Canim dusuk eylul basinda oldu.. 48 gun sonra geldi regl.. yumurtlama olmadi, ates takibine gore.. yani aslinda regl 9 gun once lekelenme seklinde oldu ve debam etti.. arada 2 gun hic gelmedi gibi oldu sonra bugunle beraber yine 3 gundur kahve kirmiziya yakin renkte geliyo gene.. yine ped dolacak sekilde yogun degil.. gunluk ped kirleniyor ama.. doktora gittim regl lekelenmesi geldigi gun, bakti.. rahim agzi ve yumurtaliklar temiz kist mist yok dedi beni kışkışladı pis doktor.. duzensiz zaten adet dongum. 30-45 arasi gelir regl.. boyle istee... dusukten sonraki ilk adetim.. ilk kum gibi kuru kuru kanlar akti 3/4 gun boyunca.. hic taze kirmiziya donusmedi.. :/Elcanki ben de yorum yapmak isterim ama senin durumun ne bilmiyorum. geçen ay yumurtlama olmamış galiba , bu ay da lekelenmelerin var. düşük ne zaman oldu? kürtaj oldun mu? normalde adetlerin düzenli miydi? en son ne zaman ultrasonla bakıldı? kist ya da rahim ağzında yara gibi bir durum var mıydı?
Valla benim de içine sinmiyor ama sonu güzel olacaksa 2-3 ay korunmaya razıyım artık.ne yapayım.Benim zaten 7 ay bebek çalışması geri kalan hep korunmayla geçti o yüzden hiç sevmiyorum bekle bekle yaş ilerliyor rahim yumurta yaşlanıyor ben strese giriyor daha ne olsun
Peki canım hormonlara baktırdınmı? Benim kürtaj sonrası prolaktinim yüksekti hem adetlerim tamamen cozutmuştu hem de reglim azalmıştı. Belki onla alakalı olabilir. Bir de doktor içine sinmemiş belli. Bir doktora daha gitme imkanın yok mu?Canim dusuk eylul basinda oldu.. 48 gun sonra geldi regl.. yumurtlama olmadi, ates takibine gore.. yani aslinda regl 9 gun once lekelenme seklinde oldu ve debam etti.. arada 2 gun hic gelmedi gibi oldu sonra bugunle beraber yine 3 gundur kahve kirmiziya yakin renkte geliyo gene.. yine ped dolacak sekilde yogun degil.. gunluk ped kirleniyor ama.. doktora gittim regl lekelenmesi geldigi gun, bakti.. rahim agzi ve yumurtaliklar temiz kist mist yok dedi beni kışkışladı pis doktor.. duzensiz zaten adet dongum. 30-45 arasi gelir regl.. boyle istee... dusukten sonraki ilk adetim.. ilk kum gibi kuru kuru kanlar akti 3/4 gun boyunca.. hic taze kirmiziya donusmedi.. :/
Benimki yarına da işi olduğunu müjdelediValla benim de içine sinmiyor ama sonu güzel olacaksa 2-3 ay korunmaya razıyım artık.ne yapayım.
benim adam geçen gün bana diyorki.ben senin rahminde sorun var diye kaç kez söyledim.daha önce doğru düzgün bir Dr a gitseydin şimdiye üç kez doğurduydun diyor.halbuki Dr a nerde ise sürüyerek götürecektim.yola çıkmadan bir tartıştık zaten abuk subuk konuşuyordu.bu Dr nerden buldun nasıl gideceğiz falan filan.şimdi bütün ihale bana kaldı
Canim hematoloji bolumu olan hastaneler yapiyor pihtilasma testleriniBenim suan gittigim hastane araştırma Hastanesi ama biz bakamiyoruz dedi Trabzonda mutlaka yaptırıp getir dedi aklıma sormak gelmedi hangi bölüme gideyim diye
Yaa ne biçim düşünüyorlar.. benim esimde basladii ben abartiyomusum her seyi.. kafama cok takiyomusum falan filan.. karamsarlastim iyicee.. seytan diyo..... neyseValla benim de içine sinmiyor ama sonu güzel olacaksa 2-3 ay korunmaya razıyım artık.ne yapayım.
benim adam geçen gün bana diyorki.ben senin rahminde sorun var diye kaç kez söyledim.daha önce doğru düzgün bir Dr a gitseydin şimdiye üç kez doğurduydun diyor.halbuki Dr a nerde ise sürüyerek götürecektim.yola çıkmadan bir tartıştık zaten abuk subuk konuşuyordu.bu Dr nerden buldun nasıl gideceğiz falan filan.şimdi bütün ihale bana kaldı
Su regli bi atlatayim da bidahaki aya yaptiracagimPeki canım hormonlara baktırdınmı? Benim kürtaj sonrası prolaktinim yüksekti hem adetlerim tamamen cozutmuştu hem de reglim azalmıştı. Belki onla alakalı olabilir. Bir de doktor içine sinmemiş belli. Bir doktora daha gitme imkanın yok mu?
Bende bugün ki doktora da spermiyogram istedim onuda yazsanız dedim buda tırt çıktı gerek görmedi belki yazsa benimki de gidip verirdi bu adamlara göre zaten hep sorunlar bizde zaten bu bebekleri tek başımıza yapıyoruzValla benim de içine sinmiyor ama sonu güzel olacaksa 2-3 ay korunmaya razıyım artık.ne yapayım.
Onların Kafası farklı Çalışıyor cnm ya.ama sen stres yapma düzene girer döngün sadece biraz sabır.Yaa ne biçim düşünüyorlar.. benim esimde basladii ben abartiyomusum her seyi.. kafama cok takiyomusum falan filan.. karamsarlastim iyicee.. seytan diyo..... neyse
Pihtilasmayi yaptı bugün doktor ama bide genetik analiz istedi yani Kromozomlara bakılacak galiba canımCanim hematoloji bolumu olan hastaneler yapiyor pihtilasma testlerini
Bu da mı istemediBende bugün ki doktora da spermiyogram istedim onuda yazsanız dedim buda tırt çıktı gerek görmedi belki yazsa benimki de gidip verirdi bu adamlara göre zaten hep sorunlar bizde zaten bu bebekleri tek başımıza yapıyoruz
Hadi inşallah başarabilir izin almayı :))Benimki yarına da işi olduğunu müjdelediizin alacakmış ama artık
Canim bak ben sana Polip alındıktan sonra başıma geleni anlatayım histeroskopi sonrası 3 ay hormon ilacı kullandırdı doktor bana bıraktıktan sonra neredeyse 2 ay hep ara kanamalarım oldu yani hormonlarla oynadı ilaç bırakınca şaşırdı bünyem karıştı şimdi seninki de öyle bişey bence kimyasal da vücut hormonlar bi karıştı toparlama olana kadar böyle şeyler olacak demekki.benimde normalden fazla parçalı ve sancılı oldu meğer kist olmuş yani bu dusukler kimyasallar biraz sarstı hormonlarıCanim dusuk eylul basinda oldu.. 48 gun sonra geldi regl.. yumurtlama olmadi, ates takibine gore.. yani aslinda regl 9 gun once lekelenme seklinde oldu ve debam etti.. arada 2 gun hic gelmedi gibi oldu sonra bugunle beraber yine 3 gundur kahve kirmiziya yakin renkte geliyo gene.. yine ped dolacak sekilde yogun degil.. gunluk ped kirleniyor ama.. doktora gittim regl lekelenmesi geldigi gun, bakti.. rahim agzi ve yumurtaliklar temiz kist mist yok dedi beni kışkışladı pis doktor.. duzensiz zaten adet dongum. 30-45 arasi gelir regl.. boyle istee... dusukten sonraki ilk adetim.. ilk kum gibi kuru kuru kanlar akti 3/4 gun boyunca.. hic taze kirmiziya donusmedi.. :/
Ben direk yarın ogleden önceyi boşa cikartiyorsun bizden daha önemli bir işin olamaz genetik testleri vermeye gidiyoruz dedim tamam ayarlayacam dedi yine aradım randevulari aldım diye.emri vaki yapınca ancak anlıyorHadi inşallah başarabilir izin almayı :))
Malesef buda istemediBu da mı istemediaynen öyle tek Başımıza yapıyoruz .bugün bizimkine mesaj attım bak haftaya Perşembe ameliyatım var.yok işim çıktı yok nöbetim var demeyesin dedim.merakla bekliyorum bakalım o gününü boşaltmayı başarabilecek mi
Ben de mesaj attım ki belgeli olsun.yoksa söylemedin diyorBen direk yarın ogleden önceyi boşa cikartiyorsun bizden daha önemli bir işin olamaz genetik testleri vermeye gidiyoruz dedim tamam ayarlayacam dedi yine aradım randevulari aldım diye.emri vaki yapınca ancak anlıyor
Yok kuzum gelmiyor , ben dedim ama şimdi izin alma histereskopi falan olursam o zaman alırsın diye o da tamam dedi. Yanıma arkadaş düşündü ben de kimseye anlatmak istemediğimi ve tek gideceğimi söyledim.Hadi inşallah başarabilir izin almayı :))
Zaten morfoloji ölçülmemisti boş yani o kısım o yüzden kestim. Ne bileyim böyle tuhaf bu test.. o yüzden adam akıllı bir yerde yeniden baktıracağımSpermden çok anlamıyorum ben ama neden referans aralığı yok bu testte bir de morfoloji kısmı fotoda gözükmüyor anlayan arkadaşlar şimdi yardımcı olur
Kimse Yanıt vermedi sankiZaten morfoloji ölçülmemisti boş yani o kısım o yüzden kestim. Ne bileyim böyle tuhaf bu test.. o yüzden adam akıllı bir yerde yeniden baktıracağım
Iyi yapmışsın cnm hist sonrası birisi Lazım.bakalım hist diyecek mi?Yok kuzum gelmiyor , ben dedim ama şimdi izin alma histereskopi falan olursam o zaman alırsın diye o da tamam dedi. Yanıma arkadaş düşündü ben de kimseye anlatmak istemediğimi ve tek gideceğimi söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?