Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin dpo en uzun kaç
aman vazgeçtim canım yaaa geçen ay iyiydi regl ile hamile olmadığımı öğrenmek. bu ay da böyle olsun. moralimi bozmayayım şimdi giderayak doktora. zaten bir işlem yapılmayacak negatifi görünce elime birşey geçmeyecek ki

Elcanki ben de yorum yapmak isterim ama senin durumun ne bilmiyorum. geçen ay yumurtlama olmamış galiba , bu ay da lekelenmelerin var. düşük ne zaman oldu? kürtaj oldun mu? normalde adetlerin düzenli miydi? en son ne zaman ultrasonla bakıldı? kist ya da rahim ağzında yara gibi bir durum var mıydı?

merhaba neslihan ama seni dietisyene yönlendirmiştir yada baska bir doktora değil mi? bir endokrinoloji ile ilgilenen doktora bakındın mı canım ?

merhaba neslihan ama seni dietisyene yönlendirmiştir yada baska bir doktora değil mi? bir endokrinoloji ile ilgilenen doktora bakındın mı canım ?
Diyetisyen bana ne yapacak ki canım zayıfım kilo alabilmek için gittim 1 kere diyetisyene ordada sınırda çıkmıştı şeker sorun olmaz demişti öyle çokta şekerli hamur işi tuketmem sadece çayı şekerli içiyorum onuda bi şekilde kesecek artık.

Tmm cnm öyle yap madem öyle sen Yarınki kontrole odaklan şimdilik

kilo için demedim canım şeker hastası olma potansıyelı olanlara özel diyet uygulanıyor. yanı sadece hamuru kes sekerı kesle le olmuyor bazı sebze ve meyvelerde de yuksek seker oranı var. sana şekerini yorumlayan kadın doğumcu muydu yoksa dahiliye doktoru falan mı ?

Genetik falan gelecek aya çıkar kist de adetle atılır diyor peki üç ay neye bakacak? Yani niye o kadar uzun bir korunma Süreci verdi bir ayda tüm tetkikler çıkar sorun ne anlaşılmaz mı ki?

@Hayalci_almina canım genetik analizi hangi bölümde yaptırmıştın tıbbi genetik bölümümüydü doktora sordum 15 gün sonra ki tahliller ne diye pihtilasmayla alakalı olanlar dedi kağıda genetik istediğini yazmış burda bakilmiyor Trabzonda mutlaka baktır esinle.onların sonuçlarını da istiyorum bidaha ki relg de gelirken dedi.bende şimdi randevu alacam yarına tıbbi genetikte sıra var eşimle gidecez emin olmak istedim tıbbi genetikmiydi diye

Kadın dogumcuydu şekerim için dedi ki gebelikte sende gebelik şekeri mutlaka çıkacaktır dedi
aclık 107
1. Saat 196
2. Saat 122
3. Saat 90 çıktı

Neslihan drum bizden de kromozom testi istedi artı kan pıhtılaşması..arastırma hast kadın doguma gidiceksin dedi ama hala gidemedim bi ara gitmem lazım
Acaba direkt genetik bolumune gidebilir miyiz bende merak ediyorum

Genetik falan gelecek aya çıkar kist de adetle atılır diyor peki üç ay neye bakacak? Yani niye o kadar uzun bir korunma Süreci verdi bir ayda tüm tetkikler çıkar sorun ne anlaşılmaz mı ki?
Rahim arkasındaki sıvıyı takip edecekmiş enfeksiyondan mı tuplerdeki herhangi bi tikanikliktan mı yoksa suan ki kistten mi yani dönem dönem çağırıp bakacam dedi.kapidan çıkarken bile tembihledi beni mutlaka korunuyorsun diye galiba bebek isterken korunmayı sevmediğimi gözlerimden sezdi

Neslihan drum bizden de kromozom testi istedi artı kan pıhtılaşması..arastırma hast kadın doguma gidiceksin dedi ama hala gidemedim bi ara gitmem lazım
Acaba direkt genetik bolumune gidebilir miyiz bende merak ediyorum
Benim suan gittigim hastane araştırma Hastanesi ama biz bakamiyoruz dedi Trabzonda mutlaka yaptırıp getir dedi aklıma sormak gelmedi hangi bölüme gideyim diye

Hayırlısı diyelim inşallah bu dr sana iyi gelecektir :) korunmalı günlerimiz başlasınbakalım bana kaç ay korun diyecek

Benim suan gittigim hastane araştırma Hastanesi ama biz bakamiyoruz dedi Trabzonda mutlaka yaptırıp getir dedi aklıma sormak gelmedi hangi bölüme gideyim diye
Genetik bölümü alıyor Kanı sana kağıt falan verdi mi? Bana Dr bir kağıt verdi o evrakla genetik Bölümü'ne gidip kan vermiştik

Genetik bölümü alıyor Kanı sana kağıt falan verdi mi? Bana Dr bir kağıt verdi o evrakla genetik Bölümü'ne gidip kan vermiştik
Bana sadece şu attım ya karar yazan kağıt onu verdi orda genetik analiz önerildi yazmış.dediki bana sana verdiğim kağıtla gidersin esinle genetiginize bakılsın bazen dusuklerde sebep bulunamıyor genlerle alakalı olabiliyor o yüzden önemli bu analiz dedi

Tmm işte cnm o zaman o kağıtla gitmen yeterli genetik Bölümü'ne gidiyorsun

Hayırlısı diyelim inşallah bu dr sana iyi gelecektir :) korunmalı günlerimiz başlasınbakalım bana kaç ay korun diyecek
Benim zaten 7 ay bebek çalışması geri kalan hep korunmayla geçti o yüzden hiç sevmiyorum bekle bekle yaş ilerliyor rahim yumurta yaşlanıyor ben strese giriyor daha ne olsun

Tamam o zaman alayım randevuyu bu arada eşime ayrı kendime ayrı 2 randevu alacam dimi
Ben o zaman adıyamandaydım kadın doğum hastanesinde Dr evrak verdi onu Alıp direk gştmiştik ama her ilde farklı oluyor olanilir .randevu Alman gerekiyorsa her ikinize birden Alın sonra problem çıkartmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…