ay hadi inşallah ya... ben ateş ölçümüne geç başladım yoksa ben de katılırdım kimler geldi kimler geçti şarkısınaKızlar ben bu ay korunuyorum hist sonrası en az 2 ay da öyle korunma verirse en az üç ay sahalarda yokum. Ama ateş ölçmeye devam:)))Neslihaann 3 ay sonra bakmışsın birlikte hamile kalırız.topiğin en eskileri kimler geldi kimler geçti şarkısını söyleyelim birlikte:))
Yok canım daha yapmadım. 31 ekim bat.1 kasım test günüm. Aynı zamanda evlilik yıldönümünüz.. Hayırlısı bakalım.. Ateş yükselmiyor pek çokta umutlu değilim açıkcası. Inşallah Rabbim nasip etmiştir saram.... Kız hasta bugün izin aldım evde ona bakıyorum... Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun?
canım merak etme yaşımız genç damar bulmak sorun olmaz, en kötü elin üstünden alırlar.Kızlar çok korkuyorum 2. Şeker içinde kan verdim ama daha hic iğne sokulmadik damar kalmadı ne yapacam ben 3. Şeker için 1 tüp daha lazım salak hemşire de bi moral oluyo ki diyo bana 1 tüp daha nerden alacaklar senden nasıl verecen aptal zaten korkuyorum
işte o işgüzar hemşireler damar yolu açsa ordan alınacak her seferinde kanlar ama yok yaşlı veya bebek değilsen yapmıyolar onuKızlar çok korkuyorum 2. Şeker içinde kan verdim ama daha hic iğne sokulmadik damar kalmadı ne yapacam ben 3. Şeker için 1 tüp daha lazım salak hemşire de bi moral oluyo ki diyo bana 1 tüp daha nerden alacaklar senden nasıl verecen aptal zaten korkuyorum
canim yanlis hatirmaliyorsam böbrek üstü bezinden salgilanan bi hormonla alakaliydi o, dhea yumurta kalitesine etki ediyordu sanirim. onun bi hapi var doktor bana onu kullandirmistiYa hiç duymadığım tahliller dhea-s diye bişey 223 çıkmış google da erkeklerle alakalı testeronla ilgili bişeyler yazıyor
Canim doktor o tetkiki lh fsh la hesap yapi cok az cikmis demisti..193 cikmis benimki ama referans araliginda gozukuyordu..birseylerle kiyas yapti..Kaç çıkmıştı benim sonuç nasıl aralığın içinde ama iyi mi acaba
evet yüksek çıkmış 1. saat.. sen glifor falan kullanmıyordun değil mi?Açlık şekeri 107
1. Saat 196 çıktı yüksek dimi
Ya LH ve fsh bakmadı galiba birsürü tahlil çıktı onlar yok
Of keşke acsalar kan almanın onundeyim 10 dk sonra son tüp vericemişte o işgüzar hemşireler damar yolu açsa ordan alınacak her seferinde kanlar ama yok yaşlı veya bebek değilsen yapmıyolar onu
Benim adetin 3.gunu bakilmisti tetkikler canimAçlık şekeri 107
1. Saat 196 çıktı yüksek dimi
Ya LH ve fsh bakmadı galiba birsürü tahlil çıktı onlar yok
Yok canım hiç bişey kullanmıyorum ama şekerimin çıkacağını biliyordum çünkü ben hiç aç kalamiyorum çok aç durmussam hemen elim ayağım titrer iftarda tatliyla oruç açarım yoksa başım dönüyor biraz yedim mievet yüksek çıkmış 1. saat.. sen glifor falan kullanmıyordun değil mi?
canım benim gibi ilk saat yüksek çıkmış muhtemelen şeker hapı başlayacaktır sana daOf keşke acsalar kan almanın onundeyim 10 dk sonra son tüp vericem
Kuzum ben bir yorum yapmamistim ama sunu soyliyim..Melissa81
Kız gecen hafta gittim.. hangi ara kist olcak zaten doktora uyuz oldum bidaha doktor moktor gitmem.. gecen hafta hep leke leke kum gibi geldi camur gibi.. simdi de biraz yogunlasmaya basladi. 4 gun bi leke gibi geldi.. 3/4 gun gelmedi kesildi denilcek gibi oldu.. bugunle beraber 3 gundur yine lekeye dondu. pedi yogun yogun doldurmuyo ama islak islak geliyo. Gunluk ped koyuyorum.. ama habire tuvalete gidiyorum kafaya takinca.. az once de parol ictim..
Bu şeker hapı ömür boyu mu kullanılıyor bi o eksikticanım benim gibi ilk saat yüksek çıkmış muhtemelen şeker hapı başlayacaktır sana dabeni dhea-so4 de 192 çıkmış referans 95-511 arasında ama Melissa81 acaba benim de mi düşüktü ama doktor ona hiçbişey demedi o zaman
Yok canim hicbir sey kullanmadim. Ya az arastirinca korkutucu seyler cikiyo.. disgebelikte de kahverengi leke gelirmis.. ama dusuk sonrasi hemen boyle birsey olcak degildir.. neyse ya az daha durayim dedigin gibi pekmeze falan da hic bulasmiyim hicbisey yapmiyim.. oooffofKuzum ben bir yorum yapmamistim ama sunu soyliyim..
Dusukten sonra duzensiz kanamalar normal diyodu dr yanliz asiri gelirse ve elin ayagin kesilecek kadar kotu olursa hemen acile gel demisti bana..sanirim senin biraz kendi haline birakman gerekiyo..bak kudret nari sogan suyu butip seyleri en azindan 1 ay kadar birak.vu ut bi kendi normal do gusune girsin..
Sen gebe kaldiginda herhangi birsey kullanmismiydin canim
Melissa81
Kız gecen hafta gittim.. hangi ara kist olcak zaten doktora uyuz oldum bidaha doktor moktor gitmem.. gecen hafta hep leke leke kum gibi geldi camur gibi.. simdi de biraz yogunlasmaya basladi. 4 gun bi leke gibi geldi.. 3/4 gun gelmedi kesildi denilcek gibi oldu.. bugunle beraber 3 gundur yine lekeye dondu. pedi yogun yogun doldurmuyo ama islak islak geliyo. Gunluk ped koyuyorum.. ama habire tuvalete gidiyorum kafaya takinca.. az once de parol ictim..
bilmiyorum ki canım ama bana doktorum her seferinde soruyo glukopaj kullanıyoruz dimi diye bırakma diyor belki hamilelik sonrası kullandırmaz gebelik için istiyodur kontrolde olmasını insülin de önemli daha çok ona göre veriliyor bu ilaç sanırım ömür boyu içmek istemiyosak dikkatli beslenicez 3 beyazdan uzakBu şeker hapı ömür boyu mu kullanılıyor bi o eksikti
yok canım bildiğin kanama .Yerlesme kanamasi olmasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?