Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bari onları da gösteririm bugün. Yalnız bu şekerli su beni acıktırdı :)
beni mahvetmişti canım ya hele ilk saat bayılacaktım nerdeyse demekki öyle olunca benim şeker fırlamış oluyor çünkü ilk saat 175 çıkmıştı

Rabbim denk getirmiş işte.herşey gönlünce olsun.

kızlar randevu yarın öğleden sonraya aldım adamlar daha gitmeden bıkacak benden. ay eşim kendi dedi hafta içi müsait olurum diye , dün de gelmiş diyor ki "yaa nasıl söylicem , gidip hasta oldum mu desem, rapor mu alsam" valla paralayasım geldi adamı. sakin durmak için dişlerimi sıktım resmen! ohal var kimse rapor vermiyor nerden alacaksın raporu dedim. ya kullanmayacam zaten ama soran olursa veririm falan... izin alsam sonrasında duyulur bişiler bişiler... sustum oturdum. bugün de nette bakıyorken baktım yarın öğleden sonraya randevu görünüyor. aradım yarına aldım öğleden sonra tatil zaten. ay yarın da bişey çıkarırsa eşim sakinliğimi daha fazla koruyabilir miyim bilmiyorum

Oh oh ne güzel işte bir an önce muayene olur kafamdaki soruları atarsın.tüm tetkikeri sen de benim gibi al git birşey istemesin.eşini de çok da kafaya takma sen zaten tek de olsa gidecektin umarım o da izin Alıp gelebilir gelemese de dediğim gibi muayene olur gelirsin

kızlar hani demiştim ya çalıştığım yerde 8 kadındık 5i ben geldiğimde hamile kaldı doğum yaptı , birinin 2 hafta önce hamilelik haberini benim adetin ilk günü birlikte iken almıştık, ben hariç geri kalan son arkadaşın da hamile olduğunu bugün öğrendim geldiğimde tek bebek isteyen bendim hiçbiri düşünmüyordu, hepsi şimdi ya doğum yaptı ya hamile kaldı bir ben kaldım hala bebek isteyen

ay evet çokk heyecanlıyım. acaba tüp mü der histereskopi mi diye meraktayım. tüp derse eşimle nasıl olacak onu da bilmiyorum geçen gün tüp için konuşurken yumurtaların toplandığı gün senin olman lazım, sperm gerekiyor o gün dedim. ben burdan versem sen götürsen olmaz mı dedi töbe estafurllah çektim yaa delirtcek bu adam beni

Çok rahat bu erkekler ya

Ben alıştım artık tek gelmeye 11 tüp kanı yalnız verdim ya artık eşim hiç gelmez benimle adam tüpleri uzatıyor hepsi benim mi bunların bi yanlış yok dimi derken diğer taraftan 3 tüp daha uzattı ben şok ayaklarım titreyerek gittim hemşirenin yanına hemşire bile şaşırdı neyin var senin dedi

Ben de aynı senin gibiyim canım. Okuldaki arkadaşlarımdan hepsi hamile ya da yeni doğum yaptı, bir ben kaldım hamile kalamayan.

sen test yapmadınmı canım bat ne zaman
Yok canım daha yapmadım. 31 ekim bat.1 kasım test günüm. Aynı zamanda evlilik yıldönümünüz.. Hayırlısı bakalım.. Ateş yükselmiyor pek çokta umutlu değilim açıkcası. Inşallah Rabbim nasip etmiştir saram.... Kız hasta bugün izin aldım evde ona bakıyorum... Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun?

Kıs o da birsey mi benimle evlenenler 2. Bebeğine hamile o kadar hızlılar

benim batmalar devam ediyo hem de hiç ağrımayan sağ tarafımda da var hep sol tarafım ağrırdı benim bukdr hamilelik belirtisine yine olmadıysa bida hiç ümitlenemicem heralde göğüslerde değişiklik yok o da olsa ümitlenicem iyice ama galiba kafayı yedim

senin eşin tam sopalik hic zahmet etmesin sen orda fazladan sperm vardir birilerinin spermiyle yaptirirsin tövbe yarebbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…