogurunca dedim dedine diyecene pişman oldu,senin doguma gelice sendeki korku deyil bence sadece heyecan canım ama öyle farklı bişeyki bu durum insan hislerine bir isim bulamıyor,ama emin oldugumuz tek şey var oda harika hisler bunlar demi

hic halden anlamıyor bu erkekler be.kendileri bi taşisalar karninda cocugu nazlarindan geçilmez. kopugun kolayı yokmus dun pertim çıktı kv geldi temizledi kabasını sagolsun yapıyor da kv olunca daha cok yoruldum. hic dinlenmeden yapiyor kendi yaotigi gibi bana da yaptırıyor. dun iki oda süpürdüm anne oturalm biraz hele yaparız dedim.iki dk oturma dan supurgeyi eline aldi.halden bu kadin da anlamıyor ya.ben tum islerimi surekli dinlenerek yapiyorum yoksa belim cokk fena agriyor.

selam kızlar
ben,de aranıza alırmısınız
bende 2 gündür ateş ölçmeye başladım gerçi adet değilim ama

anlayabiliyirum canim ne demek olduğunu....esin de kotu olmus tam zamanında.neyse saglik olsun iki gun hemencecik gecer ins.
Insallah cnm. Kalp isi olmasa sorun degil esimin olmamasi da. Iste zorlu zamana denk geldi.
kv ile kpye de demedik..yoksa burnumdan getiriyrlar.

ates adet sabahi bile dusebilir. Bekleyecegiz cnm. Suan normal gidisat.

Yazik sana yahu. Ay sinir oldum kadina. Yeri de olsam hic ellemezdim o zaman. Kendi yapsin dursun. Ne yordu seni ya.
selam kızlar
ben,de aranıza alırmısınız
bende 2 gündür ateş ölçmeye başladım gerçi adet değilim ama
Hosgeldiniz. Ilk sayfadaki anlatima gore fertility friend e uye olup linki bana ulastirirsaniz ilk sayfadaki tabloya eklerim sizi.

gönlünü ferah tut cutem birseyi çıkmayacak ins yusuf un.....
öyle cutem zaten Allah da razi gelmedi cocuk odasni supururken ben otururken kalktı ya süpürge ters dönmüş sulu ya motoruna su kacti kurumadan calustiramayiz anne dedim oturduk bisey yapamadık....bir de kp de geliyor akşam yemeği yok yaninda rahat kiyafet giycen yani bana daha cok sıkıntı oluyor...ben kendi halimde daha rahat yapıyormusum meger.....kadin i anlamiyrum ne sakiniyo ne sakinmiyo...bebis e aldığımiz herseye merak ediyo kulp takiyo sonra da güzelmiş iyi daha ne olcak diyo...he diyip geçiyorum.

ürolojiye gittik böbreğim son haddine gelmiş ana dr sona yaklaşmışsin 30.hafta filan olsaydin müdahale ederdim dedi.dr una söyle bebek de gelişimini tamamlayınca 39 a jadar bekleyin dogumu baslatsin dedi.hocam peki normal dogum a engeli var mi dedim Hayır yok.yapabilirsin dedi dr un sezeryan a gerek gormedikce dedi.son durum.iki hafta sonra bebişim kollarımda inşallah.

Oy masallah azcik kalmis cnm. Insallah bobregin sorun yaratmayacak. 39u beklemeden 38dolunca kendiliginden baslar insallah dogumun oyyyy az kaldi sut kokulun geloyr cnm benim.
Buarada haklisin. Bana da kv gelince ne alakaysa kp de gelir. Ona yemek vs lazim. Rahat giyinemezsin. Emziremezsin. Sorun yani anliyrm cnm.

duha canım yazıcam ama telden beceremiyorum

doğum yakınken böyle ağlamalar stres çok normal hem senin için hem eşin için mis kokulun doğunca hepsi geçiyor inan inşaallah sıkıntın diner canım benim çok öpüyorum doğum yakınken böyle ağlamalar stres çok normal hem senin için hem eşin için mis kokulun doğunca hepsi geçiyor inan inşaallah sıkıntın diner canım benim çok öpüyorum doğum yakınken böyle ağlamalar stres çok normal hem senin için hem eşin için mis kokulun doğunca hepsi geçiyor inan inşaallah sıkıntın diner canım benim çok öpüyorum doğum yakınken böyle ağlamalar stres çok normal hem senin için hem eşin için mis kokulun doğunca hepsi geçiyor inan inşaallah sıkıntın diner canım benim çok öpüyorum seni

cutem yeni gördüm yusufumuza geçmiş olsun inşaallah yoktur bir şeyi kuzunun

sagol canim.iyiyim şimdi elhamdulillah....avatarindaki eymen pasami cok tatlı oyyy yesinler onu.fildir fildir nasıl da bakiyo..maşallah Barekallah.

Peki duzensiz benm adetlerim 5aydir tahmiNen carsamba ya da persembe diyorum adet gunune o gunler de boe cikarsa test yapicam degil mi

Peki duzensiz benm adetlerim 5aydir tahmiNen carsamba ya da persembe diyorum adet gunune o gunler de boe cikarsa test yapicam degil mi
Ff linkin mi degisti snein? Ilk sayfaya eklemistim ama ordan goremiyrm. Bir kontrol eder misin.

duha cutem sağolun teyzeleri:)

ayy cok az kaldı sanada canım .normal doğumda yapabilecekmişsin cok sevindim..

herkeze slm biz birazdan çıkıp hastaneye gidicez nasipse bugün kızım geliyor doğalarınızı esirgemeyin belki 1-2gün giremeyebilirim
boran kızın şimdi kollarındadır güle güle büyüt canım..
darısı duha ve bana inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…