Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar mrb benim bir sorum olacak ozellikle Veson sen bu konulara hakimsin bayagi ☺ simdi uzun sure iliski yok uzun sure derken 15/17 gun kadar ovulasyon gununden 3 gun once iliski oldu bu tek iliskide hamile kalinir mi?

ay hadi inşallah ya... ben ateş ölçümüne geç başladım yoksa ben de katılırdım kimler geldi kimler geçti şarkısına

geçmiş olsun canım busemin nesi var

hayırlısı olsun leylacım ya inşallah hamişsindir

ben iyi olmaya çalışıyorum bebek için şimdilik doğal yoldan deniyoruz olmazsa yine tedavi deneyecez

canım merak etme yaşımız genç damar bulmak sorun olmaz, en kötü elin üstünden alırlar.

işte o işgüzar hemşireler damar yolu açsa ordan alınacak her seferinde kanlar ama yok yaşlı veya bebek değilsen yapmıyolar onu

Ya hiç duymadığım tahliller dhea-s diye bişey 223 çıkmış google da erkeklerle alakalı testeronla ilgili bişeyler yazıyor
canim yanlis hatirmaliyorsam böbrek üstü bezinden salgilanan bi hormonla alakaliydi o, dhea yumurta kalitesine etki ediyordu sanirim. onun bi hapi var doktor bana onu kullandirmisti

Kaç çıkmıştı benim sonuç nasıl aralığın içinde ama iyi mi acaba
Canim doktor o tetkiki lh fsh la hesap yapi cok az cikmis demisti..193 cikmis benimki ama referans araliginda gozukuyordu..birseylerle kiyas yapti..
Birde hemogramda sordugun tek basina anlami degil 3 5 veriyle bir arada ne oldugu ortaya cikar canim

Açlık şekeri 107
1. Saat 196 çıktı yüksek dimi
Ya LH ve fsh bakmadı galiba birsürü tahlil çıktı onlar yok

Melissa81
Kız gecen hafta gittim.. hangi ara kist olcak zaten doktora uyuz oldum bidaha doktor moktor gitmem.. gecen hafta hep leke leke kum gibi geldi camur gibi.. simdi de biraz yogunlasmaya basladi. 4 gun bi leke gibi geldi.. 3/4 gun gelmedi kesildi denilcek gibi oldu.. bugunle beraber 3 gundur yine lekeye dondu. pedi yogun yogun doldurmuyo ama islak islak geliyo. Gunluk ped koyuyorum.. ama habire tuvalete gidiyorum kafaya takinca.. az once de parol ictim..

evet yüksek çıkmış 1. saat.. sen glifor falan kullanmıyordun değil mi?
Yok canım hiç bişey kullanmıyorum ama şekerimin çıkacağını biliyordum çünkü ben hiç aç kalamiyorum çok aç durmussam hemen elim ayağım titrer iftarda tatliyla oruç açarım yoksa başım dönüyor biraz yedim mi

Of keşke acsalar kan almanın onundeyim 10 dk sonra son tüp vericem
canım benim gibi ilk saat yüksek çıkmış muhtemelen şeker hapı başlayacaktır sana da beni dhea-so4 de 192 çıkmış referans 95-511 arasında ama Melissa81 acaba benim de mi düşüktü ama doktor ona hiçbişey demedi o zaman

Kuzum ben bir yorum yapmamistim ama sunu soyliyim..
Dusukten sonra duzensiz kanamalar normal diyodu dr yanliz asiri gelirse ve elin ayagin kesilecek kadar kotu olursa hemen acile gel demisti bana..sanirim senin biraz kendi haline birakman gerekiyo..bak kudret nari sogan suyu butip seyleri en azindan 1 ay kadar birak.vu ut bi kendi normal do gusune girsin..
Sen gebe kaldiginda herhangi birsey kullanmismiydin canim

Bu şeker hapı ömür boyu mu kullanılıyor bi o eksikti

Yok canim hicbir sey kullanmadim. Ya az arastirinca korkutucu seyler cikiyo.. disgebelikte de kahverengi leke gelirmis.. ama dusuk sonrasi hemen boyle birsey olcak degildir.. neyse ya az daha durayim dedigin gibi pekmeze falan da hic bulasmiyim hicbisey yapmiyim.. oooffof Neslihaann

Neslihaann canim seni etiketleyecektimm

Bu şeker hapı ömür boyu mu kullanılıyor bi o eksikti
bilmiyorum ki canım ama bana doktorum her seferinde soruyo glukopaj kullanıyoruz dimi diye bırakma diyor belki hamilelik sonrası kullandırmaz gebelik için istiyodur kontrolde olmasını insülin de önemli daha çok ona göre veriliyor bu ilaç sanırım ömür boyu içmek istemiyosak dikkatli beslenicez 3 beyazdan uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…