Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsülin direnci şeker de bakılacak o zaman

bu şeker için verdiğim tüpler ne kadar sürede çıkar acaba sonuncusunu 2 de vermiş olacam bugüne yetisirler mi

Canım acaba catlamamis olabilirmi
Bunu Yarınki ateş daha iyi Söyler normalde saat ilerleyince ateş yüksek çıkıyor ya normal saatinde ölçse idin daha da düşük çıkabilirdi o Yüzden bugünü de değerlendir belki bugün çatlayacaktır

Son düzenleme:
pko olup glifor 850 ilacını kullanan varmı? bu miğde bulantısı yaparmı ayyyy ölüyorum bulantıdan

Ben kullandım.
Kutu neredeyse bitmek üzereydi ama benim bulantım hiç kesilmedi.
Oysa en geç 2 haftaya vücut alışır denmişti ben illallah ettim bulantıdan ve bıraktım
İlacın adını bile duyunca midem ağzıma geliyor.

bu şeker için verdiğim tüpler ne kadar sürede çıkar acaba sonuncusunu 2 de vermiş olacam bugüne yetisirler mi
hemen çıkıyor canım onlar ben diğerini verdikten beş on dakika sonra bi önceki çıkıyodu netten bakıyodum hep

Akıntı fizyolojikmiş kist için ne dedi dk falan mı verecrk
Kist için şimdilik bişey demedi bugün çıkacak olan tahlillerle ogleden sonra gel dedi bide senin bi kaç ay kontrol edilmen gerek öyle 1 kere muayene senin için yeterli değil dedi biraz korktum ama olsun istedigim herseyi bakıyor diye sevindim

Doktor bugünde çalış demişti zaten de sence iğneye rağmen geç diil mi yoksa 2 yum olduğu için mi biri catladi biri kaldimi

Cnm niye korkuyorsun korkma ne güzel iste takip etsin ne var ne yok beden oluyor iyi bir baksın .adam sana chekup yapmış işte:)) nerden buldun Dr u

Cnm niye korkuyorsun korkma ne güzel iste takip etsin ne var ne yok beden oluyor iyi bir baksın .adam sana chekup yapmış işte:)) nerden buldun Dr u
merhaba sana yapılacak olan birşey vardı randevu alacaktın belli oldu mu tarih ? kaçırmısım da

Canim inşallah mutmain olursun bu kontrollerle senin adına çok sevindim

Doktor bugünde çalış demişti zaten de sence iğneye rağmen geç diil mi yoksa 2 yum olduğu için mi biri catladi biri kaldimi
36 saate çatlar deniliyor ama 72 saate kadar yolu var Endişe etme sen çalışmaları ysp gerisi Rabbimin takdiri

Son gittiğim doktorum 3. Günü gelirsin incelemeleri ve hsg için işlemleri baslatiriz demişti o bugün gebe polikilinigindeydi gece 1 buçukta belki randevu bulurum bugüne diye mhrs nin uygulamaya girdim bu doktora buldum buna bekarken 1 kere gitmiştim sağda çok sancım olmuştu adet olamamıştım ama o zaman özeldeydi bide baktım o kadın araştırmaya geçmiş.cok güzel ilgilendi benimle benim istediğimde buydu korunurum hiç sorun değil diğer doktorlar niye bunu yapmıyor o kadar dile getirdim korunmaya gerek yok deneme devam dediler dedim öyle şey olur mu sebepleri arastiracaz kesinlikle korunuyorsun 2 3 ay daha aralıklarla kontrol edicem seni sonra bu sonuçlardada bişey cikmazsa korumayı bırak o zaman diycem dedi.sadece daha önce hiç kıst olmadı ya bende o korkuttu beni zaten ne oluyorsa bu sağda oluyo pco görünümü de hep orda görüyorlar ama bu öyle bişey demedi sol çık güzel ama ordanda dış gebelik oldu of of Allahım se büyüksün ol dersin oluverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…