oh mis guzelce kirlet ins.sen tecrübeli bi anne olarak daha iyi bilirsin borancim.brlki 3.oldugu icin rahatsindir.aslnda böyle olman daha iyi degil mi.benim heyecanim korkum cokkk mesela.
cok gecmis olsun canim.ins onemli birsey yoktur benimde göğsümde beze var ins emzirince geçer.
valla bilemiyorum canım ya belkide dedigin gibi tecrubeden kaynaklıdır,hemen her işim bitti ugünde bikaç çeşit yemek yapıp dolaba koyucam malum evde ogullarım eşim rahat etsinler,ayy köpükmü tesadüfe bakarmısın benim eşimde dün ayaklandı y.odasına köpük yaptıracam bir günde bitiyormuş falan demeye sinirlendim karşında çocukmu var delirdinmi ben dogoma gidiyorum sen köpük diyorsun dedim,sen hastanedeyken bir günde yaptırırım demezmi,dedim bidaha agzını açarsan seni hastaneden kovarım dogurunca dedim dedine diyecene pişman olduesim yine canimi sıkıyordu iki gundur.mesele eve köpuk yaptiracakmis hem de duvarlara iki odaya o kadar canim sıkıldı ki beni anlamıyorsun halim yok bi de temizlik yapmisim dedigin resmen inşaat döküntüsü kolay degil temizleyemem dedim.ben yaparim dedi. yapamazsin hic temizlik yapmayan biri olarak ne anlarsin dedim....o kadar agladim ki hic bu kadar saat agladigimi hatırlamıyorum.sonra ikna oldu bi tavan yapiliyo o da basit bi is....sonra vs birsürü şeyler cok üzüldüm.şimdi gönlümü almaya çalışıyor.cocuk cocul diye başımin etini yefin bile dedi sonra icine dert oldu herhalde. iki de bir bebege ne alicam deyip duruyo mama sandalyesi siparis etmiş. yok şunu alayim bunu alayım diyor daha.tabi evladina birsey aldi lezzetini gördü. vazgecemiyor simdi de....son durum iyiyim şimdilik ama hala icim buruk cok kirildim.o da bana diyo.cok üzülüyorm diye....halbuki ortada hicbirsey yok niye böyle tartışıyoruz anlamıyorum.gerçekten.ya bu hamilelik beni böyle sulu göz yaptı bilemiyorum.
hic halden anlamıyor bu erkekler be.kendileri bi taşisalar karninda cocugu nazlarindan geçilmez. kopugun kolayı yokmus dun pertim çıktı kv geldi temizledi kabasını sagolsun yapıyor da kv olunca daha cok yoruldum. hic dinlenmeden yapiyor kendi yaotigi gibi bana da yaptırıyor. dun iki oda süpürdüm anne oturalm biraz hele yaparız dedim.iki dk oturma dan supurgeyi eline aldi.halden bu kadin da anlamıyor ya.ben tum islerimi surekli dinlenerek yapiyorum yoksa belim cokk fena agriyor.valla bilemiyorum canım ya belkide dedigin gibi tecrubeden kaynaklıdır,hemen her işim bitti ugünde bikaç çeşit yemek yapıp dolaba koyucam malum evde ogullarım eşim rahat etsinler,ayy köpükmü tesadüfe bakarmısın benim eşimde dün ayaklandı y.odasına köpük yaptıracam bir günde bitiyormuş falan demeye sinirlendim karşında çocukmu var delirdinmi ben dogoma gidiyorum sen köpük diyorsun dedim,sen hastanedeyken bir günde yaptırırım demezmi,dedim bidaha agzını açarsan seni hastaneden kovarım dogurunca dedim dedine diyecene pişman oldu,senin doguma gelice sendeki korku deyil bence sadece heyecan canım ama öyle farklı bişeyki bu durum insan hislerine bir isim bulamıyor,ama emin oldugumuz tek şey var oda harika hisler bunlar demi
Insallah cnm. Kalp isi olmasa sorun degil esimin olmamasi da. Iste zorlu zamana denk geldi.anlayabiliyirum canim ne demek olduğunu....esin de kotu olmus tam zamanında.neyse saglik olsun iki gun hemencecik gecer ins.
ates adet sabahi bile dusebilir. Bekleyecegiz cnm. Suan normal gidisat.Eki Görüntüle 1371253
2 gündür atesim 36.5 cıkıyo adet günüm de muhtemelen çarsamba ya da perşembe.. düşer mi daha bu ateş yoksa aynı kalıp da gebelik ihtimali var mı..? gecen ay 36.0 ile adet olmuştum ..
Yazik sana yahu. Ay sinir oldum kadina. Yeri de olsam hic ellemezdim o zaman. Kendi yapsin dursun. Ne yordu seni ya.hic halden anlamıyor bu erkekler be.kendileri bi taşisalar karninda cocugu nazlarindan geçilmez. kopugun kolayı yokmus dun pertim çıktı kv geldi temizledi kabasını sagolsun yapıyor da kv olunca daha cok yoruldum. hic dinlenmeden yapiyor kendi yaotigi gibi bana da yaptırıyor. dun iki oda süpürdüm anne oturalm biraz hele yaparız dedim.iki dk oturma dan supurgeyi eline aldi.halden bu kadin da anlamıyor ya.ben tum islerimi surekli dinlenerek yapiyorum yoksa belim cokk fena agriyor.
Hosgeldiniz. Ilk sayfadaki anlatima gore fertility friend e uye olup linki bana ulastirirsaniz ilk sayfadaki tabloya eklerim sizi.selam kızlar
ben,de aranıza alırmısınız
bende 2 gündür ateş ölçmeye başladım gerçi adet değilim ama
gönlünü ferah tut cutem birseyi çıkmayacak ins yusuf un.....Insallah cnm. Kalp isi olmasa sorun degil esimin olmamasi da. Iste zorlu zamana denk geldi.
kv ile kpye de demedik..yoksa burnumdan getiriyrlar.
ates adet sabahi bile dusebilir. Bekleyecegiz cnm. Suan normal gidisat.
Yazik sana yahu. Ay sinir oldum kadina. Yeri de olsam hic ellemezdim o zaman. Kendi yapsin dursun. Ne yordu seni ya.
Hosgeldiniz. Ilk sayfadaki anlatima gore fertility friend e uye olup linki bana ulastirirsaniz ilk sayfadaki tabloya eklerim sizi.
Oy masallah azcik kalmis cnm. Insallah bobregin sorun yaratmayacak. 39u beklemeden 38dolunca kendiliginden baslar insallah dogumunürolojiye gittik böbreğim son haddine gelmiş ana dr sona yaklaşmışsin 30.hafta filan olsaydin müdahale ederdim dedi.dr una söyle bebek de gelişimini tamamlayınca 39 a jadar bekleyin dogumu baslatsin dedi.hocam peki normal dogum a engeli var mi dedim Hayır yok.yapabilirsin dedi dr un sezeryan a gerek gormedikce dedi.son durum.iki hafta sonra bebişim kollarımda inşallah.
sagol canim.iyiyim şimdi elhamdulillah....avatarindaki eymen pasami cok tatlı oyyy yesinler onu.fildir fildir nasıl da bakiyo..maşallah Barekallah.duha canım yazıcam ama telden beceremiyorum
doğum yakınken böyle ağlamalar stres çok normal hem senin için hem eşin için mis kokulun doğunca hepsi geçiyor inan inşaallah sıkıntın diner canım benim çok öpüyorum doğum yakınken böyle ağlamalar stres çok normal hem senin için hem eşin için mis kokulun doğunca hepsi geçiyor inan inşaallah sıkıntın diner canım benim çok öpüyorum doğum yakınken böyle ağlamalar stres çok normal hem senin için hem eşin için mis kokulun doğunca hepsi geçiyor inan inşaallah sıkıntın diner canım benim çok öpüyorum doğum yakınken böyle ağlamalar stres çok normal hem senin için hem eşin için mis kokulun doğunca hepsi geçiyor inan inşaallah sıkıntın diner canım benim çok öpüyorum seni
Insallah cnm. Kalp isi olmasa sorun degil esimin olmamasi da. Iste zorlu zamana denk geldi.
kv ile kpye de demedik..yoksa burnumdan getiriyrlar.
ates adet sabahi bile dusebilir. Bekleyecegiz cnm. Suan normal gidisat.
Yazik sana yahu. Ay sinir oldum kadina. Yeri de olsam hic ellemezdim o zaman. Kendi yapsin dursun. Ne yordu seni ya.
Hosgeldiniz. Ilk sayfadaki anlatima gore fertility friend e uye olup linki bana ulastirirsaniz ilk sayfadaki tabloya eklerim sizi.
Ff linkin mi degisti snein? Ilk sayfaya eklemistim ama ordan goremiyrm. Bir kontrol eder misin.Peki duzensiz benm adetlerim 5aydir tahmiNen carsamba ya da persembe diyorum adet gunune o gunler de boe cikarsa test yapicam degil mi
Amin cnm. Yerim o Eymeniiiii.cutem yeni gördüm yusufumuza geçmiş olsun inşaallah yoktur bir şeyi kuzunun
Ff linkin mi degisti snein? Ilk sayfaya eklemistim ama ordan goremiyrm. Bir kontrol eder misin.
Ff linkin mi degisti snein? Ilk sayfaya eklemistim ama ordan goremiyrm. Bir kontrol eder misin.
baktım da evet değiştirmişim nasıl yaptıysam anlamadım yeni linki vereyim değiştirebilirsen canm .Ff linkin mi degisti snein? Ilk sayfaya eklemistim ama ordan goremiyrm. Bir kontrol eder misin.
canim.şimdi kizin kollarındadir umarim...güzel haberini bekliyoruz.herkeze slm biz birazdan çıkıp hastaneye gidicez nasipse bugün kızım geliyor doğalarınızı esirgemeyin belki 1-2gün giremeyebilirim
ayy cok az kaldı sanada canım .normal doğumda yapabilecekmişsin cok sevindim..ürolojiye gittik böbreğim son haddine gelmiş ana dr sona yaklaşmışsin 30.hafta filan olsaydin müdahale ederdim dedi.dr una söyle bebek de gelişimini tamamlayınca 39 a jadar bekleyin dogumu baslatsin dedi.hocam peki normal dogum a engeli var mi dedim Hayır yok.yapabilirsin dedi dr un sezeryan a gerek gormedikce dedi.son durum.iki hafta sonra bebişim kollarımda inşallah.
boran kızın şimdi kollarındadır güle güle büyüt canım..herkeze slm biz birazdan çıkıp hastaneye gidicez nasipse bugün kızım geliyor doğalarınızı esirgemeyin belki 1-2gün giremeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?