beni mahvetmişti canım ya hele ilk saat bayılacaktım nerdeyse demekki öyle olunca benim şeker fırlamış oluyor çünkü ilk saat 175 çıkmıştıİyi bari onları da gösteririm bugün. Yalnız bu şekerli su beni acıktırdı :)
Rabbim denk getirmiş işte.herşey gönlünce olsun.Son gittiğim doktorum 3. Günü gelirsin incelemeleri ve hsg için işlemleri baslatiriz demişti o bugün gebe polikilinigindeydi gece 1 buçukta belki randevu bulurum bugüne diye mhrs nin uygulamaya girdim bu doktora buldum buna bekarken 1 kere gitmiştim sağda çok sancım olmuştu adet olamamıştım ama o zaman özeldeydi bide baktım o kadın araştırmaya geçmiş.cok güzel ilgilendi benimle benim istediğimde buydu korunurum hiç sorun değil diğer doktorlar niye bunu yapmıyor o kadar dile getirdim korunmaya gerek yok deneme devam dediler dedim öyle şey olur mu sebepleri arastiracaz kesinlikle korunuyorsun 2 3 ay daha aralıklarla kontrol edicem seni sonra bu sonuçlardada bişey cikmazsa korumayı bırak o zaman diycem dedi.sadece daha önce hiç kıst olmadı ya bende o korkuttu beni zaten ne oluyorsa bu sağda oluyo pco görünümü de hep orda görüyorlar ama bu öyle bişey demedi sol çık güzel ama ordanda dış gebelik oldu of of Allahım se büyüksün ol dersin oluverir
Oh oh ne güzel işte bir an önce muayene olur kafamdaki soruları atarsın.tüm tetkikeri sen de benim gibi al git birşey istemesin.eşini de çok da kafaya takma sen zaten tek de olsa gidecektin umarım o da izin Alıp gelebilir gelemese de dediğim gibi muayene olur gelirsinkızlar randevu yarın öğleden sonraya aldımadamlar daha gitmeden bıkacak benden. ay eşim kendi dedi hafta içi müsait olurum diye , dün de gelmiş diyor ki "yaa nasıl söylicem , gidip hasta oldum mu desem, rapor mu alsam" valla paralayasım geldi adamı. sakin durmak için dişlerimi sıktım resmen! ohal var kimse rapor vermiyor nerden alacaksın raporu dedim. ya kullanmayacam zaten ama soran olursa veririm falan... izin alsam sonrasında duyulur bişiler bişiler... sustum oturdum. bugün de nette bakıyorken baktım yarın öğleden sonraya randevu görünüyor. aradım yarına aldım öğleden sonra tatil zaten. ay yarın da bişey çıkarırsa eşim sakinliğimi daha fazla koruyabilir miyim bilmiyorum 
ay evet çokk heyecanlıyım. acaba tüp mü der histereskopi mi diye meraktayım. tüp derse eşimle nasıl olacak onu da bilmiyorumOh oh ne güzel işte bir an önce muayene olur kafamdaki soruları atarsın.tüm tetkikeri sen de benim gibi al git birşey istemesin.eşini de çok da kafaya takma sen zaten tek de olsa gidecektin umarım o da izin Alıp gelebilir gelemese de dediğim gibi muayene olur gelirsin
Sağol canım inşallah 4. De sağlıkla kavusurum özlemime bebeğime kız olursa adını özlem mi koysam ne :)Rabbim denk getirmiş işte.herşey gönlünce olsun.
ay evet çokk heyecanlıyım. acaba tüp mü der histereskopi mi diye meraktayım. tüp derse eşimle nasıl olacak onu da bilmiyorumgeçen gün tüp için konuşurken yumurtaların toplandığı gün senin olman lazım, sperm gerekiyor o gün dedim. ben burdan versem sen götürsen olmaz mı dedi töbe estafurllah çektim yaa delirtcek bu adam beni 
Ben alıştım artık tek gelmeye 11 tüp kanı yalnız verdim ya artık eşim hiç gelmez benimlekızlar randevu yarın öğleden sonraya aldımadamlar daha gitmeden bıkacak benden. ay eşim kendi dedi hafta içi müsait olurum diye , dün de gelmiş diyor ki "yaa nasıl söylicem , gidip hasta oldum mu desem, rapor mu alsam" valla paralayasım geldi adamı. sakin durmak için dişlerimi sıktım resmen! ohal var kimse rapor vermiyor nerden alacaksın raporu dedim. ya kullanmayacam zaten ama soran olursa veririm falan... izin alsam sonrasında duyulur bişiler bişiler... sustum oturdum. bugün de nette bakıyorken baktım yarın öğleden sonraya randevu görünüyor. aradım yarına aldım öğleden sonra tatil zaten. ay yarın da bişey çıkarırsa eşim sakinliğimi daha fazla koruyabilir miyim bilmiyorum 
Ben de aynı senin gibiyim canım. Okuldaki arkadaşlarımdan hepsi hamile ya da yeni doğum yaptı, bir ben kaldım hamile kalamayan.kızlar hani demiştim ya çalıştığım yerde 8 kadındık 5i ben geldiğimde hamile kaldı doğum yaptı , birinin 2 hafta önce hamilelik haberini benim adetin ilk günü birlikte iken almıştık, ben hariç geri kalan son arkadaşın da hamile olduğunu bugün öğrendimgeldiğimde tek bebek isteyen bendim hiçbiri düşünmüyordu, hepsi şimdi ya doğum yaptı ya hamile kaldı bir ben kaldım hala bebek isteyen 
Yok canım daha yapmadım. 31 ekim bat.1 kasım test günüm. Aynı zamanda evlilik yıldönümünüz.. Hayırlısı bakalım.. Ateş yükselmiyor pek çokta umutlu değilim açıkcası. Inşallah Rabbim nasip etmiştir saram.... Kız hasta bugün izin aldım evde ona bakıyorum... Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun?sen test yapmadınmı canım bat ne zaman
Gerçekten mi ateş de yüksek ?? Leke mi yoksa adet söküldü müDPO 9 da adet oldum( 
Ama ölçümlerin düzensiz olmuş belki dpo9 değildir bu. Bu ay daha düzenli takip edersen emin olabiliriz luteal fazın kaç gün olduğunaDPO 9 da adet oldum( 
Kıs o da birsey mi benimle evlenenler 2. Bebeğine hamile o kadar hızlılarkızlar hani demiştim ya çalıştığım yerde 8 kadındık 5i ben geldiğimde hamile kaldı doğum yaptı , birinin 2 hafta önce hamilelik haberini benim adetin ilk günü birlikte iken almıştık, ben hariç geri kalan son arkadaşın da hamile olduğunu bugün öğrendimgeldiğimde tek bebek isteyen bendim hiçbiri düşünmüyordu, hepsi şimdi ya doğum yaptı ya hamile kaldı bir ben kaldım hala bebek isteyen 
Aaa evet ona da hiç dikkat etmemişim. Gerçi benim de ateş yüksekken regl olup ertesi gün ateşin düştüğü olmuştuGerçekten mi ateş de yüksek ?? Leke mi yoksa adet söküldü mü
Ay ama bu dediğim 1.5 sene içinde olduKıs o da birsey mi benimle evlenenler 2. Bebeğine hamile o kadar hızlılar
senin eşin tam sopalikay evet çokk heyecanlıyım. acaba tüp mü der histereskopi mi diye meraktayım. tüp derse eşimle nasıl olacak onu da bilmiyorumgeçen gün tüp için konuşurken yumurtaların toplandığı gün senin olman lazım, sperm gerekiyor o gün dedim. ben burdan versem sen götürsen olmaz mı dedi töbe estafurllah çektim yaa delirtcek bu adam beni 
benimde adetten önce 0.1 düşerse düşüyo anca yoksa öyle dibe vuran ateşle adet gelmio bendeAaa evet ona da hiç dikkat etmemişim. Gerçi benim de ateş yüksekken regl olup ertesi gün ateşin düştüğü olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?