hani doktor kendi spermini koymuş muhabbeti vardı ya geçensenin eşin tam sopalikhic zahmet etmesin sen orda fazladan sperm vardir birilerinin spermiyle yaptirirsin tövbe yarebbim 
De mi yaasenin eşin tam sopalikhic zahmet etmesin sen orda fazladan sperm vardir birilerinin spermiyle yaptirirsin tövbe yarebbim 
Evet o bazen oluyor.bakalım anlarız yarınaAaa evet ona da hiç dikkat etmemişim. Gerçi benim de ateş yüksekken regl olup ertesi gün ateşin düştüğü olmuştu
Ahh ahh demir attık topige ne güzel olurdu ikimizde aynı zamanda hamile kalsakKızlar ben bu ay korunuyorum hist sonrası en az 2 ay da öyle korunma verirse en az üç ay sahalarda yokum. Ama ateş ölçmeye devam:)))Neslihaann 3 ay sonra bakmışsın birlikte hamile kalırız.topiğin en eskileri kimler geldi kimler geçti şarkısını söyleyelim birlikte:)) 
Canim kan testimi idrar mi ? Idrar cikiyor mu dpo13 deçatlatma iğnesi dpo da uzama yapıo demiştik dimi kızlar cmt dpo 13 olucam gelen giden olmazsa sabahtan test yapıyım diyorum ztn varsa çıkar yoksa da ümidim kesilir belki
Benimki de sınırdan bir tık yukarda idi Dr birşey demedi bakalım sana ne diyecekAhh ahh demir attık topige ne güzel olurdu ikimizde aynı zamanda hamile kalsak
Prolaktin yüksek çıkmış
idrar kanı bi kere adet gecikince panikleyip vermiştim negatifi görüp oturdum totonun üstüne bide 60 tl para aldılsr içime oturmuştu idrarda görmeden kanı yaptırmam artık ssk ya gidicek durumun yok iş problem oluo idrarda silikte olsa çıkacağını söylüyo arkadaşlar 11 12 de bile görebilenler varCanim kan testimi idrar mi ? Idrar cikiyor mu dpo13 de
Ya hiç duymadığım tahliller dhea-s diye bişey 223 çıkmış google da erkeklerle alakalı testeronla ilgili bişeyler yazıyorBenimki de sınırdan bir tık yukarda idi Dr birşey demedi bakalım sana ne diyecek
güzel tarama yapmış canım o da önemli erkeklik hormonu tüylenmede falan bakılıyor o da referans nasıl yazıyo canım ?Ya hiç duymadığım tahliller dhea-s diye bişey 223 çıkmış google da erkeklerle alakalı testeronla ilgili bişeyler yazıyor
35-430 aralığı referans aralığı canım düşüklüğü kadınlarda östrojen eksikliği demekmis şimdi okudum dagüzel tarama yapmış canım o da önemli erkeklik hormonu tüylenmede falan bakılıyor o da referans nasıl yazıyo canım ?
Benimkiler 2 ye 3 dönüyoo durum okadar vahimBen de aynı senin gibiyim canım. Okuldaki arkadaşlarımdan hepsi hamile ya da yeni doğum yaptı, bir ben kaldım hamile kalamayan.
Yerlesme kanamasi olmasin canimDPO 9 da adet oldum( 
Umidimizi hiç yitirmedik ama ani dalgalanmalar yaşadık belki ama son hız devam ediyoruz inancimiz sağlam tek biz kalsakta o bebislere kavusacagiz allahın izniyleKızlar ben bu ay korunuyorum hist sonrası en az 2 ay da öyle korunma verirse en az üç ay sahalarda yokum. Ama ateş ölçmeye devam:)))Neslihaann 3 ay sonra bakmışsın birlikte hamile kalırız.topiğin en eskileri kimler geldi kimler geçti şarkısını söyleyelim birlikte:)) 
Evet canim bende cikmisti ondan estrofem diye bialac kullandim bu tedavide..ayrintili inceleme guzel olmus35-430 aralığı referans aralığı canım düşüklüğü kadınlarda östrojen eksikliği demekmis şimdi okudum da
Ay belki sendede ben gibi kist oldu belki doktor görmedi bidaha mi gitsen doktora canimBildiginiz yeniden regl oldum.. kirmiziya dönüyor.. neyin kafasini yasiyorum
Kaç çıkmıştı benim sonuç nasıl aralığın içinde ama iyi mi acabaEvet canim bende cikmisti ondan estrofem diye bialac kullandim bu tedavide..ayrintili inceleme guzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?