Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemogram çıkmış son 2 dir Hemogram da MPV yüksek çıkıyor hep inşallah önemli bişey değildir

senin eşin tam sopalik hic zahmet etmesin sen orda fazladan sperm vardir birilerinin spermiyle yaptirirsin tövbe yarebbim
De mi yaa ben de saf saf düşünüyorum yol 3 saat sürse o kadar beklemez sperm bozulur, bir sorarız olmazsa falan diye sonra "yok canım gelirim o gün , şaka yaptım" diye lütfetti . Zaten yarına da bir bahane bulursa oklava şart

Kızlar ben bu ay korunuyorum hist sonrası en az 2 ay da öyle korunma verirse en az üç ay sahalarda yokum. Ama ateş ölçmeye devam:))) Neslihaann 3 ay sonra bakmışsın birlikte hamile kalırız.topiğin en eskileri kimler geldi kimler geçti şarkısını söyleyelim birlikte:))

Ahh ahh demir attık topige ne güzel olurdu ikimizde aynı zamanda hamile kalsak
Prolaktin yüksek çıkmış

Eklentiler

• 2016-10-27 13.16.05.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 41
Bildiginiz yeniden regl oldum.. kirmiziya dönüyor.. neyin kafasini yasiyorum

çatlatma iğnesi dpo da uzama yapıo demiştik dimi kızlar cmt dpo 13 olucam gelen giden olmazsa sabahtan test yapıyım diyorum ztn varsa çıkar yoksa da ümidim kesilir belki
Canim kan testimi idrar mi ? Idrar cikiyor mu dpo13 de

Canim kan testimi idrar mi ? Idrar cikiyor mu dpo13 de
idrar kanı bi kere adet gecikince panikleyip vermiştim negatifi görüp oturdum totonun üstüne bide 60 tl para aldılsr içime oturmuştu idrarda görmeden kanı yaptırmam artık ssk ya gidicek durumun yok iş problem oluo idrarda silikte olsa çıkacağını söylüyo arkadaşlar 11 12 de bile görebilenler var

Umidimizi hiç yitirmedik ama ani dalgalanmalar yaşadık belki ama son hız devam ediyoruz inancimiz sağlam tek biz kalsakta o bebislere kavusacagiz allahın izniyle

Kızlar çok korkuyorum 2. Şeker içinde kan verdim ama daha hic iğne sokulmadik damar kalmadı ne yapacam ben 3. Şeker için 1 tüp daha lazım salak hemşire de bi moral oluyo ki diyo bana 1 tüp daha nerden alacaklar senden nasıl verecen aptal zaten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…