evet canım söküldüm bildiğin adet oldum. normalde 28. gün hasta olurum ilk kez 23 de oldumGerçekten mi ateş de yüksek ?? Leke mi yoksa adet söküldü mü
evet ölçüm düzensiz di bu ay ben 28. günde bir bazen 30 olur ama erken ilk kez adet oldum :)) zaten bence yumurtlama erken olmustu bu ay. yeni bir derece ile başlıycam yarın sabah bakalım bu kez tablo nasıl olacak :)Ama ölçümlerin düzensiz olmuş belki dpo9 değildir bu. Bu ay daha düzenli takip edersen emin olabiliriz luteal fazın kaç gün olduğuna
Dış gebelik çok farklı bişey onu sil aklından sancılı bişey..düşük sonrası olabilir böyle şeyler sanırım bak bana yum. Oldu ama kistim var nasıl oldu anlamadım benim lekelenme demekki kisttenmisYok canim hicbir sey kullanmadim. Ya az arastirinca korkutucu seyler cikiyo.. disgebelikte de kahverengi leke gelirmis.. ama dusuk sonrasi hemen boyle birsey olcak degildir.. neyse ya az daha durayim dedigin gibi pekmeze falan da hic bulasmiyim hicbisey yapmiyim.. oooffofNeslihaann
Yaa valla yine kafaya takmaya basladm bugun.. sinirlerim yiprandi yaa oturup aglayacamDış gebelik çok farklı bişey onu sil aklından sancılı bişey..düşük sonrası olabilir böyle şeyler sanırım bak bana yum. Oldu ama kistim var nasıl oldu anlamadım benim lekelenme demekki kisttenmis
Kalınabilir:)Ömründe ilk ve tek ilişki ile hamile kalanlar var hiç mi Türk filmi izlemiyorsunkizlar mrb benim bir sorum olacak ozellikleVeson sen bu konulara hakimsin bayagi ☺ simdi uzun sure iliski yok uzun sure derken 15/17 gun kadar ovulasyon gununden 3 gun once iliski oldu bu tek iliskide hamile kalinir mi?
kız ben tek ılıskı üstelik korunarak hamıle kalmayı basrmıstım :) ilk hamileliğim o sekılde oldu ama malesef zorunlu kurtaj bebek yanlıs yere yerleşmişti dr soylmesi bir tür dış gebelık yasadım.Kalınabilir:)tek ilişki ile hamile kalanlar var hiç mi Türk filmi izlemiyorsun
Çok uzun sürmeden hamile kalırsın inşallah cnmay hadi inşallah ya... ben ateş ölçümüne geç başladım yoksa ben de katılırdım kimler geldi kimler geçti şarkısına
Sağol canım gribi atlatamadık bir türlü.. Okul soğuktu orda üşüttü hasta oldu canım ya. Zaten bünye zayif yalvara yalvara yemek yediriyorum.. Hayırlısı canım ya bu gebelik uğraşmaları beni çok yordu artık bıktım valla.. Rabbim ne takdir etmişse o olur. Rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah... Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir evlat göndersin inşallah saracım.. Yaralarını yeni bebişinle saracaksın inşallah.. Tüm acılarını hafifleyecek Allahın izniyle tatlım... Hep dualarımdasın unutma... Çok öpüyorum seni gülüm..geçmiş olsun canım busemin nesi var
hayırlısı olsun leylacım ya inşallah hamişsindir
ben iyi olmaya çalışıyorum bebek için şimdilik doğal yoldan deniyoruz olmazsa yine tedavi deneyecez
Ne oluyor herkeste bir sorun çıkıyor kistler çıkıyor lekeler geliyor erkenden kanamalar oluyor falan hayırdır inşallahevet canım söküldüm bildiğin adet oldum. normalde 28. gün hasta olurum ilk kez 23 de oldum
Oluyor ya okuyoruz duyuyoruz izliyoruz :))kız ben tek ılıskı üstelik korunarak hamıle kalmayı basrmıstım :) ilk hamileliğim o sekılde oldu ama malesef zorunlu kurtaj bebek yanlıs yere yerleşmişti dr soylmesi bir tür dış gebelık yasadım.
senin dpo en uzun kaç
Spermden çok anlamıyorum ben ama neden referans aralığı yok bu testte bir de morfoloji kısmı fotoda gözükmüyor anlayan arkadaşlar şimdi yardımcı olurKızlar pazartesi eşim ayrıntılı sperm testi verecek inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Varikosel ameliyatı olmuştu evlenmeden önce sperm sayısı falan iyi ama morfoloji ölçülmemişti. Bi baktıralım dedik.. Bu eski sonuçlarımız bi de siz görün.
Cnm düşük sonrası senin bünye toparlanamadı ama herşey yoluna girecek inşallahİlgilenin benimle zirlicam simdi
İlgilenin benimle zirlicam simdi
13 galiba, 1 tane 14 var ama o ay düzgün ölçmemiştim. Doğru olduğunu sanmıyorum.senin dpo en uzun kaç
Cnm düşük sonrası senin bünye toparlanamadı ama herşey yoluna girecek inşallah
Ebelik okuyan arkadaşım var ona sordurtayim.. hocalarina sorsun olmazsaBenim tatliskommm sekerimm sakin ol biraz kafani dagit kendini bunalima sokuyosun..bazi dusuklerde de bu tip durumlar oluyo..baska bir doktor bulma imkanin yokmu canim..sorularina cevap seni tatmin edicek adapte edebilecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?